Binnaz Abla

Ece
Ecem aynısını bana da dedi. Geysu da der onu fal atmana gerek yok istediğin zaman cafeden yazışırız diye.

Kızlar Gizem Sitare ye kredım varken atmıstım bi kaç ay once yazmısımdır da hatta ben anlamadım valla falın bana aıt olup olmadıgını bıle anlamadım o derece benden alakasız ne dıyor yahu bu ne alaka dıye dınledım cumlelerın başı sonu yok bir yere bağlanmıyor hatta dedım başkasının falına mı baktınız benım falım mı bu emınmısınız bılgılerı okudunuz mu dıye baya sasırdım burda cıkanlarıda varmıs ama o kadar parayı hak edicek bir falcı değil,5 tl lik mona daha ıyıdı öyle diğim onada gecen sene baktırmıstım.

Seni aldatan adama eyvallah etme ya tek erkek o mu dünyada Allah aşkına? Yazık günah sana da üzülen sen oluyosun adam uçkur derdinde. Yaşı da kaç olmuş üstelik. Uslansa şimdiye kadar uslanmaz mıydı?

Kızlar buna çıkan fal haberi denir mi bilmem ama Binnaz da Burak Aksu ya fal atmıştım ocakta şubat 2.haftası bitiminde direk eski sevgilinizin kendisinden bir haber alacaksınız demişti bu noktada eğer bişeyleri konuşursanız ne ala ama yoksa nisan ayına kadar ayrılığınız sürecek demişti neyse geçen hafta Bi kızla fotosunu görünce ben dayanamadım direk aradım arkadaş boyutundan başka kimseyle bişey yok senden sonra olmayacağını söylemiştim zaten sesi normal sohbet ettik kapatırken dur hemen kapatma istediğin Zaman yaz dedi bende ben aradım sen istersen yaz dedim tamam dedi ama numaramı bile kaydetmemiş hala bende sildim numarasını. Yani bu çıkan fal Mıdır bilmem ama söylediği zamanda aslında direk ondan haber aldım tabi ilişki mabında konuşma yapmadık Burak iyi galiba ne bilim yakalasam Bi daha atıcam ama girmemiş bayadır...

Bence bilememiş, tesadüf. Benim fikrim tabi. Ayrıca o adamdan hiç hazzetmedim. Bana bildiğin asılmıştı. Doktorum ben felan demişti hatta falım çıkarsa yemek felan teklif etmişti. Evlerden ırak

Bence bilememiş, tesadüf. Benim fikrim tabi. Ayrıca o adamdan hiç hazzetmedim. Bana bildiğin asılmıştı. Doktorum ben felan demişti hatta falım çıkarsa yemek felan teklif etmişti. Evlerden ırak

Aaa ben şok ya ama o Emre dinç değil miydi ya herkese bişeyler diyen Burak Aksu olduğuna emin misin ay Nasıl şaşırdım şu an

Burak Aksu çok eminim :) Emre Dinç'e hiç baktırmadım.

O zaman beklemeye gerek yok :) puan var napcamı şaşırdım gizem siteare mi neyse ona baktırdım tablo değil bu kişiyi tarif edemem Zaman çıkmamış veremem saçma sapan iptal ettim artık kimse kısmet olursa ona atıp fal defterini kapatıcam umarım yani

Merhaba dışarıdan takip ederek, sizin tavsiyelerinizle birçok kişiye fal batırdım. Deneyimlerimi yazmaya karar verdim. Çok faydalı oluyor, tabii biraz da kese boşaltıcı :) çok para döktüm fallara, çoğu da maalesef boş fallardı.

EMİME KURTULUS : Çok tatlı bi kadın, asıl sorum dışında söylediği ufak tefek şeyler çıktı. Yine de severim kendisini.

UGGA : Bu falcıya çok uzun sure önce baktırmıştım. Dediklerini birebir 8-9 ay sonra yaşadım. Anda da çok iyiydi. Yeniden baktırmak istiyorum ama uzun suredir bulamadım kendisini. Sanırım artik bıraktı. Gelirse yine batırırım.

