Binnaz Abla

Canım ya, psikolog falan misin sen. O kadar güzel konustun ki, çok cok haklısın, iyi ki varsın

Canım ya, psikolog falan misin sen. O kadar güzel konustun ki, çok cok haklısın, iyi ki varsın

hayır değilim, ama şuanki mesleğimi yapmasam tercihen olmak isterdim çok severim..

Sen de iyi ki varsın, şükredelim Allah büyük dertler vermesin..

Katiliyorum olmusu olavak gbi goruyor selena bazen..

aynen katılıyorumm buna ya benimde örnegimm var buna ki ben cok severdim selenayı .. onun fallarını beğendiğimi soylerdım burda da hep . o zaman ıcın ayrı olduğum çocukla biz taaa ilişkinin başlarında yüzük takmıştık sonra ayrıldık . ama selena bana dediki sevdiğin çocukla yüzük takıcaksınız kendi aranızda diye tarihler felan veriyordu bizim ayrı olduğumuz dönemde ben de çok bekledim birleşip de tekrar yüzük takcaz diye ama birleşme ya da yüzük takma gibi bir olay olmadı patladı baya baya ... onun üstüne başka erkek arkadaş yaptım ondanda ayrıldım şimdi de tekrar buralara döndüm

Ama Ben fal baktirdigim çocukla bi ilişki yaşamadım ki geçmişi gördü diycem ama, o da faul. Suç bende ya, bi fala bu kadar inanirsan allah böyle ceza ni verir iste

Ama Ben fal baktirdigim çocukla bi ilişki yaşamadım ki geçmişi gördü diycem ama, o da faul. Suç bende ya, bi fala bu kadar inanirsan allah böyle ceza ni verir iste
evet işte geçmiş gelecek herneyse ama bizler çok kaptırıyoruz bu fal a bende birkaç gündür ayrıyım çok kötüyüm daha önce hep çıktığına inandığım bir kişiye fal atıyorum felan o da olumlu konuşuyor dinleyince fal ı seviniyorum içim rahatlıyor ama bi yarım saat sonra ya olmazsa diye bunalıma giriyorum . ve bu beni çok yordu hiçbiyere çıkmıyorum etmiyorum sabahtan akşama tv nin karsısında hipnoz gibi oturuyorum hayattan çalıyoruz hep aslında ...

Ben selenaya güveniyordum en çok bi de ilk olumlu faliydi. Bakalım belki çıkar, ah kuzum ben de iki gündür paso uyuyorum sinirimden. Kalkıp dua edecek hakim bile kalmadı. Her başım sıkıştığında 4444 tefriciyeye başlardı m ama asla bitiremexdim, iki ay önce bu dileğim için hayatımda ilk defa tefriciye bitirdim. Ya o kdr emindim ki olacağına, hareket olmadıkça kafayı yedim, allah yardımcımız olsun ne diyim ya

LoveMeKyrenia canim eskisine posta koymana cok sevindim.
yenisi icin de uzulme lutfen, zor baslayan durumlar daha kiymetli olur.
insallah gonlune gore olsun, zaten onceki gibi uzecekse hic olmasin.
sen yine de dua etmekten vazgecme, birde guzel yemeklerden yaptikca da cal kapisini

Evet bildi, ha ama vay anasını demedim,mesela beyazmelek,birkerebir,serüven ve aylin'de olduğu gibi ama kartlarda olmayan bazı şeyleri söyledi ve durum analizi çok iyiydi.Geleceği de görmek lazım...

Evet bildi, ha ama vay anasını demedim,mesela beyazmelek,birkerebir,serüven ve aylin'de olduğu gibi ama kartlarda olmayan bazı şeyleri söyledi ve durum analizi çok iyiydi.Geleceği de görmek lazım...

tarot mu attınız acaba tarotu mu kahvesi mi iyi;? bayaa fiyat farkı da var arada..

Kuzum üzülme lütfen. Ben de bi dönem verdikleri tarih için geri sayım yapıp o gün geldiğinde bişey olmadığı için yaşadığım hayalkırıklığından dolahı ağladığımı bilirim. Tarihlere sakın takılma. Fallara da bu kadar bel bağlama. Her şeyin hayırlısını Allah bilir. Şimdi olmuyosa eğer şüphesiz ki senin için en hayırlı durum şu an olmamasıdır. Allahtan hayırlısını dile ve kendini üzmemeye çalış bu kadar olur mu

