- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
hangi sitede baktırmıstın belkı ordan hatırlayabılırsın hayırlı olsun yenı ısındeŞimdi de size 3 gündür kafa yorduğum, ama hala sonuca ulaşamadığım bir şey söyliycem... Çok kızmayın ama, günlerdir ben yeterince kızdım çünkü.... Konu şu, bir fal baktırdım, yeni iş, iş değişikliği ile ilgili. Falcı dedi ki, sen kurumsal bir iş düşünüyorsun ama hemen 10 gün içinde bir arkadaşınla ortak bir yer açıcaksınız. İmkannnn, ihtimal yok, devamını okumadım/dinlemedim bile.... Amma sallamasyon dedim geçtim
Sanıyorum 10 gün değil, 12 gün sonra falan (8-9 da olabilir), bir arkadaşım dedi ki "ben mağazamı devrettim, şu işi yapmak istiyorum, gel beraber yapalım" Biz yer tuttuk, dekorasyona karar verdik ve eşyalar gelmeye başladı Ortada hiçççç bir şey yoktu. Yok öyle düşünce okuma, tahmin falan mümkün değilll
Geldik en önemli hususa kim bu falcı ????Hatırlamıyorum... Kafayı sıyıracam hatırlamıyorum Bütün falları elden geçirdim, yokkk, Telefonda baktırdıklarımı not alıyorum, yokkk Falıyla ilgili tek aklımda kalan bu, saçma diye üstünde durmadım çünkü Çok yakın zamanda baktırdım yani 10-10 desem 20 gün 1 ay en fazla... Kim olduğunu bulamıyorum
merhaba. falsepeti rezzan a fal baktıran ve cıkan var mı acaba ? bugun baktırdım cok olumsuz seyler soylemıs 30 tane falcı olumlu bu rezzan olumsuz
Şimdi de size 3 gündür kafa yorduğum, ama hala sonuca ulaşamadığım bir şey söyliycem... Çok kızmayın ama, günlerdir ben yeterince kızdım çünkü.... Konu şu, bir fal baktırdım, yeni iş, iş değişikliği ile ilgili. Falcı dedi ki, sen kurumsal bir iş düşünüyorsun ama hemen 10 gün içinde bir arkadaşınla ortak bir yer açıcaksınız. İmkannnn, ihtimal yok, devamını okumadım/dinlemedim bile.... Amma sallamasyon dedim geçtim
Sanıyorum 10 gün değil, 12 gün sonra falan (8-9 da olabilir), bir arkadaşım dedi ki "ben mağazamı devrettim, şu işi yapmak istiyorum, gel beraber yapalım" Biz yer tuttuk, dekorasyona karar verdik ve eşyalar gelmeye başladı Ortada hiçççç bir şey yoktu. Yok öyle düşünce okuma, tahmin falan mümkün değilll
Geldik en önemli hususa kim bu falcı ????Hatırlamıyorum... Kafayı sıyıracam hatırlamıyorum Bütün falları elden geçirdim, yokkk, Telefonda baktırdıklarımı not alıyorum, yokkk Falıyla ilgili tek aklımda kalan bu, saçma diye üstünde durmadım çünkü Çok yakın zamanda baktırdım yani 10-10 desem 20 gün 1 ay en fazla... Kim olduğunu bulamıyorum
hangi sitede baktırmıstın belkı ordan hatırlayabılırsın hayırlı olsun yenı ısınde
banada hazıran ayında bırı olucak dedıben baktırdım hepsi olumlu konuşurken o olumsuz konuşmuştu. kasımda da balık burcu biriyle feci bir aşka başlayacağımı söylemişti. hiçbiri çıkmadı.
banada hazıran ayında bırı olucak dedıolumlu konusanlar cıkmıstır ınsallah senın ıcın guzel olan ne ıse o olsun
Şimdi de size 3 gündür kafa yorduğum, ama hala sonuca ulaşamadığım bir şey söyliycem... Çok kızmayın ama, günlerdir ben yeterince kızdım çünkü.... Konu şu, bir fal baktırdım, yeni iş, iş değişikliği ile ilgili. Falcı dedi ki, sen kurumsal bir iş düşünüyorsun ama hemen 10 gün içinde bir arkadaşınla ortak bir yer açıcaksınız. İmkannnn, ihtimal yok, devamını okumadım/dinlemedim bile.... Amma sallamasyon dedim geçtim
falsepeti rezzan olumsuz falalem rezzan abla olumlu konustu offf ıyıce karıstı kafam baktırmıycam dedıkce cekıyor bısey sankıolumlu konuşanlar da yarım yamalak çıktı yani aslında benim o olayı kimse tam bilemedi :)) bir arkadaşıma da rezzan olumsuz konuşmuştu onun da patlamıştı, senin de olumsuzsa takma bazıları olumsuz konuşup moral bozmak için falcı olduğunu düşünüyorum bazen
bence de :) kesinlikle 100 tl lil bir falcı da değil üstelikserkan tek heralde 10 yazcagına yanlıslıkla 100 yazmıs:) bir sıfır herseyi değiştirir
Ayline hiç su falı atan oldu mu? nasıl bakıyor acaba?
falsepeti rezzan olumsuz falalem rezzan abla olumlu konustu offf ıyıce karıstı kafam baktırmıycam dedıkce cekıyor bısey sankıgercı dua veren falcılara cok ınanasım gelmıyor
Medyumsahande ben baktirdim canim soruyu ustu kapali sordum detaylandirmadim ona ragmen cidden nokta atisiydi net tarih verdi cikars cidden sasiririm.Martin onbesi dedi.
olumlu mu konustu genel olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?