Binnaz Abla

Serkana hic baktirmadim ne baktirmistin ? Ama arkadaslarimin fallarini okudum hanfendi beyfendiden beynim yandi falda :)
Evet biraz beyin yakıyor evet boğuyor insanı. Genel de katina ,birde su. Bence katina baktır hem ucuz da 20 tl. Ne 50 ler 35 ler verdimde patladı, en azından dürüst bir adam bence, puan kaygısı da yok

Bunu çok net ispat edemem , byvdeki veya diğer sitelerdeki katakuleleri resmi olarak belgeleyemiyoruz ama şu zamana kadar falcılarla ilgili birebir gördüğümüz şeylerden ve kendi çapımdaki artık tecrübe sahibi olduğumu düşündüğüm verilerden Serkan ın yeni ve orijinal bi falcı olduğuna inanmıyorum, yeni üyeliğin de bi anlamı yok bence çok farklı bir sistemleri var ,şaişbelilerin hepsi yazılı ve Sema ile Serkan ancak bu kadar aynı olabilirdi. Serkan burayı okuyorsa sesliye geçse yaa??? konuşmak yazmaktan daha az yorar bence ama belki daha zor olur..

Yanlış hatırlamıyorsam kızlardan biri ikisinin kendine tam olarak zıt bir yorum yaptığını söylemişti. Ben Serkan'a baktırdım bi kere ama Sema'ya henüz baktırmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Sesli yorum bence de daha güzel, hem falcı hem bizim açımızdan. Hani yazarak yorulmuyorlar daha kolay olmalı onlar açısından da. Ama bazıları belki sesi bilinsin istemiyordur, ya da konuşarak rahat hissetmiyordur. Bir de eğer biri sallapati fal bakıyorsa sesli yorumu tercih etmez zira kırp yapıştır kopyala, ve salla yazıda kolay oluyor=)

Kızzz Sıara mı Medyumzaraa mı? Acil cevap vee fal kaşıntım geldi

Biryolunvarda kesinlikle bisey var bi tane sesli bakan varsa digerleri onun yazili bakan klonlari boyle cikti denilincede aklimda kaliyor ama kim bilir kim hangi falci adam,arkamizdan bu salak yine mi bu olay icin fal yolladi diyorlar midir acaba :)

Bi insan ayni soruyu soruyorsa ve sen bi sekilde anliyorsan kim oldugunu bi kimliginde olumlu bi kimliginde olumsuz yorum yapman mantikli degil mi nasilsa birinden birisi cikicak :) bizde keriz yerine konuldugumuzla kalicaz :) yoksa bizi cok mu paranoyak yapti bunlar :)

Ben ve Selena80 ile Sema çok benzerdi, bir diğerinde Fama ile .. yani zaten ben buraya 2 yıldır üyeyim bunların bağlantılarını hep konuştuk,arasından biri de çıkıp burda aksini demedi ki kimler kimler geldi geçti buralardan daha buralar hep dutlukken :))

Ben de onu kastettim, yazılı da baksa güven veren varken, sesli de baksa bi yerlerde ya da aynı yerde yazılı baktığından emin olamadıklarımız da .. işin özü ; herkesin kendi bileceği iş, ben 3 aydır tüm fallarımı her yerden silmişken yine asenat, hanzade derken başladım. tamamen benim iradesizliğim, onlar 3 kağıtçı ama ben kararsız irademle onların 3 kağıdını 5 kağıt yapıyorum napıyım. Dürüstlük çıtamı fal dünyası için çok sınırlı sayıya düşürebiliyorum bu kadarını yapabilirim çünkü çok gitti evlat acısı gibi.

Biryolunvarda kesinlikle bisey var bi tane sesli bakan varsa digerleri onun yazili bakan klonlari boyle cikti denilincede aklimda kaliyor ama kim bilir kim hangi falci adam,arkamizdan bu salak yine mi bu olay icin fal yolladi diyorlar midir acaba :)

Diyolardır tabi, aha şu gelmiş sana paslıyorum ya da şuna ben ne demiştim bi bakıyım diye ya da kız bunun sorusunda sen ne cevap verdin ben falında yazayım diye bla bla..

Bi kere hava sıcaklığı gibi görünen gibi bir de hissedilen bi yazım tarzı var, yani birini okurken buram buram diğerinin nağmelerini okuyosun işte ne şiş yansın ne kebap usülü biri yazımını düzeltmeye çalışır ağdalı türkçe ile, diğeri kibarlıktan kırılır hanımefendi diye diye , bu terste bi işlik var ama Serkan ın ilk 10 lukken bana baktığı faldaki benin benle alakası yoktu. sonra ona bi şeyhler oldu, kahveden hayatımı döktü , 2 fal arasındaki bu köklü değişim medyum rütbesiyle taçlanabilirdi, ilerleyen zamanlarda Medyum Serkan HOCAEFENDİ ismiyle onu fal dünyasında görmeyi umut ediyoruz...

