kızlar bu ester telwedeki kirazeydi dimi ? orda daha uyguna bakıyordu sankı daha uzundu öyle hatırlıyorum yanlısım varsa düzeltin.
siz baktırdınız mı estere kısa mı baktı? beğendiniz mi?
Yani söyle diyim tatlı birisi enerjısıde güzel ama bana mesela doğrulugunu bıldıgım bı konu hakkında yanlış yorum yapmıstı
s
siz byvdeki sema ya baktırdınız mı hiç? anı sormak karşının düşüncelerini öğrenmek için hangisi daha iyi?
Hah bunu yazdın topik sakinlerinin içine oturttun:)Haziran 2014'te telwe'de Missladybird'e kahve falı baktırmıştım bu kadar mı cuk oturur söylediği şeyler noktasına virgülüne çıkaruzun zamandır yok bulamıyorum nerede bilen var mı?
Ordan yakalayabilirsen bi Nesibeyi tavsiye edebilirim o kadar.Bana falsepeti sitesinden falcı önerebilir misinizz ?
Gizrm ve alex e baktırmıştım fena değillerdi ancak gelecek konusunda tutamayacağını düşünüyorum sadece Şuan ki ruh haliniz ve karakteriniz konusunda iyiydiler
Hah bunu yazdın topik sakinlerinin içine oturttun:)
Ester bende duruma çok uyan hatta sadece ben ve o kişinin bilebileceği birşeyi söylemişti bir de ilşki olursa bizim evdekilerin söyleyeceklerinin özetini...Ve sorduğum sorunun sonu için Naira Şuman ve birkerebir ile aynı şeyleri söyledi...
Bu arada birşey çok çok dikkatimi çekti,paylaşmadan edemeyeceğim. Tellwede medyum Şahande, kadını begendim inkar edemem,daha önce baktırdığım falcılara da benzetemedim....Geçen fal gönderdim,vip iken baktım 25. sıradayım, falı yoğunluk var diye iade etmiş,bir daha gönderdim,baktım 29 sıradayım......Selena sırası mübarek,iptal ettim. İlgimi çektiği için sayfasına sürekli bakıyorum, bir baktım biri 3 vermiş sonra bakınca hoop o 3 puan gitmiş puanı 100 olmuş...Geçende biri 4 vermişti,puan düştü, bugün yine baktım 4 de gitmiş yine puanı 100 olmuş.
Garibime giden kadının baktığı fallar bir anda 200 olmuş ve vip plus olmuş.....Bir günde 100 fal mı bakmış......
Tellwede birbirine benzeyen az fiyat isteyip,isabetli tesbitleri olan fallar kraliçesi,gelecekhabercisi35 ve gelecektenhaberler site sahiplerinin kendi fal hesapları olabilir mi? Yani hepimizin bilgileri,önceki fallarımızla yeniden bize fal bakıyor olabilirler......Aynı şeyi byv'dekki sema,serkan,vanga şüphelerinde de düşünmüştüm......Ama tabi ki elimizde kanıt yok sadece zan üstüne konuşuyoruz
Hah bunu yazdın topik sakinlerinin içine oturttun:)
Ester bende duruma çok uyan hatta sadece ben ve o kişinin bilebileceği birşeyi söylemişti bir de ilşki olursa bizim evdekilerin söyleyeceklerinin özetini...Ve sorduğum sorunun sonu için Naira Şuman ve birkerebir ile aynı şeyleri söyledi...
Bu arada birşey çok çok dikkatimi çekti,paylaşmadan edemeyeceğim. Tellwede medyum Şahande, kadını begendim inkar edemem,daha önce baktırdığım falcılara da benzetemedim....Geçen fal gönderdim,vip iken baktım 25. sıradayım, falı yoğunluk var diye iade etmiş,bir daha gönderdim,baktım 29 sıradayım......Selena sırası mübarek,iptal ettim. İlgimi çektiği için sayfasına sürekli bakıyorum, bir baktım biri 3 vermiş sonra bakınca hoop o 3 puan gitmiş puanı 100 olmuş...Geçende biri 4 vermişti,puan düştü, bugün yine baktım 4 de gitmiş yine puanı 100 olmuş.
