Binnaz Abla

Kızlar bayadır fal atmıyodum en sonunda bi heves selenaya attım. O da taaa ne zaman. Falı atarken yaşadığım durumla yorumladığı zaman yaşadığım zaman yaşadıklarım baya farklıydı. Çok bekledim çünkü bi 3 haftası vardır. Neyse bilemicek herhalde dedim çünkü fal sorumda yazdığımla şu anki durumun alakası yoktu. Sonra falım geldi yakın gelecek olduğu için mi bilmem ama son 1 haftada yaşanacakları karşının düşüncesini resmen önüme döktü. Hatta bi cümlesi vardı ki hayatta olmaz öyle şey dedim iki gün sonra bu lafımı yuttum. Böyleyken böyle yani :) beni biliyosunuz en iyi selenayla enerjim tutuyo ona göre fal gönderin çıkmayanları da var. Mesela nesibe ve fatima gibi çok sevilen falcılar da bende hiç çıkmaz

Tellwe demişken dün gece monaspeckle gelmişti siteye, önce topikte arattım, sonra fal attım. Baldankabak'cığım bunda da senin begenmen bana ön ayak oldu, çok tatlı ve hoş bir bayan, falıda iyiydi,teşekkür ederim.

Bir de tellwedeki profil resimlerinde dün değişik birini gördüm, acaba bu yeni mi, kim ki dedim. Başörtülü yandan çekilmiş resimde bir bayan........Şahsenem.....Bugün jeton düştü, Şahsenem daha önce profilinde sarı,uzun,bakımlı saçlı, güneş gözlüklü, elinde kahve gayet modern görünüşlü (tesettürlülüler çağ dışıdır demiyorum, diyemem haddim değil, böyle dememin nedeni, nedense bu görünüşün böyle adlandırılması, ben bile yazarken ne saçma bir algı deyip durakladım. lütfen kimse yanlış anlamasın bu betimlememi o yüzden).........nerden nereye geldim.........

Yahu kadın 1 gecede tesettüre mi girmiş yoksa zaten öyleydi de başka birinin resmini mi kullanıyordu profilinde? Beyin ne acayip şey,isim aynı ama dış görünüş 2 ayrı dünyaya ait olunca tanıyamadım kadını resmen

birkerebir in falından çok umutluyum burda bildiği çok kişi olmuş umarım içlerinde o da vardır
Dayanamayıp atmışsın ona demekki. Monaspecle de bana birkerebirle aynı tarihleri verdi benzer şeyler dedi. Ah bir çıksa davulla,zurnayla burda duyuracağım da....Mart-Nisan....Mart-Nisan... diye diye ahanda böyle olucam. Ha, o tarih geçer de bir halt olmazsa hem böylehemde böyle olacağım.

Assyrantas, bu arada profil resmine bayıldım

ben ona yaklaşık 2 ay önce atmıştım. belirli bir tarih vermedi 6 ay içinde dedi. şurda 4 ay bir süre kaldı patlarsa haberiniz olacak :) teşekkür ederim ben de bu fotoğrafı çok beğeniyorum

Mono mu gelmiş Latif Şener iyi bi falcı baktırılabilir..

Şimdi erler film iftiharla sunar dermişim ;

Pc yok gelince detaylı yazarım desen en yakın takribi 2 hafta içinde ki ( ben hiç zamanlara takılmayan Sabırlı boğa hatunuyum) çıktı ve tip burç aynı bunu diyen asenat olmuş inanın şok oldum yani şöyle benim bu yıl hem iş hem AŞk dönemeç bi yıl ve sorduğum kişi dışında,15 gün içinde Yıldırım hızıyla çıkan şimdilik Asenat oldu . Birkaç kişi daha var onları da bulunca Söyliyim

Son düzenleme:
15 gün önce bakarırmışsın bahar girüşi demiş Tanışma şeklini ateş grubunu ve tipini brn böyle birini hiç tanımıyordum , bugün öğrendim işte .. Umarım part 2 de çıkar bu hatun boş değil ama

Pff gece gece bu kardeşini fişteklersin ama Asenat meşgul

Valla Capelloş ben ek frenini bırak çekmeyi motor kapatma eylemi yapacaktım fal için . Asenat ı da yine ATtı tutmadı demişken böyle olması şaşırttı.

Bana da herkes uymayorr ama her gördüğüme bodoslama dalarken az kelebek yüzüşe geçtim. :))

Dün baktırmıştım Asenata.Mevcut durumu dahi bilemedi malesef.Benim adamı bambaşka anlattı.Ağır abimizi ele avuca sığmayan, hareketli biri olarak anlattı alakası bile yok :/

Doğru Demiş işte ele avuca sığmayacak kadar ağırmış abimiz

Şaka Bi yana benim de zaten sorduklarım dışında şeyler olur genelde .. Ben iş sorarım çevremde Tartışma çıkar denir çıkar , belli bi kişiyi sorarım yine tanıdığım başka biri çıkar , genel sorarım eskisinde diretirler, ya da böyle o an sana alakasız gelen tanımadığın birini betimlerler o çıkar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…