- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Hoşlandığım biri vardı, naira ya baktırmıştım hiç çıkmadığı gibi adam evlendi başka biriyle :)Naira anda ve geçmişle birlikte ben ve birkaç arkadaşımda çok iyi, hatta geçen konuştupum eski bi arkadaşıma hiç ihtimal vermediği yani o an aklına gelmeyen bir şey söylemiş ve geçenlerde olmuş, o da uzun zamandır baktırmıyordu kim bunu söylreyemn kim kim derken naira olduğu çıktı, bende henüz çıkmadı ama durum tespitlerinde hakkını yiyemem, iyilerden bir de Asenat ı beğendim geçenlerde, Hanzadeyi de çok aman aman değil , soru cevap üstü gittiğini farkettim yani kendiliğinden woww dediğim bişi olmadı
Elif hanzade o da belki yani. Binnaz ın hepsi patlakkızlar bınnazda ılk defa baktırıcam bı onerınız var mı
Falalem ile biryolunvar siteleri çok benzermis tasarım içerik olarak ? Biryolunvar dan sonra falaleme de girsem mi dedim ama onerir misiniz ?
Sunyaman bana pek çıkmadı, yani pek değil çıkmadı.
Valla hala şaşırırım serkan tek çıktı bana bir kaç kez.
Birde elif hanzadenin ilk kısmı çıktı sanırım. Şevval erdal çıktı gibi ama detay detay çıkan bir tek serkan tek var açıkcası. Tellwe , binnaz filan patlak. Falcı sema da patladı, hepsi ya
Valla herşey olabilir, asla fallardan medet umma. Neler gördük burda, biri yazmıştı eski sevgilisi evlenmiş, döncek diyen kızcağızın sürekli baktordığı falcılardan biri, bekle boşanacak filan demiş artık pesss yani günaha girmenin de böylesi. Yani geleceği kimse bilemez serkan tek bana tamamiyle çıktı ama eminim ki tesadüftür , anlık tespitlere bile güvenmiyom bazen; mesela sen düşünüyorsundur ki adam seni atıyorum maddi imkansızlıklardan bırakmak zorunda kaldı, bir falcıda demiştrir ki sana maddi sebepten bırakmış seni , sen dersin ki waouwww nokta atışı, halbu ki adam seni başka biri için bırakmış. Al sana anlık durum :)) anlatabildim mi bilmiyroum , bizim düşüncelerimize göre anlık durumlar doğru olabiliyor.; bana sorarsan da bir insan sevdiğini asla bırakmaz, sen bırakabiliyor musun mecburiyetten. Bu gibi yani.Kız bana evlendı mevlendı demeyın herkes bana da döncek dıyo dun gece ruyamda gordum kı evlenıyo kalp spazmı gecırıyodum
Katina, su, tarot Allah ne verdiyse sararım benSerkan'a ne baktırmıştınız? Ben katina atmıştım 1 1,5 ay önce, memnun kalmıştım. Daha çıkmadı ama olası=)
Katina, su, tarot Allah ne verdiyse sararım beno adamın cinleri filan var sanırım kart yorumlamıyor kesinlikle. Neyi var bilmiyorum ama kart yorumlamadığına eminim alakasız ötesi bakıyor kartlarla
Ben telefondan yukledim sorun olmadiKızlar ıpad den ıphone dan foto yükleyemiyorum brn byv ye o yüzden kahve baktıramıyorum siz nasıl uyapıyorsunuz?
Bir yolun var daha iyi benceAltta kaldı mesajım
Iphon mu sizinBen telefondan yukledim sorun olmadi
Android cnm yaIphon mu sizin
cnm kahve falı baktır de acılan sayfada resim cek..resim onceden cekip yuklemeye calısma oyle olmuyo..benimkisi samsung bende yukleyemiyodumIphon mu sizin
Sana bilenler kimler canim ?Falım geldi bu arada yine. Niye geliyor bu falım anlamadım. Hala akıllanmamış olmamız enteresan değil mi
Gerçekten spesifik şeylerdi. 2 hafta sonra iletişim sorununuz olacak tam barışma zamanı belli değil demiş, yani dönce demeyip iletişim sorunu demesi enteresan, gerçekten de öyle oldu. Geçmişi demiyorum zaten onu zaten biliyorhadi ya, bende de anlık tespitleri iyiydi. katina bakan bir arkadaşıma sordum kartlarla yorumunu, tutarlı olduğunu söyledi. en azından sallapati bakmadığını teyit ettim. bildiği ve çıkan durumlar spesifik şeyler miydi?
Bana şuan ki durumlarımı net bilen serkan tek. Ama mesela nurbanu fena değil di, aylin fena değildi ama serkan gibi değillerdi. Serkana misafir olarak bakım yaptırdım adım filan farklı, orda da çat çat bildi yani, yakın gelecek yorumu da çıktı misafir olar baktırdığımınSana bilenler kimler canim ?
Süpersin, yarın deneyeyim. Emine kurtulış kalmıştı bi onuda bir deneyelimcnm kahve falı baktır de acılan sayfada resim cek..resim onceden cekip yuklemeye calısma oyle olmuyo..benimkisi samsung bende yukleyemiyodum
Serkana hic baktirmadim ne baktirmistin ? Ama arkadaslarimin fallarini okudum hanfendi beyfendiden beynim yandi falda :)Bana şuan ki durumlarımı net bilen serkan tek. Ama mesela nurbanu fena değil di, aylin fena değildi ama serkan gibi değillerdi. Serkana misafir olarak bakım yaptırdım adım filan farklı, orda da çat çat bildi yani, yakın gelecek yorumu da çıktı misafir olar baktırdığımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?