Binnaz Abla

bana çok olumlu şeyler söyledi olacak dedi ama karşı tarafın düşüncesinden çok emin değilim hatta tam tersi olduğunu düşünüyorum

Aylin bana da olumlu dedi ama durumu çok iyi analiz etmişti. Yani neler yaşandığı, benim neler yaptığıma dair yorumları çok iyiydi. Karşı tarafın düşüncelerinde de mantıklı ve diğer baktirdiklarimin da dediği tarz şeyler söylemişti o yüzden ben beğendim. Ama gelecekle ilgili bir şey diyemiyorum zamanı gelmedi ama bir gelişme de yok henüz beklemedeyim. .

Bir süre baktırmayip zamanın gelmesini bekleyin , sonuçta çok isteyip bekleyince de artık enerji meselesi mi bilmiyorum ama bir gelişme olmuyor gibi...

Bir süre baktırmayip zamanın gelmesini bekleyin , sonuçta çok isteyip bekleyince de artık enerji meselesi mi bilmiyorum ama bir gelişme olmuyor gibi...
son bir haftadır fal atmıyorum artık kendimi tutuyorum eski fallarımı okuyup değerlendirmeye almaya başladım :) en uzak tarih mayıs. tabi olumsuz konuşanlar da var. herkesin beğendiği falcıları inceliyorum tutan var mı yok mu diye ona göre umudumu kesecem önüme bakacam

Bir marttır gitmiş neredeyse hepimizin fallarında....Mart da gelip-geçecek elbet ve burada çıkıp çıkmadıklarını paylaşacağız......

Değiller, elbette şüphe herkesten duyulabilir çok bariz biz aynıyız diyenler var ama Saraylı ile Hanzade nin alakası yok ne tarz, ne benzerlik yönünden çok çok farklılar.
teşekkür ederim canım,biraz daha bu konuda aydınlandım diyebilirim,bundan sonra onlara bu gözle bakmayacağım en azından

yok canım ben sallamıyorum,tıpkı senin gibi bir şeyler paylaşıyorum,her kes gibi düşüncelerimi yazıyorum,evet hhaksızsın demiyorum,bazen olanlardan sonrada kuşkularımızda haklıyız,ama binnazda online olmasada istese yorumlara ççok kolay ulaşabilir,rezzan online oluyorda yorumlara ulaşıyor gibimi düşünelimm,istedikten sonra online ofline her şekilde isteyen yorumları görebilir,tabi bu site sahiplerii için geçerlidir,ama sanmıyorumki site sahipleri bu konuda kendilerini riske atmazlar,yorumcularına bilgi vermezller diye düşünüyorum,ayrıca rezzanın yorumları incelemesine hiiç gerek yok o zaten iyi yorumcu kendinden emin,he bilir bilemez o ayrı,

Sen öyle yazınca girip baktım da doğum tarihleri günü ayı aynı ama Saraylınin buna ihtiyacı yok yine de öyle bir duruma soktular ki herkesten şüphe eder olduk.
valla canım aslında hiç böle bir huyum yoktu,ben sadece yorumcunun falına bakarım,,ama içime bir şüphe düştü ama ben doğum tarihlerini falanda incelememiştim bunada şaştım,demekki içime onların ortak bir durumu doğmuş,belkide bu bilmmeden benii çekti diyebiliriim

teşekkür ederim canım,biraz daha bu konuda aydınlandım diyebilirim,bundan sonra onlara bu gözle bakmayacağım en azından

Rica ederim canım.. valla yazılı olanların birçoğu muamma, bazıları aleni aynı, bazıları ise falları okurken anlatılmaz yaşanır bir hisle aynı oldukları düşünülenler..çok belli olanlar : Buse Yıldız-Bade Emren, Gizem-Nurbanu ( geysu bence farklı) , sema yıldız- şevval ( fal sepeti-fal alem ) , tellwe- ( bence neredeyse hepsinin birden fazla hesabı var ) , Byv - siteiçi bişeyler dönüyo gibi gibi.. yanİ aslında yazılı-SESLİ OLAYI da değil, bi yerde sesli bakan, farklı isimle yazılı da bakar yapmak isterse..Tamam fal diyoruz çok da bakanlardan veya falın kensininden büyük şeyler beklemek gerek bunu da biliyoruz,ama işte bu para karşılığı yapılan bir alışverişse ve meslekse faha dikkatli olunması gerekir..

