Binnaz Abla

cnm Allah yardım etsin..cok uzuldum inşallah karsına sevecegin seni de seven biri cıkar

Kızlarr acıl bısey sormam lazım byzmelek falımı ıade etmısss falın cok olumsuz bunları bakıp sana soyleyemem demıs....SIZE DE BU TARZ CVP VERDIGI OLDU MU? BANA COK SACMA GELDI BI DE IADE ETMIS

Kizlarrr yeni uye oldum beceremedimde yazmasini kusura bakmayin erden hanima en yakin zamanda ulasacagim ve size yazacagim umarim tatmin olurum cunku hep hayal kirikligi idi
Tatlım hemen niye heyecanlanıp atlıyorsun ki fal atıcam diye?? O kişiyi öneren foruma gelsin,fiyatını söylesin,soralım iyice "iyice" sonra bakarız.....

Falcı kıtlıgı mı geldi ya da bu hatun yüzde yüz garantili olduğundan nasıl hemen emin oldun da hemen fal atıyorsun?

Bir kişiye çıkması diğerlerinin de begeneceğinin garantisi değil ki......Topikte bu şekilde neler olmuş hiç okumadın mı?

Kizlarrr yeni uye oldum beceremedimde yazmasini kusura bakmayin erden hanima en yakin zamanda ulasacagim ve size yazacagim umarim tatmin olurum cunku hep hayal kirikligi idi

yeni mi üye oldun ? Yahu siz ne karaktersiz insanlarsınız ? 6 senelik üye yeni üye oldum diyor doğru bu üyeliği yeni almışta !

A asmin0021 kim ? Yahu siz ne haysiyetsiz insanlarsınız ?

byzmelek herkese mı ıade edıyor??? cok olumsuzmus falım ondan ıade etmıs ama ben gene de bakmasını ısterdım sızlere de boyle soyledıgı oldu mu???

Yok Minecim zannetmiyorum, forumda falını iade ettiği o kadar çok fal olmuş ki, çoğu kişi bundan şikayetçi......Ben de vip plus olduğundan beri hiç göndermedim.

yeni mi üye oldun ? Yahu siz ne karaktersiz insanlarsınız ? 6 senelik üye yeni üye oldum diyor doğru bu üyeliği yeni almışta !

A asmin0021 kim ? Yahu siz ne haysiyetsiz insanlarsınız ?
NİYE ŞAŞIRMADIM ACABA? Fark ettim durumu, günah aldığımı da HİÇ düşünmedim, kibarca aba altından sopa gösterdim çünkü her ihtimale karşı polemik yaratmak istemedim...

BU KAÇINCI YA....SİZ BU TOPİKTEKİLERİ SAF MI APTAL MI ZANNEDİYORSUNUZ? TEŞEKKÜRLER KAZEN

Yok Minecim zannetmiyorum, forumda falını iade ettiği o kadar çok fal olmuş ki, çoğu kişi bundan şikayetçi......Ben de vip plus olduğundan beri hiç göndermedim.
Bana 3 kere bakti canimlar , olumluydu da . Ama benim hic dusuk yildiz verdigim fal olmadi o yuzden herkes bakiyör beni falima

Bana 3 kere bakti canimlar , olumluydu da . Ama benim hic dusuk yildiz verdigim fal olmadi o yuzden herkes bakiyör beni falima
ya ben de anlayamadım kı ben olumsuza da razıyım ama bakmamıs ıade etmıs cıkan varmı acaba byzmelegın falı ya deger mı yenıden atmaya bılemedım kı

Ne denir bilemedim. Nasıl zor bir durumdur. İçim acıdı Allah'ım sabrını versin sana inşallah.

Kizlar bu yorumda bir pislik var inanmayin kirmizi alarm

Kaca bakiyor cnm ve istedigimizda ariyabiliyor muyuz.off bu iyi demi artik hepimizin gercege ihtiyaci var
Ah canim birde son zamanlarin en mesur yorumcularindan birinin yorumunun altina alinti yapmis ki dikkat ceksin.bak daha cok mesur yorumcu var hepsine yetisemeden ucurdular mi seni bende seni aktif sandim saf gibi sordumneyse cok sorarim ama binde birine gider baktiririm

Kizcelerim bir yolun varda son puanimi kime kullansam.ama 150 puanim tek var kavinga mi ne oyle biri var nasil ya da julide hangisine atayim sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…