capella79 da tarot atmıştı ve baktığı falı beğendi. Siz bilirsiniz, ben de 10 TL 20 TL arasında gidip duruyorum fatura kabarmalarım yakında=)
Hiç hatırlamıyorum 2014 kasımda baktırmışımSamanda isim anne adı karşı tarafın adı gibi bilgiler mi istiyor?
Coookkk eskimisiz coookk :)Hiç hatırlamıyorum 2014 kasımda baktırmışım
tarot attım artık değiştirmiyim bakalım ne olcak ? baktıgı zaman yorumumu paylasıcam zaten gercekten hisleriyle bakıyorsa fal türü cokta fark etmeyebılır dıye dusunuyorum :)
Hahahahahahahha hiç güleceğim yoktu kuzummCoookkk eskimisiz coookk :)
Bunu Attart da onaylamıştı benim falı ona gönderdiğimde.Ben katina atmıştım Ugga'ya. Ve aynı Ugga olduğunu düşünüyorum geçen seneki falında kullandığı üslupla bugünkü falındaki üslup aynıydı bende.
bu arada 4 ay içinde patlayacak olan diğer isim de birkerebir. onun dediği gibi olması mümkün değil bu saatten sonrageleceğinşifresii elif ışık mert göktürk kenan şahin aren yıldırım marzuka yavuz hira soydan öykü gezgin seval öztürkoğlu ela kılıçarslan benna küçüker bade emren portakal3 selma aydın ceren dernek umut ışık emir can bende tamamen patlamış durumdalar.verdikleri tarihler geçeli ama en ufak bir gelişme olmayalı hatta aksine daha da kötüye gideli kısa bir süre oluyor. hepsi sevgilin dönecek dedi dönmek bir yana kaçıyor. bu konuda tamamen olumsuz konuşanlar defne tanrıkulu gizem sitare gelecektenhaberler5. hayırlı olsun :)
kızlar bu ugga herkese olumsuz mu konuşuyor yoksa olumlu olumsuz ne görürse söylüyor mu.merak ettim :)Bunu Attart da onaylamıştı benim falı ona gönderdiğimde.
maalesef öyle. olsa da hayır yok artık zaten artık beklemiyorum. o 2 ayın sonunda kesinnnnn diyenlere anlam veremiyorum sadece. gerçekten hissettiğin bu değilse ne diye kesin olacak gibi konuşup tarih veriyorsun. bir de selma aydının 25 aralıkta dönecek deyişi hiç aklımdan gitmiyor :) 26ya bağlanan gece ağlamaktan helak olmuştum o kadar da umut bağlamışım. suç bende bir şey diyemiyorum suçlayacak kimseyi bulamıyorum bu saatten sonraBana tüm falcıların verdiklri tarihler mart,nisan vs. idi. Birkerebirde dahil. Çok da umrumda artık gelecek gelecek diye avutanlar. Hadi ordan, burada beklediği gelen kaç kişi oldu allah aşkına. Yıllar sonra eyifere ilk fal attığımda olacak derse bu fal belasına bulaşacağımı biliyordum....O it herifi 6 yıldır bekliyorum, ne martı ne nisanı boynu devrilesice diyeceğim ama akılsızlık bende yani suç bende.
Bir de yetmezmiş gibi gelecek diye benim umutlarımla oynayan,bana gün saydıranlara para saçıyorum....Tarihler henüz gelmedi ama gelse de, geçse de bir halt olacağnı zannetmiyorum o yüzden Uggayı begendim, dur buna masal anlatayım da biraz da parasını ben alayım diye yalan söylemediği için....
Ha olurda işler olumluya dönerse.....çok zor lan....olmayacak dua.....olsada ne hayrı olacaksa.....
BeğendimmmFalını beğenmiş miydin? Ya o tavrı hoşuma gitti benim, 5 yıldız vermeyenlere cevap bile vermiyorum diyen bi yana, fala gerek yok sadece cafede de konuşabiliriz diyen öte yana=)
geleceğinşifresii elif ışık mert göktürk kenan şahin aren yıldırım marzuka yavuz hira soydan öykü gezgin seval öztürkoğlu ela kılıçarslan benna küçüker bade emren portakal3 selma aydın ceren dernek umut ışık emir can bende tamamen patlamış durumdalar.verdikleri tarihler geçeli ama en ufak bir gelişme olmayalı hatta aksine daha da kötüye gideli kısa bir süre oluyor. hepsi sevgilin dönecek dedi dönmek bir yana kaçıyor. bu konuda tamamen olumsuz konuşanlar defne tanrıkulu gizem sitare gelecektenhaberler5. hayırlı olsun :)
defne beni ağlatmıştı açıkçası çok dürüst geldi bana bildiği bazı yerler de vardı ama durum onun dediği gibi ilerliyor şu an. hep baktırmicaz diyoruz da ben çoktandır selena ve ilkayı merak ediyordum burda en çok beğenilenler onlar bunlara da başka bir konu için attım. aylini çok beğenmiştim ben gerçekten nokta atışı çoktu sonucu dediği gibi olmasa da sanki bahsettiği gelişmeler yaşanıyor gibi tam emin değilim. rezzan abla çok çok yuvarlak konuştu olumlu desen değil olumsuz desen o da değil anlamadım :)Bana da Defne dahil herkes gelecek diyor 5ay oldu gerçi bizim benim de umudum yok adam çok rahat takılıyor ama bilemiyorum tabi son falımı da içimden geldi nehir diye birine attım bakalım o ne diyecek bana olumsuz konuşan sadece Natali oldu ama o 7ay önce evleneceksiniz dediği adama 2ay önce o gitmiş gelse de olmaz dedi 3hafta içinde biriyle tanışacaksın herşeyi unutacaksın dedi 2ay oldu daha kimseyle tanışmadım bile
Umursamamak lazım sanırım son puanı kullandım artık falcı bacı ve Derya ablaya atarım hem bedava hemde 10dk da geliyo fal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?