Binnaz Abla

Zeus ,Aylin , Rania, saraylı dışında diğerlerine Katılıyorum. .women e hiç baktırmadım çekmedi.ugga 2 yıl önce dehşetti geri döndüyse alırım bi fal .

Serkan- SEma atnı fükirdeyim aynı şekilde oldu Brnde de ve yalnız olmadığıma sevindşm

Ama tellwe nın oyunu da olabilir çok beğenilen ara vermiş yorumcuları gelmiş gibi de gösterebilir . Inşallah gerçek uggA dır.. ..bi de Luna gelse ya
Ugga çiçeğim çiçeğim der miydi? Ve kesinlikle kart yorumcusu değil.

Sorumu olumsuz olarak yanıtladığı halde anı, durumumu o kişiyle olanı, o kişi hakkındaki şu anki düşüncelerimi öyle güzel özetlemiş ki, hayran kaldım. Ben de sorduğum kişiyle olmayacağnı düşünüyorum, mart-nisanların da saçmalık olduğunun farkındayım. Aslında mart ile beraber o kişi ciddi anlamda silinmeye başladı benden ki o silindikçe ben rahatlıyorum ve şaşırıyorum adamın geldi-gelecek dedikleri tarihlerde artık sanki sıradan ve yabancı biriymiş gibi hissetmye başladım.Bunu gören hiçbir falcı olmamıştı bugüne dek.

O kadar isabetliydi ki,önerenlere teşekkür ederim.

Serkan tek'e iki ayrı hesaptan atmıştım iki farklı yorum yapmıştı.

Yanlış hatırlıyor olabilirim, sanki Denizkizideniz 2 ayrı hesaptan gönderdiğinde de bildiğini söylemişti diye hatırlıyorum. Başka bir falcı da olabilir. Ben bir kere baktırdım Serkan Tek'e, anlık tespitleri doğruydu, 1 ay süre vermişti geçti maalesef.

Bana kuşum demiş

Ben hıc serkan tek e baktırmadım Sema bende harıkaydı . Sizce ne ola ki ?

Ece

Ecem aynısını bana da dedi. Geysu da der onu fal atmana gerek yok istediğin zaman cafeden yazışırız diye.

Falını beğenmiş miydin? Ya o tavrı hoşuma gitti benim, 5 yıldız vermeyenlere cevap bile vermiyorum diyen bi yana, fala gerek yok sadece cafede de konuşabiliriz diyen öte yana=)

Kızlar sizde de ne düşünce gücü varmış yahu, 1 yıldır girmeyen kadını çağırdınız enerjinizle (ugga) Bu gücü esas isteklerinizde de görmek isteriz=)
Aynı voltran Luna için pls ..

Luna gel , gel Luna , dönnnnn Luna dönnnn dülaaayyyy dönnn :)))

Kizlar bu forumdan birisi falci cikmisti telwede ugga degildi dimi ?ben niye yanlis hatirliyorum hatta kankasi gelip buraya yazmisti falan olay olmustu baya b harfiyle mi basliyordu yoksa :) Ben bu yaşta bunadim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…