Binnaz Abla

burdan biri kahvede ayşe melek i beğendiğini söylemişti. başka baktırıp da beğenen var mı ?

mono kim arkadaslar
Monaspeckle diye tellweye binde bir uğrayan bir falcı. Hergün,her dakika tellwede online olanlardan çok forumda bahsedilmişti ondan. Ben forumda aratsamda sonuş çıkmaz demiştim aradığmda o nedenle merak etmiştim,denk geldi attım ama şu an yine kayboldu galiba

burdan biri kahvede ayşe melek i beğendiğini söylemişti. başka baktırıp da beğenen var mı ?
ayşe meleği beğenen benim canım ilk kahve falını çok çok beğendim bugune kadar en az biligi ile en çoğu bilmişti çok şaşırmıştım sonra yine çok baktırdım ona ama ilki gibi değildi

kızcelerim morelim çok bozuk benim öküz(öküz gibi nimete haksızlık mı bilemedim) faceden bir kızlar eklemiş görünce şok oldum hem üzüldüm hemde bu kadar mı ucuz biri olduğunu düşündüm( kızlar 16-17 yaşlarında benim öküz 32 kızlar hiç giyinmeselermiş daha iyi.bu tür kızları takip ediyor çok üzüldüm senin ailen o facede iş arkadaşların o facede onu da geçtim onlar daha çocuk ya( bu insanı beş yıldır beklemişim yıllarca saçma sapan fallara bunun için elimdekini avucumdakini dökmüşüm çok ihanetini gördüm ama bu kadar göze sokarak ilk kez yaptı belkide aptal takip ettiğinin listesinin açık olduğundan haberdar değil.halin buydu günü birlik ilişki seviyordun da niye benim yoluma bakmama izin vermedin geldin geldin gittin.ay senin boyun posun devrilsin.midem bulanıyor kızlar ben bu adamla evlensem bir kızım olsa allah korusunn bunun pisliğinden yavrucuğum yanar.soğumak istiyoruuuuum

adamlar bize maddi manevi zarar vermekten başka bir şey yapmıyorlar yazık valla. üzülmemeye çalış

bu mikrobun kız ayağı olduğunu emine söyledi ama ona göre beni de çok seviyor(( bıla bıla...aylin zaten bazen bu davranışları var demişti ama ona görede dönecek düzelecek nasıl düzelecekse artık( serkan tek de yapıyor o da düzelecek dedi( semaya göre süt dökmüş kedi( asenatta yapıyor böyle şeyler dönecek ama bu seni hep aldatmış gözü aç doyacak tip değil dedi( hümaya göre namuslu paşam ayşe melek yoluna bak bu ne böyle demişti nesibe zaten hepten patladı ona göre tek arıza benim( venüs anber bundan cacık falan olmuş demişti( yağmur ne zaman sapıklığa doyarsa sana gelir demişti

fal sepetinde tek venüs ve yağmur doğruyu bildi( binnazda ayşe melek asenat ve nil güneş bildi ( biryoun var hepsi bekliyor çünkü onlara göre düzelecek(

adamlar bize maddi manevi zarar vermekten başka bir şey yapmıyorlar yazık valla. üzülmemeye çalış
allahımda ona maddi manevi zarar versin.inşallah çok aşağlık bir kızla evlenir.onun bana yaptıklarını ona yapar.onu hep aldatır.çocuğum diye sevdiği bile başka adamın olsun inşallah adamlar resmen boynuzluyor bizi bizlerde yok doysun erkektir diyoruz bu çok basit gözükebilir altı üstü bir kaç kız takip etmiş ama beş yıldır her seferinde farklı şekilde boynuzlandım inşallah o da boynuzlanır ve tüm soyu sopu iş arkadaşları duyar

ömründen 5 seneyi heba etmişsin yazık yapma. beddua et anlık rahatlatır ama o negatif enerjiyi kendine de yansıtırsın. kangren gibi düşünmek gerek ben öyle yapıyorum. onların gelmemesiyle yepyeni bir sayfa açılıyor hayatımızda yeni umutlarımız hoşlandığımız yeni insanlar oluyor bir de onlar için fal baktırıyoruz :) yaşadığın acıyı paylaşıyorum çoğumuz zaten bu durumda olduğumuz için rastlaştık. ama yeni sayfa meselesini bir düşün kalbindeki kelebekleri hissetmeye çalış :)

Burcu ne bu adamin ya

Serkan tek'e iki ayrı hesaptan atmıştım iki farklı yorum yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…