- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Çıkan falı var mı? Kahve baktırıcam bir deaylin bence
ilkaya gönderirsen bikaç hafta beklersin. özel sorunları nedeniyle fal bakamıyormuş ( ama fal alımını ne hikmetse sürekli açık tutuyor ). ben 4 gün önce attım hala bakmadı iptal ettim. aylin anı iyi bildi bende fama da bildi ama aylin daha iyiydi. gelecek beklemedeÇıkan falı var mı? Kahve baktırıcam bir de
pembeci değil dmi çünkü şu an en son ihtiyacım olan şey polyannacılık. Ay çok sordum kusura bakma:)Kızlar helpp Aylin mi Fama mı?
Ya da İlkay mı? Bu arada kahvede
valla aylinin de famanın da falı gayet olumluydu. pembeciler mi bilemiyorum :) bir yolun var da fal baktırılacak doğru dürüst falcı yok zaten bunlardan başka. istersen forumda arama yap öyle karar ver :)Çok so
pembeci değil dmi çünkü şu an en son ihtiyacım olan şey polyannacılık. Ay çok sordum kusura bakma:)
Tamamdır teşekkür ederim:)valla aylinin de famanın da falı gayet olumluydu. pembeciler mi bilemiyorum :) bir yolun var da fal baktırılacak doğru dürüst falcı yok zaten bunlardan başka. istersen forumda arama yap öyle karar ver :)
rica ederim :)Tamamdır teşekkür ederim:)
Ben Yasemin adında birime fal baktırıyorum. Kahveyi içip fotoğrafını whatsup tan yolluyorum gayet memnunum
Çok so
pembeci değil dmi çünkü şu an en son ihtiyacım olan şey polyannacılık. Ay çok sordum kusura bakma:)
yaşanan olayın iç yüzünü ve karşıdakinin şu anki düşünceleriyle ilgili şeyleri bilmiş miydi sence? mutlu sona mı bağlıyor genelde
Peki sizin beğendikleriniz kimler?evet canım bilmişti ama o sıralarda çok meşhurdu ve nerdeyse hepimize adam için 'naif ve sakin bir karakter' gibi bir laf kullanmıştı, kopyala yapıştırcı değil ama küçük sinek mide bulandırır ya ben ondan sonra baktırmadım açıkcası. geçmiş ve an konusunda çok detay bilmişti, gelecek konusunda da en ünlü falcılarla bile aynı zamanı vermişti. bana sadece şu an lazım diyorsan tavsiye edebilirim güzel düşünce okuyor. benim olayın defteri tamamen kapandığı için net konuşabiliyorum artık ve binnazdakilerin %99u mutlu sona bağlıyor, bana 5 ay sonra aklı başına gelen adam için 15 güne barışacaksınız diyen bile olmuştu.
Kızlar helpp Aylin mi Fama mı?
Ya da İlkay mı? Bu arada kahvede
Peki diğer sitelerden? Özellikle kahvede çünkü kart fallarından sanalda soğudumaylin bence. bana çıkan falları oldu. famanın ufak tefek şeyleri çıktı. ilkaya ilk defa kahve gönderdim sıradayım hala ama geçen burdan arkadaşa dehşet bakmış.
Peki sizin beğendikleriniz kimler?
Peki diğer sitelerden? Özellikle kahvede çünkü kart fallarından sanalda soğudum
Çok teşekkür ederim ben de fal geçmişi kabarık olanlardanım özellikle de binnazda ama sürekli aynı kişilere baktırmak istemiyorum o yüzden tavsiyeye açığım hümada ben de senin dediğini yaşadım. Bu arada tekrar teşekkürler bu kadar detaylı yazdığın için:)kuzu tabi kişiden kişiye değişir ama ben o sıralar resmen fal batağındaydım, o paraları biriktirsem 2. el güzel bir araba alırdım diyorum kendimebenim son zamanlarda favorilerim aylin, şevval erdal, nesibe ve kahinvanga oldu. ben uzun uzun yazıyım aslında çünkü birine çıkan birine alakasız olabiliyor kimsenin hakkını yemiyim. dün akşam kahinvangaya attığım fal çok baştan savmaydı sinir oldum kadına. aylin yine çok iyiydi, çok detay biliyor önceki falını da çıktı. nesibenin son falı çok moralimi bozdu olumlu ama çok sertti. ama nesibe bir arkadaşıma bazı konularda çok yanlış şeyler söylüyor ama kadının görüsü çok acayip. şevval erdal beni ilk falında dumur etmişti kadına inanmadım ama dediği herşey çıktı. ilkaya asıl olayım için attığım falda benim gözümü açtı ve adamdan onun sayesinde vazgeçtim, dediklerinden bazısı çıktı bazısı çıkmadı.
