Kaca bakiyor cnm ve istedigimizda ariyabiliyor muyuz.off bu iyi demi artik hepimizin gercege ihtiyaci varUlasmak isteyenler icin erden_yakamoz@hotmail.com tel 5*3*6*4*4*1*8*5*0*5 bana da dua edersiniz artik bir an once evleneyim
cnm Allah yardım etsin..cok uzuldum inşallah karsına sevecegin seni de seven biri cıkarYani herkese teşekkür ederim umarım ve gerçekten daha fazla yara almadan geçer. Yani şu cümleleri kurarken bile o kadar hisssizim ki. Seruvenle birkerebir mesleğini bile bilmişlerdi... Zaten yolladıklarım vardır. Diğer falcılardan zaten bilen yok. O yüzden üstlerinde durmayacağım bile... Hani dedim ya kalbimdeki sevgisi büyümesin diye mesajı attım. Bomboş da değil aslında. Bilemiyorum kızlar. Tek istediğim Allah'ın hani o ilahi gücün,beni çekip kurtarması. Her hücreme öyle dolmuş ki...
Kaca bakiyor cnm ve istedigimizda ariyabiliyor muyuz.off bu iyi demi artik hepimizin gercege ihtiyaci var
Tatlım hemen niye heyecanlanıp atlıyorsun ki fal atıcam diye?? O kişiyi öneren foruma gelsin,fiyatını söylesin,soralım iyice "iyice" sonra bakarız.....Kizlarrr yeni uye oldum beceremedimde yazmasini kusura bakmayin erden hanima en yakin zamanda ulasacagim ve size yazacagim umarim tatmin olurum cunku hep hayal kirikligi idi
Kizlarrr yeni uye oldum beceremedimde yazmasini kusura bakmayin erden hanima en yakin zamanda ulasacagim ve size yazacagim umarim tatmin olurum cunku hep hayal kirikligi idi
Ne göndermiştin tatlımKızlarr acıl bısey sormam lazım byzmelek falımı ıade etmısss falın cok olumsuz bunları bakıp sana soyleyemem demıs....SIZE DE BU TARZ CVP VERDIGI OLDU MU? BANA COK SACMA GELDI BI DE IADE ETMIS
Tarot yollamıstım canım ya moralım bozuldu barı baksaydı olumsuz da olsa razıydım ben ama ya neden bakmıyo kı herkese mı bole yapıyo acaba 1 verdıgım puan vardı baska falcı ondan puan kaygısındanmı bakmadı acaba yaNe göndermiştin tatlım
Yok Minecim zannetmiyorum, forumda falını iade ettiği o kadar çok fal olmuş ki, çoğu kişi bundan şikayetçi......Ben de vip plus olduğundan beri hiç göndermedim.Tarot yollamıstım canım ya moralım bozuldu barı baksaydı olumsuz da olsa razıydım ben ama ya neden bakmıyo kı herkese mı bole yapıyo acaba 1 verdıgım puan vardı baska falcı ondan puan kaygısındanmı bakmadı acaba ya
NİYE ŞAŞIRMADIM ACABA? Fark ettim durumu, günah aldığımı da HİÇ düşünmedim, kibarca aba altından sopa gösterdim çünkü her ihtimale karşı polemik yaratmak istemedim...
Bana 3 kere bakti canimlar , olumluydu da . Ama benim hic dusuk yildiz verdigim fal olmadi o yuzden herkes bakiyör beni falimaYok Minecim zannetmiyorum, forumda falını iade ettiği o kadar çok fal olmuş ki, çoğu kişi bundan şikayetçi......Ben de vip plus olduğundan beri hiç göndermedim.
ya ben de anlayamadım kı ben olumsuza da razıyım ama bakmamıs ıade etmısBana 3 kere bakti canimlar , olumluydu da . Ama benim hic dusuk yildiz verdigim fal olmadi o yuzden herkes bakiyör beni falima
Ne denir bilemedim. Nasıl zor bir durumdur. İçim acıdıKızlar dün sevdiğim adamın nişanlandığını öğrendim. Nasıl kötüyüm bir bilseniz. Bunu bilen yoktu. Çok beğendiğim birkerebir bile ciddi bir ilişkisi mi bitti demişti falında. Alakası olduğunu sanmıyorum ama kızın facesi donuk.
Daha cikti diyebilecegim bisey yok beklemedeyim ..ya ben de anlayamadım kı ben olumsuza da razıyım ama bakmamıs ıade etmıscıkan varmı acaba byzmelegın falı ya deger mı yenıden atmaya bılemedım kı
Sacmalik benceKızlarr acıl bısey sormam lazım byzmelek falımı ıade etmısss falın cok olumsuz bunları bakıp sana soyleyemem demıs....SIZE DE BU TARZ CVP VERDIGI OLDU MU? BANA COK SACMA GELDI BI DE IADE ETMIS
Kizlar bu yorumda bir pislik var inanmayin kirmizi alarmKizlar merhaba isim dolayisi ile bodruma tasindim cok yogun bir bucuk yil gecirdim ama cok sansliydim ki sonunda aradigim falciyi buldum erden hanimi inanilmaz birisi bana ayrilcaksin olmucak dedi 10 yillik iliskim icin sehir degisikligi var dedi baskasina asik olcaksin dedi ben inanmamistim ve evet dugunden dondum izmirden bodruma tasindim ve asik oldum hemde bodruma gecmeden ve suan mutluyum meger asik olmamisim hic seve seve yardimci olurum erden hanimla ilgili ben bir yildan fazla falci aradim hep yalan dolan evlencen dedi falcilar ama erden hanim olmucak bu is demisti cok kizmistim ama bir o bildi herseyi.
Ah canim birde son zamanlarin en mesur yorumcularindan birinin yorumunun altina alinti yapmis ki dikkat ceksin.bak daha cok mesur yorumcu var hepsine yetisemeden ucurdular mi seni bende seni aktif sandim saf gibi sordumKaca bakiyor cnm ve istedigimizda ariyabiliyor muyuz.off bu iyi demi artik hepimizin gercege ihtiyaci var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?