cok guzel bi hbr cnm tutturan falcilar varsa yaz cnmKızlar biz baristik bir buçuk yıl sonra darısı başınıza en kötü günlerimde yanımda oldunuz hep iyi ki varsiniz
Banada kadinin biri petek dincoz musterim demisti sonra benden borc istedi peteklere bakiyorsan benden ne istiyorsaBenim ilk başladığımda bayağı çok bilinmeyenli ve aksiyona hazır bir durum vardı öyle fal başladı.. sonra bildiğin rutine döndü hayatım , ama fal alışkanlığını da beraberinde getirdi bu rutinlik öyle gitti :) keşke hükümet alo 999 fal bırakma hattı çıkarsa, Bişz de telefonda ^^ Alo, bize en sağlamından 2 falcı bırakır mısınız?^^ desek mesela sigara karikatüründe olduğu gibi..
Şaka bi yana, insanın en olağan ve belki en karşı koyamadığı duygusu merak ve gelecek varoşuştan beri. Bence rutin hayatlılar da merak ediyodur, ünlüler de hatta belki kurumsal büyük şirketlerin yöneticileri de ..
bi ara İzmirli canan vardı ,aramıştım çok yoğunum demişti randevudan önce ünlüler var Can Tanrıyar arayacak falan :))
Sen nasıl dolandırıldın ki Şehrazat tarafından tatlım?kuzum kusura bakma bayadır giremiyorum topiğe. yok ya valla falcılara yedirdiğime üzüldüm artık sadece ha bir de dolandırıldık o arada şehrazat tarafından o da var
Sen nasıl dolandırıldın ki Şehrazat tarafından tatlım?
Bende de benzer bir durum olmuş olabilir. Olabilir diyorum eğer gün sonuna dek dönen olmazsa kesin bende dolandırıldım diyeceğim ve Falalemde mobil ödeme yaparken çok dikkatli olun diyeceğim. Şu an için sistemsel bir sorun oluştu, sorunu umarım çözecekler modundayım...
Geçenlerde Ester kira'ya fal attım,mobil ödeme yapmaya çalıştım gelen mesaja evet dedim 3 dakika geçti fal sayfasında ödeme başarısız olmuştur diye fal iptal oldu, bir daha kart çekip mobil ödemeyi seçtim yine mesaj geldi evet diye onayladım, ilk seferde olan "ödeme başarısız olmuştur" yazısı çıktı. İnat ettim,3. kez kart seçip paypal ile ödeme yaptım,3.de ödeme onaylandı,yorumum geldi.
Buraya kadar tamam, bugün online işlemlerden hesap döküm özetime bakınca anam o da ne ödeme onayı gelmeyen 2 evetimden ödeme almışlar, hesabımda hizmetini almadığım fazladan 56 tl bana acı acı gülüyor.
Falaleme durumu ilettim, hangi numaramda sorun olduğunu sormuşlar ona da yanıt verdim saat 2 gibiydi. Bu saat olmuş hala yanıt yok......Henüz beklemedeyim, gün sonunda ciyak ciyak ciyaklama moduna geçmekte mahsur görmeyeceğim.
Atart canan nasıldı sende? Çıkanı oldu mu?
@_MedceziR_ canım nerdesin? İyi misin, yolunda mı sağlık sıhhat? Sesin çımıyo uzun zamandır, sende vardır yeni keşifler.
Sen nasıl dolandırıldın ki Şehrazat tarafından tatlım?
Bende de benzer bir durum olmuş olabilir. Olabilir diyorum eğer gün sonuna dek dönen olmazsa kesin bende dolandırıldım diyeceğim ve Falalemde mobil ödeme yaparken çok dikkatli olun diyeceğim. Şu an için sistemsel bir sorun oluştu, sorunu umarım çözecekler modundayım...
Geçenlerde Ester kira'ya fal attım,mobil ödeme yapmaya çalıştım gelen mesaja evet dedim 3 dakika geçti fal sayfasında ödeme başarısız olmuştur diye fal iptal oldu, bir daha kart çekip mobil ödemeyi seçtim yine mesaj geldi evet diye onayladım, ilk seferde olan "ödeme başarısız olmuştur" yazısı çıktı. İnat ettim,3. kez kart seçip paypal ile ödeme yaptım,3.de ödeme onaylandı,yorumum geldi.
Buraya kadar tamam, bugün online işlemlerden hesap döküm özetime bakınca anam o da ne ödeme onayı gelmeyen 2 evetimden ödeme almışlar, hesabımda hizmetini almadığım fazladan 56 tl bana acı acı gülüyor.
Falaleme durumu ilettim, hangi numaramda sorun olduğunu sormuşlar ona da yanıt verdim saat 2 gibiydi. Bu saat olmuş hala yanıt yok......Henüz beklemedeyim, gün sonunda ciyak ciyak ciyaklama moduna geçmekte mahsur görmeyeceğim.
