Aylin canimKimin kahvesi çıkan??
Hic ihtimal yok benceKızlar ne kadar ihtimal verirsiniz bilemiyorum ama byv Aylin= falalem Gizem Hatun
Bire bir aynı cümleler olunca tereddüt duydum açıkçasıHic ihtimal yok bence
Aynen canım yok ortalarda bana 3 satır fal bakmış cevap falan da vermedivalla ugga aldı paraları topladı artık cevap mevap yazmaz üstüne bi soğuk su içelim ... yok değil mi cevap verdiği son fallardan?
Aynen cevap yokAynen canım yok ortalarda bana 3 satır fal bakmış cevap falan da vermedi
Mrb ben 2 kere fal attım sema'ya geçen yıl kasım aralık dediği şey ocak'ta oldu ama olumsuz oldu çok pembeydi bana ve serkan tek'le aynıydı hemen hemen bildiģi özel durumlar.byv sema'nın verdiği tarih aralıkları ne kadar tutarlı ? baktırıp fikri olan var mı ?
bunu ben de merak ediyorum tutan var mı bu zaman aralıklarından :)byv sema'nın verdiği tarih aralıkları ne kadar tutarlı ? baktırıp fikri olan var mı ?
byv sema'nın verdiği tarih aralıkları ne kadar tutarlı ? baktırıp fikri olan var mı ?
Mrb ben 2 kere fal attım sema'ya geçen yıl kasım aralık dediği şey ocak'ta oldu ama olumsuz oldu çok pembeydi bana ve serkan tek'le aynıydı hemen hemen bildiģi özel durumlar.
bana ilk falında ekim-şubat, ikinci falında kasım-ocak dedi. aralıkta yarım yamalak bir şekilde oldu. yalnız olayın seyrini ve benim tepkimi hiçbiri bilemedi hepsi olumlu konuşmuştu
O degişecek duyguları da bilmesi gerekmiyor mu bilen falcılar olmuş yani demek ki bilinebilirdemek genelde olumlu konuşuyor ama olaylar ve duygular o süreler içerisinde değiştiği için sonuç farklılaşıyor anladığım kadarıyla...
demek genelde olumlu konuşuyor ama olaylar ve duygular o süreler içerisinde değiştiği için sonuç farklılaşıyor anladığım kadarıyla...
O degişecek duyguları da bilmesi gerekmiyor mu bilen falcılar olmuş yani demek ki bilinebilir
Anı çok sağlam bilmisti, 6ay vermişti sorum için. 6.aydayiz ve olumlu gelişmeler var.Arkadaşlar byv Hira nın falı çıktı diyen var mı geçen yıl baktıranlardan?
3 fal atmıştım Hira'ya ilk 2 si olumluydu son falı olumsuz o çıktı benim de kafam karıştı. Online göremiyorum belki baktırırım yine.Anı çok sağlam bilmisti, 6ay vermişti sorum için. 6.aydayiz ve olumlu gelişmeler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?