Binnaz Abla

kızlar ugganın dedıklerını yasayanlar ne falı atmıstınız da tutmustu ?

Benim de direk barkiel geldi aleni şekilde ortaya çıkan ama doğru diyosun uggA ile de ilgili sansasyonel bişi olmuştu hayal meyal o kadar uzun zaman geçmiş ki bana bi de fal geçmişi mazim yadigar kalacak biyografide

ben eski hesabımı kapattım keske kapatmasaydım dıyorum cıktımı cıkmadımı hatun hatırlamıyorum bişey birde kadın birden bugün türedi algıları baya açıkmiş :)

dün rezzan ablaya kahve falı atmıştım aynı falı fal diyarı diye bir uygulamaya ücretsiz attım. rezzan abla falda at nalı gördü fal diyarında da gönül gözü bakmış falıma o da at nalı gördüğünü söyledi. ikisi de yoldan yolculuktan bahsetmiş gerçekten şaşırdım

Bişey sorucam kızlar. Bu ugganın falına tırt diyenler yeni baktırmış olanlar mı? Tellwenin oyunu olmasın sakın?
Bermudacım ben falımı özelden 2 üyeye attım ki onlardan biri önceden ona fal baktırmış olanlardan biriydi ve begendiler. İstersen sana da gönderebilirim tatlım,kararı sen ver

ugganın duvarındaki yorumlara bakılırsa hiç olumlu şeyler söylemiyor gibi? olumsuz mu oldu size genelde?

Ayy katina atarım diyordun saman dedin aklımı çeldin. Saman deyip geçme zaman gelir çıkar diyosun=)

bende tarot attım ama daha bakmadı acaba degıstıırp saman mı atsam kararsız kaldım tarot baktırıp cıkanlar var mı ?
Kızlar hiç benim yüzümden kararınızı değiştirmeyin ya. Saman atmamın sebebi sanaldan kart seçmeyi hiç sevmemem. Sonra kötü çıkar pişman olursanız çok üzülürüö

Bermudacım ben falımı özelden 2 üyeye attım ki onlardan biri önceden ona fal baktırmış olanlardan biriydi ve begendiler. İstersen sana da gönderebilirim tatlım,kararı sen ver
Yok canım eğer daha önceden baktıranlar beğendilerse odur :) ne olur ne olmaz sorayım dedim bu gözler bu topikte neler gördü 2 yıldır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…