çok açık sözlüdür kazenyeni mi üye oldun ? Yahu siz ne karaktersiz insanlarsınız ? 6 senelik üye yeni üye oldum diyor doğru bu üyeliği yeni almışta !
@asmin0021 kim ? Yahu siz ne haysiyetsiz insanlarsınız ?
beni görün amaKizcelerim bir yolun varda son puanimi kime kullansam.ama 150 puanim tek varkavinga mi ne oyle biri var nasil ya da julide hangisine atayim sekerler
Yavru Kuşlar ,,, çıkan fallarım var sanırım yani bi derleme yapmam lazım sildim çoğunu da yüne de arama yspcam toplu yaZıyım
merakla beklemedeyiz çıkan falları :)
birkerebir in falından çok umutluyum burda bildiği çok kişi olmuş umarım içlerinde o da vardırBEN DE BEN DE MERAKLANDIM ATART....Topuklu Polyyanna'nın Telwe değerlendirmesinide aynı merakla bekliyorum
Kız Dilammmm eminim seni herkes görmüştür ama o sitede ismi anılan 3-4 isim var genelde. Yoksa seni kimse görmezden gelmez elma kelebeği:)beni görün ama
Dayanamayıp atmışsın ona demekki. Monaspecle de bana birkerebirle aynı tarihleri verdi benzer şeyler dedi. Ah bir çıksa davulla,zurnayla burda duyuracağım da....Mart-Nisan....Mart-Nisan... diye diye ahanda böylebirkerebir in falından çok umutluyum burda bildiği çok kişi olmuş umarım içlerinde o da vardır
ben ona yaklaşık 2 ay önce atmıştım. belirli bir tarih vermedi 6 ay içinde dedi. şurda 4 ay bir süre kaldı patlarsa haberiniz olacak :) teşekkür ederim ben de bu fotoğrafı çok beğeniyorumDayanamayıp atmışsın ona demekki. Monaspecle de bana birkerebirle aynı tarihleri verdi benzer şeyler dedi. Ah bir çıksa davulla,zurnayla burda duyuracağım da....Mart-Nisan....Mart-Nisan... diye diye ahanda böyleolucam. Ha, o tarih geçer de bir halt olmazsa hem böyle hemde böyle olacağım.
Assyrantas, bu arada profil resmine bayıldım
Mono mu gelmiş Latif Şener iyi bi falcı baktırılabilir..
Şimdi erler film iftiharla sunar dermişim ;
Pc yok gelince detaylı yazarım desen en yakın takribi 2 hafta içinde ki ( ben hiç zamanlara takılmayan Sabırlı boğa hatunuyum) çıktı ve tip burç aynı bunu diyen asenat olmuş inanın şok oldum yani şöyle benim bu yıl hem iş hem AŞk dönemeç bi yıl ve sorduğum kişi dışında,15 gün içinde Yıldırım hızıyla çıkan şimdilik Asenat oldu . Birkaç kişi daha var onları da bulunca Söyliyim
Ayyy çok sağol nilmil, allah razı olsun, el frenimi çektin resmen. Değil mi kız Cherry?
Dün baktırmıştım Asenata.Mevcut durumu dahi bilemedi malesef.Benim adamı bambaşka anlattı.Ağır abimizi ele avuca sığmayan, hareketli biri olarak anlattı alakası bile yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?