Ahahaha dogrudur. Ben de ama serkan cikti detayli bir seki,de. Oyle yok bariscaksiniz filanlar degil. Ya yalana dolana para veriyoruz iste, kader mi bilemedim rutin hayatlari olanlar baktirmiyordur heral
Atart canan nasıldı sende? Çıkanı oldu mu?
_MedceziR_ canım nerdesin? İyi misin, yolunda mı sağlık sıhhat? Sesin çımıyo uzun zamandır, sende vardır yeni keşifler.
Bence de Serko Sema değil. 14 Eylül'den beri fal baktırıyorum hem de bi sürü biliyorsunuz. Daha ahan da çıktı diyeceğim birşey olmadı. Minicik minicik şeyler... Onların da tesadüf olduğunu düşünüyorum. Fikrim değişirse yazacağım.Serko bana patladı ama Sema çıktı. Serko Sema değil bence.
Kizlar yanlis alarm, yarin kandil degilmis,
4 nisanmis
Bana da aynı soğukluk geldi. Geçen gün 30 tl'lik birine fal atacaktım sonra yazık lan 30 tl'ye dedim. Gittim 10 günlük falım kadar parayı ultra lüks bi kuaförde saçımı boyatarak harcadım. Ben daha o kuaförün kapısından içeri girebilmiş adam değildim. Çok pahalı diye. Meğer fallara gözümü kırpmadan neler vermişim. En azından somut güzel bir saçım oldu. Bundan sonra böyleeee :))) Ayda 1 kere baktıracağım.Bu ara sende kendimi goruyorum, kimseleri begenemiyorum.
hepsi tirt, dalavere geliyor.
sirf bu yuzden fal baktirmiyorum.
hayırlı olsun canım.İnşallah bu defa mutlu olursun.bu durumu bilen falcılar olduysa yaz lütfen :)Kızlar biz baristik bir buçuk yıl sonra darısı başınıza en kötü günlerimde yanımda oldunuz hep iyi ki varsiniz
çok teşekkür ederim. 2.seçenek diyorum ben. doğum günün kutlu olsun yazıverse kalkıp karşılığında destan yazmayacaktım. ama gerçekten yoruldum bıraktım artık. bugün terapiste gittim 120 tl anında bayıldım gelmişimi geçmişimi anlattım ağladın rahatladım. ayrıca an geçmiş ve karşı taraf analizleri çok iyiydi gelecek tutar mı bilmem :)Doğum günün kutlu olsun tatlım, üzülmen normal çünkü ne bileyim ikili ilişkileri bıraktım, normalde dargın olan kişiler için bile bir doğum günü, bir bayram, bir kandil hatta ve hatta resmi bayramları bile kutlamak zeytin dalıdır..
Ne yazık ki bunu fırsata çevirmeye çalışmak varken, canı ve keyfi ne zaman isterse ve iş işten geçmeye ramak kala çırpınmaya başlayan hareket edebilen ama ince düşünceden yoksun olan mahlukatlara biz kısaca erkek diyoruz.Bu feminist fikrim, hümaniste gelince ; belki de gerçekten unutmuştur ya da kendince iletişim başlatmamak adına hatırlamasına rağmen kutlamamıştır..
teşekkür ederim :)ben serkana başka bir kişi için atmıştım ona olumsuz demişti. eski sevgilim için tellwede birkerebir portakal3 geleceğinşifresine atmıştım. hepsi olumlu konuştu belli zaman vermediler açıkçası. binnazda zaman verenlerin hepsi patladı hangi birini sayayım bilmiyorumDoğum günün kutlu olsunnn :) galiba olumsuz diyenler de vardı Serkan gibi sana değil mi? Hangisi daha durumu bildi gibi şu an? Olumlu diyenlerde tarih geçti mi ki? Hemen olumsuzluğa kapılma. . Hem olmazsa da belki karşına yeni ve daha mutlu olacağın biri çıkacağı içindir :) bakarsın yeni yaşın beklediğinden daha güzel şeyler getirir :)
serkan bana lise döneminden biri çıkıp gelecek o zamanlar duygusunu açıklayamamış arkadaşça yaklaşacak onunla yolunuz açık demişti. ertesi gün gerçekten liseden biriyle iletişimim başladı ama bence oluru yok ben bu işe olumlu bakmıyorumBence de Serko Sema değil. 14 Eylül'den beri fal baktırıyorum hem de bi sürü biliyorsunuz. Daha ahan da çıktı diyeceğim birşey olmadı. Minicik minicik şeyler... Onların da tesadüf olduğunu düşünüyorum. Fikrim değişirse yazacağım.
