- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
serkan bana lise döneminden biri çıkıp gelecek o zamanlar duygusunu açıklayamamış arkadaşça yaklaşacak onunla yolunuz açık demişti. ertesi gün gerçekten liseden biriyle iletişimim başladı ama bence oluru yok ben bu işe olumlu bakmıyorum
Bu topikler işte bunun için iyi. Biz Promar'ı tanımıyoruz veya Naid'ı, belki de balıklama o üçlüye atlayacaktık. Ama böyle ucuz oyunları burada paylaşınca bilgi okuyan herkese dağılıyor ve birinin yaşadığı nahoş şeyden ders çıkarabiliyoruz.
Bu arada Calamity'nin önerisiyle falaleme dönüp sitede fal baktırmayı istediğim başka falcı olmadığı için geri ödeme istedim,mobil ödeme yaptgım için hesap no ve ıban nomu verirsem hesaba transfer yapabileceklerini yazmışlar. Tavırları hoşuma gitti açıkçası, bilgilerimi verdim ama mesai sonrası olduğu için sanırım yarına kaldı veya ne zaman geri öderlerse burada paylaşırım.
Teşekkürler Calamity,öyle kalbi temiz bir insansınki, kıymetini bilemeyenler utansın
gelecekhabercisi35 şaşırmıştım zaten, yani erkek profilli, falına baktım canım benim, canımcım,kuzucum bimem ne az kalsın arım balım, peteğimle devam edip bana yürüyecek dedim, haklı olabilirsin diğerleri de kadın, demek ki birinde erkek gibi olası gelmiş.. medyumvedat da bi hesabnda eşarp takıp burnundan yukarısı görünen başka bi resim koymuş ya :))
Şimdi söyleyeceğim şeyden yüzde yüz emin değilim ama şüphelendiğim bir şeyi paylaşmadan da edemeyeceğim.
Bugün Promar, telwedeki Sultanfalcı ile Bir yolun var'daki Falcı Sultan aynı mı acaba dedi, gariptir sultanfalcı bir günde 150 fal sınırını aşıp, 145 de hayran yapıp vip plus oldu. Yıllardır biliyoruz ki hiçbir falcı 1 günde bu hıza,bu mükemmellikle ulaşamaz. Demek ki tellwe sisteminin nasıl işlediğini bilen biri. Tellwe yönetiminden demiyorum çünkü artık biz bile tellwe sistemini biliyoruz.
Maya Dert zaten aynı isimle hem tellwede hem de byv'de ama farklı resimlerle. Asmara'yı da fark ettik site olarak tellwede ve bvy'de de olduğunu.
Şimdi bunlara birini daha ekleyebiliriz. Bu topikte ben byzmelek demeye başladığımda üyelerden biriyle "kimi tavsiye edersin "muhabbetine özelden konuşmaya başladık. Aslında şüphelenen kişi oydu, Bir yolun Vardaki Falcı Aylin ile byzmelek'in aynı kişiler olduğunu düşündüğünü söyledi. İkisinin de fallarına başlangıç cümleleri ve konuşma biçimlerini çok benzetmişti.
Özel mesaj olduğu için kopyalayıp yapıştıramıyorum, kimle konuştuğumu da konuştuğum kişi izin verirse paylaşırım. Ama sadece mesajın şu kısmını alıntılayayım:
"Mesela byz melek yazmis ki "niyetin adina baktigim zaman, sizin iliskiniz cok karisik sekilde"
aylin in fali " spesifik sorun üzerinde bakitigim zaman, bla bla iliski bitmis sekilde" diye yazmis.
Senxe de cok benzemiyor mu?"
Ben,byzmelek'i profilindeki resmi yüzünden yaşça küçük biri zannediyordum, Aylin'i ise yazım tarzı yüzünden olgun. Sonra byzmelek profil resmini değiştirmiş...Olgun bir görünüm var o resimde. Ondan sonra takibe başladım. Byzmelek, tellwede çevirimiçi oldugunda bvyde Aylin çevirimdışı görünüyordu. Aylin bvyde iken de byzmelek tellwede çevirimdışı....
