Binnaz Abla

Bu soylediklerin telefonda bakiyor mu

Bana olumlu dedi hep keske dedigi gibi olsa. Burda soylenene gore olumsuz dedigi ve ciktigi da oluyomus ama ayni sekilde olumlu konustugu ama patlayanlar da var yanilmiyorsam

aslında ben çok çıkmasını istyyorum onun dediklerinin.. karşı tarafın senin hakkında düşündüklerini söyluyor ya nekadar güvenilir sence seninkilerde tutma var mı? off insan teyit de ettiremiyor ki :)) geçekten hakkımda böyle mi düşünütor diye:)

Değerli ablalarım , demiştim ya Emine Kurtuluşun falı çıktı diye kısmet gönül işiydi çocukla yakınlaşmıştık zaten çıktı diye şimdi nolcak diye başka fal attım 23'ünde bir şeyler yaşayacaksınız özel bir gün dedi: çocuğun doğum günü 23 ü, çocuğun aile problemine kadar bildi ayrıca, cinli falan mı acaba çünkü abovluk bir durum

hadi yaa valla ben de baktırmıştım simdi bi heyecanlandım gerçi bana türk filimlerindeki kötü adamlar gibi anlattı sorduğum kişiyi amaa:))) sonda güzel şeyler de söyledii:)) ayy hadi bakalımm

Serkan banada olumsuzdu aylınle cok zıt konuştular bence olumsuz olması için uğraşıyor takılma derim dedigi zaman bana cıkmadı

Serkan banada olumsuzdu aylınle cok zıt konuştular bence olumsuz olması için uğraşıyor takılma derim dedigi zaman bana cıkmadı
şu an çok önemli bir mevzum var çok feci takıntı yapmış durumdayım. bu konuyla ilgili hiç fal baktırmadığımda gayet olumlu hissediyordum ama şu an devrelerim yandı resmen :) aylinin falları nasıl çıkıyor mu ? peki nesibe ? herkes iyi konuşuyor çıktı diyenler var ona da atmayı düşünüyorum

şu an çok önemli bir mevzum var çok feci takıntı yapmış durumdayım. şu an devrelerim yandı resmen :)

HOSGELDİNN aramıza, ÖNCE DEVRELERİ SONRA PARALARI YAKANLAR topiğindesin....Adı Binnaz ablada,telwede bakılan fallar olarak geçiyor ama burada "Urfalı hepimiz bir hallı" durumundayız.

Tatlım sana bu iyi desek,kiminde iyi olan kiminde kotu veya ilk falı iyi olan 2.de bye bye......Kelin ilacı olsa önce kendimize süreceğiz ama burayada o ilaçtan hediye getireceğiz de yok.....yok....yok......anasını satıyım.....

öncelikle hoşbuldum ama ben 2 yıldır zaten sizin aranızdaydım sadece yazmadım :) sadece binnazda takıldım orda bir çok falcıyı denedim falları çıkanlar oldu çıkmayanlar daha çok oldu. şimdi yavaştan başka sitelere de sızmaya başladım:) burda ismi geçen falcılara baktırdım geçmişi bilenler oldu. son olarak nesibeye atıp bu fal defterini kapatacam artık inş :)

Aylinin iş anlamın maddi durum anlamında dediklerini gerçekten yasadım ilişki bakımından cok iyi durum tespiti yaptı ama dönüş olacak dedi zaman vermedi dönmeyegi için patlamıs sayıyorum :)

O kadini bende cok begendim gercekten hisli bakiyor

Aylinin iş anlamın maddi durum anlamında dediklerini gerçekten yasadım ilişki bakımından cok iyi durum tespiti yaptı ama dönüş olacak dedi zaman vermedi dönmeyegi için patlamıs sayıyorum :)
karşıdaki insanın duygularını bildi mi peki :) geleceği tutturan pek yok

Evet baya bildi düşüncelerini söyledi ben bile şaşırdım hatta dönmeyecek diyorsun dedi benim düşüncelerimide iyi okudu :) görmeden nasıl anlıyorlar anlamıyorum
bana da sen olumsuz bakıyorsun aranızda farklar olduğunu düşünüyorsun dedi. gerçekten de öyle bundan yakın bir arkadaşıma da bahsetmiştim aramızda çok fark var olmaz dedim. arada yaş farkı var biraz bunu da bildi. falcı semaya da su falı baktırdım o da harf yas fiziksel özellik vb bildi o da olumlu konuştu. inş olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…