Binnaz Abla

Merhabalar telwwe den mercury çok önerildi bana baktırıp da memnun kalan veya pişman olan var mı? İyi kötü herşeyi söylüyormuş diyorlar :/ Fiyatı da pahalı pek bilemedim

ask3 nasıl biliniyor kızlar anda iyi mi ? dediklerini yaşayan var mı
SAKIN SAKIN, SAKIN ATMA
O ve portakal3 aynı kişiler,anda eh işte, gelecek için tatlı tatlı söylerler ve asla çıkmaz. Bir ara pek dadanmıştım bu hatuna, en son attığım falında sen başkasını ara tarzı konuşunca uyandım, ülen hani olacaktı,hani sevyordu vs.....aynı kişiye aynı soruya en nihayetinde bundan sana hayır gelmez diyecektin de bunca falda aklın nerdeydi....

Ha, dedikleri çıktı mı? Asla..........

por
portakal3 e baktırmıştım ben onun falı çıkmadı bir de puani %100dü. CYRSTALL çok övülmüştü burda dedikleri çıkıyor diye ona baktırdım o da arada derede şeyler söyledi çıkacağını sanmıyorum. sanırım bütün fallarım patlayacak :)

Merhabalar telwwe den mercury çok önerildi bana baktırıp da memnun kalan veya pişman olan var mı? İyi kötü herşeyi söylüyormuş diyorlar :/ Fiyatı da pahalı pek bilemedim
AL BİR TANE DAHA SAKIN SAKIN DİYECEĞİM FALCI...HEM PAHALI HEM REZALET.

Forumda aratırsan da begenmeyenleri bulursun. 4 yıl önce 30 tl idi falı. KOCA KOCA puntolarla 6 satır geldi,su falı niyetine,zırnık alakası yoktu. O falın iade edilmesini istedim ve aldım, bir daha da semtine ugramadım

tellwe de kim iyi peki ? selenadan başka seçenek yok gibi
Serüven,byzmelek ve birkerebir,medyumşahande henüz beklemede....

Kör olmayasıca mart-nisan bir geçse çıktı-çıkmadı diyebileceğim.

Ecem23 ise geçen yıl mart-mayıs sezonunda yaşadıklarımı gelecek gibi yazmış aynı selena gibi....Forumda anı çok iyi bildiği için çok begenen olmuş ama çok begenip de çıkmadı diyende.....

Bunlara tırt diyemem,falları çıkmasada emek verdikleri belli

selenayı çok merak ediyordum o da mı kötü ?
Burada anketteki oyuna bakıp 1 ay sıra beklersin, sıra gıdım gıdım ilerler, çatlarsın çünkü sen fal attgında muhakkak 28-29 ve sonrası bir sırada olursun. Selena siteye bazen günlerce hiç girmez, girdiğinde de en çok 3 fal bakar.....

Bu çileeler sonunda bana geçmişte olanı gelecekte olmuş gibi anlatmıştı, o eziyete değmez

geçenlerde ona fal atmıştım ama beklemeyi göze alamadığım için iptal ettim. ilkayda da aynı şeyi yaşadım. falımı 10 gün sonra gönderecem bir araştırma yapıyorum tecrübelere bakarak. anlaşılan piyasada iyi falcı yok

Eski fallarıma bakıyorum da beyazperi diye birine 3 fal atmışım........3 yıldır uzakta görünüyor......Allahım keşke geri gelse...Kısaymış falı ama çat çat diye söylemiş......O yıllarda baktırdığım ve çıktı diyebileceğim bir falcı da o.....

Beyazperi için tellwe yönetimine mesaj atmayı bile düşündüm....Ama işe yararmı??Meçhul....

Canim herkese cikicak diye bisey yok benimkide isle ilgili bir durumdu buyuk bir olay degil ama cikti,birde arkadaslarin dedigi gibi zamanlari sasirabiliyor kendiside diyor zamanda iyi degilim diye yani olmus biseyi olucakmis gibi soyliyebiliyor.
of off ! yok mu şöyle gerçekten anda iyi olan bir falcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…