Binnaz Abla

Fama ıs durumuyla alakalı 4 ay ahaber gelcek demıstı bana 2 ıs durumu vardı obur ıs durumuyla alakalı netlık oldu dıgerı olmadı esas sordugum o degıldı yanı sana bıldı mı fama boyle karıstırdıgı oluyomu?

Ben bir yolun var sitesinde burdaki onerilere bakarak gecen hafta icinde baktirdim ilk defa. Mevcut durumla ilgili bir cok sey bildi aklimdan gecip kimseye soylemedigim seylerden bahsetti. Gelecek tutar mi bilemiyorum olumlu konusmustu

Kızlar merhaba tekrar bir arkadaş ön sayfalarda yeni üyelerin kendini tanıtmadan yorum yapması çok komik demiş deneyim yazmayı 4yıllık tecrübeyle herkes para harcamasın diye size katılarak söylemek istedim kendimi tanıtma zorunluluğum olduğunu sanmıyorum bunu yapmak için...

Neyse sevgili vaselin beni bir konuda uyarmış ben sizlere de sormak istiyorum bana bir falcı en son baktırdığın yorumun enerjisi kalır eğer iyi bir yorum alırsan ve tarih alırsan o tarihi beklemelisin demişti tabi ben onun üzerine kaç tane baktırdım bilmiyorum

Dün Binnaz bana yine hediye puan vermiş tabi dayanamadım dalya ve seline baktırdım nisan dediler yine attı benim tarih iyi mi

Bu konu Hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim bence önemli.

Tabi ben fal işini dün itibariydi bıraktım (bırakamadı) nereye kadar tutucam kendimi bilmiyorum ama baktırmak istemiyorum valla ama eğer son enerji kalırsa eski falcıma Bi daha atayım o yine yakın Zaman versin olmaz nisan falan

Ben bir yolun var sitesinde burdaki onerilere bakarak gecen hafta icinde baktirdim ilk defa. Mevcut durumla ilgili bir cok sey bildi aklimdan gecip kimseye soylemedigim seylerden bahsetti. Gelecek tutar mi bilemiyorum olumlu konusmustu

Ben de fama nın falını beklıyorum cıkarsa yazar mısın

Onu ben yazdim ama sen bunu niye ustune aldin ki birisi gelmis sistemde tek yorumu yok herkesi denedim sonunda bir falci buldum online falci degil yazmis isterseniz kim oldugunu vereyim yazmis ben ona yazdim sen ustune alinma ozel falci tanitanlar genelde reklama geliyor ve kendileri oluyor

Aaa tamam o zaman afedersin bende okurken direk geçtiğim için yanlış anlamışım pardon

kemal devrim bir kadın arkadaşımı isminden dolayı erkek sanmış bol keseden sallamış :) boyun kısa diye kimse seni beğenmiyor ama nisanda karşına şöyle şöyle bir kadın çıkacak aşk yaşayacaksınız demiş

Bende kemal devrime baktirdim tamamen patladi cok fazla pembeci

Nesibenin tarihi bende dolmak uzere ve patliyacak gibi.humaninda tarihine bir on gun kaldi o da patliyacak gibi venus amberde yaklasti o da patliyacak gibi.ay bende hepsi patlamak uzere

Benna fena degil ama maya pembeci pek dedikleri cikmiyor orda kahvede ayse melegi tek gecerim

Benna fena degil ama maya pembeci pek dedikleri cikmiyor orda kahvede ayse melegi tek gecerim
benna bende patlayalı bikaç ay oldu. benim özellikle binnaz serüvenim burda sona erdi :) hattımı mobil ödemeye de kapattım. orda bekleyen fallarım var bilge gizem sitare ekin sarpen hülya demir fahriye ışıksaçan. çıkan olursa burdan yazarım

Ben kendi adıma olumsuza açığım zaten mantığıma göre de değerlendirirm falcıyı , olmayacak bir şeyi bana allayıp pulleyan birine hadi ordan derim . Serkan ı söylememdeki amaç ; şaibeli baktırmayalım değil , o sema fama vanga Meryem hatta bi ara Bilgehatun vardı bunlar 2 yıldır böyle ve 2 yıldır anda baZen iyi oluyorlar diye atıyorum. Bi falcıyı yerirken diğerini yüceltmek değil.ilkay mesela kaç kere baktırdım hi kere geç cevap verdi 4 verdi sana bakmam neler neler söyledi , nesibe desen o ayrı kapris , Aylin. 5 kere baktırdım bi kez çıktı saraylı nın olacak dediği 5 ay sonra oldu .

Ben hep içimden geçen makul ve mazbut öngörüleri söyleyenleri önemsedim.herkesin fikri farklı tabi çıkana baktirmak en doğrusu

Ya o kadın bana da aynısını söyledi, olumlu diyenlere inanma filan. Marta kadar hiç kimse yok, adam bin kere döndü bin kere ayrıldık :))

Ya o kadın bana da aynısını söyledi, olumlu diyenlere inanma filan. Marta kadar hiç kimse yok, adam bin kere döndü bin kere ayrıldık :))
ona kalsa eski sevgilim beni aldatmış ilgi duyduğum adam benden değil hoşlanmak gıcık oluyor :) neyse zaten sorumun cevabını beklemeden sildim gitti falını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…