Aylin'i cok insana benzettik hele bdv de bana hepsi aylinmis gibi geliyor :) ama gizem hatun sanki daha cok nurbanu= geysu tarzi, ayyy valla birde bunlari cozmeye calisiyoruz :)Kızlar ne kadar ihtimal verirsiniz bilemiyorum ama byv Aylin= falalem Gizem Hatun
oyle mi diosun cnm tarot atmstm falin basindada kahve dems keske kopyala yapstr yapms olsaBen baktırdım canım geçen hafta öyle çok aman aman iyi bir falcı değil şaşırtıcı bir yorum almadım bozma moralini hem sanki olumlular çıkıyor mu ki boşver. Eski sultan değil evet şimdi sen yazınca aklıma geldi eskisine yazın baktırmıştım dedikleri çıkmış ama yok ortada galiba.
hakikaten deli gibi fal baktırmak yetmiyormuş gibi bir de bu paranoyaları yapıyorum. Fal baktırmayı bırakabilidiğim gün buradaki herkese benden çayAylin'i cok insana benzettik hele bdv de bana hepsi aylinmis gibi geliyor :) ama gizem hatun sanki daha cok nurbanu= geysu tarzi, ayyy valla birde bunlari cozmeye calisiyoruz :)
ilkayı çok ama çok merak ediyorum fakat fallara bakmıyor ya beklemek işkence gibi. belki bir kaç ay sonra tekrar şansımı denerim
3. Defa soruyorummmSezgi Candan'a baktıran yok mu?
ben baktırdım
Ben sana küstüm hıh :)) Ne zaman baktırdın yeni mi?
aaa yazdıysan gerçekten görmedim canım ya kasıtlı yazmamazlık etmem ciddenyok kuzu eylülde baktırmıştım ondan önce de var ama onun tarihini hatırlamıyorum. ama iki falı da çıkmadı :/ sen yeni mi baktırdın görmüyorum ben artık onu ya?
Tanımadın beni tabiEvet yanı baktırdım. Pembeydi dimi falları?
kuzu nerelerdesin sen nerde görsem tanırım seniçok pembeydi ya benim olayı biliyorsun ara verilmiş sadece dedi ama tabi hiçbir şey olmadı. ama anda ve geçmişte iyiydi ya senin nasıldı? yine aynı olay üstünden mi atıyon sen
3. Defa soruyorummmSezgi Candan'a baktıran yok mu?
Çatlak patlakçılardan yaniBen baktırdım ilişkimin Nasıl bittiğini aramızda mesafe olduğunu vs bildi aralıkta görüşmeniz olacak dedi ama mart ayındayız
Çatlak patlakçılardan yani
Nehir'in soyismi neydi?Aynenben orda nehiri beğendim çok gezen biri demiş eski sevgilim için hatta çantayı almış Bi yere gidiyo demiş haftasonu Adam yine şehirler arası gezmeler yapmış bu minnak gelişme oldu bakalım asıl olay olacak mı
Gerçi ben durur muyum yine fal attım binnazda öyküye sizin kaderiniz bir dediği adam için şimdi o seni unutmuş Mutlu ve huzurlu demiş iptal ettim hülyaya attım son kalan enerjinin olumlu olması lazım tabi bu kız durabilirse
görünce hemen ışınlandım meşgulmüşNehir'in soyismi neydi?
görünce hemen ışınlandım meşgulmüşAteşoğlu galiba
iyi hiç baktırmayayım o zaman. zaten şu sıralar ciddi ciddi soğudum bu fal olayından,hesaplarımda kredilerim yatıyor kuzu kuzuO bana bakmıştı. Salak saçma bi faldı.
Sen bana katinamı ne zaman bakıcaksınnn şekerim :))iyi hiç baktırmayayım o zaman. zaten şu sıralar ciddi ciddi soğudum bu fal olayından,hesaplarımda kredilerim yatıyor kuzu kuzu
O bana bakmıştı. Salak saçma bi faldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?