Topikte bunca kız var , şunun şurasında arkadaşız da bakın biriniz bana fal .Atart bana bak fal layn.
Capellacim kesinlikle senin teorine hak veriyorum. Hatta ilk demistim gelecekhabercisi35 gelecektenhaberler ve fallarkralicesi ayni kisi diye. Kesin buda aynidir. Ve daha niceleri. Bu online fal işi tamamen mide bulandirdi artik.Tellwe'de yüzde 95 yeni gelen falcılar,modifiye falcılar kesin.
Dün sisteme Sultanfalcı diye biri yeni girmişti......Bugün baktım vip plus olmuş.....Ülen 1 günde 150 fal nasıl bakabildin???
133 de hayranı vardı enson...hıza bak anam ışık hızı.....Kendi aldıkları üyeliklere promosyon fal bakarak bu hıza ulaşıp,harikasın,mükemmelsin diye kendi sayfalarında yorum yapmak.....Bizi veya buraları okuyanlara pek biirşey ifade etmesede piyasaya yeni düşen balıkları avlamaya yeter herhalde.....
YANİ ATTART.....KELİMELERİN....SÖZCÜKLERİN SULTANI ATTART.......Bittim yahuu.....En son "en uzun fal oscarı goes to birkerebir" buluşuna bayılmıştım, bu tüy dikti......Atart: son 2 yılda fala ufak çapta bir servet ödediği rivayet ediliyor.
Fal : Mistizme inanıyordu lakin 28 ine kadar , kahve kapatmayı bile sakıncalı buluyordu.
Süreç : Binmişti bi alamete, gedeyodu gıyamete..
Akıbet : Fala tövbe etmeyi düşünüyor.
Pişmanlık : O ilk falı atmayacaktı.
Geçen Daisy e dedim yazarken, falcıları konuşuyoruz.. taaa tellwedeki bi ara Esince vardı oraya kadar uzamışım ben.Fal dünyasının Nuri alçosu olduk, yani kibarlıkla mobil/kredi/ ttnet/ puan yöntemiyle elimizden geçmeyen falcı kalmamış
Bana kart al , demem birkibirki yapayım
dün doğum günümdü ve o kutlamadı ve seven insan ne olursa olsun ayrı da olsa doğum gününü es geçmez a dostlar. bana da bu çocuk seni seviyor dönecek deyip boşa umut aşılayıp bugün bunalımda olmama katkı sağlayan bütün falcı dostlarıma selam yolluyorum !!
öncelikle teşekkür ederim umarım hepimiz aradığımız mutluluğa kavuşuruz er geç. ama o böyle günlere çok önem veren biri en azından kutlamasını bekliyordum olmadı. yaşadığım hayal kırıklığı çok büyük maalesefÖncelikle mutlu yaşlar, dilerim yeni yaşın dilediğin mutluluklarla dolar.
Doğum günü iletişime geçmek için güzel bir fırsat ama seven insan nolursa olsun doğum gününü kutlar kısmına katılmıyorum, özel günler herkes için o kadar da önemli değil. Kadınlar biraz daha fazla önemsiyor bu doğum günü meselesini. Ama tabii ki iletişime geçmesi için güzel bir fırsatmış, dilerim gönlünce olur.
dün doğum günümdü ve o kutlamadı ve seven insan ne olursa olsun ayrı da olsa doğum gününü es geçmez a dostlar. bana da bu çocuk seni seviyor dönecek deyip boşa umut aşılayıp bugün bunalımda olmama katkı sağlayan bütün falcı dostlarıma selam yolluyorum !!
Musmutlu yillaröncelikle teşekkür ederim umarım hepimiz aradığımız mutluluğa kavuşuruz er geç. ama o böyle günlere çok önem veren biri en azından kutlamasını bekliyordum olmadı. yaşadığım hayal kırıklığı çok büyük maalesef
ben de geçen ay ona fal yollamıştım. beni de şaşırtmadı açıkçası geleceğe yönelik konuştu ama çok olumlu konuştu. 6 ay içinde gelşmeler olacak dedi. bilemiyorum tabi pek ihtimal de vermiyorumKızlarrrr dün yorumlarınıza bakarak, her zaman ki gibi dayanamayıp birkerebire baktırdım. 35 tl ama ben wauwww diyeceğim birşey olmadı, anda bile tuhaftı yani
Yani klişe olacak ama noktanatışı yoktuben de geçen ay ona fal yollamıştım. beni de şaşırtmadı açıkçası geleceğe yönelik konuştu ama çok olumlu konuştu. 6 ay içinde gelşmeler olacak dedi. bilemiyorum tabi pek ihtimal de vermiyorum
Su falına gönderelim mi yani, nokta atışı var mı canım? Böyle şaşırdığın birşeyHerkese merhabalar,
Son gunlerde baktırdığım falcıları yazayım dedim
Bir yolun var da Falcı Sema : Geçen günde dediğim gibi benim için geçmişte ve anda 10 numara 5 yıldız..Gelecek için de 2-3 ay vadesi var
Tellwe de SuFali adlı yorumcuya baktırdım ve çok memnun kaldım.Geçmişte ve anda mükemmeldi. Gelecekle alakalı ise yine bir sureç var...
Bir de Medyum Sahande' ye yıldızname attım...Henüz yorumlanmadı, baktıran var mı????
Kızlarrrr dün yorumlarınıza bakarak, her zaman ki gibi dayanamayıp birkerebire baktırdım. 35 tl ama ben wauwww diyeceğim birşey olmadı, anda bile tuhaftı yani
Nedir o olay kötü mü?bende hıc begenmemıstım hatta ne bu be dedım detay yok bısey yok ama bı dedıgı olay oldu canım
Su falına gönderelim mi yani, nokta atışı var mı canım? Böyle şaşırdığın birşey
Yazdım ozelden, tesaduf eserimi bildi bılmıyorum burayada yazmıstım hıc begenmedım dıye .35 tl vermem bır daha kesınlıkle ne detay var ne birşey ınsan tesaduf oldugunu dusunuyor acıkcası.Nedir o olay kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?