Binnaz Abla

isim yeterli olmuyordur bence canım soy ısım degıl de anne adını kullanıyor bu tür bakım yapanlar.
Kimseye koşun baktırın dıyemem zaten memnun olmayanlar olmus yıne her zamankı gıbı ama ben cok memnunum canım evet nokta atısı var ve su anı cok ıyı anlatıyor bende

sanıyorum ki su falı hakkındaki genel bilgiyi kendi yazmamış da başka yerden kopyalamış o yüzden alıntıdır diye altını çizmiş bi nevi.

Hanimlar sufalina attim ben baktirdim anne baba hersey verdim, aman aman birsey yok bunda da isterseniz falimi atayim yani size. Gelecek zaten soru isareti de ana gore degerlendiriyorum anda yani genel herkes icin soylenebilir. Uffff biktim valla

Bana yollar mısın çok özel değilse? Merak ettim tarzını.

İlk kandilli mesajını görğnce "ana ne kandili ki bu" dedim, alıntıladığım mesajını görünce koptumAllah iyiliğini versin

Erken kandil rezervasyonu yaptırdı bize , dualarınızı şimdiden edin, ekonomik ve çok olsun Nisan a kadar

Kiz sema da bana cok pis patladi uzaktan yakindan alakasi yok tarif ettiginadam evlendinbaska biriyle

Bu ara sende kendimi goruyorum, kimseleri begenemiyorum.
hepsi tirt, dalavere geliyor.
sirf bu yuzden fal baktirmiyorum.

Son düzenleme:
Bu ara sende kendimi goruyorum, kimseler begenemiyorum.
hepsi tirt, dalavere geliyor.
sirf bu yuzden fal baktirmiyorum.
Ahahaha dogrudur. Ben de ama serkan cikti detayli bir seki,de. Oyle yok bariscaksiniz filanlar degil. Ya yalana dolana para veriyoruz iste, kader mi bilemedim rutin hayatlari olanlar baktirmiyordur heral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…