Benim de direk barkiel geldi aleni şekilde ortaya çıkan ama doğru diyosun uggA ile de ilgili sansasyonel bişi olmuştu hayal meyal o kadar uzun zaman geçmiş ki bana bi de fal geçmişi mazim yadigar kalacak biyografide
Yalnız değilsin Poramor. Benimki de çok kısa ve o kadar fal baktırdım hiç bu kadar tırt fal görmemiştim. Ne şu andan bahsetmiş, ne en ufak bir bilgi vermiş, ne de hayatımda şu an mevcut olan durumu bilmiş.bana nie öle kısa oldu ya :'(
Nohut bile varmış tüm baklagiller demek ki falın tarihi ile bakliyatlar arasında kadersel bir İşişki var . Bebce elmanın da olmalıydı ne varsa o elmadan sonra oldu çünkü :)
tarot attım ve 10.sıradayım:)) selenaya dönecek kadın:)
Saman diyip geçme :) hepsi çıktı tabiSaman ne yahu? İyiymiş, yakında fal aracı olmayan nesne kalmayacak=) Çıkmış mıydı peki?
Bermudacım ben falımı özelden 2 üyeye attım ki onlardan biri önceden ona fal baktırmış olanlardan biriydi ve begendiler. İstersen sana da gönderebilirim tatlım,kararı sen verBişey sorucam kızlar. Bu ugganın falına tırt diyenler yeni baktırmış olanlar mı? Tellwenin oyunu olmasın sakın?
Saman diyip geçme :) hepsi çıktı tabi
bende tarot attım ama daha bakmadı acaba degıstıırp saman mı atsam kararsız kaldımAyy katina atarım diyordun saman dedin aklımı çeldin. Saman deyip geçme zaman gelir çıkar diyosun=)
Ayy katina atarım diyordun saman dedin aklımı çeldin. Saman deyip geçme zaman gelir çıkar diyosun=)
Kızlar hiç benim yüzümden kararınızı değiştirmeyin ya. Saman atmamın sebebi sanaldan kart seçmeyi hiç sevmemem. Sonra kötü çıkar pişman olursanız çok üzülürüöbende tarot attım ama daha bakmadı acaba degıstıırp saman mı atsam kararsız kaldımtarot baktırıp cıkanlar var mı ?
Bana olumluydu ama her şeyi pat pat söylediugganın duvarındaki yorumlara bakılırsa hiç olumlu şeyler söylemiyor gibi? olumsuz mu oldu size genelde?
Yok canım eğer daha önceden baktıranlar beğendilerse odur :) ne olur ne olmaz sorayım dedim bu gözler bu topikte neler gördü 2 yıldır :)Bermudacım ben falımı özelden 2 üyeye attım ki onlardan biri önceden ona fal baktırmış olanlardan biriydi ve begendiler. İstersen sana da gönderebilirim tatlım,kararı sen ver
Kızlar hiç benim yüzümden kararınızı değiştirmeyin ya. Saman atmamın sebebi sanaldan kart seçmeyi hiç sevmemem. Sonra kötü çıkar pişman olursanız çok üzülürüö
bende tarot attım ama daha bakmadı acaba degıstıırp saman mı atsam kararsız kaldımtarot baktırıp cıkanlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?