KESİRA SİREL: Aslında anda iyiydi ancak falı tam tersi şekilde yaşandı.

SERKAN TEK VE SEMA : İkisi kesinlikle ayni kişi. Serkan tek e önce baktirdim, hicbir şey bilemedi, detay verdim belki sonra elle tutulur bir şeyler söyler diye, söylediğim detaylar semaya attigim falda çıktı. O an için muhteşemdi, ta ki ayni kişi olduklarını idrak edene kadar..

FAMA : Anda iyi verdiği tarih geçti. Yine de bekliyorum.

AYLİN : Benimle alakası olmayan, başkasının falı gibi bir faldı. Kendisine de ifade ettim ancak bir sonuç alamadım :) cani sağolsun.

MEDYUM SELENA : 3 ay önce baktırmıştım, kendisine çok beklettiği için kızmıştım, stresli anima denk geldi sanırım :) fakat güzel bir tepki vererek beni uyandırdı. Kibar kadın. Dediklerinin %80i çıktı. 20 lik kısmını da bekliyorum.

NESİBE: 2 kez batırdım.ilk falı çıktı. 2. Çıkmadı. Keske daha az laf kalabalığı yapsa.

SARAYLİ HANİM : hayal kırıklığıydi benim için.

SERUVEN : 1 dediği çıktı. Kendisini beğeniyorum.

ZEUS : benimle alakasız bir faldı.

İLKAY : Dobra, anda ve gelecekte basarili. Sadece yazdigi bir cümleyi hic anlayamadım. Kendisine sorduğumda ayrıntılı cevaplamıştı.

BİLGE : Zorlama fal bakmış, ancak dediği olumsuz bir durum çıkmıştı.

WOMEN: Tatlı bir bayan, ancak fal fiyatlarını düşürmesi gerek, zira haketmiyor bence.

HUMA BAL : Ani güzel yorumladı, ancak gelecek patladı.

FATİMA : Unlu olduğu donem baktırmıştım. Somut bir şeyi bilerek şoka ugratmisti beni, ancak gelecekte dediğinin tam tersini yaşadım.

RANİA HADWA : Basarili buldum verdiği tarihi bekliyorum.

Bunlar aklımda kalanlar, bunların harici çok fal batırdım, çeşitli fiyat araliklarinda. Aklıma geldikçe yine yazarım.

ben ilk semaya su falı atmıştım durum fiziki özellikle vs gerçekten 10 numaraydı beğendim. verdiği tarihlerin çıkmasına daha var olumluydu. ondan bir kaç gün sonra serkan tek e attım ama durumla ilgili en ufak bir şey bilemedi gelecekte olumsuzdu bende semanın tersine. yazı tiplerine bakınca bana da aynı kişiler gibi geldi ama söyledikleri çok zıttı kafam karştı

Sizinle enerjimiz baya uyuyor sanırım :) ben de uggayı uzun zamandır arıyorum gelse hiç kaçırmayacağım

Ben baktırırsam çıkmaz :) kime baktırdıysam cıkmadı çünkü enerji meselesi dmekki biraz toparlanım belki o zaman baktırırım cıkan olmayınca para boşa gidiyor

hala bakıyorsa mail adresini bir de fiyatını rica edebilir miyim ? onu çok merak ediyorum

kızlar selenadan daha iyisini bulamadım ve ona su falı gönderdim son olarak. uzun süredir merak ettiğim tek kişi oydu. bakalım ne kadar beklicem. sonuçları yazarım
cnm tellweden atma mailinden ulas.hesap numarası gondercek oraya yollarsın

hala bakıyorsa mail adresini bir de fiyatını rica edebilir miyim ? onu çok merak ediyorum
Ben de Saraylı'nın bilgilerini merak ediyorum, sevgili Sudansebeplerivar, özelden yazarsan zahmet olmazsa ve kaça baktırdın ,paylaşırsan çok çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…