işte bende aslında bunları düşünerek,hep tercihimi sesli faldan yana yapıyorum,ama bazen arkadaşlar birisini çok övdüklerinde he birde buna baktırayım deyip yazılıda yorum alıyorum,,ama yazılıyı sık almıyorum,sadece bir defa yazlı baktırıyorum ve nedense beni ikna etmiyor ve ikincisi olmuyor.ahh ahh işte bile bile dediğin gibi parayla olan falda elbette bi nane olacaktır.

Bir marttır gitmiş neredeyse hepimizin fallarında....Mart da gelip-geçecek elbet ve burada çıkıp çıkmadıklarını paylaşacağız......

ahh ahh bi yıl önce çoğumuza nisan mayıs denmişti, çıkan oldu mu hiiiç hatırlamıyorum. belki de çıkmaması faldan soğumamız için, daha hayırlı bizler için. böyle fal gibi saçma bir şeyden medet umup, beklenti içine girip hayatı, anı yaşamayı kaçırıyoruz. bazen bakıyorum millet kahve içip çevirmiyor hiç. böyle valla o rahatlığı bile kıskanıyorum bazen:))) fal aşkım bitmiyor ama allahtan artık anı bilmekten başka beklentim kalmadı:))) umarım, iyi şeyler zamanından da önce hepimiz için gerçekleşir

Binnaz ablada Çağan Ariman tekrar gelmiş,şu anda sanıyorum sadece canlı yazılı bakıyor,ben canlı yazılı baktırdım,gerçekten yorumun hakkınıı veren bir yorumcu çok keyf aldım,bütün sorularımın cevabını aldım,şimdilik sorularıma yanıt aldım bakalım zaman ne gösterecek,

canlı yazılı chat gibi mii o hızlı hızlı yazıyor mu? nasıl oluyor yazdıklarınız kaydediliyor mu yani sonra tekrar okunabilşyor mu?

Serkan tek onun tespitleri iyi denedin mi.belki enerjin uymamistir

Ay zaten bu falcilar hepimizin basini dondurdu hepsinde bir entrika ama rezzan bencede iyi buna bende katiliyorum farki her durumda digerlerine atar ondan yana diyecegim yok aslinda hic fal baktirmazsak bu paronayi yasamayiz

bir yolun varda sema aylin serkan fama ya baktırdım en iyi denilenlerden. bunlardan yalnızca serkan tek olumsuz konuştu. hangisinin çıkma ihtimali daha yüksek ? :)

Bence ara ver bir sure ben beklemedeyim su an bu ay bitsin patlayanlarida yazacagim hos su an hepsi patlak gibi
şu an aradayım zaten ama selenayı acayip merak ediyorum. ayın 10undan sonra ona atmayı düşünüyorum :) benim de en geç semanın verdiği tarih var mayıs olarak.

canım özel mesaj atamadm sana nesibenın falı olumsuzmuydu da patladı cok ovuyorlar nesıbeye baktırsam mı nasıl falı ilkay guru cok ovuolar dıye baktrmıstım resmen fostuuuu

Bende huma patladi.nesibe patladi.izmirli katina patladi.elif isik patladi.fahriye patladi.hulya demir patladi.
Asenat beklemede.aylin beklemede.serkan beklemede.sema beklemede.venus beklemede.
Falci ara sitesini bile denemistim.sedef berbat oyle bir patladiki.elya patladi.yesim patladi.guven patladi.
Wengoda gul basak patladi ilk ucuzken baktirdim.
Huseyin ol patladi.
Benim paraciklarda patlar.neyseki bu ay cok baktirmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…