Binnaz Abla

Sema bana baskası olacak demiş herşeyini yazmıs yemi girecek kişinin bu zamana kadar kime fal attıysam hepsi baskası dedi ben hep aynı adamla barıştım 6 yıl oldu :)) buda öyle olmaz inşallah semanın verdigi zamanlamada cok uzak degil görcez bakalım

ben tarihlere çok takılmıyorum. bugüne kadar bana gün olarak tarih verenler oldu yeni bir ayrılık yaşamıştım şu gün dönecek dediler. o gün saat 00.00 ı gösterince içine girdiğim bunalımı tahmin edemezsin acıma acı kattılar resmen. bir tek binnazdaki gizem sitare geçen seneden bu ilişki 2015 sonunda bitecek demişti üstelik o zamanlar ilişkinin başlarındaydık. gerçekten de öyle oldu ama yeni baktırdığım fal çok tatmin etmedi net seyler söylemedi. hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Sari tatlım,biz senle aynı yönde gider olduk. Serüven macerası benzer oldu,Ecem sana olumsuz mu demişti,yoksa mantıksız mıydı falı?

Umut işte bende bu fallar yüzünden bekle bekle bi hal oldum artık fal baktırmamak en güzeli dayanamıyoruz ama durum onu gerektiriyor bence bizim içinizden ne geçiyorsa doğru olan o dur fala kalsa evli mutlu çocukluyduk Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

hadi yaa valla ben de baktırmıştım simdi bi heyecanlandım gerçi bana türk filimlerindeki kötü adamlar gibi anlattı sorduğum kişiyi amaa:))) sonda güzel şeyler de söyledii:)) ayy hadi bakalımm

Valla ben sorduğum kişinin adını yazmıştım ona rağmen adında soyadında "t" var mı demiş ki adında yok zaten yazmışım emine abla hadi soyadında olsa bari yine içim gam yemicek :) belki bana öyle denk geldi tabi. iyi diyenler var burda

Kızlar duygulanıyorum ama ağlayamıyorum. Hislerim ölmüş mü sahiden? Karşılıklı fal bakalım biriyle lütfen ihtiyacımın olduğunu hissediyorum.

kızlarr Naira Şuman sizce nasıl ben kahve baktırdım çok beğendim şu ana kadar baktırdıklarım arasında en iyilerdendi sanki. selena ile birebir benzer şeyler söyledi ama sesliydi ve net konuşuyor anı çok iıi söyledi. sizlerden baktıran oldu mu?

Şahendeye ben baktırdım begendim, nokta atışları vardı,mesela şu an bir ekonomik dar boğazda olduğumu bilmiş (neden acaba:) Diğer tüm falcıların 3 ay klişesi yerine 1,5 ay zaman vermiş. 2.ye fal attım önce iade etti sonra başka fala bir daha baktı. 2 falın arası çok uzak değildi o yüzden aynı şeyleri söyledi.

Neyse Cherry'nin sesi soluğu çıkmıyor nerde acaba diye düşünüyordum. Forumda Emine Kurtuluş'u aratırken gördüm: Yine Banlanmış....Anam kılıklı...Tarzını,fıkır fıkır hallerini anama benzetirdim haksız değilmişim.

Anam da dilini hiç tutamaz.Atıyorum kardeşim arasın beni tlfonda birşey söylesin, daha ben tlf kapamadan yorum yapıp,laf sokmaya başlar....Çogunlukla da tlf öbür ucundan"Duydum....."Çat....

Yani bizimkindeki öyle bir dil ki,ağzını bağlasan yine de durmaz.Namaza dursa da ne yapar eder sana derdini anlatır..."Semi allahüllimelhamide...Kapı kapı...Allahuekber"......Namaza devam eder....

Ah Cherry, bizimi seni mi cezalandırıyorlar seni banlayarak anlamadım,Ortamın neşesi seni.