Capella, ödeme gerçekleştiğinde paypal hesabına kayıtlı olduğun mail adresine şu saatte şuraya şu kadar ödeme yapıldı diye bir rapor geliyor. O raporları falalem sitesine forwardla. Gerisini hallederler. Benim de olmuştu, paranın üstüne yatmadılar. Korkma...Sen nasıl dolandırıldın ki Şehrazat tarafından tatlım?
Calamity, çok sağol tatlım. Benim 3. ve başarılı gözüken ödemem paypalle idi. Mobille fazla alınan ücreti fal puan olarak verdiler.Capella, ödeme gerçekleştiğinde paypal hesabına kayıtlı olduğun mail adresine şu saatte şuraya şu kadar ödeme yapıldı diye bir rapor geliyor. O raporları falalem sitesine forwardla. Gerisini hallederler. Benim de olmuştu, paranın üstüne yatmadılar. Korkma...
Ben Ester'i denemedim. Naira iki kez baktı dediği hiç bişey olmadı. Bir sürü kişiye baktırmıştım o sitede. Gizem hatun geçmiş ve anda iyiydi ama dedikleri olmadı. O sitede falcı yok. Bana da falpuan olarak ödediler ama sen bastır ya paypal hesabına ödesinler ya da mobille iade etsinler. mobille iade edemeyeceklerine göre mecbur paypala öderler. O sitede baktırmak zorunda mısın da falpuan olarak iade ediyorlar. Çakallar.Calamity, çok sağol tatlım. Benim 3. ve başarılı gözüken ödemem paypalle idi. Mobille fazla alınan ücreti fal puan olarak verdiler.
Onlara tekrar dönsem puan yerine Paypal hesabıma geri öderler mi acaba? Hiç zannetmiyorum, sana paranı geri mi ödediler? Çünkü o sitede Naira ile Ester harici kimseye fal baktırasım yok.....Var mı önerin?
Ben Ester'i denemedim. Naira iki kez baktı dediği hiç bişey olmadı. Bir sürü kişiye baktırmıştım o sitede. Gizem hatun geçmiş ve anda iyiydi ama dedikleri olmadı. O sitede falcı yok. Bana da falpuan olarak ödediler ama sen bastır ya paypal hesabına ödesinler ya da mobille iade etsinler. mobille iade edemeyeceklerine göre mecbur paypala öderler. O sitede baktırmak zorunda mısın da falpuan olarak iade ediyorlar. Çakallar.Calamity, çok sağol tatlım. Benim 3. ve başarılı gözüken ödemem paypalle idi. Mobille fazla alınan ücreti fal puan olarak verdiler.
Onlara tekrar dönsem puan yerine Paypal hesabıma geri öderler mi acaba? Hiç zannetmiyorum, sana paranı geri mi ödediler? Çünkü o sitede Naira ile Ester harici kimseye fal baktırasım yok.....Var mı önerin?
Ben Ester'i denemedim. Naira iki kez baktı dediği hiç bişey olmadı. Bir sürü kişiye baktırmıştım o sitede. Gizem hatun geçmiş ve anda iyiydi ama dedikleri olmadı. O sitede falcı yok. Bana da falpuan olarak ödediler ama sen bastır ya paypal hesabına ödesinler ya da mobille iade etsinler. mobille iade edemeyeceklerine göre mecbur paypala öderler. O sitede baktırmak zorunda mısın da falpuan olarak iade ediyorlar. Çakallar.
Sizin beğendiğiniz kimler var? çıkan oldu mu hiç?
Çıkan hiç yok :) Anda bilenler var. Ama olacak deyip olan yok. Ha eski sevgilim için gelmeyecek diyenler bildi ama o da bana göre tutmuş bişey değil. Kötü bitmiş bir ilişki bana anlatılsa falcı değilim ben de gelmeyecek derim. Önemli olan olumsuz bile olsa ayrıntı. Daha çıkmadı. He minik minik bi iki bişey oldu. Çıkmasına vadesi olan iş, meslek konuları da var. Çıkarsa söyleyeceğim.
Asenat,Nurbanu,Sema,Serkan Tek,Geysu.peki anda en iyi en beğendiğiniz kim?
Asenat,Nurbanu,Sema,Serkan Tek,Geysu.
Aynı değiller serkan sema sanmıyorum. gizem nurbanu aynı kişi. Geysu farklı. Ama geysu nurbanu ve gizem hesaplarından daha detaylı olsa da temelde aynı şeyleri söylüyorlar.ben geysuyu çok merak ediyorum ama gizem hatun nurbanu geysu aynı kişi dedikleri için baktırmadım.. ama acayıp de merak ediyorum semaya da serkan tek fama ile aynı diye söylentilerinden baktrmadım.. onları çok merak ediyorum ama aynıysa da benzer şeyler söyleyecekkler diye geri adım atıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?