Binnaz Abla

byv sema'nın verdiği tarih aralıkları ne kadar tutarlı ? baktırıp fikri olan var mı ?

byv sema'nın verdiği tarih aralıkları ne kadar tutarlı ? baktırıp fikri olan var mı ?

bana ilk falında ekim-şubat, ikinci falında kasım-ocak dedi. aralıkta yarım yamalak bir şekilde oldu. yalnız olayın seyrini ve benim tepkimi hiçbiri bilemedi hepsi olumlu konuşmuştu

Mrb ben 2 kere fal attım sema'ya geçen yıl kasım aralık dediği şey ocak'ta oldu ama olumsuz oldu çok pembeydi bana ve serkan tek'le aynıydı hemen hemen bildiģi özel durumlar.

eyvahh:) bana da aynı yönde yorumları bekleyip göreceğim :))

bana ilk falında ekim-şubat, ikinci falında kasım-ocak dedi. aralıkta yarım yamalak bir şekilde oldu. yalnız olayın seyrini ve benim tepkimi hiçbiri bilemedi hepsi olumlu konuşmuştu

demek genelde olumlu konuşuyor ama olaylar ve duygular o süreler içerisinde değiştiği için sonuç farklılaşıyor anladığım kadarıyla...

demek genelde olumlu konuşuyor ama olaylar ve duygular o süreler içerisinde değiştiği için sonuç farklılaşıyor anladığım kadarıyla...

aslında falı çok güzeldi yani su falında benim kimseye bahsetmediğim şeyleri de bilip umutlandırmıştı. o olaylardan ve fallardan sonra falların en fazla 2 aylık dönemi kapsadığını, aylar sonrasına verilen tarihlerin tamamen patladığını falların anlık olduğunu düşünmeye başladım. cidden duygular değişiyor ve en küçük bir değişiklikte bütün olayın seyri değişiyor aslında.

Arkadaşlar byv Hira nın falı çıktı diyen var mı geçen yıl baktıranlardan?

O degişecek duyguları da bilmesi gerekmiyor mu bilen falcılar olmuş yani demek ki bilinebilir

aynen buna katılıyorum özellikle nesibenin bunu görmesini beklerdim bilinçaltını iyi okuduğu için ama kimse söylemedi bana duyguların değişecek diye. sadece ilkay uyardı, gözümü açan da o oldu yoksa diğerlerine kalsa her şey toz pembeydi hele binnazdaki fallarım efsane 5 aylık sürece 15 gün diyenler olmuştu

1sene aradan sonra yeniden Merhaba :) yeni falcilar turemis :) kızlar katinada Meral saydam mi yoksa byv falci sema mi? C şıkkı olarak önerileriniz?

Merhaba kizlar size tellwedeki fal deneneyimlerimi paylasacagim.Yesilcingene durumu ve gecmidi net bilenlerden sordugum sorulara gayet net cevap vermis mart ayinda ufak bir konusma var dedi ani iyi anlatinca umutlandim.İkincisi medyumsahande kadin cidden efsane soruda detay vermedim mesela karsi tarafin dusinceleri seni korkutuyor duygusal anlamda konustugun kisinin ggelgitli biri oldugunu goruyorum cevresinde cok fazla bayan var bu yuzden kafasinda karisikliklar yasamis sana karsi bir olumlu bir iolumsuz davranmis sen umutsuzsun bu konuda ama martin 15 inde iletisime gecicek senle ani ve gecmisi iyi anlatanlardan ve gun verdi gercekten merak ediyirum.Gelecekten haberler o da cidden hisli bir hatun senlr bagini asla kopartmak istemiyor acik kapi birakiyor ki senle yeniden iletisim olsun o da ani ve gecmisi bildi yalniz fallarkralicesi ve gelecektenhaberler gercekten ayni kisiler.Kocaalem kotu diyemem ama cok iyi de degil kart yorumuydu onunki.Binnazda karaca duran pembe tablocu su bir gercek binnazdakilerin cogu boyle galiba sonu hep pembe panjurlar mutlu sonlara bagliyor inandiriciligi yok.Bir yolun var aylin ona da katina attim ama acikcasi onu pek begenmedim burda cok ovulunce baktiriyim dedim ams beklentimi karsilamadi bir iki bildigi sey oldu bilmiyorum belki enerjisi tutmamistir benimle bilemiyorum.Deneyimler bunlardi kim iyi derseniz yesilcingene ve medyumsahane sasirtti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…