ben burada bir mesaj yazmıştım. yalan değildi belki fakat kusurlu bir mesaj. neden? çünkü artık sadece umutlarımızla oynandığını düşünüyorum. aslında en büyük pişmanlığım şu: "gaybı ancak allah bilir." noktası. aslında bir şeyleri çok önceden keşfetmeliydim aklım varsa. tekrar ediyorum, attığım mesajın arkasındayım. fakat bu ayet artık daha ağır basıyor ve tüm hesaplarımı kapattım. biliyorsunuz ahirette şirk affedilmeyecek günah. ansızın bu düşünceler sardı beni tüm bu büyük günahlardan kurtulmaya çalışırken. bir çok adresi kapadım. fal sitelerindeki üyeliklerimi de. fakat bu sitedeki üyelik ne kapanıyormuş sanırım ne de mesajlarımız siliniyormuş. doğrusu attığım mesajı insanların okuyup o insanlara fal baktırmalarını, daha doğrusu yanlış bir şeylere vesile olmayı hiç istemiyorum, istemezdim. sanırım yapabileceğim tek şey bu şerhi düşmek bu saatten sonra. belki çok ince düşünüyorsun diyeceksiniz, belki izlediğim dini videolar şuan çok etkiledi beni. dediğim gibi keşke o attığım mesajlar burda durmasa. ben öldüğümde örneğin insanların bu mesajları okuması gidip benim vesilemle fal baktıracak olma ihtimalleri içimi acıtıyor. sanki ahirette yakamı bırakmayacak bir günah olarak devam edecekmiş gibi. bir şeyleri çok önceden keşfetmeliydim demiştim. bunu açmak gerekirse, orada çok büyük yalanlarla da karşılaştım. aslında "güven" kelimesinden çok bahsetmeleri bile kilit bir nokta diye düşünüyorum. ama herkesin bir şekilde ekmek parası olduğunu da düşünüp fazla bişey söylemek istemiyorum, çünkü o ortamda iyi insanlarla da karşılaştım. belki bu falları ben bazen o insanlarla dertleşmek için bile yolladım. belki de bir şifa umuduyla yolladım. evet, insanlar eğlencesine fal baktırırken, ben fal olayına bile şifa umuduyla baktım. yarın birgün herkesin defteri açıldığında en azından bunu not düşeyim ki... belki bir kurtuluş umududur bu. herkese hayırlı akşamlar. ben bu alışkanlığımı bırakıyorum inşallah.

Ben ester kiraya kahve fotografi yukleyene kadar kadin alımı kapattı kaldım öyle

Neyse iyi oldu kizlar byv Semaya baktirdim ben de . Ağzımı açık birakacak falım olmadi demistim simdi oldu galiba . Asiri iyiydi gecmis ve an konusunda , adım adım değinmis yani . gelecek icin öngörüsü de benim planladigim sekilde . Simdiye kadar keske deneseymisim onu valla uyduruk kıytırık falcilarda vakit kaybedeciğme .
Bu sefer gercekten tamam ben beklemedeyim .
Fallarin cikip cikmadan emin olunca toplu yazicam yorumlarimi demistim zaten listenin ne kadar uzun oldugunu tahmin ediyorsunuzudur :d herkeste farklilik gosteriyor ama simdilik beni en cok tatmin eden falcilar su sekilde
Tellwe ; FalciAlim , Herra , SuFali,
BYV ; Sema ,Emine Kurtuluş

Bunlara eklenecek isimler aslinda var bi kac tane daha ama su anlik çekimserim. Emin olunca ekleyecegim soyledigim gibi.

Canim seni anliyorum. Gunah boyutunu inkar edemem tabi ki , hic yapmasak daha iyi ama sirk kosmak ya da beşeri canlidan medet ummak degil bu eğer temiz niyetle yaparsan. Dediğim gibi keske olmasa ama bazi eglenceler gibi aliskanlik yapiyor. Gaybi allahtan baskasi bilemez ben asla biri tarihleriyle geleceği bilecek beklentisi icinde degilim. Bi tane kadin butun falcilara kaynanam ne zaman vefat edecek ayin kacinda ölecek ev bizenkalacak mi sizce bu ay ölür mü vs yaziyor belki yorumlarda siz de gormussunuzdur. Iste sapkınlık bu, birinin geleceği hatta yalniz allahin bilebilecegi ölüm tarihini falcıdan öğrenmeyi beklemesi . Niyetin önemini anlatmaya calisiyorum. Ameller niyete göredir.Kendi adima konusuyorum tek merak ettiğim su an . Bazilarinin da duru görü gibi ,6. His gibi kilometrelerce otelerde neler oldugunu algilayabilme yetenekleri var. Gordüğüne istinaden yaptığı olasi gelecek tahminlerine de fal diyoruz. Bundan yararlaniyoruz

Son düzenleme:
Bide bisey diycem kizlar serüven herkese mi onun ailesinden vefat olayi olmuş diyor ???

semaya kahve mi attın ben de estere atmayayım ozaman... Sema ve Estere ikisine de baktıranlardan acaba hangisi anı daha iyi anlatıyor yazabilir mi?

Geysuyu eklemeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…