Binnaz Abla

Aynı hesaptan aynı soruyla attığım 2 faldaki tutarsızlığı yüzünden ben de atmam o ayrı. Sanırım Sarı da da böyle olmuştu serüven..

oh bi de aynı hesaptan attığın fala mı 2 ayrı yorum yaptı? Tam fiyaskoymuş desene. Ki falcı iyi bir falcıysa 2 ayrı hesaptan attığın falı bile aynı yorumlar, ki hatırlamıyorum kim için denilmişti (sanırım Serkan Tek) 2 farklı hesaptan yolladığında bildiğini söylemişlerdi. Falcı dediğin kendi içinde tutarlı olmalı önce, Serüven sınıfta kaldı=)

baktırdıgım online falda hepsi pembe kurmuştu ama dedikleri cıkmadı yani patlayan patlayana sema mart toparlanmak demiş ben iyice battım :)

Geçen tellweye monaspeckle diye 1 falcı gelmişti, sitenin zor begenenlerinden Baldankabak begenmiş,5 tl diye kahve falı attım,çok ayrıntılı değildi ama 5 tllik bir fal için çok iyi bir yorumdu. At yada atma demem ama paranı çöpe atma diyeceklerimi de açıktan söylerim

Ya şimdi yüksek beklentilerle gidiyoruz övülünce, belki beklentiyi düşük tutmak lazım. Bi de su falı denince daha detaylı bir fal bekliyor insan. Bana kısa gelmişti, bir de olacağını söylediği bir durum çok abes gelmişti. Ne alakaa yaaa? dedim hani. Yoksa falı çıkabilir, ki çıkması olası. Bana 30 TL edecek bir fal havası çizmedi sadece. Birkaç kişi daha baktırmış olsa daha iyi analiz edeceğiz falcıları=)

kızlar selenadan daha iyisini bulamadım ve ona su falı gönderdim son olarak. uzun süredir merak ettiğim tek kişi oydu. bakalım ne kadar beklicem. sonuçları yazarım

kızlar selenadan daha iyisini bulamadım ve ona su falı gönderdim son olarak. uzun süredir merak ettiğim tek kişi oydu. bakalım ne kadar beklicem. sonuçları yazarım

Valla Allah kolaylık ve sabır versin, falı atarken "barışacak mıyız" diye sorarken, fala baktığında "evlendik bile canım sen bakana kadar" denilmesi olası

Valla Allah kolaylık ve sabır versin, falı atarken "barışacak mıyız" diye sorarken, fala baktığında "evlendik bile canım sen bakana kadar" denilmesi olası
neyse ki sorum çok muallakta öyle hemen gelişme olması mümkün değil :) ama belki şansıma fal beklerken gelişme üstüne gelişme yaşar da evlenecek miyiz diye sorarım

paylaşırım tabi :) duvarını okudum herkes çok memnunn şimdi ben ne yapayımmmmmm

Bakma sen ordaki en fosun bile puanı yüksek .
5 Yıldız almadan cevap vermeyenler ya da güzel yorum için rica minnet yaptıranlar .. BKnz: arzubacı bi tek olumsuz göremezsin ama bence bi numerosu yok . Baktıranlsr da brnce falcı düşük puan vermesin diye korkudan beğenmeseler de yüksek veriyolar . Parayla rezil olmanın tellwe Şekli bizimkisi .. Acıkahvem arkadaşla bana aynıydı espresso mocalar içesize :))

Mono nun enerjisi güzel ama deneyebilirsin, paran boşa gitmesin şişirik falcılarla

Sarii44 kara bulutlar gider Inşallah, asenat katina bakıyo . Benim ya tesadüf ya da bilmiyorum burç , zaman , tip , tasvir olduğu gibi çıktı fal tarihimin en hızlı çıkan ilk ve tek falı olarak Akademi Ödülü'nü aldı

Ha bu arada tellwe'de son zamanlarda baktırdıklarımdan ecem23 fena değil gibi gelmişti (aşk sonuç falı övülmüştü) ki fiyatı artmış belli ki son zamanda ona da hücum etti bizim hatunlar. Ama fala emek ve özenle baktığı belli oluyor, kendisinin baktığı 2 başka falı da okudum, 3ü de birbirine benzemiyor, çıkar çıkmaz bilemem ama hatun emek sarfediyor belli. Ben de daha önce ecem'in falının çıktığını söyleyenler üzerine elimde telefon koştum kapısına.

Bi de Selena gibi Ecem de paragöz gelmedi bana, hani yardımsever olduğu belli. İlla fal değil tellwe cafeden de görüşebiliriz yazmış profiline ki bir arkadaşıma da aynısını demiş faldan sonra. Bu kadar kurtlar sofrası olan piyasada iyi niyetli insanları görmek sevindirici. Selena için de kısa zamanda fal atınca iade ettiğini, ya da daha ucuz falları attığında da aynı özenle baktığını söylemişlerdi.

Ay koptum yazdıklarınaBen, Assyranta'nın "selenaya fal attım yazısını okuyunca allah sabırlık versin dedim, bir sonraki mesajda senin yazdıklarını görünce koptum resmen

Asyyrantacığım, Selena'dan falın gelene dek önce böyle sonra böyle biraz daha beklersen yok ben sonuna dek sabredicem dersen en nihayetinde olacaksın.

İnşallah ama inşallah onca beklediğin fal geldiğinde memnun kalırsın. Ama ben, geçmişi-gelecekmş gibi anlattığı için böyle olmuştum tatlım.

Uzun lafın kısası, gazan mübarek olsun

Mono nun enerjisi güzel ama deneyebilirsin

Atart huu, Mononun falları çıkmıyor mu, ben onu tellwede yeni görünce önce forumda arattım baktım olumlu şeyler denmiş attım ama çıkması önemli olan.

Çıkıyor mu? çıkmıyormu? Çıktı mı? Çıkmadı mı? (Böyle diye diye aslında bize giren giriyor ya,dur bakalım ne vakit uyanacağız:)

Asyyrantas tatlım, yazdıkların alıntının içine saklanmış:)

Gizem Sitare......koydum aklımın bir köşesine....

Yavrum ben 1 yıl önce atmıştım , dedikleri çok doğruydu ama bana çıkmadı ,
Bi arkadaşıma ful çıktı ama sonra ara verdi bayağı .. Yani öyle fiyat artışı yoksa 5 tl için değer yani ek kart falan da açıyordu . Biz aslında uyumuyoruz , uyuyormuş gibi yapıp kendimizi kandırıyoruz :)

Allah yandık, geldi mi yeni fal adayı:) Gizem demişken falsepetindeki medyum Gizem'e baktıran oldu mu kızlar, diğer topicte onun dediklerini yaşadığını söylemişti bir arkadaş.

evet farkettim. ben gizeme ondan sonra bir iki fal daha attım dönmeyecekte diretiyor o iş bitti diyor :) ama bilemiyorum tabi yeni falları da çıkarsa tekrar haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…