Ben Serkan'a fal attığımda geri gelmeyecek sana sevgisi bitmiş başka hanıma kalbini dönmüş dedi. Sonraki fallarda pişman olacak başka başka kişilerle görüşüyor dedi. İlk falı gayet netti o adamın. Sonrakiler sanki moral vermek ister gibiydi. Ne bileyim anlamadım onu. Kahinvanga ya da çok benzettim bana yazım tarzı ve söylediklerini. Ama anda benim durumu çok iyi biliyor. O an nasıl hissettiğimiserkan bana lise döneminden biri çıkıp gelecek o zamanlar duygusunu açıklayamamış arkadaşça yaklaşacak onunla yolunuz açık demişti. ertesi gün gerçekten liseden biriyle iletişimim başladı ama bence oluru yok ben bu işe olumlu bakmıyorum
kahinvangaya hiç baktırmadım açıkçası o sitede baktırdığım kimseye de benzemiyor tarzı falan. fama aylin sema durum analizlerinde de güzeldi olumlu da konuştular. orda pek deneyimim olmadığı için kime daha çok inanmalıyım ya da içlerinden birine inanmalı mıyım bilmiyorum :) hepsi mart nisan mayıs dedi daha zaman var bakalımBen Serkan'a fal attığımda geri gelmeyecek sana sevgisi bitmiş başka hanıma kalbini dönmüş dedi. Sonraki fallarda pişman olacak başka başka kişilerle görüşüyor dedi. İlk falı gayet netti o adamın. Sonrakiler sanki moral vermek ister gibiydi. Ne bileyim anlamadım onu. Kahinvanga ya da çok benzettim bana yazım tarzı ve söylediklerini. Ama anda benim durumu çok iyi biliyor. O an nasıl hissettiğimi
Benimkiler patladı, umarım size hayırlısıysa çıkarkahinvangaya hiç baktırmadım açıkçası o sitede baktırdığım kimseye de benzemiyor tarzı falan. fama aylin sema durum analizlerinde de güzeldi olumlu da konuştular. orda pek deneyimim olmadığı için kime daha çok inanmalıyım ya da içlerinden birine inanmalı mıyım bilmiyorum :) hepsi mart nisan mayıs dedi daha zaman var bakalım
benim durumum daha şubatın sonunda patlamış gibi görünüyor :) hayırlısı değilse patlasın elbet çok daha iyiBenimkiler patladı, umarım size hayırlısıysa çıkar
Canım benim cok sukur iyiyim, simdilik yok bi sıkıntı..sen nasılsın?
Falı bırakalı epey oldu benim canım, hic fikrim yok yeniler hakkında :)
Cok sevindim canim, fali birakmana ayrica sevindim.
bende biraktim sayilir, arada spor olsun diye bakiniyorum.
Canım merhaba umarım senin için en hayırlısı olur gönlünü ferah tut
Ahahaha himm cok havaliymis canan. Valla benim iki tane kiz kankam var hiiiicccc isleri yok fal malla, biktik senden artik diyorlarBenim ilk başladığımda bayağı çok bilinmeyenli ve aksiyona hazır bir durum vardı öyle fal başladı.. sonra bildiğin rutine döndü hayatım , ama fal alışkanlığını da beraberinde getirdi bu rutinlik öyle gitti :) keşke hükümet alo 999 fal bırakma hattı çıkarsa, Bişz de telefonda ^^ Alo, bize en sağlamından 2 falcı bırakır mısınız?^^ desek mesela sigara karikatüründe olduğu gibi..
Şaka bi yana, insanın en olağan ve belki en karşı koyamadığı duygusu merak ve gelecek varoşuştan beri. Bence rutin hayatlılar da merak ediyodur, ünlüler de hatta belki kurumsal büyük şirketlerin yöneticileri de ..
bi ara İzmirli canan vardı ,aramıştım çok yoğunum demişti randevudan önce ünlüler var Can Tanrıyar arayacak falan :))
Daha cikmadi ama analizleri iyidi dur bakalim benim sure uzak degil sana haber veririmBegendim derken, cikani mi var, benim listede bi o eksik.
onu da tamamlama derdindeyim bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?