Binnaz Abla

hımmm ole mi gelecektenhaberler bana ve arkadasıma kopyala yapıstır yapmıstı paramı geri almıstım gelecekhabercisi35de mi o acaba
Bu topikler işte bunun için iyi. Biz Promar'ı tanımıyoruz veya Naid'ı, belki de balıklama o üçlüye atlayacaktık. Ama böyle ucuz oyunları burada paylaşınca bilgi okuyan herkese dağılıyor ve birinin yaşadığı nahoş şeyden ders çıkarabiliyoruz.

Bu arada Calamity'nin önerisiyle falaleme dönüp sitede fal baktırmayı istediğim başka falcı olmadığı için geri ödeme istedim,mobil ödeme yaptgım için hesap no ve ıban nomu verirsem hesaba transfer yapabileceklerini yazmışlar. Tavırları hoşuma gitti açıkçası, bilgilerimi verdim ama mesai sonrası olduğu için sanırım yarına kaldı veya ne zaman geri öderlerse burada paylaşırım.
Teşekkürler Calamity,öyle kalbi temiz bir insansınki, kıymetini bilemeyenler utansın

aynen oyle canım bıde senın tespıt ettıgın gıbı ne hıkmetse 100% oluyor hemen puan ortalaması bunların ve de dusmuyor. bılmeyenler hepsıne baktırıp nokta atısı yorum alınca sevınecek baktırmaya devam edecek parasını çöpe atmıs olacaktı

gelecekhabercisi35 şaşırmıştım zaten, yani erkek profilli, falına baktım canım benim, canımcım,kuzucum bimem ne az kalsın arım balım, peteğimle devam edip bana yürüyecek dedim, haklı olabilirsin diğerleri de kadın, demek ki birinde erkek gibi olası gelmiş.. medyumvedat da bi hesabnda eşarp takıp burnundan yukarısı görünen başka bi resim koymuş ya :))

gelecekhabercisi35 sence nasıl olumsuz ama oluru var mı? :)

Kızlar ben de son dönemlerde üç tane fal baktırdım.

Gizem Hatun: Favori falcılarımdan. Hakkımda bilmesi imkansız şeyleri bilip beni şaşırtıyor. An konusunda en beğendiğim falcılardan biri. Şimdiye dek 3 fal baktırdım. Biri çıktı biri çıkmadı. Son baktırdığım fal beklemede.

Elif Hanzade: Gidişata göre yorum yapıyor bence. 1-2 nokta atışı oldu ama tekrar baktırmayı düşünmüyorum.

Asenat Kılıç: Kartlar üzerinden yorumluyor fakat doğru yorumluyor. An konusunda başarılıydı, gelecek çıkar mı bekleyip göreceğim.

Şimdi söyleyeceğim şeyden yüzde yüz emin değilim ama şüphelendiğim bir şeyi paylaşmadan da edemeyeceğim.

Bugün Promar, telwedeki Sultanfalcı ile Bir yolun var'daki Falcı Sultan aynı mı acaba dedi, gariptir sultanfalcı bir günde 150 fal sınırını aşıp, 145 de hayran yapıp vip plus oldu. Yıllardır biliyoruz ki hiçbir falcı 1 günde bu hıza,bu mükemmellikle ulaşamaz. Demek ki tellwe sisteminin nasıl işlediğini bilen biri. Tellwe yönetiminden demiyorum çünkü artık biz bile tellwe sistemini biliyoruz.

Maya Dert zaten aynı isimle hem tellwede hem de byv'de ama farklı resimlerle. Asmara'yı da fark ettik site olarak tellwede ve bvy'de de olduğunu.

Şimdi bunlara birini daha ekleyebiliriz. Bu topikte ben byzmelek demeye başladığımda üyelerden biriyle "kimi tavsiye edersin "muhabbetine özelden konuşmaya başladık. Aslında şüphelenen kişi oydu, Bir yolun Vardaki Falcı Aylin ile byzmelek'in aynı kişiler olduğunu düşündüğünü söyledi. İkisinin de fallarına başlangıç cümleleri ve konuşma biçimlerini çok benzetmişti.

Özel mesaj olduğu için kopyalayıp yapıştıramıyorum, kimle konuştuğumu da konuştuğum kişi izin verirse paylaşırım. Ama sadece mesajın şu kısmını alıntılayayım:

"Mesela byz melek yazmis ki "niyetin adina baktigim zaman, sizin iliskiniz cok karisik sekilde"
aylin in fali " spesifik sorun üzerinde bakitigim zaman, bla bla iliski bitmis sekilde" diye yazmis.
Senxe de cok benzemiyor mu?"

Ben,byzmelek'i profilindeki resmi yüzünden yaşça küçük biri zannediyordum, Aylin'i ise yazım tarzı yüzünden olgun. Sonra byzmelek profil resmini değiştirmiş...Olgun bir görünüm var o resimde. Ondan sonra takibe başladım. Byzmelek, tellwede çevirimiçi oldugunda bvyde Aylin çevirimdışı görünüyordu. Aylin bvyde iken de byzmelek tellwede çevirimdışı....

