- 30 Ocak 2014
- 4.921
- 10.579
- 408
Kızlar dün sevdiğim adamın nişanlandığını öğrendim. Nasıl kötüyüm bir bilseniz. Bunu bilen yoktu. Çok beğendiğim birkerebir bile ciddi bir ilişkisi mi bitti demişti falında. Alakası olduğunu sanmıyorum ama kızın facesi donuk.
Kızlar dün sevdiğim adamın nişanlandığını öğrendim. Nasıl kötüyüm bir bilseniz. Bunu bilen yoktu. Çok beğendiğim birkerebir bile ciddi bir ilişkisi mi bitti demişti falında. Alakası olduğunu sanmıyorum ama kızın facesi donuk.
Kızın içi yanıyor.....Biz yinede falları merak ediyoruz ki ben de dahil. Yalan diyemem bende dahil.....Sildim birkerebiri o zaman. Nasıl bilinemez böyle bir şey,iyi bir falcıysan eğer..........adınıza çok üzüldüm.. ben de sevdiğim adamın ayrıldıktan 1 ay sonra düğün davetiyesini görmüştüm çok buyuk üzüntü.. geçmiş olasun demekten başka çare yok.. peki geri dönecek mi demişlerdi size örneğin birkerebir ? dönmeyecek diyen var mıydı?
Sevgili Greencamobile,mesajında begen tusuna bastım ama begendiğimden değil inan.....Kızlar dün sevdiğim adamın nişanlandığını öğrendim. Nasıl kötüyüm bir bilseniz. Bunu bilen yoktu. Çok beğendiğim birkerebir bile ciddi bir ilişkisi mi bitti demişti falında. Alakası olduğunu sanmıyorum ama kızın facesi donuk.
Allah sabir ve guc versin cnm insallah tez zamanda sende cok mutlu olursunKızlar dün sevdiğim adamın nişanlandığını öğrendim. Nasıl kötüyüm bir bilseniz. Bunu bilen yoktu. Çok beğendiğim birkerebir bile ciddi bir ilişkisi mi bitti demişti falında. Alakası olduğunu sanmıyorum ama kızın facesi donuk.
Iyi bir falci baska bayani gorur yok ya bilerekte soylemiyorlar puan kaygisindanKızın içi yanıyor.....Biz yinede falları merak ediyoruz ki ben de dahil. Yalan diyemem bende dahil.....Sildim birkerebiri o zaman. Nasıl bilinemez böyle bir şey,iyi bir falcıysan eğer..........
Kızın içi yanıyor.....Biz yinede falları merak ediyoruz ki ben de dahil. Yalan diyemem bende dahil.....Sildim birkerebiri o zaman. Nasıl bilinemez böyle bir şey,iyi bir falcıysan eğer..........
Allah yardımcın olsun gercekten çok üzüldüm...bi yandan bunu duyup falcıların daha fazla yalanlarını dinlemeyeceğin için sevindim.en kötü gercek bile aptalca yalanlara inanmaktan daha hızlı iyileştiriyor inan.sende alışıp yepyeni bi hayata başlıcaksın hemde daha güçlü.ve birinin ahını alıpta giden kimse iflah olmuyor bizzat şahidim..Öyle kötüyüm biliyor musunuz? Sevmesini isterdim oysa. Bilmiyorum. Ona mesaj attım görmüş. Engelledim sonra... Umrunda da olcağını sanmıyorum ama büyümesine engel oldum sevgimin. Anlıyor musunuz? Babam da ameliyat oldu. Başka şehirdeyiz ama çok şükür durumu iyi. Onu özledim,evimi özledim derken,bu yabancı şehirde ağlamak,hem de gözyaşlarımı herkesten saklayarak. Öyle zor ki... Of Allah'ım. İnşallah Allah içimden alır sevgisini. Ne diyebilirim,ne isteyebilirim ki başka Allah'tan?
