Aylin,serüven ve nairaya baktrdıgnı hatrlyorum. Serüven olumsuzdu sen de Nairayı da begenmemiştin.....bende hepsi patladı arkadaşlar
bende hepsi patladı arkadaşlar
Bana olumsuzdu merak ettiğim konu ile ilgiliKizlar bisey sorcam. Selenaya cok baktiranlar var. Ben ilk defa baktirdim ve gecmisle ani cok ama cok iyi bildi. Selenada uggayla ayni konustu yalniz selena cok daha detayli ve guzeldi. Tarihleri net sekilde vermis v.s. sormak istedigim sey selenanin olumsuz konustugu kisiler var mi yani olmayacak dedigi yoksa genelde pembeci mi ? Bana cok guzel seyler yazmis. Umarim cikar.
siz beğendiniz mi?Ya kızlar sezgi candan'a önceden baktıranlar tutturdu mu bu kız size?
Mrb ben selena'ya defalarca fal baktırmış biri olarak söylüyorum, olumlu olumsuz ne görüyorsa onu söyler her zaman. Ama bazen bir iki falında olumlu görüp sonradan olumsuz gördüğü olaylarım da oldu ve hep en son söylediği çıkıyorKizlar bisey sorcam. Selenaya cok baktiranlar var. Ben ilk defa baktirdim ve gecmisle ani cok ama cok iyi bildi. Selenada uggayla ayni konustu yalniz selena cok daha detayli ve guzeldi. Tarihleri net sekilde vermis v.s. sormak istedigim sey selenanin olumsuz konustugu kisiler var mi yani olmayacak dedigi yoksa genelde pembeci mi ? Bana cok guzel seyler yazmis. Umarim cikar.
Evet mobil ödemeyle kredi yüklenebiliyor telefondan ayrica kredi kartı paypal da oluyorKontör karşılığında mı bakılıyor acaba kızlar ?
Evet mobil ödemeyle kredi yüklenebiliyor telefondan ayrica kredi kartı paypal da oluyor
Selena canım en çok çıkan ama herkese aynı olmuyor çıkanı var hiç çıkmayanı da varAnladım canım kredi kartım yok o yüzden sordum çok teşekkür ederim. Önereceğiniz dedikleri çıkan hangisi sizce
Selena canım en çok çıkan ama herkese aynı olmuyor çıkanı var hiç çıkmayanı da var
Sezgi candana bakıp da falı çıkan oldu mu peki? onu merak ettim de
ben 2 kere baktırdım çok güzel bakmıştı, hemen herkesle aynı şeyi söylemişti ama herkes gibi patladı..
aylin benceKızlar helpp Aylin mi Fama mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?