Binnaz Abla

kızlar alex in dediklerinde doğruluk payı var mı hiç ? baktırıp da memnun kaldınız mı ?

kızlar alex in dediklerinde doğruluk payı var mı hiç ? baktırıp da memnun kaldınız mı ?

ben 2 kez baktırdım 2sinde de analizleri doğruydu , üfürükten teyyare hiç değildi. genelde olmusuz söylendiği biliniyor ama benim biri olmsuz diğeri olmuluydu, değişkenlik olarak algılamadım tabi çünkü şartlara göre durumlar değişiyor uzun zamanlardan sonra. henüz çıkmadı .

tamamen üfürmüş o arkadaş. fal bakmadı kesinlikle. çember içine alınmışım basiretsizmişim kısmetsizmişim. hiçbir seyim yolunda gitmeyecekmiş vs. ben gidip bir köşede ağlasam iyi olur :)

Olacak şey hayırlı olacaksa, yazlıysa fallar vesile olsun yazana ve geç olsun güç olmasın Capellacımm.. beğenmene sevindim, enerji işi mişi uğraşıyo sanırım, beyin okuması, frekansı yakalaması ondan da gelebilir :)

tamamen üfürmüş o arkadaş. fal bakmadı kesinlikle. çember içine alınmışım basiretsizmişim kısmetsizmişim. hiçbir seyim yolunda gitmeyecekmiş vs. ben gidip bir köşede ağlasam iyi olur :)

Hımm bunu bir kişiye daha demişti hatırlamıyorsam bende hiç söylemedi ama doğruydu dedikleri,vanga bana kaç farklı hesaptan attıysam büyüden girdi, kapalılığa çıktı, ağırlıktan girdi farklı şeylere girdi ki üzülmüştüm o zamanlar, sonra birkaç kişiden daha aynılarını duyunca, fallarının olmazsa olmazı olduğunu anladım. zate onda da var fırıldaklar, vanga tellwedeki vanga değil çünkü.

Dün Bir yolun var sitesinde Falcı Sema ya kahve attım, daha önce de su falı atmıştım. Okurken ağzım açık kaldı diyebilirim. Gelecek için yakın tarıh verdi onu zamanı geldiğinde yazayım ama anlık durum ne hissettiğim tam anlamıyla aynı kelime ile beni ıfade etmesi şaşırttı beni...

ben de geçen hafta kendisine su falı atmıştım. net harfler ve fiziksel özellikleri falan herşeyi bildi. nisan mayıs dedi bakalım

Kızlar ya okuduğum kadarıyla çoğunluğunuza adam akıllı bilen falcı yok. Bana çoğunlukla ucundan kıyısından olsa da tuttururlardı eskiden deli gibi fal baktırdığım zamanlarda. Sanırım sorun bende ya enerjim açık ya hayatım aşırı sıradan herkesin tutturabildiği şeylerle dolu ya da hisleri güçlü baktırdığım falcıların anlamadım ben bu işi

Bu soylediklerinin hepsi bende patladi

Bu soylediklerinin hepsi bende patladi
bende 2 yıl önce gizem sitare tarihiyle beraber tuttu. 2 sene önceki faldaki gelişmeleri şu an yaşıyorum. ayrıca olumsuzdu. hülya da anla ilgili bikaç bişey söyledi önceki falları tutmamıştı ama sohbetini sevmiştim :) bilgeyi ve ekini şu an için bilemiyorum ikisi de beklemede. ilkay gür e kahve atmayı düşünüyorum ama beklemeye değer mi bilmiyorum. 1 hafta sonra hiç tatmin etmicek şeyler duymak istemiyorum açıkçası

Ya ilkay bende iyi analiz yapmisti ama arkadasimda hic cikmadi.bende gelecek adina birsey soylemedi durumu iyi bildi arkadasimda hep yuvarlak cumleler kullandi sonucu pek bilmiyorum ama ani bende bildi.asenat arkadasimda subat dedi kiz nisanlandi ama ben hala durum haricini daha asenatta yasamadim tabi bende verdigi tarihte dolmadi ama enerji meselesi biraz

siteye şöyle bir göz gezdirince ilkay dışında en iyi denilenleri denedim bir emine kurtuluş ilkay ve şehrazat kaldı. bunlardan birine göndermek istiyorum. 30 kredim var

Ben katina attim semaya durumu bildi gelecek bekliyor

siteye şöyle bir göz gezdirince ilkay dışında en iyi denilenleri denedim bir emine kurtuluş ilkay ve şehrazat kaldı. bunlardan birine göndermek istiyorum. 30 kredim var
Emineyi begendim ama begenmiyen cok bu yuzden kafam karisti.sehrazati denemedim.ilkayi dene istersen ama ruh halini fala cok yansitiyor

şehrazat'a su falı atmıştım 1-2 sene önce. O zaman çok övülüyordu, tamamen sallamasyondu, hiçbir dediği de olmadı. Yine de etkilemek istemem belki enerji tutmamıştır=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…