- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
SAKIN SAKIN, SAKIN ATMAask3 nasıl biliniyor kızlar anda iyi mi ? dediklerini yaşayan var mı
portakal3 e baktırmıştım ben onun falı çıkmadı bir de puani %100dü. CYRSTALL çok övülmüştü burda dedikleri çıkıyor diye ona baktırdım o da arada derede şeyler söyledi çıkacağını sanmıyorum. sanırım bütün fallarım patlayacak :)SAKIN SAKIN, SAKIN ATMA
O ve portakal3 aynı kişiler,anda eh işte, gelecek için tatlı tatlı söylerler ve asla çıkmaz. Bir ara pek dadanmıştım bu hatuna, en son attığım falında sen başkasını ara tarzı konuşunca uyandım, ülen hani olacaktı,hani sevyordu vs.....aynı kişiye aynı soruya en nihayetinde bundan sana hayır gelmez diyecektin de bunca falda aklın nerdeydi....
Ha, dedikleri çıktı mı? Asla..........
AL BİR TANE DAHA SAKIN SAKIN DİYECEĞİM FALCI...HEM PAHALI HEM REZALET.Merhabalar telwwe den mercury çok önerildi bana baktırıp da memnun kalan veya pişman olan var mı? İyi kötü herşeyi söylüyormuş diyorlar :/ Fiyatı da pahalı pek bilemedim
ask3 nasıl biliniyor kızlar anda iyi mi ? dediklerini yaşayan var mı
tellwe de kim iyi peki ? selenadan başka seçenek yok gibi
selenayı çok merak ediyordum o da mı kötü ?Kimse , iyi falcılar yok artık. Görürsen Luna06yı kaçırma. Onun dışında o steye para kaptırma bence.
Serüven,byzmelek ve birkerebir,medyumşahande henüz beklemede....tellwe de kim iyi peki ? selenadan başka seçenek yok gibi
Burada anketteki oyuna bakıp 1 ay sıra beklersin, sıra gıdım gıdım ilerler, çatlarsın çünkü sen fal attgında muhakkak 28-29 ve sonrası bir sırada olursun. Selena siteye bazen günlerce hiç girmez, girdiğinde de en çok 3 fal bakar.....selenayı çok merak ediyordum o da mı kötü ?
geçenlerde ona fal atmıştım ama beklemeyi göze alamadığım için iptal ettim. ilkayda da aynı şeyi yaşadım. falımı 10 gün sonra gönderecem bir araştırma yapıyorum tecrübelere bakarak. anlaşılan piyasada iyi falcı yokBurada anketteki oyuna bakıp 1 ay sıra beklersin, sıra gıdım gıdım ilerler, çatlarsın çünkü sen fal attgında muhakkak 28-29 ve sonrası bir sırada olursun. Selena siteye bazen günlerce hiç girmez, girdiğinde de en çok 3 fal bakar.....
Bu çileeler sonunda bana geçmişte olanı gelecekte olmuş gibi anlatmıştı, o eziyete değmez
selenayı çok merak ediyordum o da mı kötü ?
selenaya baktırmak farz oldu :)Kızlar selena ve nesibenın dedıgı bir durum oldu.
Ayrıca telwede kahvesi 5tl brcpres mı ne oyle bırısı var denedınız mı ?
Canim herkese cikicak diye bisey yokselenaya baktırmak farz oldu :)
of off ! yok mu şöyle gerçekten anda iyi olan bir falcıCanim herkese cikicak diye bisey yokbenimkide isle ilgili bir durumdu buyuk bir olay degil ama cikti,birde arkadaslarin dedigi gibi zamanlari sasirabiliyor kendiside diyor zamanda iyi degilim diye yani olmus biseyi olucakmis gibi soyliyebiliyor.
Patlayandan hbr vereyim cnm huma ve nesibe bombir süredir fal atmıyorum. çıkan fal haberi yok mu huhuuu? :) eskiden ne çok duyardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?