Kızlar merhaba eski Üyeyim ama daha önce hiç yorum yapmadım sanırım son zamanlarda burayı baya takip ediyorum ben de görüşlerimi paylaşmak istedim son dört yılda herhalde bir araba parası harcamışımdır yüz yüze online tüm denedim heralde ama Binnaz abla dışına çıkamadım şimdi burdan okuyunca selene fama ve Serkan tek aklımda kaldı bir de emine kurtuluş . Eroin bağımlısı bile fal bağımlılığından daha çabuk kurtuluyordur heralde Binnaz abla deneyimlerimi yazayım istedim o kadar çok ki offff yani. 4sene öncesine gitmeyim ama o Zaman'lar emir vardı çalışacağım yerin kaçıncı katta olduğuna kadar patronuma kadar tarif etmişti ama sonra gitti Elmas sezer o Zaman'lar tek danıştığım gibiydi herşeyi biliyordu sonra canlı chate geçti bende bitti denedim ama saçma oldu vs. Meral saydam (hiçbir dediği çıkmıyor) son Bi katina atayım dedim olumlu şeyler ama kart yorumu işte hep. Natali vardı geçen yıl attığımda eski sevgilimin birden çıkıp geleceğini benim bile şok olacağımı söylemişti dediği Zaman'da aynen öyle oldu sonra evleneceksiniz dediği insanla yine ayrıldık bu sefer baktırdığımda o asla olmayacak ailesi seni seviyor derken birden seni hiç sevmemişlere geldi ama dedim böyle demiştiniz Zaman geçiyor dedi ceren esemen pembeci hele ki esin güven hep 15gün veriyor ama asla olmuyor o günler Bi türlü :)) Hülya Demir anneme bu kadın mükemmel bakıyor herşeyi söylüyor annem ağzı açık dinliyor ama bana daha söylediği tarihler Bi olmadı Burak Aksu onun da daha dedikleri olmadı Marzuka olmadı ay o kadar çok ki yazamicam daha fazla ama Müge aydın Şevval Erdal benim en sevdiğim iki isim güzel bakıyorlar çıkar mı bilmiyorum bu ay son Elif hanzadeyi gördüm burda valla baya geçmişi bilgi hatta farklı şehirlerde olduğumuzu da söylemiş kartlardan ama tutar mı bilmiyorum 3hafta verdi. Hira çok güzel baktı katina da uzun süre verdi ama Hüma patlayalı 3ay oldu :)) maya süre vermiyor gelecek diyor ama karşına biri çıkacak çok mükemmel vs aralık ikinci haftada dedi yılbaşında biriyle tanıştım ama olmadı

Gelelim Ankara'da evim cafe Sinem özlem ve gizeme baktırdım Sinem özlem patlayalı hele hele oldu gizem de ne zaman gitsem laf değiştiriyor Oray'ı da geçtim..
Nisan abla var 18yaşımdan beri giderdim herşeyi söylerdi yine gittim 6ay içinde nişan var ama bunla olmaz çok emek vermen gerekir dedi gelecek ama sen istemeyeceksin dedi (3harflilerle karşı tarafı konuşturuyor o değişik bişey) 2ay oldu kaldı 4ay kimseyle de tanışmadım hala da Ada'mı istiyorum valla ölecem Aşkın'dan lanet olsun

Ya zaten bana bu sene hiçbir fal çıkmıyor bana söylenenler hiç tutmuyor dalya ya attım hediye puanla şimdi bakalım o ne diyecek

Kime baktırsam gelicek geri ama Bi gelmedi Bi de Bi rahat Bi geniş Mutlu duruyor Nasıl pislik herif.. Kart batağı olarak bana oluyo herşey o da kendine yaşıyor valla salak mıyım neyim.

Bende sizinle burda olup Çıkan olursa yazmak istiyorum yine bakalım neler olacak

ben bunların nerdeyse hepsine baktırdım, valla ne yalan söyliyim hiç birini beğenmedim, asıl bir tane buldum şimdi onu çok beğeniyorum, hem çok iyi bakıyo hem de ilgileniyo baya bi, isteyen varsa yazarım buraya da :)

online falcı mı ? benim aradığım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…