Binnaz Abla

SuFali dediniz aklımı çeldiniz, biri beni durdursun. Kızlar siz isim verirken soyad da veriyor musunuz? Vermiyorum ben genelde isim yazıyorum sadece de geneli merak ettim.
Yok yok celinmesin sakin, oyle aman aman birsey yok anda cok genel gelecek zaten soru isareti biliyorsunuz

Kızlar çok alakasız bir şey söylicem de farkettiğim şimdi Sufalı falcısının tanıtıcı yazısındaki ALINTI kelimesi neden büyük ve neyi kastetmiş alıntıdır derken? Bi yerden kopyalamış öyle mi kalmış acaba?

Evet, su fali bakiminin nasil bakildigini bir yerden ayzmis alinti demis ona da

Doğum günün kutlu olsunnn :) galiba olumsuz diyenler de vardı Serkan gibi sana değil mi? Hangisi daha durumu bildi gibi şu an? Olumlu diyenlerde tarih geçti mi ki? Hemen olumsuzluğa kapılma. . Hem olmazsa da belki karşına yeni ve daha mutlu olacağın biri çıkacağı içindir :) bakarsın yeni yaşın beklediğinden daha güzel şeyler getirir :)

Hanimlar sufalina attim ben baktirdim anne baba hersey verdim, aman aman birsey yok bunda da isterseniz falimi atayim yani size. Gelecek zaten soru isareti de ana gore degerlendiriyorum anda yani genel herkes icin soylenebilir. Uffff biktim valla

hadi yaa :/ ben de çok konuşulunca daha az önce bi inceleyim dedim , o zaman hiç bulaşmıyımm. Bi de şu var ya çok fal baktıra baktıra , iyi bi falcının anda ya da geçmişte bildiği sana özel cidden önemli bir şey olmalı.. ilk başladığımda aslında ortalama bi falcının bile bilebileceği şeylere woww falan diyordum , şimdi bunlar beni tatmin etmiyor, yani bi kişiye onun duymaktan belki mutlu olacağı ya da halihazırda başka birine de uyacak bir şey denince bildi falan diyoruz , bunu çoğu kez ben de yapıyorum ama haklısın özel fal bakım olunca insan daha spesifik şeyler bekliyor..çok önce yine söylemiş olabilirim; hadi kahve,kart falları neyse de özel efor gerektiren yıldızname, su,bilmem nohut ateş çizgi, bamya, fasülye fallarına online falcılardan kaçı her danışana olması gerektiği gibi hazırlanıp bakıyordur? bu benim için hep muamma oldu ve anne adıyla kendi adımı vermişimdir öncesinde kaç kişiye..

Aynen dedigin gibi, ilk baslarda ayni senin dedigin gibi yasiyordum normal bir fala wouwww filan, sonra anda cok iyi olan falcilar gorunce anliyorsun kim falci kim degil. Tellwe de yok ya gercek falci

Bu arada da gercekten selena dedikleri kadar yok yani. Bir tane birsey cikti bende onun. Kuyruga girilecek ben birsey gormuyorum, 3 kere fal attim bende mi sorun var diye yok yani

belki senle onun aranızdaki enerji çekimiyle alakalıdır sorundan öte..olur öyle hepimizin her falcıda yaşadığı şeyler bunlar.

Bana da saygıdeğer hanımefendi yazmış koptum

Online a foto yollamam ama hafta sonu bir falciya fotolu karalama baktirdim,
hicbirsey bilemedi, fotoya bakti bakti ama online dakilerin yaptigi karakter analizini yapamadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…