Merhaba dışarıdan takip ederek, sizin tavsiyelerinizle birçok kişiye fal batırdım. Deneyimlerimi yazmaya karar verdim. Çok faydalı oluyor, tabii biraz da kese boşaltıcı :) çok para döktüm fallara, çoğu da maalesef boş fallardı.
EMİME KURTULUS : Çok tatlı bi kadın, asıl sorum dışında söylediği ufak tefek şeyler çıktı. Yine de severim kendisini.
UGGA : Bu falcıya çok uzun sure önce baktırmıştım. Dediklerini birebir 8-9 ay sonra yaşadım. Anda da çok iyiydi. Yeniden baktırmak istiyorum ama uzun suredir bulamadım kendisini. Sanırım artik bıraktı. Gelirse yine batırırım.
KESİRA SİREL: Aslında anda iyiydi ancak falı tam tersi şekilde yaşandı.
SERKAN TEK VE SEMA : İkisi kesinlikle ayni kişi. Serkan tek e önce baktirdim, hicbir şey bilemedi, detay verdim belki sonra elle tutulur bir şeyler söyler diye, söylediğim detaylar semaya attigim falda çıktı. O an için muhteşemdi, ta ki ayni kişi olduklarını idrak edene kadar..
FAMA : Anda iyi verdiği tarih geçti. Yine de bekliyorum.
AYLİN : Benimle alakası olmayan, başkasının falı gibi bir faldı. Kendisine de ifade ettim ancak bir sonuç alamadım :) cani sağolsun.
MEDYUM SELENA : 3 ay önce baktırmıştım, kendisine çok beklettiği için kızmıştım, stresli anima denk geldi sanırım :) fakat güzel bir tepki vererek beni uyandırdı. Kibar kadın. Dediklerinin %80i çıktı. 20 lik kısmını da bekliyorum.
NESİBE: 2 kez batırdım.ilk falı çıktı. 2. Çıkmadı. Keske daha az laf kalabalığı yapsa.
SARAYLİ HANİM : hayal kırıklığıydi benim için.
SERUVEN : 1 dediği çıktı. Kendisini beğeniyorum.
ZEUS : benimle alakasız bir faldı.
İLKAY : Dobra, anda ve gelecekte basarili. Sadece yazdigi bir cümleyi hic anlayamadım. Kendisine sorduğumda ayrıntılı cevaplamıştı.
BİLGE : Zorlama fal bakmış, ancak dediği olumsuz bir durum çıkmıştı.
WOMEN: Tatlı bir bayan, ancak fal fiyatlarını düşürmesi gerek, zira haketmiyor bence.
HUMA BAL : Ani güzel yorumladı, ancak gelecek patladı.
FATİMA : Unlu olduğu donem baktırmıştım. Somut bir şeyi bilerek şoka ugratmisti beni, ancak gelecekte dediğinin tam tersini yaşadım.
RANİA HADWA : Basarili buldum verdiği tarihi bekliyorum.
Bunlar aklımda kalanlar, bunların harici çok fal batırdım, çeşitli fiyat araliklarinda. Aklıma geldikçe yine yazarım.
bakar cnm ama beklemesi işte meseleya bir de kafama bişey takıldı benim. selena tellwedeki fallara da özeldeki gibi özenli bakıyor mu ?
Ugga çiçeğim çiçeğim der miydi? Ve kesinlikle kart yorumcusu değil.Ama tellwe nın oyunu da olabilir çok beğenilen ara vermiş yorumcuları gelmiş gibi de gösterebilir . Inşallah gerçek uggA dır.. ..bi de Luna gelse ya
Serkan tek'e iki ayrı hesaptan atmıştım iki farklı yorum yapmıştı.
Bana kuşum demişUgga çiçeğim çiçeğim der miydi? Ve kesinlikle kart yorumcusu değil.
Sorumu olumsuz olarak yanıtladığı halde anı, durumumu o kişiyle olanı, o kişi hakkındaki şu anki düşüncelerimi öyle güzel özetlemiş ki, hayran kaldım. Ben de sorduğum kişiyle olmayacağnı düşünüyorum, mart-nisanların da saçmalık olduğunun farkındayım. Aslında mart ile beraber o kişi ciddi anlamda silinmeye başladı benden ki o silindikçe ben rahatlıyorum ve şaşırıyorum adamın geldi-gelecek dedikleri tarihlerde artık sanki sıradan ve yabancı biriymiş gibi hissetmye başladım.Bunu gören hiçbir falcı olmamıştı bugüne dek.
O kadar isabetliydi ki,önerenlere teşekkür ederim.
Ece
Ecem aynısını bana da dedi. Geysu da der onu fal atmana gerek yok istediğin zaman cafeden yazışırız diye.
Aynı voltran Luna için pls ..Kızlar sizde de ne düşünce gücü varmış yahu, 1 yıldır girmeyen kadını çağırdınız enerjinizle (ugga)Bu gücü esas isteklerinizde de görmek isteriz=)
Bana kuşum demiş
Ben tarot attım, tatlım
Demekki çakma ugga değil o zaman, çiçeğim,gülüm, kuşum....Allahım daha neler duyacağız:)Bana Gülüm demişti çok iyi anımsıyorum :))
Gülüm, kuşum, çiçeğim... Hadi bakalım bana ne diyecek?
Demekki çakma ugga değil o zaman, çiçeğim,gülüm, kuşum....Allahım daha neler duyacağız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?