Cikanlar var cikmayanlarda ama durumu iyi biliyorkızlar asenatın cıkan falları var mı ?
hahaha yok be kızım :)Sen misin yoksa serminabla :)
Valla ben sorduğum kişinin adını yazmıştım ona rağmen adında soyadında "t" var mı demiş ki adında yok zaten yazmışım emine abla hadi soyadında olsa bari yine içim gam yemicek :) belki bana öyle denk geldi tabi. iyi diyenler var burda
Bunla ilgili benim Emine ile ilgili çok hoş bi anım var ; klavyeden dolayı bi kelime beni M gibi yazılmıştı sorumda , Emine M harfli m harfli kişi deyip durmuş , sonra dedim ki adında soyadında M yok, o da lakabı varsa lakabında olabilir demişti, bir de namazında niyazında dediği kişi namaz kılmaz bildiğim kadarıyla dedim, tamam kılmıyor evet ama arada cumaya falan gidiyor demişti :)) Emine benim fallarda kargocu gördü, ütüyü sevmediğimi gördü, neler neler gördü.. ufak şeyler dışlında çıkmış olmasa da, onun başka yerde baktığına inanmadığım samimiyeti, komşu teyze kıvamı yazımı ve benzetmeleriyle severim :)
Ama yeni uyeler bunu yazinca cok antipatik oluyor kiben bunların nerdeyse hepsine baktırdım, valla ne yalan söyliyim hiç birini beğenmedim, asıl bir tane buldum şimdi onu çok beğeniyorum, hem çok iyi bakıyo hem de ilgileniyo baya bi, isteyen varsa yazarım buraya da :)
Bir yolun var sitesinde mi o fal alemden gecti sankikızlarr sabah da yazdım ama arada kaynamıştır tekrar sorayımm size:? Naira Şuman sizce nasıl ben kahve baktırdım çok beğendim şu ana kadar baktırdıklarım arasında en iyilerdendi sanki. selena ile birebir benzer şeyler söyledi ama sesliydi ve net konuşuyor anı çok iıi söyledi. sizlerden baktıran oldu mu?
Uzuldum simdi ben heyecanla onun falini bekliyordum.bende de sigara iciyor yazmisti sigara kullanmaz yazdim baslamistir yazmis ama yinede cok tatli bir kadin yaBunla ilgili benim Emine ile ilgili çok hoş bi anım var ; klavyeden dolayı bi kelime beni M gibi yazılmıştı sorumda , Emine M harfli m harfli kişi deyip durmuş , sonra dedim ki adında soyadında M yok, o da lakabı varsa lakabında olabilir demişti, bir de namazında niyazında dediği kişi namaz kılmaz bildiğim kadarıyla dedim, tamam kılmıyor evet ama arada cumaya falan gidiyor demişti :)) Emine benim fallarda kargocu gördü, ütüyü sevmediğimi gördü, neler neler gördü.. ufak şeyler dışlında çıkmış olmasa da, onun başka yerde baktığına inanmadığım samimiyeti, komşu teyze kıvamı yazımı ve benzetmeleriyle severim :)
Bir yolun var sitesinde mi o fal alemden gecti sanki
kızlarr sabah da yazdım ama arada kaynamıştır tekrar sorayımm size:? Naira Şuman sizce nasıl ben kahve baktırdım çok beğendim şu ana kadar baktırdıklarım arasında en iyilerdendi sanki. selena ile birebir benzer şeyler söyledi ama sesliydi ve net konuşuyor anı çok iıi söyledi. sizlerden baktıran oldu mu?
Naira anda ve geçmişle birlikte ben ve birkaç arkadaşımda çok iyi, hatta geçen konuştupum eski bi arkadaşıma hiç ihtimal vermediği yani o an aklına gelmeyen bir şey söylemiş ve geçenlerde olmuş, o da uzun zamandır baktırmıyordu kim bunu söylreyemn kim kim derken naira olduğu çıktı, bende henüz çıkmadı ama durum tespitlerinde hakkını yiyemem, iyilerden bir de Asenat ı beğendim geçenlerde, Hanzadeyi de çok aman aman değil , soru cevap üstü gittiğini farkettim yani kendiliğinden woww dediğim bişi olmadı
kızlar bınnazda ılk defa baktırıcam bı onerınız var mı
Sunyaman bana pek çıkmadı, yani pek değil çıkmadı.iyi diyebileceğiniz online falcı var mı ? medyum su yaman nasıl ?
Ester kira nın baktırdığım adam başka biriyle evlendi ahahaFalalemdekı ester kıra bahsettıgınız kıraze mı ??
Kızlar ıpad den ıphone dan foto yükleyemiyorum brn byv ye o yüzden kahve baktıramıyorum siz nasıl uyapıyorsunuz?O kadini bende cok begendim gercekten hisli bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?