- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
bana çok olumlu şeyler söyledi olacak dedi ama karşı tarafın düşüncesinden çok emin değilim hatta tam tersi olduğunu düşünüyorum
emine tamamen benim cümlelerim üzerine gitmiş bildiği herhangi birşey yok maalesef. 1 hafta içinde biriyle tanışacaksın demişti tanışmadım da :) ona fal gönderdiğime pişman oldum ama sitede gönderebileceğim başka kimse yoktu. olumsuz olarak gördüğüm bir gelişmeden sonra ayline tekrar fal attım ısrarla bu iş olumlu diyor. bilemedim
son bir haftadır fal atmıyorum artık kendimi tutuyorum eski fallarımı okuyup değerlendirmeye almaya başladım :) en uzak tarih mayıs. tabi olumsuz konuşanlar da var. herkesin beğendiği falcıları inceliyorum tutan var mı yok mu diye ona göre umudumu kesecem önüme bakacamBir süre baktırmayip zamanın gelmesini bekleyin , sonuçta çok isteyip bekleyince de artık enerji meselesi mi bilmiyorum ama bir gelişme olmuyor gibi...
teşekkür ederim canım,biraz daha bu konuda aydınlandım diyebilirim,bundan sonra onlara bu gözle bakmayacağım en azındanDeğiller, elbette şüphe herkesten duyulabilir çok bariz biz aynıyız diyenler var ama Saraylı ile Hanzade nin alakası yok ne tarz, ne benzerlik yönünden çok çok farklılar.
yok canım ben sallamıyorum,tıpkı senin gibi bir şeyler paylaşıyorum,her kes gibi düşüncelerimi yazıyorum,evet hhaksızsın demiyorum,bazen olanlardan sonrada kuşkularımızda haklıyız,ama binnazda online olmasada istese yorumlara ççok kolay ulaşabilir,rezzan online oluyorda yorumlara ulaşıyor gibimi düşünelimm,istedikten sonra online ofline her şekilde isteyen yorumları görebilir,tabi bu site sahiplerii için geçerlidir,ama sanmıyorumki site sahipleri bu konuda kendilerini riske atmazlar,yorumcularına bilgi vermezller diye düşünüyorum,ayrıca rezzanın yorumları incelemesine hiiç gerek yok o zaten iyi yorumcu kendinden emin,he bilir bilemez o ayrı,Tabiki normal ama insanin icinde kusku oluyor ayni kusku binnaz icinde gecerli ama kadin online olmuyor ki ikisi icinde gecerli yorumum.bu onlarin kotu oldugu anlamina gelmiyor ayrica nasil cift hesabi olan yorumcuda teredut yasiyorsak bu durumda bunla alakali bunun icin rezzan binnaz ayrimi yok ayrica burda ikisininde iyi yorumcular oldugunu dusunuyorum ama guven meselesi.herkes iyi kotu fikrini paylasiyor cok takilma benimde begendigim yorumculara neler soyleniyor cokta sallamiyorum sende sallama istersen
valla canım aslında hiç böle bir huyum yoktu,ben sadece yorumcunun falına bakarım,,ama içime bir şüphe düştü ama ben doğum tarihlerini falanda incelememiştim bunada şaştım,demekki içime onların ortak bir durumu doğmuş,belkide bu bilmmeden benii çekti diyebiliriimSen öyle yazınca girip baktım da doğum tarihleri günü ayı aynı ama Saraylınin buna ihtiyacı yok yine de öyle bir duruma soktular ki herkesten şüphe eder olduk.
teşekkür ederim canım,biraz daha bu konuda aydınlandım diyebilirim,bundan sonra onlara bu gözle bakmayacağım en azından
işte bende aslında bunları düşünerek,hep tercihimi sesli faldan yana yapıyorum,ama bazen arkadaşlar birisini çok övdüklerinde he birde buna baktırayım deyip yazılıda yorum alıyorum,,ama yazılıyı sık almıyorum,sadece bir defa yazlı baktırıyorum ve nedense beni ikna etmiyor ve ikincisi olmuyor.ahh ahh işte bile bile dediğin gibi parayla olan falda elbette bi nane olacaktır.Rica ederim canım.. valla yazılı olanların birçoğu muamma, bazıları aleni aynı, bazıları ise falları okurken anlatılmaz yaşanır bir hisle aynı oldukları düşünülenler..çok belli olanlar : Buse Yıldız-Bade Emren, Gizem-Nurbanu ( geysu bence farklı) , sema yıldız- şevval ( fal sepeti-fal alem ) , tellwe- ( bence neredeyse hepsinin birden fazla hesabı var ) , Byv - siteiçi bişeyler dönüyo gibi gibi.. yanİ aslında yazılı-SESLİ OLAYI da değil, bi yerde sesli bakan, farklı isimle yazılı da bakar yapmak isterse..Tamam fal diyoruz çok da bakanlardan veya falın kensininden büyük şeyler beklemek gerek bunu da biliyoruz,ama işte bu para karşılığı yapılan bir alışverişse ve meslekse faha dikkatli olunması gerekir..
