- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
ilkaya atarım demiştim ama sen emine'yi mi beğendin :)Begenenlere arti bir de benden. Emine abla kurban oliiim senin onlari yazan eline
Canim cikti diyemem su anda bi gelsime yok ama kucuk kucuk ilginc tespitleri nokta atislari oluyo bide benim cikmasini en cok istedigim falim o yuzden dedim sen kararini kendin ver ilkay icin cikti diyen cok sonucta sen bilirsin ben degistirmis olmiyim, ilkaya ben atmaya korktum hep sanki hep olumsuza odaklanip konusacakmis gibi bi izlenim veriyo bana duyduklarimdan öturu de ben hemen etkileniyorum senin tercihin tabi :)ilkaya atarım demiştim ama sen emine'yi mi beğendin :)
ondan da vazgeçtim. şu an ciddi ciddi 30 kredim var ancak baktıracak iyi falcı bulamıyorum :)Canim cikti diyemem su anda bi gelsime yok ama kucuk kucuk ilginc tespitleri nokta atislari oluyo bide benim cikmasini en cok istedigim falim o yuzden dedim sen kararini kendin ver ilkay icin cikti diyen cok sonucta sen bilirsin ben degistirmis olmiyim, ilkaya ben atmaya korktum hep sanki hep olumsuza odaklanip konusacakmis gibi bi izlenim veriyo bana duyduklarimdan öturu de ben hemen etkileniyorum senin tercihin tabi :)
Su falı gönder bence en çok o beğeniliyorKızlar Selena da tarot mu katina mı ???
bana geçen sene bu adam sana çok değer veriyor çok ciddi gözle bakıyor dedi adamın evli olduğu çıktı birkaç gün sonraKızlar binnazda son puanımı rasgele Ebru iyihuyluya baktırdım ve gerçekten beni acayip şaşırttı aklımdaki kişiyi geçtim diğer konuştuğumu bile Burcu'na kadar bilerek göndermiş ve daha önce kimseye söylememiştim ben böyle bişey tek söyleyen Ebru oldu eski sevgilimi de direk tarif etmiş azcık kafam karıştı bu ikinciye seni daha yakın görüyorum dedi Bi de kış aylarına girerken biri çıkacak karşına seçim senin elinde dedi kafamı karıştırdı biraz ama tarifleri tutması isim ve burç valla çok şaşırdım bakalım ilerde çıkacak mıartık fal yok bana bitirdim
arkadaşlar selenaya fal atmak istiyorum su falı mı atsam çizgi falı mı karar veremedim. hangisini önerirsiniz ?
evet şu an sitede fal alımı açıkSu falı ama online mi ki selena?
Kızlar ya size yazmadan edemedim benim cok asik oldugum gecen sene ugruna fallar attigim adam yazdi bana. Bulunduğum şehre gelmek istediğini falan söyledi. Ama hala o kızla devam ediyormuş. Bunu öğrenince ağzıma geleni yazdımengelledim bi daha da asla konusmam. Bu olayı aynen böyle bilen ılkay ve ester kira. Derini de bildi sayabiliriz sana bişey soyliyvek demişti.bi de son falimda baska bi konuyla alakaliydi ama selena falin sonunda eskilerden haber var dedi. 4 5 gün sonra bu olay oldu. Öyle iste kizlar.
Hemen hemen herkese baktirdim hiç bilmeyen çok bana ne yazıkki herkesle enerjim tutmuyor ama pembe tablo çizen coktu bu ilişkiye daha önce bi sürü isim verdim ama ınan suan hatırlamıyorum bilePeki başka kimlere baktırmıştınız? Hiç bilmeyenler kim hatırlıyor musunuz?
Selenanin su falinda verdigi tarih geçti ya çok mutsuzum yataklara düştüm iki gündür çok inanmıştımarkadaşlar selenaya fal atmak istiyorum su falı mı atsam çizgi falı mı karar veremedim. hangisini önerirsiniz ?
Selenanin su falinda verdigi tarih geçti ya çok mutsuzum yataklara düştüm iki gündür çok inanmıştımgerçi tarihi de sorumda sordum ama ne bileyim pozitif bi gelişme bile yok olay çok negatif
Falı olumluydu canım sadece verdiği tarih geçti ve olumlu bi gelişme yok bu durum ben çok üzdü. Aynen fal sonucta cikmayadabilir. Ama o kadar çok istedim dua ettim ki çok kotu hissediyorum ya sanki allahın zoruna gitmesin ama unutulmuş gibi böyle, sanki hiç bi duami görmemiş gibiCanım üzülme Selenanın son falı da beni üzdü ama çıkmayadabilir, o geçmişte ve anda çok iyi saırım, yani tarihleri veremiyor geleceği de tam olarak öngörememesinin nedeni bence bakım yaptığı araç/ların anı ya da geçmişi olacak gibi söylemesi.. benim son 2 öyle oldu yani yaşadığımı yaşayacak gibi söyledi..
Falı olumluydu canım sadece verdiği tarih geçti ve olumlu bi gelişme yok bu durum ben çok üzdü. Aynen fal sonucta cikmayadabilir. Ama o kadar çok istedim dua ettim ki çok kotu hissediyorum ya sanki allahın zoruna gitmesin ama unutulmuş gibi böyle, sanki hiç bi duami görmemiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?