Binnaz Abla

Bir yolun var :

Hira :
Ağustos ayında baktığı falda mahkemelik,miras gibi birşey ile ilgili durum çıkıyor demiş...Bunu 3 ay sonra yaşadım. Sağlık konusunda bir erkeğin yatışı ile alakalı birşey söylemişti bu da çıktı...Bunun dışında yeni bir hamilelik ile alaklı 10 aylık zaman vermiş. 10 ayda hamile kalırım sanırım :)))

Emine kurtuluş: Ağustos ayında miras konusunu o da söylemiş. Hamilelik konusu ile alakalı tarih vermiş. tutmadı.Bunun dışında böbrek rahatsızlığı olan biri var demiş bu tutmuş...Yani aslında çok şok edici bir söylem olmamış. Ama yine de bu kadının tarzını hala seviyorum.

Medyum Su Yaman : Ağustos ayında baktırmışım. Hamilelik konusunda tarih vermiş bilememiş. Su falı baktırılacaksa tercih edilmemeli derim ben

Ebru Alev : Eylül ayında baktırmışım.Falına aynen şu şekilde başlamıştı ''Öncelikle biryolunvar.com'u ve beni tercih ettiğiniz için size teşekkür ederim. Sana ilk olarak şunu söylemek isterim. Ben iyi kötü ne görürsem söylerim. Emeğimin karşılığını veririm. Kimseye umut tacirliği yapmam. Ben burada umut tacirliği değil işimi yapıyorum.'' ben bu tarz cümlelerden haz etmiyorum. falını da tek kelime ile begenmedim. Hatta soru dahi sormamışım.

Falcı Sema: Eylül ayında baktırmışım. Yine an ve ruh durumu ile alakalı hem benim hem annem ile alakalı şeyleri aynen aktarmış. Verdiği tarih aralığı tutmamış ve Annem ile alakalı söylediği bir durumda tutmamış fakat konu sağlık olduğu için olumsuz bişey yazmak istememişte olabilir belki bilemiyorum. Yeni tarihli olarak geçen gün baktırdım ve anda geçmişte 10 numara demiştim. Verdiği tarihlere bakacağım...

Aylin ve Fama : İkisine de baktırdım ama fallarını silmişim nedense o dönemler...O nedenle yorum yapamıyorum ama kotu olsa anımsardım muhakkak...

Nokta atışları var, eşimin ailesi ile alakalı söylediği bir şey tipine kadar doğru mesela, hane ile ilgili söyledikleri de birebir doğru...Ama gelecek ile alakalı inanın suan yorumsuzum
Aynen gelecek yorumsuz:) anladım canım teşekkürler. Deneyelim onu da bakalım, madem bu bataklıktayız :))

Binnaz Abla:

Sezgi Candan: 16 Ağustos ta baktırmışım. Annemin sağlık durumunun olumsuzluğunun yaşanacağını ay olarak söylemiş. Eşimin işiyle alakalı bir gelişmeyi,parayı söylemiş ve o da aynı dediği şekilde oldu.

Bu siteden Selin İmer, Suzan Özyaz, Ceren Esemen, Natali Derinsu (inanılmaz bir enerjisi var bence),Rabia Barika adlı yorumculara da o tarihlerde baktırmışım ama beni şok eden herhangi bir şey yok ya da o dönemlere baktığımda falı cıktı dediğim olmamış.

Aynen gelecek yorumsuz:) anladım canım teşekkürler. Deneyelim onu da bakalım, madem bu bataklıktayız :))

Hem de ne bataklık :)) Bir gün oturmayıp ödediğim paraları hesaplayacağım

Tellwe ye de sonra bakıp yazacağım

SuFali ni begendigimi ve acil durumlarda hemen ona attigimi yazmistim ben de. Su ani nepnet goruyor. Falci sema da anda mukemmeldi . Medyumsahande yi begendim ben , yine yazmistim. burda begenen de var begenmeyen biri de . Yani eskiden falima bakan biri degilse eger gayet basariliydi ben bilgi vermedim hic durumu kendisi anlatmisti

Peki arkadaşlar hangi fal türünü önerirsiniz bu falcının? Su falı mı bakıyor sadece?

byzmelek karşıdakinin düşüncelerini ve anı bilmekte nasılll kızlar?? manyak oldum bi düşünce öğrenecem diye..

Yazılı bakıyor sanırım evet. "Baktıracagınız kişinin fotoğraflarını bana iletirseniz karakteri davranışları ve kişisel özellikleriyle ilgili bir çok bilgi verebilirim." demiş bi de, ilginç geldi ama fotoğraf yollamaya cesaret edemem sanırım. Yollayan oldu mu daha önce?

Bir yolun var' a guvenmedıgım ıcın yollamazdım kendi fikrim ,ozellıklede yazılı fal bakan bırısıne.O sıtede bence dıger falcılarda fallarımızı gorebılıyor zaten bı kac kısı aynı kışı famagiller olarak yerleşmişler oraya.

biryolunvarda değil ki, tellwede.

SuFali dediniz aklımı çeldiniz, biri beni durdursun. Kızlar siz isim verirken soyad da veriyor musunuz? Vermiyorum ben genelde isim yazıyorum sadece de geneli merak ettim.
soyad vermıyorum canım . fotograf da vermıyorum. anne adını da bılmıyorum zaten. kendımınkını verıyorum ama :/
bırının dusuncesıne ulasabılmesı ıcın bazı bılgılerıne de ıhtıyacı var takdır edersın kı. Ne aracılıgıyla bakıldıgı malum. göze alan baktırsın

işte o noktada da şu kafamı kurcalıyor, isim yeterli oluyor mudur yer yüzünde kaç tane ahmet, ayşe var mesela:) hani yüzyüze bakıldığında tamam da internet üzerinden sadece isim aracılığıyla etkin oluyor mudur kafamı kurcalıyor. SuFali nasıldı sende, beğenmişsin de ne bileyim şaşırtan bir fal mıydı ana dair? Ben de genelde kendi ve karşı tarafın adını veriyorum sadece. İstiyorsa anne adını da veriyorum bazen.

Doğum günün kutlu olsun tatlım, üzülmen normal çünkü ne bileyim ikili ilişkileri bıraktım, normalde dargın olan kişiler için bile bir doğum günü, bir bayram, bir kandil hatta ve hatta resmi bayramları bile kutlamak zeytin dalıdır..

Ne yazık ki bunu fırsata çevirmeye çalışmak varken, canı ve keyfi ne zaman isterse ve iş işten geçmeye ramak kala çırpınmaya başlayan hareket edebilen ama ince düşünceden yoksun olan mahlukatlara biz kısaca erkek diyoruz.Bu feminist fikrim, hümaniste gelince ; belki de gerçekten unutmuştur ya da kendince iletişim başlatmamak adına hatırlamasına rağmen kutlamamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…