- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
kızlar alex in dediklerinde doğruluk payı var mı hiç ? baktırıp da memnun kaldınız mı ?
tamamen üfürmüş o arkadaş. fal bakmadı kesinlikle. çember içine alınmışım basiretsizmişim kısmetsizmişim. hiçbir seyim yolunda gitmeyecekmiş vs. ben gidip bir köşede ağlasam iyi olur :)ben 2 kez baktırdım 2sinde de analizleri doğruydu , üfürükten teyyare hiç değildi. genelde olmusuz söylendiği biliniyor ama benim biri olmsuz diğeri olmuluydu, değişkenlik olarak algılamadım tabi çünkü şartlara göre durumlar değişiyor uzun zamanlardan sonra. henüz çıkmadı .
Atart'tan geçer not aldığına göre vardır bahsi geçen hatunda bir ışık dedim, Naira Şuman'a fal attım. Aklımdan geçenleri,onun aklından geçenleri (düşünce yapısını iyi biliyorum o kişinin) çok güzel özetlemiş.Üyeliğim flnda yok o sitede ve ilk kez baktrıp üstünkörü soru sordum.Begendim....Ama bu hatun da 3-4 ay dedi.....Aralıkta mart diyorlardı, e mart kapıda...daha 3-4 ay daha....
tamamen üfürmüş o arkadaş. fal bakmadı kesinlikle. çember içine alınmışım basiretsizmişim kısmetsizmişim. hiçbir seyim yolunda gitmeyecekmiş vs. ben gidip bir köşede ağlasam iyi olur :)
TopukluPollyanna öncelikle hoşgeldin ve başın sağ olsun, çektiği acılar bu dünyadaki kefareti olsun anneciğinin..
Fal kısmına gelecek olursam ; onlinelarda var mıydı çıkan ucundan bucağından da olsa?
ben de geçen hafta kendisine su falı atmıştım. net harfler ve fiziksel özellikleri falan herşeyi bildi. nisan mayıs dedi bakalımDün Bir yolun var sitesinde Falcı Sema ya kahve attım, daha önce de su falı atmıştım. Okurken ağzım açık kaldı diyebilirim. Gelecek için yakın tarıh verdi onu zamanı geldiğinde yazayım ama anlık durum ne hissettiğim tam anlamıyla aynı kelime ile beni ıfade etmesi şaşırttı beni...
Bu soylediklerinin hepsi bende patladibenna bende patlayalı bikaç ay oldu. benim özellikle binnaz serüvenim burda sona erdi :) hattımı mobil ödemeye de kapattım. orda bekleyen fallarım var bilge gizem sitare ekin sarpen hülya demir fahriye ışıksaçan. çıkan olursa burdan yazarım
bende 2 yıl önce gizem sitare tarihiyle beraber tuttu. 2 sene önceki faldaki gelişmeleri şu an yaşıyorum. ayrıca olumsuzdu. hülya da anla ilgili bikaç bişey söyledi önceki falları tutmamıştı ama sohbetini sevmiştim :) bilgeyi ve ekini şu an için bilemiyorum ikisi de beklemede. ilkay gür e kahve atmayı düşünüyorum ama beklemeye değer mi bilmiyorum. 1 hafta sonra hiç tatmin etmicek şeyler duymak istemiyorum açıkçasıBu soylediklerinin hepsi bende patladi
Ya ilkay bende iyi analiz yapmisti ama arkadasimda hic cikmadi.bende gelecek adina birsey soylemedi durumu iyi bildi arkadasimda hep yuvarlak cumleler kullandi sonucu pek bilmiyorum ama ani bende bildi.asenat arkadasimda subat dedi kiz nisanlandi ama ben hala durum haricini daha asenatta yasamadim tabi bende verdigi tarihte dolmadi ama enerji meselesi birazbende 2 yıl önce gizem sitare tarihiyle beraber tuttu. 2 sene önceki faldaki gelişmeleri şu an yaşıyorum. ayrıca olumsuzdu. hülya da anla ilgili bikaç bişey söyledi önceki falları tutmamıştı ama sohbetini sevmiştim :) bilgeyi ve ekini şu an için bilemiyorum ikisi de beklemede. ilkay gür e kahve atmayı düşünüyorum ama beklemeye değer mi bilmiyorum. 1 hafta sonra hiç tatmin etmicek şeyler duymak istemiyorum açıkçası
siteye şöyle bir göz gezdirince ilkay dışında en iyi denilenleri denedim bir emine kurtuluş ilkay ve şehrazat kaldı. bunlardan birine göndermek istiyorum. 30 kredim varYa ilkay bende iyi analiz yapmisti ama arkadasimda hic cikmadi.bende gelecek adina birsey soylemedi durumu iyi bildi arkadasimda hep yuvarlak cumleler kullandi sonucu pek bilmiyorum ama ani bende bildi.asenat arkadasimda subat dedi kiz nisanlandi ama ben hala durum haricini daha asenatta yasamadim tabi bende verdigi tarihte dolmadi ama enerji meselesi biraz
Ben katina attim semaya durumu bildi gelecek bekliyorDün Bir yolun var sitesinde Falcı Sema ya kahve attım, daha önce de su falı atmıştım. Okurken ağzım açık kaldı diyebilirim. Gelecek için yakın tarıh verdi onu zamanı geldiğinde yazayım ama anlık durum ne hissettiğim tam anlamıyla aynı kelime ile beni ıfade etmesi şaşırttı beni...
Emineyi begendim ama begenmiyen cok bu yuzden kafam karisti.sehrazati denemedim.ilkayi dene istersen ama ruh halini fala cok yansitiyorsiteye şöyle bir göz gezdirince ilkay dışında en iyi denilenleri denedim bir emine kurtuluş ilkay ve şehrazat kaldı. bunlardan birine göndermek istiyorum. 30 kredim var
en yüksek beğeniyi o almış. jübileyi onunla yapayım o zaman denemedim demem bari :)Emineyi begendim ama begenmiyen cok bu yuzden kafam karisti.sehrazati denemedim.ilkayi dene istersen ama ruh halini fala cok yansitiyor
siteye şöyle bir göz gezdirince ilkay dışında en iyi denilenleri denedim bir emine kurtuluş ilkay ve şehrazat kaldı. bunlardan birine göndermek istiyorum. 30 kredim var
Begenenlere arti bir de benden. Emine abla kurban oliiim senin onlari yazan elineen yüksek beğeniyi o almış. jübileyi onunla yapayım o zaman denemedim demem bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?