- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
bana geçen sene bu adam sana çok değer veriyor çok ciddi gözle bakıyor dedi adamın evli olduğu çıktı birkaç gün sonra
"ben şimdiye kadar eğer mucizeyse, enkazdan yaralı bereli ama sağ salim çıkmaksa mucize sanki kendimden vere vere, kanaya kanaya çıktım gibi,"......
Attart, ah Atart'ım keşke benim de imkanım olsaydı da seninle yaşadıklarımı yüz yüze anlatsaydım..sen bana anlatsaydın...dertler gitmese de sanki biraz hafiflemiş gibi hissetseydik...yanlız olmadığımızı fark edip senin yukarıda yazdıklarını aslında herkesin bir biçimde yaşadığını yine yine anlasaydık.....
Hiç savaş filmi seyrettin mi?....Savaşı kazananlar oturdukları yerden,terlemeden, ölmeden,kan dökmeden bir tuşa basarak mı savaşı kazanmışlar. Hayatta her savaşı kazanıyor muyuz? Çok pardon ama "n.h" kazanıyoruz, peki boşuna mı canımız kanıyor,acıyor. Bu hayat psikopat mı yoksa?
Bir ara Downtown Abbey'i izlemiştim. 1. Dünya Savaşı sırasında İngiltere'de bir konakta yaşananlar anlatılıyordu....Savaş buradaydı....Dizinin ana konusu kesinlikle savaş değildi ama onca kilometrelerce öteden onca insanın korkularını,kayıplarını,acılarını gördüm...Bugüne dek hep bize saldıran caniler olarak görmüştüm onları....İnan insansan ister kazan ister kaybet yara alıyorsun.
Tibet'in ölüler kitabında dünyaya yeniden gelmeyi bir lütuf değil bir ceza olarak anlatır,bu dünyada elimizden geldiğince iyi olalım ki bir daha buraya gelmeyelim derlermiş.....Okuduğumda beynimden vurulmuşa dönmüştüm.Çok doğruydu. Biz doğana sevinip,ölene ağlıyoruz,belki de tam tersidir....
Bir gün kardeşime giderken yolun üzerinde mezarlığın önünde bir adam dua etti,amin dedi ve "Aman gittin de kurtuldun,artık sana ne kira,ne doğalgaz,elektrik,su faturası, ne ay sonu tasası kaldı" dedi.....Gülsem mi, bu nasıl laf desem mi bilemedim....
Hey bizim kizlar nerdesiniz, napiyonuz?
bi ses verin
nası bakıyodu cnm iyi miNesimee de byv ye geçmiş, uzunca bir süre tellwede yoktu ,az önce baktım şaşırdım. bi kez baktırmıştım ama şive, tarz ifade şıp demiş famagillerin klavyesinden düşmüş gibiyfi o zamanlar.. zaten direk 25 tl den başlamış+yazılı.. :/
nası bakıyodu cnm iyi mi
Emine gacısının falı ilk bir hafta için çatır çatır tutar ve çıkarken, uzun vadede bir bombiş gibi patlamış bulunmakta. Bir anda olaylar döndü. Ben düşündüm de şunu anladım şu fal olayı için. Diyoruz ya çoğu anı bildi dediğimiz falcılar; anı gerçekten biliyor olabilirler. Şu an yakın geçmiş, gerçekten hislidir veya başka gaybi yöntemleri vardır; bilinebilir. Burada herkes bunu diyor anı bildi ama gelecek tutmadı. Anı bilip geleceği mantık kurarak akıl yürüterek tuttura da bilirler, tutturamayabilirler de. Orası atmaca kısmı oluyor. İnançlı biri iseniz zaten bilirsiniz geleceği peygamber bile bilemez de biryeri kırık binnaz ablaya mı kalmış bu iş, gelecek belli değildir ve hiçbir şekilde öngörülemez çünkü yoktur, yani bu 8000 küsür sayfa içerisinde bu muhabbet hep böyle ilerleyecek;"canım anı bildi ama tutmadı yaa" . Ya biz yaşadığımız anı bilmiyor muyuz zaten, neden ihtiyaç duyuyoruz bunu duymak için para harcamaya? Boşa ümitler veriliyor, boşa moral bozuluyor, ve biliyor musunuz geleceğinizin gidişatını da etkiliyor çünkü fal böyleydi diye öyle düşünmeye başlıyorsunuz. Hepimizin derdi var ve umut ışığı arıyoruz; fal da buraya oynuyor umut etmenizin üzerinden para kazanıyor.
