Bana gecmisten kotu seyler yasamissin disinda tek kelime etmedi ama daha 2. Cumleden olumsuza baslayip benim yardimcilarim var demesi sana olumlu olacak diyenlere inanma demesi gercekten enerjimi yerle bir etti. Bana dedigin gibi cok net seyler soyleyen 2 kisi oldu onlar da aylin ve fama.
Ben bir yolun var sitesinde burdaki onerilere bakarak gecen hafta icinde baktirdim ilk defa. Mevcut durumla ilgili bir cok sey bildi aklimdan gecip kimseye soylemedigim seylerden bahsetti. Gelecek tutar mi bilemiyorum olumlu konusmustuFama ıs durumuyla alakalı 4 ay ahaber gelcek demıstı bana 2 ıs durumu vardı obur ıs durumuyla alakalı netlık oldu dıgerı olmadı esas sordugum o degıldı yanı sana bıldı mı fama boyle karıstırdıgı oluyomu?
Ben bir yolun var sitesinde burdaki onerilere bakarak gecen hafta icinde baktirdim ilk defa. Mevcut durumla ilgili bir cok sey bildi aklimdan gecip kimseye soylemedigim seylerden bahsetti. Gelecek tutar mi bilemiyorum olumlu konusmustu
bir çıksın da yazmaz olur muyum :)Ben de fama nın falını beklıyorum cıkarsa yazar mısın
Onu ben yazdim ama sen bunu niye ustune aldin ki birisi gelmis sistemde tek yorumu yok herkesi denedim sonunda bir falci buldum online falci degil yazmis isterseniz kim oldugunu vereyim yazmis ben ona yazdim sen ustune alinmaKızlar merhaba tekrar bir arkadaş ön sayfalarda yeni üyelerin kendini tanıtmadan yorum yapması çok komik demiş deneyim yazmayı 4yıllık tecrübeyle herkes para harcamasın diye size katılarak söylemek istedim kendimi tanıtma zorunluluğum olduğunu sanmıyorum bunu yapmak için...
Neyse sevgili vaselin beni bir konuda uyarmış ben sizlere de sormak istiyorum bana bir falcı en son baktırdığın yorumun enerjisi kalır eğer iyi bir yorum alırsan ve tarih alırsan o tarihi beklemelisin demişti tabi ben onun üzerine kaç tane baktırdım bilmiyorum
Dün Binnaz bana yine hediye puan vermiş tabi dayanamadım dalya ve seline baktırdım nisan dediler yine attı benim tarih iyi mi
Bu konu Hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim bence önemli.
Tabi ben fal işini dün itibariydi bıraktım (bırakamadı)nereye kadar tutucam kendimi bilmiyorum ama baktırmak istemiyorum valla ama eğer son enerji kalırsa eski falcıma Bi daha atayım o yine yakın Zaman versin olmaz nisan falan
Onu ben yazdim ama sen bunu niye ustune aldin ki birisi gelmis sistemde tek yorumu yok herkesi denedim sonunda bir falci buldum online falci degil yazmis isterseniz kim oldugunu vereyim yazmis ben ona yazdim sen ustune alinmaozel falci tanitanlar genelde reklama geliyor ve kendileri oluyor
kemal devrim bir kadın arkadaşımı isminden dolayı erkek sanmış bol keseden sallamış :) boyun kısa diye kimse seni beğenmiyor ama nisanda karşına şöyle şöyle bir kadın çıkacak aşk yaşayacaksınız demişSeline ben gonderdim. Iddiali bir faldi. Verdigi tarih ve olay serisi kismen cikti. Kotu degil ama binnazda kahve de daha iyileri oldu. Maya demir, kemal devrim ve benna'yi begendim kahve de. Kemal'e henuz 20 tl ve populer degilken gondermistim. Cok iyiydi.
