bende başlarda beğeniyordum hatta ilk falını baya baya yaşamıştım zamanında ama pembeci gibi sanki hep olacak edecek diyip birde ısrarla zaman vermiyormu o kötü işte bekleyip dur zamanı ümitle çok baktırdıkçada kadın da dediğin gibi afallıyor herhaldeBinnazdan genel olarak soğumuş olsam da kahvede Binnazdan Hülya Demiri tavsiye ederim yakın gelecekte dediklerini yaşadım ama her hafta baktırınca kadın da artık yeni bir şey söyleyemiyor
Binnazdan genel olarak soğumuş olsam da kahvede Binnazdan Hülya Demiri tavsiye ederim yakın gelecekte dediklerini yaşadım ama her hafta baktırınca kadın da artık yeni bir şey söyleyemiyor
Mayaya bulaşma ben sana yarın kaydını atayım istersen neden dediğimi anla fal falan değil 12 dk kafa ütülüyor ben tecrübelerimle alakalı blog yazmaya başladım taleplerinize göre şekillendirebilirim göz atmak isterseniz:)hülya demire temmuzda baktırmıştım canım pespembe bir hikaye yazmış bana, o anki adamla evleniceğimi falan söylemiş. hiçbiri çıkmamış. ama işte bunun kötü yanı malesef şu enerji meselesibinnazda firuze aydını kimse beğenmez genelde ama o kadın benim ilk falcımdı verdiği tarihlerde yaşamıştım çok beğendim diyince şaşıranlar oluyordu sen maya'ya baktırmış mıydın canım ben hiç yakalayamadım onu çıkanı da olmuş çok pembe hiçbiri çıkmadı diyen de :/
aşırı begenen ben varım yesılcıngeneyi. sabah bı soyledıgını aksam yasadım hıc ıhtımal vermedıgım haldeİşte enerji meselesi de giriyor işin içine bir yerde mesela ben tellwede yesilcingeneyi çok beğeniyorum ama buradan aşırı beğenen görmedim
Mayaya bulaşma ben sana yarın kaydını atayım istersen neden dediğimi anla fal falan değil 12 dk kafa ütülüyor ben tecrübelerimle alakalı blog yazmaya başladım taleplerinize göre şekillendirebilirim göz atmak isterseniz:)
Mesela bu hafta yazıcam ama firuze aydının fahriye ışıksaçanla paslaştığını düşünüyorum:) kadınlar kulübünün politikasına baktım siteyi bloğa yerleştirmek yeterli maddi kazancım da yok zaten umarım reklam yerine geçmez:) ikivaktekadar. blogspot. com. trya çok iyi olur nerden bulabilirim blogunu siteye bayadır girmiyorum bir gelişme olduysa haberim yok çünkü? istersen özelden mesaj at canım. çünkü bu sanal fallarda o kadar çok bizimle dalga geçen, copy paste yapan, aynı kişi olup farklı isimlerle fal bakan var ki artık samimiyetine güvenmediğim kimseye atmıyorum
ay yasemın sen öbür topic te banlandın yeni uyelık mı actın kız allah ıyılıgını versin. şakacı şeyBen Yasemin adında birime fal baktırıyorum. Kahveyi içip fotoğrafını whatsup tan yolluyorum gayet memnunum
Mesela bu hafta yazıcam ama firuze aydının fahriye ışıksaçanla paslaştığını düşünüyorum:) kadınlar kulübünün politikasına baktım siteyi bloğa yerleştirmek yeterli maddi kazancım da yok zaten umarım reklam yerine geçmez:) ikivaktekadar. blogspot. com. tr
Bende cikiyor ozellikle kahvesiÇıkan falı var mı? Kahve baktırıcam bir de
Kimin kahvesi çıkan??Bende cikiyor ozellikle kahvesi
ben tecrübelerimle alakalı blog yazmaya başladım taleplerinize göre şekillendirebilirim göz atmak isterseniz:)
Ay Capellam çok mutlu oldum beğenmene aslında canımİkivaktekadar blog diye aratınca hemen çıkmıyor ama buldum:) Çok güzel ve derli toplu olmuş fal deneyimlerin hakkında yazdıkların bir de karikatürler harika. "Bir daha anneme fal baktırmayacağım" diyen çocuk karikatürüne bayıldım bu arada:)
ilkayı çok ama çok merak ediyorum fakat fallara bakmıyor ya beklemek işkence gibi. belki bir kaç ay sonra tekrar şansımı denerimaylin bence. bana çıkan falları oldu. famanın ufak tefek şeyleri çıktı. ilkaya ilk defa kahve gönderdim sıradayım hala ama geçen burdan arkadaşa dehşet bakmış.
Ben baktırdım canım geçen hafta öyle çok aman aman iyi bir falcı değil şaşırtıcı bir yorum almadım bozma moralini hem sanki olumlular çıkıyor mu ki boşver. Eski sultan değil evet şimdi sen yazınca aklıma geldi eskisine yazın baktırmıştım dedikleri çıkmış ama yok ortada galiba.Kzlar tellwedeki sultanfalciya attmmoralimi cok bozdu var mi baktran byv falci sultan mi demstm onceden ama o deil
:) Hiç ihtimal veremiyorum geçen sene Aylin'e anda iyi diye 2 kez fal gönderdim pespembe tablolar çizip duruyordu inanıyordum sonradan Gizem Hatun'a fal attım olumsuzdu hiç beğenmemiştim ama onun dediği gibi oldu :)Kızlar ne kadar ihtimal verirsiniz bilemiyorum ama byv Aylin= falalem Gizem Hatun
Canim dua topiginde seni etiketlemisler ama gorunmuyor heralde bi bak istersen devam ediyoruz siralamayaKızlar ne kadar ihtimal verirsiniz bilemiyorum ama byv Aylin= falalem Gizem Hatun
Neden bildirim gelmiyor anlamadım canım hemen bakıyorum teşekkür ederimCanim dua topiginde seni etiketlemisler ama gorunmuyor heralde bi bak istersen devam ediyoruz siralamaya
aslında bana ikisi de sonuç için olumlu konuştular ama verdikleri süreler bir yana benim bilmediğim bir sebepten bahsettiler cümlesi cümlesine aynı ve ben bu kadar tesadüf olamayacağını düşünmüştüm demek ki olayın ciddi ciddi aslı mümkün:)):) Hiç ihtimal veremiyorum geçen sene Aylin'e anda iyi diye 2 kez fal gönderdim pespembe tablolar çizip duruyordu inanıyordum sonradan Gizem Hatun'a fal attım olumsuzdu hiç beğenmemiştim ama onun dediği gibi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?