Garibime giden kadının baktığı fallar bir anda 200 olmuş ve vip plus olmuş.....Bir günde 100 fal mı bakmış......
Tellwede birbirine benzeyen az fiyat isteyip,isabetli tesbitleri olan fallar kraliçesi,gelecekhabercisi35 ve gelecektenhaberler site sahiplerinin kendi fal hesapları olabilir mi? Yani hepimizin bilgileri,önceki fallarımızla yeniden bize fal bakıyor olabilirler......Aynı şeyi byv'dekki sema,serkan,vanga şüphelerinde de düşünmüştüm......Ama tabi ki elimizde kanıt yok sadece zan üstüne konuşuyoruz
Birkerebir hiçbir bilgi istemiyor isim vs. ve onun kadar detaylı yazanı hiç görmedim.birkerebir falında anne adı yazın demiş ya veriyor musunuz? tereddüt ettiğim için ona atamadım.. anı karşıdakinin düşüncelerini iyi biliyor mu birkerebir?
Birkerebir hiçbir bilgi istemiyor isim vs. ve onun kadar detaylı yazanı hiç görmedim.
Birkerebir hiçbir bilgi istemiyor isim vs. ve onun kadar detaylı yazanı hiç görmedim.
birkerebiri ben de cok begenmiştim. cok düzgün bakmıstı. ha cıkar cıkmaz onu bilemem ama falımı laf kalabalıgıyla sabote etmemıs durum neyse onu solemıs ve gelecekte olabıleceklerı anlatmıs.. hala beklıoyurm zamanı dolmadı bu aradaBirkerebir hiçbir bilgi istemiyor isim vs. ve onun kadar detaylı yazanı hiç görmedim.
cnm arkadasım ona attı ve online fal atan biri deildir..sok olmus cok begenmişValla canım o sitede herşey olabilir aynı şekilde biryolunvarda da geçen Nurbanuya attim ve emınım o işin içinde bişey var kadın bildi ki inşallah ben yanılıyorumdur ama supheye düştüm bu kadar detay bilmesine,başka eski fallarımı bilen birisi mi diye süpheye düştüm ya sorumdan ya ismimden ya da mailden anlıyorlar bir şekilde
cnm arkadasım ona attı ve online fal atan biri deildir..sok olmus cok begenmiş
Tum hayallerimi yıktın diyecektim ve hatta bu mesajı görünce bir moral düşmesi yaşadım ama o kadının 2,5 yıl önce olacak dediklerine hadi leyn pembeci sende, imkansız demiştim......Benim de en uzun yazılı fal ondan geldi, the oscar goes to Birkerebir ama , fragman iyiydi, filmin içeriği de eh, ama the end birkerebir in dediği gibi olmaz, bu çok net :)
Tum hayallerimi yıktın diyecektim ve hatta bu mesajı görünce bir moral düşmesi yaşadım ama o kadının 2,5 yıl önce olacak dediklerine hadi leyn pembeci sende, imkansız demiştim......
Ha şimdiki falı olur mu? İnan benim durumumda da bir mucizeye ihtiyaç var....
Ama yaş oldu bende 36,olamaz..olamaz dediğim şeylerin OLABİLİRLİĞİNİ de bizzat yaşadığım, hayat denen oynak,fırıldak şeyin ne zaman ne vereceği inan hiç belli olmuyor Attart. Bundan 15 yıl önce hayatım öyle yolunda gidiyordu ki, zincirleme biçimde bir eşim, bir işim olacaktı.....O kadar kesin gidiyordu inan adıma kadro bile onaylanmıştı üniversitede ... Tek gereken formalite bir sınav......Herşey öyle bir tepetaklak oldu ki zincirleme biçimde ne bir işim ne de bir eşim oldu...Kucağımda nur topu gibi 2 tramvayla kalakaldım......
Online fallara ilk sardığım zamanlardaysa da kucağımda başka tramvalar vardı....Burada birazını anlattığım bazı arkadaşlar var....İçinden çıkmam imkansızdı,kanunen imkansızdı.....Öyle şeyler yaşadım ki....İmkansız denen şey kaderin istediğinizi veermemesidir,isterse kader bir şeyi vermeyi sen almam desen de kar etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?