Kizlar merhaba isim dolayisi ile bodruma tasindim cok yogun bir bucuk yil gecirdim ama cok sansliydim ki sonunda aradigim falciyi buldum erden hanimi inanilmaz birisi bana ayrilcaksin olmucak dedi 10 yillik iliskim icin sehir degisikligi var dedi baskasina asik olcaksin dedi ben inanmamistim ve evet dugunden dondum izmirden bodruma tasindim ve asik oldum hemde bodruma gecmeden ve suan mutluyum meger asik olmamisim hic seve seve yardimci olurum erden hanimla ilgili ben bir yildan fazla falci aradim hep yalan dolan evlencen dedi falcilar ama erden hanim olmucak bu is demisti cok kizmistim ama bir o bildi herseyi.asenat nasıl kızlar cıkıyor mu dedıklerı
Ulasmak isteyenler icin ben itin tekiyim !Kizlar merhaba isim dolayisi ile bodruma tasindim cok yogun bir bucuk yil gecirdim ama cok sansliydim ki sonunda aradigim falciyi buldum erden hanimi inanilmaz birisi bana ayrilcaksin olmucak dedi 10 yillik iliskim icin sehir degisikligi var dedi baskasina asik olcaksin dedi ben inanmamistim ve evet dugunden dondum izmirden bodruma tasindim ve asik oldum hemde bodruma gecmeden ve suan mutluyum meger asik olmamisim hic seve seve yardimci olurum erden hanimla ilgili ben bir yildan fazla falci aradim hep yalan dolan evlencen dedi falcilar ama erden hanim olmucak bu is demisti cok kizmistim ama bir o bildi herseyi.
2,5 yıl çnce Birkerebire fal baktırdığımda demişti "yanında başka insanların enerjilerini hissediyorum" diye ve hatta o zamanlar çok zor sizin iş ama aradan yıllar geçse de dostlugunuz baki kalır da demişti. Bu ocak ayında attığımda da "başından evlilik gibi ciddi bir durum geçmiş" demişti.... Her 2 durumda da doğruydu tespitleri.hiç yanında başka birini gördüm diyen falcı olmadı mı bize yazarsa sevinirim.. çünkü bana söyleyenler oluyor.. yarısı başkası var diyor yarısı yok diyor..
Yani herkese teşekkür ederim umarım ve gerçekten daha fazla yara almadan geçer. Yani şu cümleleri kurarken bile o kadar hisssizim ki. Seruvenle birkerebir mesleğini bile bilmişlerdi... Zaten yolladıklarım vardır. Diğer falcılardan zaten bilen yok. O yüzden üstlerinde durmayacağım bile... Hani dedim ya kalbimdeki sevgisi büyümesin diye mesajı attım. Bomboş da değil aslında. Bilemiyorum kızlar. Tek istediğim Allah'ın hani o ilahi gücün,beni çekip kurtarması. Her hücreme öyle dolmuş ki...
KEŞKE AMA KEŞKE insan, saçını KESTİRİP HİÇ BİRŞEY hissetmeden attığı gibi DUYGULARINI, ANILARINI, UMUTLARINI,HAYALLERİNİ de atabilse.................artık unutun gitsin.. o kendi hayatına bakmış yolunu çizmiş.. şimdi siz ona mesaj atsanız ne olacaak, sövseniz, öldüm bittim deseniz ne olacak.. boşverin. herkes kendi yoluna. böylesi daha hayırlıymış, siz de kendi hayatınıza bakın kendinizi önemseyin başkalarını değil.
Canim benim cok zor ama sen aglarken o mutlu olmaz inan.goz yaslarini dok ama icine atarsan daha kotu olur.acini yasa ve kalk kaldigin yerden hayata devam et onuda allaha havale et.Öyle kötüyüm biliyor musunuz? Sevmesini isterdim oysa. Bilmiyorum. Ona mesaj attım görmüş. Engelledim sonra... Umrunda da olcağını sanmıyorum ama büyümesine engel oldum sevgimin. Anlıyor musunuz? Babam da ameliyat oldu. Başka şehirdeyiz ama çok şükür durumu iyi. Onu özledim,evimi özledim derken,bu yabancı şehirde ağlamak,hem de gözyaşlarımı herkesten saklayarak. Öyle zor ki... Of Allah'ım. İnşallah Allah içimden alır sevgisini. Ne diyebilirim,ne isteyebilirim ki başka Allah'tan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?