Binnaz Abla

Kızlar byv de kime baktırayım sizce ilk defa baktırıcam Binnaz da baktırıyorum hep en iyi kim dersiniz fama Aylin Serkan tek emine kurtuluş adı çok geçti ama bilemedim çıkan birileri var mı bunlardan..

Bu Arada gizem Binnaz da bana sen yaz sonra akışa bırak o daha sonra sana gelicek iletişim kurmalısın demişti şu an aşk enerjisi yok ama sonrasında doğru seçimi sen olacaksın demişti ben yazdım ama Adam gayet geniş cvp geç veriyo netini kapatmış söylemiyo sabah arkadaşın yanındaydım diye msj atmış vs hiç yani soğuk soğuk davranıyo gizemin falı iptal etmiştim ama sanırım onun dediği gibi olacak nehir de aynı şeyi demişti önce yavaş yavaş msjla olacak diye olacak mı bilmiyorum ama Asenatta öyle demişti direk sevgili olmayacaksınız önce ufak msjlaşmalar halinde olacak demişti valla öyle mi olur bilmiyorum ama şu an böyle bişey yaşanıyor gibi tekrar barışırsak tam onların dediği olacak ben hiç sanmasam da

Kizlar merhaba :) yesilcingeneye baktiranlar ve cikanlar ne yolladilar ne önerirsiniz?

Medyumsahande ben baktirdim canim soruyu ustu kapali sordum detaylandirmadim ona ragmen cidden nokta atisiydi net tarih verdi cikars cidden sasiririm.Martin onbesi dedi.

Emine kurtulus , sema , aylin indirimdeylen deneyebilirsin . Eminenin cok sevimli bir tarzi var cok ilginc detaylar biliyor. Semanin karsi taraf ve durum analizi iyi. Aylin de su ani ve hissettiklerini iyi biliyor iki tarafin da , sicakkanli , enerjisini sevebilirsin.
Canim adamin soguk davranmasina takilma bence su anlik. Zaten henuz ask enerjisi yok denmis . Hemen pes etme bence. Zamanla senin varligin onun hayatinda yer edinebilir . Eger dogru ilerlerse.Bi noktaya kadar cabala sen , bu cabani gorsun ve sonra birak. Ondan sonra yoklugunda sana aslinda ihtiyaci oldugunu gorecektir ve o adim atacaktir , eger sizin icin bir ihtimal varsa. Yoksa zaten tamamen birakirsin , sen ilgini goster , yapiskan bir sekilde degil ama , asilce.

Ha birde sufalı var. Onu deneyen çıkan çıkmayan var mı acaba? Çok düşmüyor ismi burda

Canım teşekkür ederim bilgi için aslında Bende öyle yapmayı düşünüyorum ayrılan bendim ve bir hafta yazdı o sonra ters yaptım çok kızmıştım bazı hareketlerine sonra da hiç yazmadı 5ay sonra ilk kez aradığımda yaz arada dedi dün dayanamadım artık yazdım ama numaramı kaydetmemişsin dedim hep aklım da ki zaten falan dedi ilk önce sonrasında o msjlar yarım saat bir saatte Bi geldi sonra da cvp vermedi işte sabah yazmış dediğin gibi biraz çabalicam ve Oraya gittiğimde Çağırıcam kahve İçelim falan diye görünce dayanamazdı o bana bakalım ne olacak etrafında çok kız var biz ayrıldıktan sonra Bi arttı Nasıl anlamıyorum gerçekten o yüzden boş kalmıyor çok sosyal acısını bile yaşamadığını düşünüyorum ki zaten sonra da bişey yapamam artık olursa olur olmazsa hayırlısı böyleymiş derim yeniden

Ha birde sufalı var. Onu deneyen çıkan çıkmayan var mı acaba? Çok düşmüyor ismi burda
sufalı çok kötüydü bende karşı taraf için tam ters şeyler söyledi verdiği vakitte dolmak üzere bakalım

merhaba. falsepeti rezzan a fal baktıran ve cıkan var mı acaba ? bugun baktırdım cok olumsuz seyler soylemıs 30 tane falcı olumlu bu rezzan olumsuz

merhaba. falsepeti rezzan a fal baktıran ve cıkan var mı acaba ? bugun baktırdım cok olumsuz seyler soylemıs 30 tane falcı olumlu bu rezzan olumsuz
Ben baktirdim cok yuvarlakti. Bir kisi icin sordum o olabilir de olnayabilir de tarifin uyuyor ins o olur dedi :) simdi ne diyeyim bilemedim bu sozleri duymak icin fal baktirmama gerek yoktu kendim de bu ihtimalleri zaten biliyorum. Enerjini dusurme bence fali kafanda iptal et

Kızlar,

Öncelikle Kadınlar Günümüz kutlu olsun diycem. Bir kutlama değil tabii ki bu, ortaya çıkışı, ilk farkındalık yaratan olay çok acı. Kadın haklarına özellikle dikkat çeken bir gün olması sebebiyle çok önemsiyorum bugünü ve dünyada gelişmiş kabul edilen İsviçre, İngiltere, Fransa gibi ülkelerden çok daha önce kadın haklarını insani, medeni seviyeye getiren, erkekle aynı hakları tanıyan, bize şimdi çok olağan, zaten doğal olan, olması gereken bir şeymiş gibi gelen bu hakları yasalaştıran Büyük Önderim Atatürk'ü bir kez daha çok büyük minnet ve saygıyla anıyorum. Hele de bunu müslüman bir ülkede yapmak çok büyük bir devrimdir. Diğer ülkelerdeki hemcinslerime baktıkça ona her gün teşekkür ediyorum.

Dünyada kadınların çok büyük mücadelelerle elde ettikleri veya sindirilip elde edemedikleri kadın haklarını yasalaştırarak bize hediye ettiği için Atatürk'e minnetarım...

valla bende bılemedım bır suru falcı olumlu konusup bu olumsuz dıyınce sastım kaldım. aklında senden baskası yok derken hepsı rezzan baska bırı araya gırmıs onun yuzunden ayrılmıssınız dedı moralımı bozdu

Şimdi de size 3 gündür kafa yorduğum, ama hala sonuca ulaşamadığım bir şey söyliycem... Çok kızmayın ama, günlerdir ben yeterince kızdım çünkü.... Konu şu, bir fal baktırdım, yeni iş, iş değişikliği ile ilgili. Falcı dedi ki, sen kurumsal bir iş düşünüyorsun ama hemen 10 gün içinde bir arkadaşınla ortak bir yer açıcaksınız. İmkannnn, ihtimal yok, devamını okumadım/dinlemedim bile.... Amma sallamasyon dedim geçtim

Sanıyorum 10 gün değil, 12 gün sonra falan (8-9 da olabilir ), bir arkadaşım dedi ki "ben mağazamı devrettim, şu işi yapmak istiyorum, gel beraber yapalım" Biz yer tuttuk, dekorasyona karar verdik ve eşyalar gelmeye başladı Ortada hiçççç bir şey yoktu. Yok öyle düşünce okuma, tahmin falan mümkün değilll

Geldik en önemli hususa kim bu falcı ???? Hatırlamıyorum... Kafayı sıyıracam hatırlamıyorum Bütün falları elden geçirdim, yokkk, Telefonda baktırdıklarımı not alıyorum, yokkk Falıyla ilgili tek aklımda kalan bu, saçma diye üstünde durmadım çünkü Çok yakın zamanda baktırdım yani 10-10 desem 20 gün 1 ay en fazla... Kim olduğunu bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…