kuzum sen gecmıs cıkan fallarına bakıcaktın ? baktın mı bakıyım ? :)Nokta atışları var, eşimin ailesi ile alakalı söylediği bir şey tipine kadar doğru mesela, hane ile ilgili söyledikleri de birebir doğru...Ama gelecek ile alakalı inanın suan yorumsuzum
kuzum sen gecmıs cıkan fallarına bakıcaktın ? baktın mı bakıyım ? :)
Aynen gelecek yorumsuz:) anladım canım teşekkürler. Deneyelim onu da bakalım, madem bu bataklıktayız :))Nokta atışları var, eşimin ailesi ile alakalı söylediği bir şey tipine kadar doğru mesela, hane ile ilgili söyledikleri de birebir doğru...Ama gelecek ile alakalı inanın suan yorumsuzum
Aynen gelecek yorumsuz:) anladım canım teşekkürler. Deneyelim onu da bakalım, madem bu bataklıktayız :))
Ahahahah , ohooo servet ödemişimdir. Hasatalık ya kabul etmek lazımHem de ne bataklık :)) Bir gün oturmayıp ödediğim paraları hesaplayacağım
Tellwe ye de sonra bakıp yazacağım
SuFali ni begendigimi ve acil durumlarda hemen ona attigimi yazmistim ben de. Su ani nepnet goruyor. Falci sema da anda mukemmeldi . Medyumsahande yi begendim ben , yine yazmistim. burda begenen de var begenmeyen biri de . Yani eskiden falima bakan biri degilse eger gayet basariliydi ben bilgi vermedim hic durumu kendisi anlatmistiHerkese merhabalar,
Son gunlerde baktırdığım falcıları yazayım dedim
Bir yolun var da Falcı Sema : Geçen günde dediğim gibi benim için geçmişte ve anda 10 numara 5 yıldız..Gelecek için de 2-3 ay vadesi var
Tellwe de SuFali adlı yorumcuya baktırdım ve çok memnun kaldım.Geçmişte ve anda mükemmeldi. Gelecekle alakalı ise yine bir sureç var...
Bir de Medyum Sahande' ye yıldızname attım...Henüz yorumlanmadı, baktıran var mı????
Peki arkadaşlar hangi fal türünü önerirsiniz bu falcının? Su falı mı bakıyor sadece?SuFali ni begendigimi ve acil durumlarda hemen ona attigimi yazmistim ben de. Su ani nepnet goruyor. Falci sema da anda mukemmeldi . Medyumsahande yi begendim ben , yine yazmistim. burda begenen de var begenmeyen biri de . Yani eskiden falima bakan biri degilse eger gayet basariliydi ben bilgi vermedim hic durumu kendisi anlatmisti
Kahve filan da bakiyor ama adi ustunde SuFaliPeki arkadaşlar hangi fal türünü önerirsiniz bu falcının? Su falı mı bakıyor sadece?
Sufalı denen sahis yazılı mı bakıyor ?
Nurbanu benı sasırttı demıstım gecen gun arkadaşımda attı kotu dıyemem ama bende bıldıgı detayların hiç birisi yoktu bu ısın ıcınde bır ıs var dıye dusunuyorum hala .
Yazılı bakıyor sanırım evet. "Baktıracagınız kişinin fotoğraflarını bana iletirseniz karakteri davranışları ve kişisel özellikleriyle ilgili bir çok bilgi verebilirim." demiş bi de, ilginç geldi ama fotoğraf yollamaya cesaret edemem sanırım. Yollayan oldu mu daha önce?
Bir yolun var' a guvenmedıgım ıcın yollamazdım kendi fikrim ,ozellıklede yazılı fal bakan bırısıne.O sıtede bence dıger falcılarda fallarımızı gorebılıyor zaten bı kac kısı aynı kışı famagiller olarak yerleşmişler oraya.
soyad vermıyorum canım . fotograf da vermıyorum. anne adını da bılmıyorum zaten. kendımınkını verıyorum ama :/SuFali dediniz aklımı çeldiniz, biri beni durdursun. Kızlar siz isim verirken soyad da veriyor musunuz? Vermiyorum ben genelde isim yazıyorum sadece de geneli merak ettim.
soyad vermıyorum canım . fotograf da vermıyorum. anne adını da bılmıyorum zaten. kendımınkını verıyorum ama :/
bırının dusuncesıne ulasabılmesı ıcın bazı bılgılerıne de ıhtıyacı var takdır edersın kı. Ne aracılıgıyla bakıldıgı malum. göze alan baktırsın
öncelikle teşekkür ederim umarım hepimiz aradığımız mutluluğa kavuşuruz er geç. ama o böyle günlere çok önem veren biri en azından kutlamasını bekliyordum olmadı. yaşadığım hayal kırıklığı çok büyük maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?