Binnaz Abla

Kizlar bisey sorcam. Selenaya cok baktiranlar var. Ben ilk defa baktirdim ve gecmisle ani cok ama cok iyi bildi. Selenada uggayla ayni konustu yalniz selena cok daha detayli ve guzeldi. Tarihleri net sekilde vermis v.s. sormak istedigim sey selenanin olumsuz konustugu kisiler var mi yani olmayacak dedigi yoksa genelde pembeci mi ? Bana cok guzel seyler yazmis. Umarim cikar.

Bu arada seruvene ocakta fal baktirmistim ve olumlu konusmustu 1 hafta once tekrar fal attim ve bana tamamen ilk faliyla alakasiz bi sekilde yorum yazmis
Hatta ilk falinda mart ayi icin bazi seyler soylemisti smdi tam tersi martta bisey yok vs gibisinden ve sonucta alakasizdi. Bende sordum ilk faliniz ve bu faliniz arasindaki tutarsizliginizin sebebi ne diye. Bana cok uslubu kotu sekilde cevap yazmis ve sert sekilde. O zaman oyleydi simdi boyle bana bir daha fal atma falinida iadet etmiyor tarzinda ki iade istememistim bile sadece neden tutarsiz dedim Anlam veremedim hic bu tavrina.

Bana olumsuzdu merak ettiğim konu ile ilgili

Mrb ben selena'ya defalarca fal baktırmış biri olarak söylüyorum, olumlu olumsuz ne görüyorsa onu söyler her zaman. Ama bazen bir iki falında olumlu görüp sonradan olumsuz gördüğü olaylarım da oldu ve hep en son söylediği çıkıyor

Ay çatlıcam herkesin olacak dediği şey ne zaman olacak yahu günler aylar geçiyor böyle diye diye :). Bari bir gelişme olsa onu da yazacağım kızlar ama hayırlısı :)

Herkes degil gerçi birkerebir tamamen farklı şeyler söylemişti unuttum gerçi falini da alakasızdı

Ben Yasemin adında birime fal baktırıyorum. Kahveyi içip fotoğrafını whatsup tan yolluyorum gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…