Dediğim gibi bu söylediklerim tamamen şüphe..........Ha şu da var, Allah için byzmelek ilk falımda öyle bir nokta atışı yapmıştı ki yuh demiştim. Bir yolun varda ise sadece Aylin'e fal baktırmıştım o da çok çok iyiydi, herkese uyabilecek şeyler değildi dedikleri kesinlikle... Ama bu online fal işinde profil resmini kendi resmini koyma zorunlulugu getirse de tellwe yönetimi, o zorunluluk gözlükle,eşarpla veya aileden başka birinin resmi ile (ikamet ve acıkahvem aynı kişi, venüsünkızı ile maçakızısinek valesi aynı kişi deniyordu topikte, eger öyleyse -ki onlara hiç fal atmadım- farklı profil resimlerini anca böyle açıklıyorum) kırıyorlar. Diğer siteler zaten hep manken vs. resmi koyuyorlar sağolsunlar...Biz de anca yazım tarzı,ses tonundan çıkarım yapmaya çalışıyoruz
Gizem hatun hangi sitede.ben asenati cozdum o kartlardan enerji alip hislerini soyluyor kart okusa bilge gibi olurdu kart okumuyor bence kari araci kullaniyor.elif hanzadede sizce his var mi
Sanmıyorum aslında. Zade Osmanlı'da oğul evlat anlamında. Mesela Recepzade İsmail. Mehmehzade Behlülbu binnazdaki elif hanzade,byv daki saraylı hanım olabilirmi diye düşünmedim değil,
ben saraylı hanımdan çok önce yazılı yorum almıştım,ama sesini tanımıyorum,hani birda benzerlikler üzerinden gidiliyorya,neredeyse adını hanım zada yazacakmış gibi geldi,zadede saraylı demek anlamında değilmi,bilmiyorum ama çok benzerlik buldum,birden bire burada onu öne çıkaranlarda oldu gibi yeni bir yorumcuda bu kkadar ileri gidemez,her şey bilinçlii yapılldıı kanısındayım,ayrıcda elif hanzade övülgüğü kadar iyi değil fos bir yorumcu diye düşünüyorum.
ona kalırsa binnazda kendi sitesinde yorumcu,öyle olsa oda görebilir,ama bakıyorum kadının sitesi falı kırıyor,bende bunu anlamıyorum,bence herkesin kendi sitesinde yorumculuk yaptığını ama bazılarının öne ççıkmadığını düşünüyorum vede gayet normal,tabi falcılık yapanlar için..Ben rezzanin iyi oldugunu dusunuyorum ama ona fal atmam cunku falalem onun ve herkesin tum fallarini gorebilir buda isin sefaflivini
Ben bu yorumculari anlamiyorum ya bir hesap neyine yetmiyor adam gibi calis zaten herkes bir hesaba gelir.amac kopya cok acik ama ucuz bir olay iste boyle yakalanirlar
evet kahvede gördü. aslında kendi tam olarak liseden değil ama lise dönemi boyunca konuştuğum bir kişiydi ve ertesi gün haberleşmenin başlaması beni şaşırtmıştı. gene de geleceğe olumlu bakmıyorum dediklerinin olacağını zannetmembayağı nokta atışlıymış dediği şey, bilinmesi zor bi detay yani, eski tanıdığınız demek var liseden biri demek varkahvede mi gördü bunu?
bilmiyorum Osmanlıda tam olarak ne nedir,ama zadede en azından soylulara denilen bir kelime yada anlam diiye düşündüm,ben bu zade konusunu değilde elifin hanzadanin saraylı hanım olup olmmadıığıı knusunuun üüzerindeyim,o zadelerde bir benzeşme olduğu için beliirtim,hep burada isim profil yazıları resimller benzetilerek birilerini aynı kişi oluupp olmadığı düşünülüyorya bende valla bunları çok benzettim..Sanmıyorum aslında. Zade Osmanlı'da oğul evlat anlamında. Mesela Recepzade İsmail. Mehmehzade BehlülMehmet'in oğlu Behlül, Recep'in oğlu İsmail anlamlarında. Bakım tarzları da farklı bence.
bu binnazdaki elif hanzade,byv daki saraylı hanım olabilirmi diye düşünmedim değil,
ben saraylı hanımdan çok önce yazılı yorum almıştım,ama sesini tanımıyorum,hani birda benzerlikler üzerinden gidiliyorya,neredeyse adını hanım zada yazacakmış gibi geldi,zadede saraylı demek anlamında değilmi,bilmiyorum ama çok benzerlik buldum,birden bire burada onu öne çıkaranlarda oldu gibi yeni bir yorumcuda bu kkadar ileri gidemez,her şey bilinçlii yapılldıı kanısındayım,ayrıcda elif hanzade övülgüğü kadar iyi değil fos bir yorumcu diye düşünüyorum.
Şimdi söyleyeceğim şeyden yüzde yüz emin değilim ama şüphelendiğim bir şeyi paylaşmadan da edemeyeceğim.
Bugün Promar, telwedeki Sultanfalcı ile Bir yolun var'daki Falcı Sultan aynı mı acaba dedi, gariptir sultanfalcı bir günde 150 fal sınırını aşıp, 145 de hayran yapıp vip plus oldu. Yıllardır biliyoruz ki hiçbir falcı 1 günde bu hıza,bu mükemmellikle ulaşamaz. Demek ki tellwe sisteminin nasıl işlediğini bilen biri. Tellwe yönetiminden demiyorum çünkü artık biz bile tellwe sistemini biliyoruz.
Maya Dert zaten aynı isimle hem tellwede hem de byv'de ama farklı resimlerle. Asmara'yı da fark ettik site olarak tellwede ve bvy'de de olduğunu.
Şimdi bunlara birini daha ekleyebiliriz. Bu topikte ben byzmelek demeye başladığımda üyelerden biriyle "kimi tavsiye edersin "muhabbetine özelden konuşmaya başladık. Aslında şüphelenen kişi oydu, Bir yolun Vardaki Falcı Aylin ile byzmelek'in aynı kişiler olduğunu düşündüğünü söyledi. İkisinin de fallarına başlangıç cümleleri ve konuşma biçimlerini çok benzetmişti.