Yıllardır tarot bakıyorum ve tarotta mesela sadece geçmiş ve şu an üzerinden yorum çıkar. Yok esmer adam çıkacak bu adam doktor hedesi de hödösü tuttuysa vallahi olasılık hesabıyla tutturulmuş bir atmacadır yine. Kartlar size sadece gidişat kötüyse uyarı sunar düzeltme fırsatı hala elinizdedir; bakın geleceğe dair kesinlik yok; durumu önünüze serer. Kahve falı da öyledir. Su falında da cin kullanırsın o şu anı aktarır falcı da allar pullar geri döner.
Mekanizmanın temeli bu: devamındaysa eğer hissiyatı güçlü bu falcı bacım gerizekalı ise üzerine temelsiz dayanaksız sallar; genelde tutmaz burda patlatırız. Yok az mantıklı biriyse tutturma şansı yüksektir; efso selenanın gelecek hakkında yanıldığı iki üç kişi gibi nadiren patlar.
Bazıları mesela bade emren (baş düşmanım) gibi hissiyatı bile yoktur tıkanık beyin kanallarını alıp defolup gitsinler efenim
Şu anki halinizin size aktarılması için bir arkadaş öneririm geleceği ön görmek imkansızdır; yıllarca yediğim kazık sonrasında döktüğüm milyarlarca dolar sonunda bu da benim fal manifestomdur. Saygılar efenim
Bu manifestodan tek aklımda kalan tarot baktığın ve Bade denen hatunun berbat kalması oldu. Bana tarot bak be kız demeye getiriyorum anla işte
Bu manifestodan tek aklımda kalan tarot baktığın ve Bade denen hatunun berbat kalması oldu. Bana tarot bak be kız demeye getiriyorum anla işte
Sen de az biraz dilini,klavyeni kontrol etmeyi öğren de bizi senden mahrum etme, aha da bu da benim sana manifestom cherry hanımBu manifestodan tek aklımda kalan tarot baktığın ve Bade denen hatunun berbat kalması oldu. Bana tarot bak be kız demeye getiriyorum anla işte
Büyük ihtimalle benim de üç gün sonra aklımda kalanlar bunlar olacakbakmam mı istediğinde at mesaj
ejqjjrjq şimdi bade emrenden de kötü fal bakarsam gülerim
Sen de az biraz dilini,klavyeni kontrol etmeyi öğren de bizi senden mahrum etme, aha da bu da benim sana manifestom cherry hanım
nirvana3883 evet..2454376 tane olasılıkdan en kuvvetle muhtemeli soylenir..kücük bir hamlede sen o ihtimali degistirir öbür ihtimale gecersin..sonra da fal cıkmamış denilen olmamış olur! tarot zamanda vermiyor işin kötüsü..yani veriyoda dönem veriyo..yılın ikl yarısı..yok ayın son dördünü gibi..ayrıca soruları da evet hayırlı soramıyosun, kahvede de yakın zaman gözükür..katina da nolur bilmem de..iyi bir falcı için geneli bir araçtır. istese suratına da bakar duvara da..
Vaselin seni deçok blgili gördüm tarot konusunda.
Diğer faldan vazgeçtim, panpamız meğer ünv. sınavına hazırlanıyormuş. Ondan fal isteyemem şimd bu yüzden onun namına sen bakmalısın
ADFJHLKH2. çakal ceri de benden
Tarot öyle cidden, soruna evet ya da hayır ya da belki demez, o geçmişe bakar, şimdiye bakar gelecek için uyarıcılar verir, seçenekler verir; şunu yaparsan böyle, onu yaparsan şöyle olur.Katina daha keskindir denir mesela, sorularına yönelik daha nettir anlamları, tarotta bir kartın zibilyon anlamı çıkabilir, katinada sınırlı, tarota zamanı kartın yukarsındaki roma rakamlarıyla verenler oluyo bence bu değil, en geç 1 en yakın 6 ay içindeki gelişmeleri gösterir diyollar. katinada ise hükümdar/ya da kadınların altlarındaki taşlardan zamanı çıkaranlar var; mesela zümrüt : su grubunu temsil eder ve zamanlama su grubu burçlarında olabilir, abanoz topraktor, elmas hava, yakut ateş grubu ..
Bir de emin değilim okumuştım, kartların ters/düz gelmesi anlamı çok değiştirir mi muamma? çünkü her 2 deste de zaten olumlu/olumsuz anlama gelen spesifik kartlar var ama yine de mantıklı düşününce ters anlamları da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?