Binnaz Abla

Hoşlandığım biri vardı, naira ya baktırmıştım hiç çıkmadığı gibi adam evlendi başka biriyle :)
Haleh çetiner de o kadar iyi durum tespiti yaptı ki kesin çıkacak dedim, evliliğe gideck bir ilişki filan; yine aynı adam için :))

Serkan'a ne baktırmıştınız? Ben katina atmıştım 1 1,5 ay önce, memnun kalmıştım. Daha çıkmadı ama olası=)

Kız bana evlendı mevlendı demeyın herkes bana da döncek dıyo dun gece ruyamda gordum kı evlenıyo kalp spazmı gecırıyodum
Valla herşey olabilir, asla fallardan medet umma. Neler gördük burda, biri yazmıştı eski sevgilisi evlenmiş, döncek diyen kızcağızın sürekli baktordığı falcılardan biri, bekle boşanacak filan demiş artık pesss yani günaha girmenin de böylesi. Yani geleceği kimse bilemez serkan tek bana tamamiyle çıktı ama eminim ki tesadüftür , anlık tespitlere bile güvenmiyom bazen; mesela sen düşünüyorsundur ki adam seni atıyorum maddi imkansızlıklardan bırakmak zorunda kaldı, bir falcıda demiştrir ki sana maddi sebepten bırakmış seni , sen dersin ki waouwww nokta atışı, halbu ki adam seni başka biri için bırakmış. Al sana anlık durum :)) anlatabildim mi bilmiyroum , bizim düşüncelerimize göre anlık durumlar doğru olabiliyor.; bana sorarsan da bir insan sevdiğini asla bırakmaz, sen bırakabiliyor musun mecburiyetten. Bu gibi yani.

Serkan'a ne baktırmıştınız? Ben katina atmıştım 1 1,5 ay önce, memnun kalmıştım. Daha çıkmadı ama olası=)
Katina, su, tarot Allah ne verdiyse sararım ben o adamın cinleri filan var sanırım kart yorumlamıyor kesinlikle. Neyi var bilmiyorum ama kart yorumlamadığına eminim alakasız ötesi bakıyor kartlarla

Katina, su, tarot Allah ne verdiyse sararım ben o adamın cinleri filan var sanırım kart yorumlamıyor kesinlikle. Neyi var bilmiyorum ama kart yorumlamadığına eminim alakasız ötesi bakıyor kartlarla

hadi ya, bende de anlık tespitleri iyiydi. katina bakan bir arkadaşıma sordum kartlarla yorumunu, tutarlı olduğunu söyledi. en azından sallapati bakmadığını teyit ettim. bildiği ve çıkan durumlar spesifik şeyler miydi?

Asenati begendim kizlar gayet ozenli bakmis hatta selenayla benzer seyler soylemis dahada detaya girmis sasirdim acikcasi begendimde. Birde binnazda sevval erdali denedim sacmalamis soru ustunden gitmis yani cok abartmis binnazda zaten genelde kart yorumu yapiyorlar ben inanmiyorum internet ortami uzerinden sectigimiz kartlarin saglikli olucagina zaten icin isine his girmedikten sonra fos acikcasi begenmedim sevvali :)

Gerçekten spesifik şeylerdi. 2 hafta sonra iletişim sorununuz olacak tam barışma zamanı belli değil demiş, yani dönce demeyip iletişim sorunu demesi enteresan, gerçekten de öyle oldu. Geçmişi demiyorum zaten onu zaten biliyor

Sana bilenler kimler canim ?
Bana şuan ki durumlarımı net bilen serkan tek. Ama mesela nurbanu fena değil di, aylin fena değildi ama serkan gibi değillerdi. Serkana misafir olarak bakım yaptırdım adım filan farklı, orda da çat çat bildi yani, yakın gelecek yorumu da çıktı misafir olar baktırdığımın

Serkana hic baktirmadim ne baktirmistin ? Ama arkadaslarimin fallarini okudum hanfendi beyfendiden beynim yandi falda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…