Bir marttır gitmiş neredeyse hepimizin fallarında....Mart da gelip-geçecek elbet ve burada çıkıp çıkmadıklarını paylaşacağız......
Binnaz ablada Çağan Ariman tekrar gelmiş,şu anda sanıyorum sadece canlı yazılı bakıyor,ben canlı yazılı baktırdım,gerçekten yorumun hakkınıı veren bir yorumcu çok keyf aldım,bütün sorularımın cevabını aldım,şimdilik sorularıma yanıt aldım bakalım zaman ne gösterecek,
Serkan tek onun tespitleri iyi denedin mi.belki enerjin uymamistiremine tamamen benim cümlelerim üzerine gitmiş bildiği herhangi birşey yok maalesef. 1 hafta içinde biriyle tanışacaksın demişti tanışmadım da :) ona fal gönderdiğime pişman oldum ama sitede gönderebileceğim başka kimse yoktu. olumsuz olarak gördüğüm bir gelişmeden sonra ayline tekrar fal attım ısrarla bu iş olumlu diyor. bilemedim
serkan tek denedim yukarda bir yerde deneyimlerimi de yazdım :) ileriye dönük söylediklerinin çıkmamasını umuyorumSerkan tek onun tespitleri iyi denedin mi.belki enerjin uymamistir
Ay zaten bu falcilar hepimizin basini dondurdu hepsinde bir entrika ama rezzan bencede iyi buna bende katiliyorum farki her durumda digerlerine atar ondan yana diyecegim yokyok canım ben sallamıyorum,tıpkı senin gibi bir şeyler paylaşıyorum,her kes gibi düşüncelerimi yazıyorum,evet hhaksızsın demiyorum,bazen olanlardan sonrada kuşkularımızda haklıyız,ama binnazda online olmasada istese yorumlara ççok kolay ulaşabilir,rezzan online oluyorda yorumlara ulaşıyor gibimi düşünelimm,istedikten sonra online ofline her şekilde isteyen yorumları görebilir,tabi bu site sahiplerii için geçerlidir,ama sanmıyorumki site sahipleri bu konuda kendilerini riske atmazlar,yorumcularına bilgi vermezller diye düşünüyorum,ayrıca rezzanın yorumları incelemesine hiiç gerek yok o zaten iyi yorumcu kendinden emin,he bilir bilemez o ayrı,
Bence ara ver bir sure ben beklemedeyim su an bu ay bitsin patlayanlarida yazacagim hos su an hepsi patlak gibiserkan tek denedim yukarda bir yerde deneyimlerimi de yazdım :) ileriye dönük söylediklerinin çıkmamasını umuyorum
şu an aradayım zaten ama selenayı acayip merak ediyorum. ayın 10undan sonra ona atmayı düşünüyorum :) benim de en geç semanın verdiği tarih var mayıs olarak.Bence ara ver bir sure ben beklemedeyim su an bu ay bitsin patlayanlarida yazacagim hos su an hepsi patlak gibi
canım özel mesaj atamadm sana nesibenın falı olumsuzmuydu da patladı cok ovuyorlar nesıbeye baktırsam mı nasıl falı ilkay guru cok ovuolar dıye baktrmıstım resmen fostuuuuTabiki normal ama insanin icinde kusku oluyor ayni kusku binnaz icinde gecerli ama kadin online olmuyor ki ikisi icinde gecerli yorumum.bu onlarin kotu oldugu anlamina gelmiyor ayrica nasil cift hesabi olan yorumcuda teredut yasiyorsak bu durumda bunla alakali bunun icin rezzan binnaz ayrimi yok ayrica burda ikisininde iyi yorumcular oldugunu dusunuyorum ama guven meselesi.herkes iyi kotu fikrini paylasiyor cok takilma benimde begendigim yorumculara neler soyleniyor cokta sallamiyorum sende sallama istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?