Ben biryolunvara taktim :) gicigim onlarabiryolunvarda değil ki, tellwede.
Ben biryolunvara taktim :) gicigim onlara
isim yeterli olmuyordur bence canım soy ısım degıl de anne adını kullanıyor bu tür bakım yapanlar.işte o noktada da şu kafamı kurcalıyor, isim yeterli oluyor mudur yer yüzünde kaç tane ahmet, ayşe var mesela:) hani yüzyüze bakıldığında tamam da internet üzerinden sadece isim aracılığıyla etkin oluyor mudur kafamı kurcalıyor. SuFali nasıldı sende, beğenmişsin de ne bileyim şaşırtan bir fal mıydı ana dair? Ben de genelde kendi ve karşı tarafın adını veriyorum sadece. İstiyorsa anne adını da veriyorum bazen.
Kızlar çok alakasız bir şey söylicem de farkettiğim şimdi Sufalı falcısının tanıtıcı yazısındaki ALINTI kelimesi neden büyük ve neyi kastetmiş alıntıdır derken? Bi yerden kopyalamış öyle mi kalmış acaba?
Hanimlar sufalina attim ben baktirdim anne baba hersey verdim, aman aman birsey yok bunda da isterseniz falimi atayim yani size. Gelecek zaten soru isareti de ana gore degerlendiriyorum anda yani genel herkes icin soylenebilir. Uffff biktim valla
Yarin kandilmis bayanlar.
AttimBana yollar mısın çok özel değilse? Merak ettim tarzını.
Kizlar yanlis alarm, yarin kandil degilmis,
4 nisanmis
İlk kandilli mesajını görğnce "ana ne kandili ki bu" dedim, alıntıladığım mesajını görünce koptumKizlar yanlis alarm, yarin kandil degilmis,
4 nisanmis
Hehe ilk yazdığında ben de baktım, en erken kandil 4 nisandı, neyse şimdiden hayırlı kandiller olsun Daisycan, Allah dualarımızı kabul etsin
Ben de meraktayım TopukluPollyanna, bekliyoruz yorumlarını merakla@TopukluPollyanna canim tellweye daha bakicam yazmissin ama selenayi sorucam ben sana.
sana cikma durumu nasil?
İlk kandilli mesajını görğnce "ana ne kandili ki bu" dedim, alıntıladığım mesajını görünce koptumAllah iyiliğini versin
Kiz sema da bana cok pis patladi uzaktan yakindan alakasi yok tarif ettiginadam evlendinbaska biriyleSerko bana patladı ama Sema çıktı. Serko Sema değil bence.
Hadi ya ben semayi begenmistimKiz sema da bana cok pis patladi uzaktan yakindan alakasi yok tarif ettiginadam evlendinbaska biriyle
Kiz sema da bana cok pis patladi uzaktan yakindan alakasi yok tarif ettiginadam evlendinbaska biriyle
Hadi ya ben semayi begenmistim
Ahahaha dogrudur. Ben de ama serkan cikti detayli bir seki,de. Oyle yok bariscaksiniz filanlar degil. Ya yalana dolana para veriyoruz iste, kader mi bilemedim rutin hayatlari olanlar baktirmiyordur heralBu ara sende kendimi goruyorum, kimseler begenemiyorum.
hepsi tirt, dalavere geliyor.
sirf bu yuzden fal baktirmiyorum.
Begendim derken, cikani mi var, benim listede bi o eksik.
onu da tamamlama derdindeyim bu ara.
İnanamıyorum Daisy bu kadar popüler bir isme baktırmamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?