Sema bana baskası olacak demiş herşeyini yazmıs yemi girecek kişinin bu zamana kadar kime fal attıysam hepsi baskası dedi ben hep aynı adamla barıştım 6 yıl oldu :)) buda öyle olmaz inşallah semanın verdigi zamanlamada cok uzak degil görcez bakalımbana da sen olumsuz bakıyorsun aranızda farklar olduğunu düşünüyorsun dedi. gerçekten de öyle bundan yakın bir arkadaşıma da bahsetmiştim aramızda çok fark var olmaz dedim. arada yaş farkı var biraz bunu da bildi. falcı semaya da su falı baktırdım o da harf yas fiziksel özellik vb bildi o da olumlu konuştu. inş olur :)
ben tarihlere çok takılmıyorum. bugüne kadar bana gün olarak tarih verenler oldu yeni bir ayrılık yaşamıştım şu gün dönecek dediler. o gün saat 00.00 ı gösterince içine girdiğim bunalımı tahmin edemezsin acıma acı kattılar resmen. bir tek binnazdaki gizem sitare geçen seneden bu ilişki 2015 sonunda bitecek demişti üstelik o zamanlar ilişkinin başlarındaydık. gerçekten de öyle oldu ama yeni baktırdığım fal çok tatmin etmedi net seyler söylemedi. hepimizin hakkında hayırlısı olsunSema bana baskası olacak demiş herşeyini yazmıs yemi girecek kişinin bu zamana kadar kime fal attıysam hepsi baskası dedi ben hep aynı adamla barıştım 6 yıl oldu :)) buda öyle olmaz inşallah semanın verdigi zamanlamada cok uzak degil görcez bakalım
Umut işte bende bu fallar yüzünden bekle bekle bi hal oldum artık fal baktırmamak en güzeli dayanamıyoruz ama durum onu gerektiriyor bence bizim içinizden ne geçiyorsa doğru olan o dur fala kalsa evli mutlu çocukluyduk Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinben tarihlere çok takılmıyorum. bugüne kadar bana gün olarak tarih verenler oldu yeni bir ayrılık yaşamıştım şu gün dönecek dediler. o gün saat 00.00 ı gösterince içine girdiğim bunalımı tahmin edemezsin acıma acı kattılar resmen. bir tek binnazdaki gizem sitare geçen seneden bu ilişki 2015 sonunda bitecek demişti üstelik o zamanlar ilişkinin başlarındaydık. gerçekten de öyle oldu ama yeni baktırdığım fal çok tatmin etmedi net seyler söylemedi. hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ecem de olumsuz konustu ayrıca iş hakkındada hiç biri tutmadı düşüncelerimi belirtti ama yanlış şeyler söyledi yani nokta atışı sıfırdı canımSari tatlım,biz senle aynı yönde gider olduk. Serüven macerası benzer oldu,Ecem sana olumsuz mu demişti,yoksa mantıksız mıydı falı?
hadi yaa valla ben de baktırmıştım simdi bi heyecanlandım gerçi bana türk filimlerindeki kötü adamlar gibi anlattı sorduğum kişiyi amaa:))) sonda güzel şeyler de söyledii:)) ayy hadi bakalımm
Ben de tırt dı ecem
başın saoğolsun canım,allah mekanıını cennet eylesin
online falcı mı ? benim aradığım buben bunların nerdeyse hepsine baktırdım, valla ne yalan söyliyim hiç birini beğenmedim, asıl bir tane buldum şimdi onu çok beğeniyorum, hem çok iyi bakıyo hem de ilgileniyo baya bi, isteyen varsa yazarım buraya da :)
Sen misin yoksa serminabla :)ben bunların nerdeyse hepsine baktırdım, valla ne yalan söyliyim hiç birini beğenmedim, asıl bir tane buldum şimdi onu çok beğeniyorum, hem çok iyi bakıyo hem de ilgileniyo baya bi, isteyen varsa yazarım buraya da :)
Ona kahve gonderirsen birde kart falina gel der oyle aman amanda degilfal sepeti yağmura kahve mi kart mı göndermek lazım ? hangisinde daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?