Dediğim gibi bu söylediklerim tamamen şüphe..........Ha şu da var, Allah için byzmelek ilk falımda öyle bir nokta atışı yapmıştı ki yuh demiştim. Bir yolun varda ise sadece Aylin'e fal baktırmıştım o da çok çok iyiydi, herkese uyabilecek şeyler değildi dedikleri kesinlikle... Ama bu online fal işinde profil resmini kendi resmini koyma zorunlulugu getirse de tellwe yönetimi, o zorunluluk gözlükle,eşarpla veya aileden başka birinin resmi ile (ikamet ve acıkahvem aynı kişi, venüsünkızı ile maçakızısinek valesi aynı kişi deniyordu topikte, eger öyleyse -ki onlara hiç fal atmadım- farklı profil resimlerini anca böyle açıklıyorum) kırıyorlar. Diğer siteler zaten hep manken vs. resmi koyuyorlar sağolsunlar...Biz de anca yazım tarzı,ses tonundan çıkarım yapmaya çalışıyoruz

byzmelek benim falımı iade edip bakmamıştı canım hatırlarsan, o yüzden şüpheniz konusuna bir şey diyemem ancak falcıların kendi fotoğraflarını koyacağını hiç sanmıyorum. Bi kere şöyle düşün, bunlar günlük hayatlarında da falcı değillerse kimliğini afişe etmek istemezler. Biz nasıl soyadımızı bile vermeye çekiniyoruz, onlar da aynı şekilde kimliklerini açıklamak istemezler bence. Çok yersiz de değil. Bunun yanında keşke hepsi sesli fal baksa hem onlar açısından daha bile kolay eğer iyi fal baktığını iddia ediyorsa, yazılıda suistimal çok daha kolay:)

Bu arada byzmelek 3 gündür girmiyormuş tellweye, Aylin ise byvda çevrimiçi. Kalıplar falcılarda benzer aslında, bir tek o dediğiniz "niyetine baktığım zaman, spesifik soruna baktığım zaman" kısmı yeterli değil bence aynı kişi olduğunu düşünmek için.

Yok canım bence değil. Aylın de byzmlk de 3 falıma bakmıs ve benzerlık yok dıyebılırım , ıkısı de baska turlu konusup baska bı yonden bakarak yorum yapmıslar farklı seyler soylemısler

Ne paranoyak olduk yahu. Atart diyene dek medyum vedat ile eşaarplı burnı yarıdan örtülü kişinin aynı oldugunu fark etmemiştim. Hoş o yarım eşarp da takan şahsiyetin erkek oldugu o kadar barizdi ki....

Pamugum aylin ve byzmeleke baktırmış biri olarak sence hangisi patlayacak, hangisini daha cok begendin,hangisi olumlu hangisi olumsuzdu. ne çok sordum di mi..........Bana ikiside hemen hemen aynı tarihleri vermişlerdi ve ikiside olumluydu çünkü

canımcım ıkısı de olumlu konustu yanı cıkarsa ıkısı de cıkar patlarsa ıkısı de patlar ufak tefek noktalar dısında. mesela byzmlk hep onun hayatında baska bı kız oldugundan bahsetmıs onemsız bıtecek demıs. aylin bırı yok dıyo kız arkadas anlamında . bu yorumları farklı ıste
byzmlk mesela o donem reddettıgım biri vardı benı seven , bunu soylemıs boyle boyle esmer bır erkegın teklıfı olacak soguk karsılıyorsun dıye . bunu bılmıs oldu .bildiği seyler var byzmlk bos bakmıyor.
acıkcası ıkısı de arayacak dıyor ama ben artık arayacagını dusunmuyorum yanı ıkısı de patlayabılır..
kafamı kesseler atmam dıyordum ama son zamanlarda adım atmak dusuncesı kafama yerlestı .
Bunu da FalcıAlım ve byv Sema soyledı sadece hatta Sema ne zaman atmayı dusundugumu de bıldı

Gizem hatun hangi sitede.ben asenati cozdum o kartlardan enerji alip hislerini soyluyor kart okusa bilge gibi olurdu kart okumuyor bence kari araci kullaniyor.elif hanzadede sizce his var mi

Deme ne olursun deme ben aylincilerdenim ve cok uzulurum tek guvendigim bu aralar o

Deme ne olursun deme ben aylincilerdenim ve cok uzulurum tek guvendigim bu aralar o
Kız ben desem ne olacak ki...Paranoyok kuruntusu bunlar....Eski sayfaları okuyorum da orada da aylin--meryem-nesimee aynı denmiş,kimi tarzları farklı demiş kimi de yine aynen ne kuşkucu olduk demiş.....Falalem rezzan diye aratırken cıkan sayfalrın birinde ileri-geri sardırarak okudum az önce.

Ülen resmen tarih tekerrur etmiş.....

kizlarin yanilmasini diliyorum

Ben rezzanin iyi oldugunu dusunuyorum ama ona fal atmam cunku falalem onun ve herkesin tum fallarini gorebilir buda isin sefaflivini
Ben bu yorumculari anlamiyorum ya bir hesap neyine yetmiyor adam gibi calis zaten herkes bir hesaba gelir.amac kopya cok acik ama ucuz bir olay iste boyle yakalanirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…