- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Aynı hesaptan aynı soruyla attığım 2 faldaki tutarsızlığı yüzünden ben de atmam o ayrı. Sanırım Sarı da da böyle olmuştu serüven..
baktırdıgım online falda hepsi pembe kurmuştu ama dedikleri cıkmadı yani patlayan patlayana sema mart toparlanmak demiş ben iyice battım :)Sarı, şimdiye dek baktırdıklarından olumsuz diyip nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum şu an....şu anki sarpa sarmış durumunu bilen oldu mu?
Koyun can derdinde....Böyle sorarak bencillik ediyorum kusura bakma Sarı.....
Bende yaşıyorum mail atıcaktım yönetime ama düzelir diye bekliyorumkonuyla alakasız olacak ama forum içinde arama yapamaz oldum sonuç çıkmıyor siz de aynı durumu yaşıyor musunuz ?
Kız kör olma e mi:) Dediğim gibi "women, kadınlar kulübü, fal" diye de mi aratmadın da üşendin.....Aratırsan göreceksin ki sitede onun için "çok kendinden emin konuşur ama çıkmadı,fos vs." yazdıklarını görürsün.
Sufalına da naiad atmıştı begenmişti,Hadicanımsendee atmıştı begenmemişti....Şimdi buyur burdan yak.....Sen de haklısın....Ben de tellweye bakıyorum günlerdir, kimseye elim gitmiyor.....
Rezzandan falın gelince paylaşırmısın?
kızlar selenadan daha iyisini bulamadım ve ona su falı gönderdim son olarak. uzun süredir merak ettiğim tek kişi oydu. bakalım ne kadar beklicem. sonuçları yazarım
neyse ki sorum çok muallakta öyle hemen gelişme olması mümkün değil :) ama belki şansıma fal beklerken gelişme üstüne gelişme yaşar da evlenecek miyiz diye sorarımValla Allah kolaylık ve sabır versin, falı atarken "barışacak mıyız" diye sorarken, fala baktığında "evlendik bile canım sen bakana kadar" denilmesi olası
paylaşırım tabi :) duvarını okudum herkes çok memnunnşimdi ben ne yapayımmmmmm
neyse ki sorum çok muallakta öyle hemen gelişme olması mümkün değil :) ama belki şansıma fal beklerken gelişme üstüne gelişme yaşar da evlenecek miyiz diye sorarım
Ay koptum yazdıklarınaValla Allah kolaylık ve sabır versin, falı atarken "barışacak mıyız" diye sorarken, fala baktığında "evlendik bile canım sen bakana kadar" denilmesi olası
Klotho çok kötü diğerlerini bilmiyorumanladım siteye de sorun bildirdim ama geri dönüş olmadı neyse. şimdi tellwede klothoyagmur seruven acıkahvem arasında kaldım. selenayı bekleyemicem. bunlar iyi mi ?
Mono nun enerjisi güzel ama deneyebilirsin
Ay koptum yazdıklarınaBen, Assyranta'nın "selenaya fal attım yazısını okuyunca allah sabırlık versin dedim, bir sonraki mesajda senin yazdıklarını görünce koptum resmen
Asyyrantacığım, Selena'dan falın gelene dek önce böylesonra böyle biraz daha beklersen yok ben sonuna dek sabredicem dersen en nihayetinde olacaksın.
İnşallah ama inşallah onca beklediğin fal geldiğinde memnun kalırsın. Ama ben, geçmişi-gelecekmş gibi anlattığı için böyleolmuştum tatlım.
Uzun lafın kısası, gazan mübarek olsun[/QUOTE
kimin geleceği tutuyor ki :) bana gerçek anlamda geleceği tutturan tek kişi gizem sitare olmuştu 2014 senesinde baktırdığımda ilişkim süperdi evliliğe gidiyordu kartlarım da fena çıkmamıştı. ama 2015 sonunda ayrılık var dedi. bir daha okumadım ta ki gerçekten ayrılana kadaronun dışında herkes patladı bende hira soydan hülya demir kerem avşar ve daha bir kaç falcı daha. madem böyle bir alışkanlığımız var bari bu işi hakkıyla yapana baktıralım :)
Atart huu, Mononun falları çıkmıyor mu, ben onu tellwede yeni görünce önce forumda arattım baktım olumlu şeyler denmiş attım ama çıkması önemli olan.
Çıkıyor mu? çıkmıyormu? Çıktı mı? Çıkmadı mı? (Böyle diye diye aslında bize giren giriyor ya,dur bakalım ne vakit uyanacağız:)
Asyyrantas tatlım, yazdıkların alıntının içine saklanmış:)
Gizem Sitare......koydum aklımın bir köşesine....
evet farkettim. ben gizeme ondan sonra bir iki fal daha attım dönmeyecekte diretiyor o iş bitti diyor :) ama bilemiyorum tabi yeni falları da çıkarsa tekrar haber veririmAsyyrantas tatlım, yazdıkların alıntının içine saklanmış:)
Gizem Sitare......koydum aklımın bir köşesine....
bu benim sonuçlanan ve çıkan tek falım başkasında aynı etkiyi yaratır mı bilemiyorum :)Allah yandık, geldi mi yeni fal adayı:) Gizem demişken falsepetindeki medyum Gizem'e baktıran oldu mu kızlar, diğer topicte onun dediklerini yaşadığını söylemişti bir arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?