- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Emine kurtulus , sema , aylin indirimdeylen deneyebilirsin . Eminenin cok sevimli bir tarzi var cok ilginc detaylar biliyor. Semanin karsi taraf ve durum analizi iyi. Aylin de su ani ve hissettiklerini iyi biliyor iki tarafin da , sicakkanli , enerjisini sevebilirsin.Kızlar byv de kime baktırayım sizce ilk defa baktırıcam Binnaz da baktırıyorum hep en iyi kim dersiniz fama Aylin Serkan tek emine kurtuluş adı çok geçti ama bilemedim çıkan birileri var mı bunlardan..
Bu Arada gizem Binnaz da bana sen yaz sonra akışa bırak o daha sonra sana gelicek iletişim kurmalısın demişti şu an aşk enerjisi yok ama sonrasında doğru seçimi sen olacaksın demişti ben yazdım ama Adam gayet geniş cvp geç veriyo netini kapatmış söylemiyo sabah arkadaşın yanındaydım diye msj atmış vs hiç yani soğuk soğuk davranıyo gizemin falı iptal etmiştim ama sanırım onun dediği gibi olacak nehir de aynı şeyi demişti önce yavaş yavaş msjla olacak diye olacak mı bilmiyorum ama Asenatta öyle demişti direk sevgili olmayacaksınız önce ufak msjlaşmalar halinde olacak demişti valla öyle mi olur bilmiyorum ama şu an böyle bişey yaşanıyor gibi tekrar barışırsak tam onların dediği olacak ben hiç sanmasam da
Canim benim ben baktirdim cok iyi bilmisti valla soru bile sormadim nerdeyse fal atarken . Eger isin icinde bi bit yeniği yoksa basarili yaniBirde MedyumSahandeyi nasıl bilirsiniz bugun sapıttım gelsinn fallarrrrrrr
Kahve yolladim canim cok iyi yorumluyor kahveyiKizlar merhaba :) yesilcingeneye baktiranlar ve cikanlar ne yolladilar ne önerirsiniz?
Kahve yolladim canim cok iyi yorumluyor kahveyi
Emine kurtulus , sema , aylin indirimdeylen deneyebilirsin . Eminenin cok sevimli bir tarzi var cok ilginc detaylar biliyor. Semanin karsi taraf ve durum analizi iyi. Aylin de su ani ve hissettiklerini iyi biliyor iki tarafin da , sicakkanli , enerjisini sevebilirsin.
Canim adamin soguk davranmasina takilma bence su anlik. Zaten henuz ask enerjisi yok denmis . Hemen pes etme bence. Zamanla senin varligin onun hayatinda yer edinebilir . Eger dogru ilerlerse.Bi noktaya kadar cabala sen , bu cabani gorsun ve sonra birak. Ondan sonra yoklugunda sana aslinda ihtiyaci oldugunu gorecektir ve o adim atacaktir , eger sizin icin bir ihtimal varsa. Yoksa zaten tamamen birakirsin , sen ilgini goster , yapiskan bir sekilde degil ama , asilce.
sufalı çok kötüydü bende karşı taraf için tam ters şeyler söyledi verdiği vakitte dolmak üzere bakalımHa birde sufalı var. Onu deneyen çıkan çıkmayan var mı acaba? Çok düşmüyor ismi burda
Yok artik bu neeeeeKızlar Serkan tek 100lira diyo şaka mı ne bakıyor ki
Ben baktirdim cok yuvarlakti. Bir kisi icin sordum o olabilir de olnayabilir de tarifin uyuyor ins o olur dedi :) simdi ne diyeyim bilemedim bu sozleri duymak icin fal baktirmama gerek yoktu kendim de bu ihtimalleri zaten biliyorum. Enerjini dusurme bence fali kafanda iptal etmerhaba. falsepeti rezzan a fal baktıran ve cıkan var mı acaba ? bugun baktırdım cok olumsuz seyler soylemıs 30 tane falcı olumlu bu rezzan olumsuz
Bende bu şoku Venüs te yaşamıştım ya arkadaş online fal bu 50 ya da 100 gibi rakamlar çok fazlaKızlar Serkan tek 100lira diyo şaka mı ne bakıyor ki
Ben baktirdim cok yuvarlakti. Bir kisi icin sordum o olabilir de olnayabilir de tarifin uyuyor ins o olur dedi :) simdi ne diyeyim bilemedim bu sozleri duymak icin fal baktirmama gerek yoktu kendim de bu ihtimalleri zaten biliyorum. Enerjini dusurme bence fali kafanda iptal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?