- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
tutan yok mu hic :)Bende huma patladi.nesibe patladi.izmirli katina patladi.elif isik patladi.fahriye patladi.hulya demir patladi.
Asenat beklemede.aylin beklemede.serkan beklemede.sema beklemede.venus beklemede.
Falci ara sitesini bile denemistim.sedef berbat oyle bir patladiki.elya patladi.yesim patladi.guven patladi.
Wengoda gul basak patladi ilk ucuzken baktirdim.
Huseyin ol patladi.
Benim paraciklarda patlar.neyseki bu ay cok baktirmadim
nesibe bende patladi canim.hic bir dedigi olmadi.ilkay artik cok ozensiz ve acik uclu konusuyor o falsepetinde iken iyidi artik bakmiyor bile.venus amberi bekliyorum bakalim patliyacak mi o beklemede su an ben artik kendini oven mangalda kul birakmiyan yorumcuya yaklasmiyacagim hem patladilar hemde cok idalasiyorlar.daha sakin yorumculari tercih ediyorum.asenat aylin sema serkan ve eminenin enerjisi hosuma gidiyor.emine bazen cok salliyor ama idalasmiyor her cumlesi olmasada bir kac cumlesi oluyor.bakalim venusu bekliyorum dedigim gibi tespitler iyidi.nesibe bende olumlu olumsuz arasinda gitti geldi bazen olumlu bazen olumsuzdu bende anlamadim ama tamamen patladicanım özel mesaj atamadm sana nesibenın falı olumsuzmuydu da patladı cok ovuyorlar nesıbeye baktırsam mı nasıl falı ilkay guru cok ovuolar dıye baktrmıstım resmen fostuuuu
Simdilik biraz aylin serkan ve asenat yakin yorumdalar birde sema tam tutan yoktutan yok mu hic :)
Hayir ayni rezzan degiller bence sesleri bile farkli ama diger gizem hatunu bilmiyorum fal kutusunu ben inceledim hic cekici gelmedi banaFal sepeti rezzan ile fal alem rezzan aynı kişi mi? Her 2 sitede de rezzan var, ikisi de 30 tl'ye fal bakıyor ama ikisi de sesli bakıyor.....Yinede anlamadım bu işi, bilen var mı?
Bir de önceden gizem Hatun falalemdeydi sonra falsepetine geçmiş dediler. Şimdi baktım yine falalemde. Bu 2 site klon sitemi, bak bunu da anlamadım....Ülen neyi anladım ki?
Son olaraktan,dün eski yazıları okurken üç binli sayfalarda Baldankabak, fal kutusundan bahsetmiş, merak ettim, Fal kutusuna da bir bakayım dedim.....Anam, bildiğin telwenin eski hali. Siteye ilk girişte de tellweye girişteki hatunun resmi var. Hatta eskilerde tellwenin meşhur ama genelde patlayan falcılarından İmparatoriçe, ara ara tellweye giren Nearliate de var ki eskiden tellwede kullandığı profil resmi bile aynı......
Klon falcılardan sonra klon sitelerde olabilir mi?
Bana daHayir ayni rezzan degiller bence sesleri bile farkli ama diger gizem hatunu bilmiyorum fal kutusunu ben inceledim hic cekici gelmedi bana
canlı yazılı chat evet,canlı yazılı chat gibi mii o hızlı hızlı yazıyor mu? nasıl oluyor yazdıklarınız kaydediliyor mu yani sonra tekrar okunabilşyor mu?
Çağan Ariman evet çok hızlı yazıyor.canlı yazılı chat gibi mii o hızlı hızlı yazıyor mu? nasıl oluyor yazdıklarınız kaydediliyor mu yani sonra tekrar okunabilşyor mu?
Benim cagan arimanda enerjim hic tutmamisti.bir bucuk yil once tarot baktirmisti sesli bakmisti ama cok acik uclu konusmustuÇağan Ariman evet çok hızlı yazıyor.
tabi canım enerjide çok önemli,Benim cagan arimanda enerjim hic tutmamisti.bir bucuk yil once tarot baktirmisti sesli bakmisti ama cok acik uclu konusmustu
Enerji onemli bencede cnm.aylini nasil buluyorsuntabi canım enerjide çok önemli,
ama ben çağanın yorumunu çok net buluyorum,belki senin enerjin tutmamıştır yada içerisinde bulunduğun durumdanda kaynaklanmış olabilir,ama ben çağan arimanın yorumlarından soru sormaya bile gerek görmüyorum desem yeridir.
Ay oynatmaya az kaldiiste aynen boyle bir ruh hali icindeyim
aylin eh diyebileceğim yorumcu,baktırılabilir fena değil,ama bana tutan bir şey olmadı.Enerji onemli bencede cnm.aylini nasil buluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?