Şimdi nilmil'in adını görünce aklıma geldi. Geçen rüyamda acıbadem hastanesinin içinde geçici olarak, yeni yerleri olana dek ve sadece cream de la cream müşterilere bakılan bir hastane açılmış....
Hastanenin adı da "nilmil".........Tamam tamam ben de biliyorum bu rüya saçmalığın daniskası da bu isim de neyin nesi diyip durdum. Kız senin adını, benim bilinçaltı nasıl kaydetmişse, böyle su yüzüne çıkarıverdi.....Yoksa el frenimi çekmeme vesile olacaktın da malum mu oldu?
Fal baktıra baktıra çakralar,sezgiler açılıyor kızlar bakııııın....bakın da! biraz zırtapozca açılmış demek ki rüyaya bak len
Wuhuuı inanırım ben böyle mesajlı rüyalara anında da çıkarlar yani ..
Ama ben geçen gece Orhan Gencebayla eşi Sevim i Istanbul Fatih de gördüm sanki oralarda hayır namına bişiler dağıtıyorlardı ben de arabalarına falan biniyordum falan ..
Acaba ünlü biri beni düştüğüm bu bataklıktan kurtarıp meşhur mu edecek
Kız Dilammmm eminim seni herkes görmüştür ama o sitede ismi anılan 3-4 isim var genelde. Yoksa seni kimse görmezden gelmez elma kelebeği:)
ele avuca sığmamak kelimesini ne anlamda kullandı ki acabaDün baktırmıştım Asenata.Mevcut durumu dahi bilemedi malesef.Benim adamı bambaşka anlattı.Ağır abimizi ele avuca sığmayan, hareketli biri olarak anlattı alakası bile yok :/
bana bu kelimeyi çağan ariman kullanmıştı bende çok durgun biri demiştim o da çapkın demiştiele avuca sığmamak kelimesini ne anlamda kullandı ki acabaçapkın mı kız bu genelde bu anlamda da kullanılıyor
Neden olmasınbu ay özel ders paralarımı alır ben yine alış verişe uçar böylece yine fala para bırakmıyacağımgeçen ayda öyle yaptım üç kahve falını geçmedim öncesinde offf aman üç günlük hayatta milleti zengin edeceğime kendime bakarım şimdi söyleyin canlarım bu ay saçıma iri dalgalı perma yaptırayım mı
benim arkadaşım 2-3 kez gönderdi, oldukça memnun lakin ben cesaret edip de göndermedim. 40 tl çünküester kira nasıldır arkadaşlar ?
Ayyyy ester kira 40 mi olmuş? Çok şaşırdım iyidir ama 40lık değil bence. Tellwedeki fiyatları nasıl acaba?benim arkadaşım 2-3 kez gönderdi, oldukça memnun lakin ben cesaret edip de göndermedim. 40 tl çünküen son 40 tl nesibe'ye verdim enerjimiz tutmadı param yandı ki çok nadir tutmuyor yine aynı şey olmasından korkuyorum
Ben çapkın olarak algıladım canım yani bir kadında kalamayan, tüm çiçekleri koklamak isteyen heheheheele avuca sığmamak kelimesini ne anlamda kullandı ki acabaçapkın mı kız bu genelde bu anlamda da kullanılıyor
kahvesi 40 kartlar 27.5 imiş pardonAyyyy ester kira 40 mi olmuş? Çok şaşırdım iyidir ama 40lık değil bence. Tellwedeki fiyatları nasıl acaba?
bana bu kelimeyi çağan ariman kullanmıştı bende çok durgun biri demiştim o da çapkın demişti
Kızlar asenata hangi falı atmıştınız baktırsammı acaba
Oyle birimi pekiBen çapkın olarak algıladım canım yani bir kadında kalamayan, tüm çiçekleri koklamak isteyen hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?