Binnaz Abla

Saydım bana 21 satır yazmış. Kızlar şimdi buna göre kıyaslayın fallarınızın uzunluğunu. Bana kısa gelmedi,ortalamaydı

Yuh bence de 4 satır ne allah aşkına şaka gibi

Giriş gelişme hadi be tüh diye bitirmiş zaar, ben Gö kararı değerlendiriyorum saymadan . Bazıları destansı yazıyo o da bayıyo , ama 4 satır da cidden az zaten Gül'üm balımları çıkarırsak hanımefendi gibi ne kalıyo ki

Ugganın falı son falım inşallah, ara vereceğim hattımı bile kontörlüye çevirdim bugün itibariyle.

Fal sevdamdan yine Kore sevdama (Glorious Temptetation seyrediyorum şu an) sonra da ilk göz ağrım "baking"e dönüyorum.2 ay sonrada bahçeye iner, güllerimle haşr-ı neşir olurum. Hoş bugün de bahçede 2 saat uğraştım,ohhh.......Şu an fallara verdiğim parayı da 2 ay sonra bahçeye harcarım en azından gözüm gönlüm şenlenir. Haksızmıyım kızlar

Eklentiler

• 2014-04-25 08.18.28bbb.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 2014-05-07 17.46.22.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar ben de geçen sene uggaya baktırmış ve dediklerini yaşamıştım. Şimdi dönünce tekrar baktırdım ve yine çok beğendim. Benimki de ortalama uzunlukta bir faldı ama geçen sene baktığı da öyleymiş. Benim için yeterli bir faldı, enerjimin tuttuğu nadir falcılardan.

kızlar asenatı feci merak ettim. atsam mı ona güncel olarak beğenenler kimler

siz ne attınız ona?

kızlar dediğim isim barkielmiş pardon :) hatlar karıstı

Benim de direk barkiel geldi aleni şekilde ortaya çıkan ama doğru diyosun uggA ile de ilgili sansasyonel bişi olmuştu hayal meyal o kadar uzun zaman geçmiş ki bana bi de fal geçmişi mazim yadigar kalacak biyografide

Saman ne yahu? İyiymiş, yakında fal aracı olmayan nesne kalmayacak=) Çıkmış mıydı peki?

Nohut bile varmış tüm baklagiller demek ki falın tarihi ile bakliyatlar arasında kadersel bir İşişki var . Bebce elmanın da olmalıydı ne varsa o elmadan sonra oldu çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…