Binnaz Abla

Tarih olarak uzak mi vetdigi tarih imkansiz dedigin sey ne peki cok ozel degilse cikabilir belki.

Bana iletisime geciksiniz dedi olabilirligi var direk sevgili olup pembe hayaller soylemedi.

medyumsahande den gelenn fal,, bir cumlesı tutmadı, yusyuvarlak

Selam kartlarını yeni bir ilişki için oldukça olumlu gördüm ama sen biraz ümitsizsin bu konuda kafan sürekli erkek arkadaşında oldugu için çevrendeki kişileri göremiyorsun. gelecegi olacak ciddi uzun ömürlü bir ilişki istiyorsun. aradıgını bulamamışsın henüz. erkek arkadaşınlada daha önceden bir ayrıl bir barış olayları ve aradaki gel gitler çelişkiler yüzünden soğuma var ama hala duyguların var erkek arkadaşına karşı bastıyorsun. yeni bir ilişkiye hazır hissediyorsun kendini kartlarında senden etkilenen 2 kişi görüyorum bunlardan bir tanesi yakın çevrende ve ara ara konuşma geçmiş aranızda ama sen böyle birşey düşünmemişsin bu kişiyi görünüş olarak beğenmişsin. bu konuşmanın üzerinden 1 ay kadar geçmiş. kendisi sana duygu besliyor bu duygularını kısa boylu bir kız sayesinde sana iletecek. esmer bir kız sana haberi getirecek olan. şaşıra bilirsin aranızda fazla görüşme geçmemiş cünki isimle ilgili bir harf göremedim. bu kişiyle nisan ayında tanışlacaksın karakter olarak aradıgın gibi oldugunu görüyorum biraz kıskanç biraz duygusal ve romantik herşeyi kıvamında yaşayan bir kişi bu kişiyle tanışman nisanda olacak diğer kişi ise ne sana yakın nede sana uzak bu kişiye anlam veremedim bazı korkuları var o yüzden açılmak konusunda zorluklar yaşıyor reddilme korkusu bu bu kişiyle bu ay içinde yüz yüze görüşeceksin ama tam bir bilinmez gizemli bir karakteri var bu gizem seni rahatsız edebilir. eski erkek arkadaşın için kartlarında gel gitler var bu kişi bi senden hoşlanıyor bi hoşlanmıyor beklemedigin bir anda ulaşacak sana bu gizemli kişi erkek arkadaşında olabilir. nisan ayında tanışacak oldugun yeni kişiyi sana öneririm. bu kişi seni görünüş ve karakter olarak etkileyecek. aşk hayatın bu sene gecen yıllara göre daha güzel gececek. kartlarında bunları gördüm detay istedigin yada eksik bıraktıgım birşey varsa yorumunda istedigin kadar soru sorabilirsin. yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum

Birçok kişiye uyabilecek kötü bir kurgu bence bu fal falan sayılmaz bence kusura bakmayın da

Bende yesilcingeneye attim o da mart ayinda ufak bir konusma var dedi.Yesilcingeneye baktirio fali cikan var galiba ben forumda gormustum

kızlar byv da falcı semanın verdıgı tarıhlerde gelısmeler yasayanlar var mı ? söylediği aylarda falan?

fal sepeti Medyum Gizem nasıl? hergün bakıyorum da baktıran en az 4 kişi oluyor gibi sayfasında var mı baktıran?

Yorumcu Zeus nasıl buna baktıran var mı? çok fal bakmış 2bin küsür..

Tellwedw gelecektenhaberler ve fallarkralicrsine baktiran var mi nedense bu ikisi de ayni kisi gibi ama hisli bir hatun.Bu ikisine baktiran var mi kizlar.

Kızlar bu arada farkettim ki Yeşil Çingene konuşulmuş son birkaç sayfada, tek tek alıntılamıyorum. Bence 30 TL'lik birçok falcıdan çok daha dolu bakan, falı tek bir tespit ya da olasılıklar etrafında evirip çevirmeyen, eveleyip gevelemeyen bi falcı. Hatta benim fal baktırdığım sırada farkında olmadığım bir şeyi bana söyleyen falcılardan biri. Üzerinde durmamıştım ilk baktırdığımda ama sonrasında cidden onun dediği gibi bir durum olduğunu gördüm. Gelecek çıkar mı çıkmaz mı bilmem, geniş bir zaman dilimi vermiş, ama 10 TL için oldukça dolu bi fal olduğunu söyleyebilirim. Profilini incelediğimde herkese olumlu mu diyor diye düşünüyor insan ama benim falım pembe tablo değildi onu söyleyebilirim. Mesajlara da cevap veriyor, çok da tatlı bi enerjisi var bence.

aynen ben de çok beğendim hatta çıktı falı ama 2. soruma cevap vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…