Ben 2sine birden baktırmadığım için bir şey iddia edemem. Tabii ki olabilir, zaten online fal piyasası suistimale çok açık, her açıdan. Ama şunu söyleyebilirim, benim biryolunvarda ilk falım Serkan'aydı, burada bir ara çok övülüyordu merak edip katina atmıştım ben de. Dolayısıyla kimseye verilmiş bir bilgi ya da soru yoktu öncesinde. Falı, durum analizi oldukça başarılıydı. Katina bakan bir arkadaşıma sormuştum kartlarla tutarlı mı diye, evet iyi bakmış dedi. Hani en azından sallama fal bakmadığını teyit ettim ben kendi açımdan.

Maalesef batak gibi bu fal piyasası çok haklısın. Ben açıkcası öyle çok fal baktıran bir insan değilim genel olarak, hatta şu son 1-2 aydır baktırdığım falı (ki toplasan 7-8) hayatım boyunca baktırmadım. İnsan gerçekten aptal yerine konulmaya kızıyor. Yani fal baktıralım tamam evet insan sıkıntıdayken bir şeyler duymak istiyor, ama fala göre hayat şekillendirmemeli, biri 3 ay bekle diyor, hop geçiyor 3 ay, başkası 2 ay bekle, onu bekle bunu bekle derken bakmışsın zaman geçmiş. Beklentiyi yüksek tutmamak lazım sanırım. Ha tabii ki çıkan, çıkmayan dürüst falcılar illa ki var(dır). Herkes enerjisine uyanı, içine sinene baktırmalı herhalde. Sende var mı peki evlat acısı dışında tuttukların, çıkan eden=)

Her 2si de sanırım, falcılardan keriz yerine koyanlar da var, e bu durumda biz de paranoyak oluyoruz, mesela diyelim bir falcı bilinmeyecek bir şey bildi hayatınızla ilgili şüpheyle yaklaşır olduk, başka hesabı mı var, bunu karttan göremez vs. E böyle suistimal edenler oldukça, kurunun yanında yaş da yanıyor sonra gelsin paranoyalar=)

Ya hanımlar ; ya baktırmıcaz ; çünkü baktırmak istememizin sebebi belirsizliğe tahmmülsüzlük; ya da bir iki birşeyi çıkan fiyatı uygun falcılara 1-2 fal atacaz.
Diyelim ki o falcıyla bu falcı aynı, ne farkader Allah aşkına, gelen falı bekleyip görmüyor muyuz.
Ayrıca olumsuz sonuca kapalıda çok insan var, hem pembe tablocumu diye soruluyor hem de olumsuz çıkınca bunalım, gerek yok. Ben de böyleydim olumsuz çıktıysa, olumluyu duyana kadar falcı falcı atardım netten falları, noldu tabi ki olumsux oldu, haa olumsuz diyenler çıkmış mı oluyor hayır ; çünkü olumsuz diyenler hayatına selvi boylu girecek de diyor o da olmuyor. Aslında bence herkes durumun ne olacağını biliyor, içinizden tarafsızca düşünün , bu adam döner mi dönmez mi ? dürüstçe ama ; dönmeze yakınsa dönmez zaten, ya da dönse bi halt olur mu ?evliliğe gider mi yani kendinize sorun, yine yok ya gitmez dediğiniz ya da gider dediğiniz gider zaten. içiniz de bulunduğunuz durumu sizden iyş kimse bilemez? Hisli insanlar yok mu var tabi Allah vergisi; ama net te 1000 tane online falcı var hepsi mi nosturadamus kardeşim.
Yani evet serkan bana çıktı ; nasıl çıktı bilmiyorum valla .evet hisleri var, spesifik birşey sormak istediğim zaman sorarım o kadar ama.

falımpir de lebuda ve herapunzele baktırdım . net olumsuz konustu. senı unutmus kalbınde baskası var dedı ıkısı de. o kadar baktırdım ılk defa bu kadar net olumsuz falım oldu

ben semayı beğenmiştim başka hangi hesap olabilir ki merak ettim şimdi

falımpir de lebuda ve herapunzele baktırdım . net olumsuz konustu. senı unutmus kalbınde baskası var dedı ıkısı de. o kadar baktırdım ılk defa bu kadar net olumsuz falım oldu

Takılma şeker, olumsuz enerjiye kanalize olursan sonuç da öyle olur. falımpirde hiç fal baktırmadım ama forumda herapunzel diye arattığımda çoğu patlamış, gönlünü ferah tut.

Naiad sen bütün hepsine şu sıralar mi baktırdın yoksa geçmişten berı baktirdiklarini mi yazıyorsun? Para yetişmez yahu .. ayrıca bence falimpir e bulaşma daha cook paran gider boş yere aman diyim...

kızlar falları çıksın çıkmasın bu konuda nesibe dürüst bence tek hesap.aylinde dürüst olanlardan.ilkay özensiz ama dürüst.sema da şimdi bende şüpelendim beğenmeme rağmen.emine kurtluş dürüst olanlardan.asenat dürüst olanlardan.venüs anber dürüst.bunun haricinde de mutlaka vardır.ama bir çoğu farklı sitelerde varlar.özellikle telwenin yorumcuları bence her sitede varlar.günahı boyunlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…