Binnaz Abla

Bunla ilgili benim Emine ile ilgili çok hoş bi anım var ; klavyeden dolayı bi kelime beni M gibi yazılmıştı sorumda , Emine M harfli m harfli kişi deyip durmuş , sonra dedim ki adında soyadında M yok, o da lakabı varsa lakabında olabilir demişti , bir de namazında niyazında dediği kişi namaz kılmaz bildiğim kadarıyla dedim, tamam kılmıyor evet ama arada cumaya falan gidiyor demişti :)) Emine benim fallarda kargocu gördü, ütüyü sevmediğimi gördü, neler neler gördü.. ufak şeyler dışlında çıkmış olmasa da, onun başka yerde baktığına inanmadığım samimiyeti, komşu teyze kıvamı yazımı ve benzetmeleriyle severim :)

Ahahah :) bu da iimis .. tatlı kadın yaf

kızlarr sabah da yazdım ama arada kaynamıştır tekrar sorayımm size:? Naira Şuman sizce nasıl ben kahve baktırdım çok beğendim şu ana kadar baktırdıklarım arasında en iyilerdendi sanki. selena ile birebir benzer şeyler söyledi ama sesliydi ve net konuşuyor anı çok iıi söyledi. sizlerden baktıran oldu mu?

Ama yeni uyeler bunu yazinca cok antipatik oluyor ki once deneyimlerini yazip muhabette kendini tanitsaydin sonra bunu yapsaydin bari

Bir yolun var sitesinde mi o fal alemden gecti sanki

Uzuldum simdi ben heyecanla onun falini bekliyordum.bende de sigara iciyor yazmisti sigara kullanmaz yazdim baslamistir yazmis ama yinede cok tatli bir kadin ya

Naira anda ve geçmişle birlikte ben ve birkaç arkadaşımda çok iyi, hatta geçen konuştupum eski bi arkadaşıma hiç ihtimal vermediği yani o an aklına gelmeyen bir şey söylemiş ve geçenlerde olmuş, o da uzun zamandır baktırmıyordu kim bunu söylreyemn kim kim derken naira olduğu çıktı, bende henüz çıkmadı ama durum tespitlerinde hakkını yiyemem, iyilerden bir de Asenat ı beğendim geçenlerde, Hanzadeyi de çok aman aman değil , soru cevap üstü gittiğini farkettim yani kendiliğinden woww dediğim bişi olmadı

az önce tekrar dinledim naira yı gerçekten karşıdaki kişiyi en iyi o anlatmış. kendinden eminn.. valla bu kadın beni etkiledi ya:)) bu fal dunyasında acemilerdenim hepsine iyi diyorum gibi geldi bana ama bunu sahiden beğendimm:)

arkadaşlar falsepetinde yaşadığım hayal kırıklığını daha önce hiç sitede yaşamadım. pembe tablo çizen ama uzun uzun konuşan en azından ilgilenen küçük de olsa bişeyler tutturan falcıları arar oldum resmen. alex ve karmene baktırdım. alex 8 dk boyunca basiretin bağlanmış hiç bir şeyin yolunda gitmeyecek laflarını tekrarlayıp durdu hayatımda böyle berbat bir fal dinlemedim 2. kez açma gereği bile duymadım. karmen de çevremde hiç olmayan harfler verdi içinde bulunduğum durumun 1 kelimesini bilemedi. bir daha kesinlikle uğramam o siteye

Falalem ile biryolunvar siteleri çok benzermis tasarım içerik olarak ? Biryolunvar dan sonra falaleme de girsem mi dedim ama onerir misiniz ?

iyi diyebileceğiniz online falcı var mı ? medyum su yaman nasıl ?
Sunyaman bana pek çıkmadı, yani pek değil çıkmadı.
Valla hala şaşırırım serkan tek çıktı bana bir kaç kez.
Birde elif hanzadenin ilk kısmı çıktı sanırım. Şevval erdal çıktı gibi ama detay detay çıkan bir tek serkan tek var açıkcası. Tellwe , binnaz filan patlak. Falcı sema da patladı, hepsi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…