Binnaz Abla

tutan yok mu hic :)

canım özel mesaj atamadm sana nesibenın falı olumsuzmuydu da patladı cok ovuyorlar nesıbeye baktırsam mı nasıl falı ilkay guru cok ovuolar dıye baktrmıstım resmen fostuuuu
nesibe bende patladi canim.hic bir dedigi olmadi.ilkay artik cok ozensiz ve acik uclu konusuyor o falsepetinde iken iyidi artik bakmiyor bile.venus amberi bekliyorum bakalim patliyacak mi o beklemede su an ben artik kendini oven mangalda kul birakmiyan yorumcuya yaklasmiyacagim hem patladilar hemde cok idalasiyorlar.daha sakin yorumculari tercih ediyorum.asenat aylin sema serkan ve eminenin enerjisi hosuma gidiyor.emine bazen cok salliyor ama idalasmiyor her cumlesi olmasada bir kac cumlesi oluyor.bakalim venusu bekliyorum dedigim gibi tespitler iyidi.nesibe bende olumlu olumsuz arasinda gitti geldi bazen olumlu bazen olumsuzdu bende anlamadim ama tamamen patladi

Fal sepeti rezzan ile fal alem rezzan aynı kişi mi? Her 2 sitede de rezzan var, ikisi de 30 tl'ye fal bakıyor ama ikisi de sesli bakıyor.....Yinede anlamadım bu işi, bilen var mı?

Bir de önceden gizem Hatun falalemdeydi sonra falsepetine geçmiş dediler. Şimdi baktım yine falalemde. Bu 2 site klon sitemi, bak bunu da anlamadım....Ülen neyi anladım ki?

Son olaraktan,dün eski yazıları okurken üç binli sayfalarda Baldankabak, fal kutusundan bahsetmiş, merak ettim, Fal kutusuna da bir bakayım dedim.....Anam, bildiğin telwenin eski hali. Siteye ilk girişte de tellweye girişteki hatunun resmi var. Hatta eskilerde tellwenin meşhur ama genelde patlayan falcılarından İmparatoriçe, ara ara tellweye giren Nearliate de var ki eskiden tellwede kullandığı profil resmi bile aynı......

Klon falcılardan sonra klon sitelerde olabilir mi?

Hayir ayni rezzan degiller bence sesleri bile farkli ama diger gizem hatunu bilmiyorum fal kutusunu ben inceledim hic cekici gelmedi bana

dikkat ettim de semanın bazı cümleleri gerçekten de fama gibi okuyunca .. ' sana geri dönmesi var.. Senin yeni kişiyi tanıyarak yeni kişi ile evleneceksin. ' gibi :) hiç çıkan var mı semanın söylediklerinden okadar okudum çıktı diyene rastlamadım ama meraktan baktırdım.. anı biliyor ama bence doğru dedikleri.

Ya serkan tekin yorumunu yeniden okudum nokta atislar var ama soru kisminda aylinle cok zit cevaplar vermisler.serkan sema degil ama ayni olaya ikisi cok farkli yanasti zamanlamada yakin zaman verdiler ama yorum tarzi farkli bence ve vurguladiklari degindikleri yerler farkli.aylin mi serkan mi sizce sonuclari ayini yere gidecek ama durumu ikisi cok farkli yorumladi

Benim cagan arimanda enerjim hic tutmamisti.bir bucuk yil once tarot baktirmisti sesli bakmisti ama cok acik uclu konusmustu
tabi canım enerjide çok önemli,
ama ben çağanın yorumunu çok net buluyorum,belki senin enerjin tutmamıştır yada içerisinde bulunduğun durumdanda kaynaklanmış olabilir,ama ben çağan arimanın yorumlarından soru sormaya bile gerek görmüyorum desem yeridir.

Enerji onemli bencede cnm.aylini nasil buluyorsun

Kizlar kafam karisti yetisin serkan tek mi daha tutarli aylin mi bu ay ki fal baktirmama yeminimi meragimdan serkan tek ve eminede bozdum ama serkan kafami karistirdi.hadi kizcelerim yardim edin aylin mi durumda iyi serkan mi

Ay oynatmaya az kaldi iste aynen boyle bir ruh hali icindeyim

Bence falcıların dediklerini bu kadar takma. Bir sürü falcının aynı şeyi söyleyip tutmadığı çok oldu.
Serkan da Aylin de an konusunda süper değillerdi bende. Ama aylin serkan'a göre bi tık önde bence.

Kızlar size bişey danışmak istiyorum dün bu eximin Bi kız buna sarılmış ve foto çekmişler kızda bunu paylaşmış huzur falan yazmış bende artık dayanamadım aradım bunu öyle bişey yok sana saygım sonsuz seni üzmemek için hala dikkat ediyorum arkadaştan başka boyutta kimse yok senden sonra olmayacağını söylemiştim zaten dedi kapatırken de dur Bi sn kapatma bekle hemen kapatıyosun arada yaz istediğin Zaman falan dedi bende ben aradım sen istersen yaz dedim ama hala numaramı bile eklememiş dünden beri. Kafam karıştı sizce ne bu?

Bu arada Asenat şubatla mart sonuna kadar iletişim var ara ara msjlaşmalarla başlayacak birden özledim falan diye değil de normal konuşarak demişti sonra başlayacak falan demişti yani şu süreçte eğer olursa onun dediği gibi olur diye düşünüyorum.

Bi moralim bozuldu insan konuşunca azcık Mutlu olur sohbet ettik 22dk konuşmuşmuşuz bir sürü şey anlattı falan ama içimde Bi buruldu bu iyi bişey olsa keşke ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…