takılma olumsuz demesine.ben sisteme ilk geldiğimde merağımdan izmirli katinaya baktırmıştım fal sepetinde hayatımda o kadar güzel kartı bir arada hiç görmedim inan kadın başlar başlamaz bunlar ne kötü kartlar böyle dedi döşedi.oysaki destedeki en güzel kartlardı.bazıları olumsuz konuşmayı huy edinmiş inan.tabi doğruluk payıda olabilir ama yinede çok takılma derimfalımpir de lebuda ve herapunzele baktırdım . net olumsuz konustu. senı unutmus kalbınde baskası var dedı ıkısı de. o kadar baktırdım ılk defa bu kadar net olumsuz falım oldu
sema ve serkan bana çok zıt şeyler söylediler. şimdi ne yalan söyleyim serkanın dediklerinden gündelik olanların bir kısmı gerçekleşiyor. ama ana konu için olumsuz konuştu. sema da tam tersi sitede ilk falım olmasına ve bu konuyla ilgili daha önce fal baktırmamama rağmen su falında harf verdi ve fiziksel bazı özellikleri bildi içinde bulunduğum durumu da bildi ve olumlu konuştu.Bunu çok net ispat edemem , byvdeki veya diğer sitelerdeki katakuleleri resmi olarak belgeleyemiyoruz ama şu zamana kadar falcılarla ilgili birebir gördüğümüz şeylerden ve kendi çapımdaki artık tecrübe sahibi olduğumu düşündüğüm verilerden Serkan ın yeni ve orijinal bi falcı olduğuna inanmıyorum, yeni üyeliğin de bi anlamı yok bence çok farklı bir sistemleri var ,şaişbelilerin hepsi yazılı ve Sema ile Serkan ancak bu kadar aynı olabilirdi. Serkan burayı okuyorsa sesliye geçse yaa??? konuşmak yazmaktan daha az yorar bence ama belki daha zor olur..
Cinlerle iletisimde ise korkma cinler gelecekte yalan konusur hatta hep yalan konusurbu arada medyum su yaman cinlerle iletişimde olduğunu söyledi bana. fena halde olumsuz konuştu. gelecek ilişkimin başlangıç ve bitiş tarihini verdi. medyum su yamana baktırıp beğenen var mı ?
ay ınsallah dogru degıldır canım ıkısının yorumu aynı anda geldı bı de ancak işlem yaptırırsan doner fılan demıs üstüme iyilik sağlık ne işlemi allah sasırtmasınTakılma şeker, olumsuz enerjiye kanalize olursan sonuç da öyle olur. falımpirde hiç fal baktırmadım ama forumda herapunzel diye arattığımda çoğu patlamış, gönlünü ferah tut.
takılma olumsuz demesine.ben sisteme ilk geldiğimde merağımdan izmirli katinaya baktırmıştım fal sepetinde hayatımda o kadar güzel kartı bir arada hiç görmedim inan kadın başlar başlamaz bunlar ne kötü kartlar böyle dedi döşedi.oysaki destedeki en güzel kartlardı.bazıları olumsuz konuşmayı huy edinmiş inan.tabi doğruluk payıda olabilir ama yinede çok takılma derim
Bu kadin hangi sitede yaAtart'tan geçer not aldığına göre vardır bahsi geçen hatunda bir ışık dedim, Naira Şuman'a fal attım. Aklımdan geçenleri,onun aklından geçenleri (düşünce yapısını iyi biliyorum o kişinin) çok güzel özetlemiş.Üyeliğim flnda yok o sitede ve ilk kez baktrıp üstünkörü soru sordum.Begendim....Ama bu hatun da 3-4 ay dedi.....Aralıkta mart diyorlardı, e mart kapıda...daha 3-4 ay daha....
keske bulasmasaydım cok uzgunumNaiad sen bütün hepsine şu sıralar mi baktırdın yoksa geçmişten berı baktirdiklarini mi yazıyorsun? Para yetişmez yahu .. ayrıca bence falimpir e bulaşma daha cook paran gider boş yere aman diyim...
fal alem canımBu kadin hangi sitede ya
Enerhini duzeltecek birine fal at sonrada biraz ara ver fala bence hayirlisi olsun inan hepimiz yaraliyiz ama olmuyorsa vardir bir sebebiay ınsallah dogru degıldır canım ıkısının yorumu aynı anda geldı bı de ancak işlem yaptırırsan doner fılan demıs üstüme iyilik sağlık ne işlemi allah sasırtmasınacaba o yuzden mı olumsuz konusuyolar cunku o sıte dıgerlerıne nazaran daha bı tıcarethane sanki yok şu vefki bu ısıtması şu soğutması filan
evet canım cok anlamıyorum ama baktım bır ıkı tanesının anlamına benım de sectıgım kartlar guzel gıbıydı tabı ılla dogru olacak dıye bısey yok herkes olumlu dedı dıye olumlu olacak dıye bısey de yok ama ne bılıym butun enerjim söndü , yine agladım
Kahvede deniyeyim bir tesekkurler cnmfal alem canım
ay ınsallah dogru degıldır canım ıkısının yorumu aynı anda geldı bı de ancak işlem yaptırırsan doner fılan demıs üstüme iyilik sağlık ne işlemi allah sasırtmasınacaba o yuzden mı olumsuz konusuyolar cunku o sıte dıgerlerıne nazaran daha bı tıcarethane sanki yok şu vefki bu ısıtması şu soğutması filan
evet canım cok anlamıyorum ama baktım bır ıkı tanesının anlamına benım de sectıgım kartlar guzel gıbıydı tabı ılla dogru olacak dıye bısey yok herkes olumlu dedı dıye olumlu olacak dıye bısey de yok ama ne bılıym butun enerjim söndü , yine agladım
umarım yalan konuşuyorlardır çünkü kimle ilgilensem hep hayatlarında başkası var onlara göre :)Cinlerle iletisimde ise korkma cinler gelecekte yalan konusur hatta hep yalan konusur
Hayirlisini isteumarım yalan konuşuyorlardır çünkü kimle ilgilensem hep hayatlarında başkası var onlara göre :)
aynen oyle canım gercekten bırakıcam olmuyorsa da buna gore yolumu cızerım hepımız ıcın bu boyleEnerhini duzeltecek birine fal at sonrada biraz ara ver fala bence hayirlisi olsun inan hepimiz yaraliyiz ama olmuyorsa vardir bir sebebi
Cinler in çok yalancı olanları var birincisi bu, ikincisi geçmişten çok net kimsenin bilmediği haberler verirler,sadece iki kişi arasında ki sır bir konuşmayı bile ama asla gelecekten haber veremezler uydururlar. Mesela medyum Su yaman bana çıkmadı. Ne geçmişten tarih bildi ne de mevcut durumj, asla aramaz dediği adam bin kere geri döndü.bu arada medyum su yaman cinlerle iletişimde olduğunu söyledi bana. fena halde olumsuz konuştu. gelecek ilişkimin başlangıç ve bitiş tarihini verdi. medyum su yamana baktırıp beğenen var mı ?
