rezzan cnmfalalemde rezzan abla ya da haleh nasıllar ?
Kahveye 40 fazla bencekahvesi 40 kartlar 27.5 imiş pardon
Yorumu alıntı yapmadan yazmısım bende aile iş aşk hepsi sarpa sardı o nedenle genel olması iyi bakması lazımKatina daha iyidir bence.
Sarı yaaaaaaaaa baktırırsan yazar mısın ben de kararsızım.
Sarı, şimdiye dek baktırdıklarından olumsuz diyip nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum şu an....şu anki sarpa sarmış durumunu bilen oldu mu?Yorumu alıntı yapmadan yazmısım bende aile iş aşk hepsi sarpa sardı o nedenle genel olması iyi bakması lazım
Yorumu alıntı yapmadan yazmısım bende aile iş aşk hepsi sarpa sardı o nedenle genel olması iyi bakması lazım
rezzana attım bekliyorum. bir de selenaya attım ama onun bakması haftalar sürecek gibi. serüvene atsam mı diyorum. ya da tellwede en fazla 25 liraya iyi bakan kim var ?rezzan cnm
konuyla alakasız olacak ama forum içinde arama yapamaz oldum sonuç çıkmıyor siz de aynı durumu yaşıyor musunuz ?
Evet aynı sorunu ben de yaşıyorumkonuyla alakasız olacak ama forum içinde arama yapamaz oldum sonuç çıkmıyor siz de aynı durumu yaşıyor musunuz ?
anladım siteye de sorun bildirdim ama geri dönüş olmadı neyse. şimdi tellwede klothoyagmur seruven acıkahvem arasında kaldım. selenayı bekleyemicem. bunlar iyi mi ?Evet aynı sorunu ben de yaşıyorum
Klotoho daha önce binnaz abla topiğinde fake hesaplar alarak kendi reklamını fütursuzca yapan biriydi, site yönetimi fark etti ve banlandı....Böyle birine fal göndermek istermisin gönül rahatlıgyla? Ben hiç göndermedim.anladım siteye de sorun bildirdim ama geri dönüş olmadı neyse. şimdi tellwede klothoyagmur seruven acıkahvem arasında kaldım. selenayı bekleyemicem. bunlar iyi mi ?
sufali nasıldır ? sitede falcı kalmadı :)Klotoho daha önce binnaz abla topiğinde fake hesaplar alarak kendi reklamını fütursuzca yapan biriydi, site yönetimi fark etti ve banlandı....Böyle birine fal göndermek istermisin gönül rahatlıgyla? Ben hiç göndermedim.
Acıkahvem de ikamet denen kişiyle aynı kişiymiş ki 2si içinde destan yazar ama boş yazar deniyordu o nedenle onlarada göndermedim. Gönderip, göndermediğim falcılarda forumda okuduklarım çok yön verdi bana.
Serüven iyidir,beynini okur,nokta atışları vardır. Kimine çıkar,kimine çıkmaz. Ben ona hem kitap hem de su falı gönderdim. İlk falında yuvarlakda olsa olacak dediğine 2.cisinde olamaz dedi tutarsızdı ama tellwede yine de begendiğim falcılardandır
anladım siteye de sorun bildirdim ama geri dönüş olmadı neyse. şimdi tellwede klothoyagmur seruven acıkahvem arasında kaldım. selenayı bekleyemicem. bunlar iyi mi ?
women a atmaya karar verdim umarım iyidirserüven'in çok beğeneni var ancak ben ve bi arkadaşım hiç beğenmemiştik. özensiz, alelade bi fal gelmişti. diğerleri hakkında fikrim yok ama serüven konusunda da etkilemek istemem, çok beğeneni de vardı. ben bir daha atmam sadece.
Aynı hesaptan aynı soruyla attığım 2 faldaki tutarsızlığı yüzünden ben de atmam o ayrı. Sanırım Sarı da da böyle olmuştu serüven..serüven'in çok beğeneni var ancak ben ve bi arkadaşım hiç beğenmemiştik. özensiz, alelade bi fal gelmişti. diğerleri hakkında fikrim yok ama serüven konusunda da etkilemek istemem, çok beğeneni de vardı. ben bir daha atmam sadece.
Kız kör olma e mi:) Dediğim gibi "women, kadınlar kulübü, fal" diye de mi aratmadın da üşendin.....Aratırsan göreceksin ki sitede onun için "çok kendinden emin konuşur ama çıkmadı,fos vs." yazdıklarını görürsün.women a atmaya karar verdim umarım iyidir
paylaşırım tabi :) duvarını okudum herkes çok memnunnKız kör olma e mi:) Dediğim gibi "women, kadınlar kulübü, fal" diye de mi aratmadın da üşendin.....Aratırsan göreceksin ki sitede onun için "çok kendinden emin konuşur ama çıkmadı,fos vs." yazdıklarını görürsün.
Sufalına da naiad atmıştı begenmişti,Hadicanımsendee atmıştı begenmemişti....Şimdi buyur burdan yak.....Sen de haklısın....Ben de tellweye bakıyorum günlerdir, kimseye elim gitmiyor.....
Rezzandan falın gelince paylaşırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?