- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
ben hiraya 2015 kasımda attım. en geç 2 ay sonunda barışma var dedi ancak barışma bir kenara adam duygularım bitti de ısrar ediyor.3 fal atmıştım Hira'ya ilk 2 si olumluydu son falı olumsuz o çıktı benim de kafam karıştı. Online göremiyorum belki baktırırım yine.
ben ikisine de baktırmadım ama verilen tarihlere güvenip de yıkıldığım çok olmuştur. o yüzden tarihlere çok takılma çok umutlanmadan bekle derim. umarım olumluysa çıksınOzellikle medyumsahande martin 15 i dedi.Baktiran var mi baska net tarih soyledi mi size de yesilcingene de mart ayi icersinde dedi.
semanın su falını ben de beğenmiştim dün de kahve attım ama ilki kadar özen gösrerilmiş nokta atışlı bir fal değildi. ha olumluydu orası ayrı. bir de su falında en uzak tarih mayıs iken ikincisinde temmuz oldu.Falci sema nin şu falini begenmistim. tarot veya katinada nasıl kızlar? ?
Kizlar yesilcingene ve medyumsahandyi begenen var mi ve verdikleri tarih cikti mi.
Aksamina olan deigin sey ozel hayatla ilgili mi canim sairdim bak simdi umarim bana da cikar sahande gun verdi 15 i dedi o yuzden aklima takildi.
ben bıkac ay once baktırdım ama iade almıstım o derece kotu ve benımle alakasız bır faldı.geysuya baktıran yok muu ??
Bana baktigi cok guzeldi .tellwede en begendigim fallarimdangeysuya baktıran yok muu ??
Anda iyi mi peki ikisi de. Karsi tarafin duygularini iyi bilebilen biri lazim banaYesilcingene ozellikle yakin gelecegi cok iyi goruyor
Yesilcingene biraz olumlu konusmayi seviyor bunu soyleyebilirim. Ama olacak dedigi bazi seyler hemen olmustu bende ve hic bilgi vermedim ona durumumu bilmesi sasirtmisti.Anda iyi mi peki ikisi de. Karsi tarafin duygularini iyi bilebilen biri lazim bana
1sene aradan sonra yeniden Merhaba :) yeni falcilar turemis :) kızlar katinada Meral saydam mi yoksa byv falci sema mi? C şıkkı olarak önerileriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?