Kızlar şeytanın avukatlığını yaptım ve eski falları okudum. O zaman kaale bile almadığın Kahinvanga ile Serkan ne kadar da benzer bakmışlar bana aslında. Serkan'a çok sık atıyordum. İlk 3 fal harici ondan sonra attığım fallar hep aynıydı. Hep aynı şey üzerinde döndü. Kahinvanga'ya geçenlerde fal attım online olmasına rağmen 2 gün bekletti bakmadı. Sonra da Serkan'a attım o da 2 gün bekletti bakmadı. Bu durum da bana çelişik geldi. Hayatımda bi sürü yeni şey oluyor. Mesela Nurbanu Gizemhatun bence o konuda kendisine kızgınlığım var.. Patladığı çok şey de oldu ama ona geçenlerde fal attığımda hayatımdaki değişimleri tek tek fala yansıttı. Eski sevgilim hakkında 2 cümleden fazla yazmamış çünkü o seni ilgilendirmiyor artık dedi. Yani net olarak ne hissettiğimi söyledi. Eski sevgili konusu üstünden yürümedi. Her falımda eski sevgilim üzerinden yoğunlaşan falcılara itimadımı kaybettim. Çok sık baktırıp artık kolay kolay baktırmama kararı aldıklarım var.Bunu çok net ispat edemem , byvdeki veya diğer sitelerdeki katakuleleri resmi olarak belgeleyemiyoruz ama şu zamana kadar falcılarla ilgili birebir gördüğümüz şeylerden ve kendi çapımdaki artık tecrübe sahibi olduğumu düşündüğüm verilerden Serkan ın yeni ve orijinal bi falcı olduğuna inanmıyorum, yeni üyeliğin de bi anlamı yok bence çok farklı bir sistemleri var ,şaişbelilerin hepsi yazılı ve Sema ile Serkan ancak bu kadar aynı olabilirdi. Serkan burayı okuyorsa sesliye geçse yaa??? konuşmak yazmaktan daha az yorar bence ama belki daha zor olur..
Kızlar şeytanın avukatlığını yaptım ve eski falları okudum. O zaman kaale bile almadığın Kahinvanga ile Serkan ne kadar da benzer bakmışlar bana aslında. Serkan'a çok sık atıyordum. İlk 3 fal harici ondan sonra attığım fallar hep aynıydı. Hep aynı şey üzerinde döndü. Kahinvanga'ya geçenlerde fal attım online olmasına rağmen 2 gün bekletti bakmadı. Sonra da Serkan'a attım o da 2 gün bekletti bakmadı. Bu durum da bana çelişik geldi. Hayatımda bi sürü yeni şey oluyor. Mesela Nurbanu Gizemhatun bence o konuda kendisine kızgınlığım var.. Patladığı çok şey de oldu ama ona geçenlerde fal attığımda hayatımdaki değişimleri tek tek fala yansıttı. Eski sevgilim hakkında 2 cümleden fazla yazmamış çünkü o seni ilgilendirmiyor artık dedi. Yani net olarak ne hissettiğimi söyledi. Eski sevgili konusu üstünden yürümedi. Her falımda eski sevgilim üzerinden yoğunlaşan falcılara itimadımı kaybettim. Çok sık baktırıp artık kolay kolay baktırmama kararı aldıklarım var.
Bana gecmisten kotu seyler yasamissin disinda tek kelime etmedi ama daha 2. Cumleden olumsuza baslayip benim yardimcilarim var demesi sana olumlu olacak diyenlere inanma demesi gercekten enerjimi yerle bir etti. Bana dedigin gibi cok net seyler soyleyen 2 kisi oldu onlar da aylin ve fama.Cinler in çok yalancı olanları var birincisi bu, ikincisi geçmişten çok net kimsenin bilmediği haberler verirler,sadece iki kişi arasında ki sır bir konuşmayı bile ama asla gelecekten haber veremezler uydururlar. Mesela medyum Su yaman bana çıkmadı. Ne geçmişten tarih bildi ne de mevcut durumj, asla aramaz dediği adam bin kere geri döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?