fama kahvede çok iyiydi ufak tefek çıkanlar oldu, asıl olay için astroloji baktırmıştım tamamen patladı.
selena anda ve geçmişte çok iyiydi, sen adım at demişti. nesibe ise aynı konuya kesinlikle sessiz kal demişti. ben selenayı dinledim ama nesibe haklı çıktı ve olaylar arapsaçına döndü. bu yüzden selenaya atmam bir daha. ama seveni ve çıkanı çok.
rezzan ablanın yorumunu beğenmiyorum çok yuvarlak geliyor, ne şiş yansın ne kebap tarzı. dediklerini hatırlamıyorum bile.
haleh var falalemde, pespembe bir yorum yaptı hiçbir şey çıkmadı.
ben o zamanlar falsepetinde hale yıldırıma takmıştım şoktan şoka sokuyordu beni, kadına gaza gelip 1 ayda 6 fal baktırdım. ama dediği süre hafta olarak değil ay olarak çıktı. anlık durum için harikaydı ama gelecek için çok umutlandırmıştı beni.
hümanın bana ilk baktığı fallar çıkmıştı ama son baktığı fallar daimi müşterisi oldum diye çok cıvıklaşmaya ve özensizleşmeye başladı. hatta son gönderdiğim falı sanki eski fallarımdan cümleler bulup yapıştırmış gibi geldi.
müge aydın, o kadının falını anlamak için 4-5 kere dinlediğimi biliyorum çok karışık anlatıyor. yarım yamalak çıktı diyenlerdenim anladığım kadarıyla falını.
tellwedeki hiçbir falcıyı beğenmiyorum, zaten siteyi genel olarak beğenmiyorum orda baktırdığım her falın altında bir şeyler dönüyormuş havası yaratıyor bana nedense. ama derin2013 kahveyi çok iyi bakmış arkadaşıma, bana katinada bildikleri vardı ama harika bir fal değildi.
bir de byv de şehrazat bizi dolandırdı, arkadaşla ikimize bir kaç gün arayla aynı falı gönderdi.
yorumcular kişiden kişiye değişir ama binnazda umut ışık ve ece gülene sakın bakıtırmayın çünkü copy-paste ler. başıma geldi direk ordan biliyorum.
hemen herkese fal baktırdığım için bazıları aklıma gelmemiş olabilir ama sorarsanız eğer baktırmışsam yardımcı olabilirim :)
Ben 30 ödedim ama neyse söyledi... Yani ben memnun kaldım anda da geçmişte de gelecekte de söyledikleri çıktı...
Çok teşekkür ederim ben de fal geçmişi kabarık olanlardanım özellikle de binnazda ama sürekli aynı kişilere baktırmak istemiyorum o yüzden tavsiyeye açığım hümada ben de senin dediğini yaşadım. Bu arada tekrar teşekkürler bu kadar detaylı yazdığın için:)
yok canım lafı mı olur senin de kabarıksa ben de senden tavsiye alabilirim o zaman çünkü ben de yeni kişiler denemek istiyordum ama sanırım herkese atlamamak lazımmış :) geçen binnazda 5 liraya birine katina attım aslıhan diye baya şaşırttı beni güzel yorum yaptı aslında kimsenin bilmediği şeyleri bildi. ama kız ertesi günü 17.5 olmuş
ben de baktırmıştım ona o da mutlu sona bağladı ama çıkmadı vaktı geçti bile denebilirn silmişim falı ilk baktırdıklarımdan o .. bana da hiç mi kimse çıkmaz ya..Binnazdan genel olarak soğumuş olsam da kahvede Binnazdan Hülya Demiri tavsiye ederim yakın gelecekte dediklerini yaşadım ama her hafta baktırınca kadın da artık yeni bir şey söyleyemiyor
İşte enerji meselesi de giriyor işin içine bir yerde mesela ben tellwede yesilcingeneyi çok beğeniyorum ama buradan aşırı beğenen görmedimben de baktırmıştım ona o da mutlu sona bağladı ama çıkmadı vaktı geçti bile denebilirn silmişim falı ilk baktırdıklarımdan o .. bana da hiç mi kimse çıkmaz ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?