Binnaz Abla

Şimdi nilmil'in adını görünce aklıma geldi. Geçen rüyamda acıbadem hastanesinin içinde geçici olarak, yeni yerleri olana dek ve sadece cream de la cream müşterilere bakılan bir hastane açılmış....

Hastanenin adı da "nilmil".........Tamam tamam ben de biliyorum bu rüya saçmalığın daniskası da bu isim de neyin nesi diyip durdum. Kız senin adını, benim bilinçaltı nasıl kaydetmişse, böyle su yüzüne çıkarıverdi.....Yoksa el frenimi çekmeme vesile olacaktın da malum mu oldu?

Fal baktıra baktıra çakralar,sezgiler açılıyor kızlar bakııııın....bakın da! biraz zırtapozca açılmış demek ki rüyaya bak len

Wuhuuı inanırım ben böyle mesajlı rüyalara anında da çıkarlar yani ..

Ama ben geçen gece Orhan Gencebayla eşi Sevim i Istanbul Fatih de gördüm sanki oralarda hayır namına bişiler dağıtıyorlardı ben de arabalarına falan biniyordum falan ..

Acaba ünlü biri beni düştüğüm bu bataklıktan kurtarıp meşhur mu edecek

Jdjdjxj

Dün baktırmıştım Asenata.Mevcut durumu dahi bilemedi malesef.Benim adamı bambaşka anlattı.Ağır abimizi ele avuca sığmayan, hareketli biri olarak anlattı alakası bile yok :/
ele avuca sığmamak kelimesini ne anlamda kullandı ki acaba çapkın mı kız bu genelde bu anlamda da kullanılıyor

bu ay özel ders paralarımı alır ben yine alış verişe uçar böylece yine fala para bırakmıyacağım geçen ayda öyle yaptım üç kahve falını geçmedim öncesinde offf aman üç günlük hayatta milleti zengin edeceğime kendime bakarım şimdi söyleyin canlarım bu ay saçıma iri dalgalı perma yaptırayım mı

Neden olmasın

Ayyyy ester kira 40 mi olmuş? Çok şaşırdım iyidir ama 40lık değil bence. Tellwedeki fiyatları nasıl acaba?

Bence Asenat'ta yakında emekliye ayrılır. Önceden hafta 1-2 girer ve yine 1-2 kişi alır çıkardı. Son 1,5 haftadır felan popüler oldu. Hergün girip bir çok kişiyi alıyor. Bu şekilde yakında enerjisi biter.

kızlar dayanamayıp selenaya fal attım fakat 40a yakın sırada olmak nasıl bir şeydir :) kaç sene beklerim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…