Binnaz Abla

Kizlar yesilcingene ve medyumsahandyi begenen var mi ve verdikleri tarih cikti mi.

Ozellikle medyumsahande martin 15 i dedi.Baktiran var mi baska net tarih soyledi mi size de yesilcingene de mart ayi icersinde dedi.

Falci sema nin şu falini begenmistim. tarot veya katinada nasıl kızlar? ?

Ozellikle medyumsahande martin 15 i dedi.Baktiran var mi baska net tarih soyledi mi size de yesilcingene de mart ayi icersinde dedi.
ben ikisine de baktırmadım ama verilen tarihlere güvenip de yıkıldığım çok olmuştur. o yüzden tarihlere çok takılma çok umutlanmadan bekle derim. umarım olumluysa çıksın

Falci sema nin şu falini begenmistim. tarot veya katinada nasıl kızlar? ?
semanın su falını ben de beğenmiştim dün de kahve attım ama ilki kadar özen gösrerilmiş nokta atışlı bir fal değildi. ha olumluydu orası ayrı. bir de su falında en uzak tarih mayıs iken ikincisinde temmuz oldu.

Sanirim gecmisi ve ani iyi bildikleri icin umutlandim.Ani bile bilemeyenler bir ay drse de inanmam.Bir de tellwede monspeckleye lara tarotu attim gercekten o da superdi o fiyata hem nokta atisi yapti hemde sorularima cevap verdi o da gercekten iyi de tavsiye edilebilir.

Kizlar yesilcingene ve medyumsahandyi begenen var mi ve verdikleri tarih cikti mi.

yesilcingene en geç mart sonu dedi bana, diğerlerinden farklı bir tavsiye verdi dediğini yaptım o akşamında oldu. 10 tlye göre gayet iyi bakıyor bence.ama diğer dediğini ilk defa duydum bilmiyorum

Aksamina olan deigin sey ozel hayatla ilgili mi canim sairdim bak simdi umarim bana da cikar sahande gun verdi 15 i dedi o yuzden aklima takildi.

Aksamina olan deigin sey ozel hayatla ilgili mi canim sairdim bak simdi umarim bana da cikar sahande gun verdi 15 i dedi o yuzden aklima takildi.

evet canım karşı tarafın beklentisiyle ilgili tavsiye vermişti ben kararsızdım ama yaptım kafam rahatladı. bu durumu kesira sirel de söylemişti ama o sadece benim seçtiğim kartlara göre yorumladığı için tarzını sevmedim ne kadar doğru da olsa.

Anda iyi mi peki ikisi de. Karsi tarafin duygularini iyi bilebilen biri lazim bana
Yesilcingene biraz olumlu konusmayi seviyor bunu soyleyebilirim. Ama olacak dedigi bazi seyler hemen olmustu bende ve hic bilgi vermedim ona durumumu bilmesi sasirtmisti.
Geysu karsi taraf dusuncesinde iyiydi . Adim adim durum analizi yapmisti ve soyledikleri zaten tahmin ettigim olasi seylerdi ve kimse soylememisti onun soylediklerini o kadar detayiyla. Bir de sonunda cok akillica tavsiyeler vermis , kaliteli biri oldugu belli zaten uslubundan.
Yine de karsi taraf dusuncesi dersen byv sema diyebilirim su an kendi adima.
Bu konuda tellwe byzmlk de bos degil o da aklinda olsun deneyebilirsin

1sene aradan sonra yeniden Merhaba :) yeni falcilar turemis :) kızlar katinada Meral saydam mi yoksa byv falci sema mi? C şıkkı olarak önerileriniz?

Hoşgeldin =))
asıl sende ne var ne yok bu sürede çıkan çıkmayan fallar hakkında bilgi isteriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…