- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Evet biraz beyin yakıyor evet boğuyor insanı. Genel de katina ,birde su. Bence katina baktır hem ucuz da 20 tl. Ne 50 ler 35 ler verdimde patladı, en azından dürüst bir adam bence, puan kaygısı da yokSerkana hic baktirmadim ne baktirmistin ? Ama arkadaslarimin fallarini okudum hanfendi beyfendiden beynim yandi falda :)
Bunu çok net ispat edemem , byvdeki veya diğer sitelerdeki katakuleleri resmi olarak belgeleyemiyoruz ama şu zamana kadar falcılarla ilgili birebir gördüğümüz şeylerden ve kendi çapımdaki artık tecrübe sahibi olduğumu düşündüğüm verilerden Serkan ın yeni ve orijinal bi falcı olduğuna inanmıyorum, yeni üyeliğin de bi anlamı yok bence çok farklı bir sistemleri var ,şaişbelilerin hepsi yazılı ve Sema ile Serkan ancak bu kadar aynı olabilirdi. Serkan burayı okuyorsa sesliye geçse yaa??? konuşmak yazmaktan daha az yorar bence ama belki daha zor olur..
Kızzz Sıara mı Medyumzaraa mı? Acil cevap vee fal kaşıntım geldiYanlış hatırlamıyorsam kızlardan biri ikisinin kendine tam olarak zıt bir yorum yaptığını söylemişti. Ben Serkan'a baktırdım bi kere ama Sema'ya henüz baktırmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Sesli yorum bence de daha güzel, hem falcı hem bizim açımızdan. Hani yazarak yorulmuyorlar daha kolay olmalı onlar açısından da. Ama bazıları belki sesi bilinsin istemiyordur, ya da konuşarak rahat hissetmiyordur. Bir de eğer biri sallapati fal bakıyorsa sesli yorumu tercih etmez zira kırp yapıştır kopyala, ve salla yazıda kolay oluyor=)
Biryolunvarda kesinlikle bisey var bi tane sesli bakan varsa digerleri onun yazili bakan klonlari boyle cikti denilincede aklimda kaliyorBunu çok net ispat edemem , byvdeki veya diğer sitelerdeki katakuleleri resmi olarak belgeleyemiyoruz ama şu zamana kadar falcılarla ilgili birebir gördüğümüz şeylerden ve kendi çapımdaki artık tecrübe sahibi olduğumu düşündüğüm verilerden Serkan ın yeni ve orijinal bi falcı olduğuna inanmıyorum, yeni üyeliğin de bi anlamı yok bence çok farklı bir sistemleri var ,şaişbelilerin hepsi yazılı ve Sema ile Serkan ancak bu kadar aynı olabilirdi. Serkan burayı okuyorsa sesliye geçse yaa??? konuşmak yazmaktan daha az yorar bence ama belki daha zor olur..
Bi insan ayni soruyu soruyorsa ve sen bi sekilde anliyorsan kim oldugunu bi kimliginde olumlu bi kimliginde olumsuz yorum yapman mantikli degil mi nasilsa birinden birisi cikicak :) bizde keriz yerine konuldugumuzla kalicaz :) yoksa bizi cok mu paranoyak yapti bunlar :)Yanlış hatırlamıyorsam kızlardan biri ikisinin kendine tam olarak zıt bir yorum yaptığını söylemişti. Ben Serkan'a baktırdım bi kere ama Sema'ya henüz baktırmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Sesli yorum bence de daha güzel, hem falcı hem bizim açımızdan. Hani yazarak yorulmuyorlar daha kolay olmalı onlar açısından da. Ama bazıları belki sesi bilinsin istemiyordur, ya da konuşarak rahat hissetmiyordur. Bir de eğer biri sallapati fal bakıyorsa sesli yorumu tercih etmez zira kırp yapıştır kopyala, ve salla yazıda kolay oluyor=)
Kızzz Sıara mı Medyumzaraa mı? Acil cevap vee fal kaşıntım geldi
Yanlış hatırlamıyorsam kızlardan biri ikisinin kendine tam olarak zıt bir yorum yaptığını söylemişti. Ben Serkan'a baktırdım bi kere ama Sema'ya henüz baktırmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Sesli yorum bence de daha güzel, hem falcı hem bizim açımızdan. Hani yazarak yorulmuyorlar daha kolay olmalı onlar açısından da. Ama bazıları belki sesi bilinsin istemiyordur, ya da konuşarak rahat hissetmiyordur. Bir de eğer biri sallapati fal bakıyorsa sesli yorumu tercih etmez zira kırp yapıştır kopyala, ve salla yazıda kolay oluyor=)
Biryolunvarda kesinlikle bisey var bi tane sesli bakan varsa digerleri onun yazili bakan klonlari boyle cikti denilincede aklimda kaliyorama kim bilir kim hangi falci adam,arkamizdan bu salak yine mi bu olay icin fal yolladi diyorlar midir acaba :)
Ben ve Selena80 ile Sema çok benzerdi, bir diğerinde Fama ile .. yani zaten ben buraya 2 yıldır üyeyim bunların bağlantılarını hep konuştuk,arasından biri de çıkıp burda aksini demedi ki kimler kimler geldi geçti buralardan daha buralar hep dutlukken :))
Ben de onu kastettim, yazılı da baksa güven veren varken, sesli de baksa bi yerlerde ya da aynı yerde yazılı baktığından emin olamadıklarımız da .. işin özü ; herkesin kendi bileceği iş, ben 3 aydır tüm fallarımı her yerden silmişken yine asenat, hanzade derken başladım. tamamen benim iradesizliğim, onlar 3 kağıtçı ama ben kararsız irademle onların 3 kağıdını 5 kağıt yapıyorum napıyım. Dürüstlük çıtamı fal dünyası için çok sınırlı sayıya düşürebiliyorum bu kadarını yapabilirim çünkü çok gitti evlat acısı gibi.
Bi insan ayni soruyu soruyorsa ve sen bi sekilde anliyorsan kim oldugunu bi kimliginde olumlu bi kimliginde olumsuz yorum yapman mantikli degil mi nasilsa birinden birisi cikicak :) bizde keriz yerine konuldugumuzla kalicaz :) yoksa bizi cok mu paranoyak yapti bunlar :)
cnm medyumzarayı begenmedim benKızzz Sıara mı Medyumzaraa mı? Acil cevap vee fal kaşıntım geldi
ben semayı beğenmiştim başka hangi hesap olabilir ki merak ettim şimdiBunu çok net ispat edemem , byvdeki veya diğer sitelerdeki katakuleleri resmi olarak belgeleyemiyoruz ama şu zamana kadar falcılarla ilgili birebir gördüğümüz şeylerden ve kendi çapımdaki artık tecrübe sahibi olduğumu düşündüğüm verilerden Serkan ın yeni ve orijinal bi falcı olduğuna inanmıyorum, yeni üyeliğin de bi anlamı yok bence çok farklı bir sistemleri var ,şaişbelilerin hepsi yazılı ve Sema ile Serkan ancak bu kadar aynı olabilirdi. Serkan burayı okuyorsa sesliye geçse yaa??? konuşmak yazmaktan daha az yorar bence ama belki daha zor olur..
falımpir de lebuda ve herapunzele baktırdım . net olumsuz konustu. senı unutmus kalbınde baskası var dedı ıkısı de. o kadar baktırdım ılk defa bu kadar net olumsuz falım oldu
falımpir de lebuda ve herapunzele baktırdım . net olumsuz konustu. senı unutmus kalbınde baskası var dedı ıkısı de. o kadar baktırdım ılk defa bu kadar net olumsuz falım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?