Aaa tamam o zaman afedersin bende okurken direk geçtiğim için yanlış anlamışım pardon
Bende kemal devrime baktirdim tamamen patladi cok fazla pembecikemal devrim bir kadın arkadaşımı isminden dolayı erkek sanmış bol keseden sallamış :) boyun kısa diye kimse seni beğenmiyor ama nisanda karşına şöyle şöyle bir kadın çıkacak aşk yaşayacaksınız demiş
ben hiç baktırmadım ama pembeci olması dışında faldaki bilgileri dikkate almayacak kadar özensiz. insan falı yorumlamadan önce bu kadın mı erkek mi diye bakmaz mı önce.hayret bişeyBende kemal devrime baktirdim tamamen patladi cok fazla pembeci
Benna fena degil ama maya pembeci pek dedikleri cikmiyor orda kahvede ayse melegi tek gecerimkemal devrim bir kadın arkadaşımı isminden dolayı erkek sanmış bol keseden sallamış :) boyun kısa diye kimse seni beğenmiyor ama nisanda karşına şöyle şöyle bir kadın çıkacak aşk yaşayacaksınız demiş
benna bende patlayalı bikaç ay oldu. benim özellikle binnaz serüvenim burda sona erdi :) hattımı mobil ödemeye de kapattım. orda bekleyen fallarım var bilge gizem sitare ekin sarpen hülya demir fahriye ışıksaçan. çıkan olursa burdan yazarımBenna fena degil ama maya pembeci pek dedikleri cikmiyor orda kahvede ayse melegi tek gecerim
Ya hanımlar ; ya baktırmıcaz ; çünkü baktırmak istememizin sebebi belirsizliğe tahmmülsüzlük; ya da bir iki birşeyi çıkan fiyatı uygun falcılara 1-2 fal atacaz.
Diyelim ki o falcıyla bu falcı aynı, ne farkader Allah aşkına, gelen falı bekleyip görmüyor muyuz.
Ayrıca olumsuz sonuca kapalıda çok insan var, hem pembe tablocumu diye soruluyor hem de olumsuz çıkınca bunalım, gerek yok. Ben de böyleydim olumsuz çıktıysa, olumluyu duyana kadar falcı falcı atardım netten falları, noldu tabi ki olumsux oldu, haa olumsuz diyenler çıkmış mı oluyor hayır ; çünkü olumsuz diyenler hayatına selvi boylu girecek de diyor o da olmuyor. Aslında bence herkes durumun ne olacağını biliyor, içinizden tarafsızca düşünün , bu adam döner mi dönmez mi ? dürüstçe ama ; dönmeze yakınsa dönmez zaten, ya da dönse bi halt olur mu ?evliliğe gider mi yani kendinize sorun, yine yok ya gitmez dediğiniz ya da gider dediğiniz gider zaten. içiniz de bulunduğunuz durumu sizden iyş kimse bilemez? Hisli insanlar yok mu var tabi Allah vergisi; ama net te 1000 tane online falcı var hepsi mi nosturadamus kardeşim.
Yani evet serkan bana çıktı ; nasıl çıktı bilmiyorum valla .evet hisleri var, spesifik birşey sormak istediğim zaman sorarım o kadar ama.
Ya o kadın bana da aynısını söyledi, olumlu diyenlere inanma filan. Marta kadar hiç kimse yok, adam bin kere döndü bin kere ayrıldık :))Bana gecmisten kotu seyler yasamissin disinda tek kelime etmedi ama daha 2. Cumleden olumsuza baslayip benim yardimcilarim var demesi sana olumlu olacak diyenlere inanma demesi gercekten enerjimi yerle bir etti. Bana dedigin gibi cok net seyler soyleyen 2 kisi oldu onlar da aylin ve fama.
ona kalsa eski sevgilim beni aldatmış ilgi duyduğum adam benden değil hoşlanmak gıcık oluyor :) neyse zaten sorumun cevabını beklemeden sildim gitti falınıYa o kadın bana da aynısını söyledi, olumlu diyenlere inanma filan. Marta kadar hiç kimse yok, adam bin kere döndü bin kere ayrıldık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?