Özel mesaj olduğu için kopyalayıp yapıştıramıyorum, kimle konuştuğumu da konuştuğum kişi izin verirse paylaşırım. Ama sadece mesajın şu kısmını alıntılayayım:
"Mesela byz melek yazmis ki "niyetin adina baktigim zaman, sizin iliskiniz cok karisik sekilde"
aylin in fali " spesifik sorun üzerinde bakitigim zaman, bla bla iliski bitmis sekilde" diye yazmis.
Senxe de cok benzemiyor mu?"
Ben,byzmelek'i profilindeki resmi yüzünden yaşça küçük biri zannediyordum, Aylin'i ise yazım tarzı yüzünden olgun. Sonra byzmelek profil resmini değiştirmiş...Olgun bir görünüm var o resimde. Ondan sonra takibe başladım. Byzmelek, tellwede çevirimiçi oldugunda bvyde Aylin çevirimdışı görünüyordu. Aylin bvyde iken de byzmelek tellwede çevirimdışı....
Dediğim gibi bu söylediklerim tamamen şüphe..........Ha şu da var, Allah için byzmelek ilk falımda öyle bir nokta atışı yapmıştı ki yuh demiştim. Bir yolun varda ise sadece Aylin'e fal baktırmıştım o da çok çok iyiydi, herkese uyabilecek şeyler değildi dedikleri kesinlikle... Ama bu online fal işinde profil resmini kendi resmini koyma zorunlulugu getirse de tellwe yönetimi, o zorunluluk gözlükle,eşarpla veya aileden başka birinin resmi ile (ikamet ve acıkahvem aynı kişi, venüsünkızı ile maçakızısinek valesi aynı kişi deniyordu topikte, eger öyleyse -ki onlara hiç fal atmadım- farklı profil resimlerini anca böyle açıklıyorum) kırıyorlar. Diğer siteler zaten hep manken vs. resmi koyuyorlar sağolsunlar...Biz de anca yazım tarzı,ses tonundan çıkarım yapmaya çalışıyoruz
Tabiki normal ama insanin icinde kusku oluyor ayni kusku binnaz icinde gecerli ama kadin online olmuyor ki ikisi icinde gecerli yorumum.bu onlarin kotu oldugu anlamina gelmiyor ayrica nasil cift hesabi olan yorumcuda teredut yasiyorsak bu durumda bunla alakali bunun icin rezzan binnaz ayrimi yok ayrica burda ikisininde iyi yorumcular oldugunu dusunuyorum ama guven meselesi.herkes iyi kotu fikrini paylasiyor cok takilma benimde begendigim yorumculara neler soyleniyor cokta sallamiyorum sende sallama istersenona kalırsa binnazda kendi sitesinde yorumcu,öyle olsa oda görebilir,ama bakıyorum kadının sitesi falı kırıyor,bende bunu anlamıyorum,bence herkesin kendi sitesinde yorumculuk yaptığını ama bazılarının öne ççıkmadığını düşünüyorum vede gayet normal,tabi falcılık yapanlar için..
Aylini ben begeniyorum.analizleri dogru olumlu olumsuz herseyi paylasir.gelecek beklemede ama durumu ben cok begendim.sade bir yorumcu kendi halindeAylinin falından memnun kalan var mı ya da karşı tarafla ilgili analizlerinin doğruluk payı var mı ? bu konuda tecrübesi olan benle paylaşabilir mi ?
Sen öyle yazınca girip baktım da doğum tarihleri günü ayı aynı ama Saraylınin buna ihtiyacı yok yine de öyle bir duruma soktular ki herkesten şüphe eder olduk.bu binnazdaki elif hanzade,byv daki saraylı hanım olabilirmi diye düşünmedim değil,
bana çok olumlu şeyler söyledi olacak dedi ama karşı tarafın düşüncesinden çok emin değilim hatta tam tersi olduğunu düşünüyorumAylini ben begeniyorum.analizleri dogru olumlu olumsuz herseyi paylasir.gelecek beklemede ama durumu ben cok begendim.sade bir yorumcu kendi halinde
Hadi yabana çok olumlu şeyler söyledi olacak dedi ama karşı tarafın düşüncesinden çok emin değilim hatta tam tersi olduğunu düşünüyorum
emine tamamen benim cümlelerim üzerine gitmiş bildiği herhangi birşey yok maalesef. 1 hafta içinde biriyle tanışacaksın demişti tanışmadım da :) ona fal gönderdiğime pişman oldum ama sitede gönderebileceğim başka kimse yoktu. olumsuz olarak gördüğüm bir gelişmeden sonra ayline tekrar fal attım ısrarla bu iş olumlu diyor. bilemedimHadi yaemineyi denedin mi bende benzer soylediler dur bakalim bende aylin mart dedi patlarsa yazarim huma bende patladi mesela nesibede patladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?