hoş buldummmm :) bu süre zarfında baktırmadım kiHoşgeldin =))
asıl sende ne var ne yok bu sürede çıkan çıkmayan fallar hakkında bilgi isteriz :)
aynen ben de çok beğendim hatta çıktı falı ama 2. soruma cevap vermedi
Mutlaka verir benim gördüğüm kadarıyla, hatta bana 1 gün sonra yazmıştı demişti rahatsızdım biraz falan filan...Ben geçen gün bir soru sordum üzerinden bildiğin muhabbet ettik, artık ben adama dedim neyse zapeki bir tek kahvede mi iyi yeşilcingene??manınızı almayayım teşekkürler diye, yoksa bildiğin ilgili ve istekli bir şekilde cevap veriyor gibi geldi bana. Falı ne zaman baktırdın da çıktı ki? Zaman vermiş miydi? Tatlı bi tip ya, ben ilk "5 yıldız vermeyene cevap vermiyorum" tavrını itici bulmuştum açıkcası ama tavrı, yaklaşımı da bi o kadar sevimli. 5 yıldız muhabbetini de kaldırmış sanırım. İsabet olmuş=)
peki bir tek kahvede mi ıyı yeşil cingene?
ve beğendim, çıkan şeyler var diyorsun?Ben tarot baktırmıştım, kahvesi hakkında fikrim yok.
ne baktırmıstın cıkmıstı ?aynen ben de çok beğendim hatta çıktı falı ama 2. soruma cevap vermedi
Yesilcingenin dedigi cikmis miydi canim sende.
ve beğendim, çıkan şeyler var diyorsun?
Mutlaka verir benim gördüğüm kadarıyla, hatta bana 1 gün sonra yazmıştı demişti rahatsızdım biraz falan filan...Ben geçen gün bir soru sordum üzerinden bildiğin muhabbet ettik, artık ben adama dedim neyse zamanınızı almayayım teşekkürler diye, yoksa bildiğin ilgili ve istekli bir şekilde cevap veriyor gibi geldi bana. Falı ne zaman baktırdın da çıktı ki? Zaman vermiş miydi? Tatlı bi tip ya, ben ilk "5 yıldız vermeyene cevap vermiyorum" tavrını itici bulmuştum açıkcası ama tavrı, yaklaşımı da bi o kadar sevimli. 5 yıldız muhabbetini de kaldırmış sanırım. İsabet olmuş=)
ne baktırmıstın cıkmıstı ?
3 gün oldu baktıralı ilk mesajına çok ilgili cevap verdi, muhabbet havası vardı hatta ama 2. kez soru sorduğumda cevap vermedi söyledim ama dönmedi belki görmemiştir bilmiyorum. ben mesajlara ilgili cevap verme konusunda en çok ecem23 selena ve derin2013 ü beğendim. eyifer diye biri var bir mesaj hakkım daha olsa kızın saçını başını yolabilirdim sinir etti beni. yeşilçingene bana mart sonu en geç dedi ama bir tavsiye vermişti ben de verdiği tavsiyeyi yaptım o akşamında oldu. aynı konu için nesibeye baktırmıştım, son falında duvardan duvara vurdu resmen beni nesibe, soruma bile 2 satır cevap verdi ve gözümü korkuttu ama dediği patladı neyseki.
Verir bence, görmemiş olabilir, bilmiyorum ya da atlamıştır. Ecem23 de falını beğendiklerimden bu arada, çok tatlı ve iyi niyetli bi intiba bıraktı bende de. Hatta falında vade vermişti, ben bir zaman dilimi hissediyor mu diye sorduğumda, net tarihler vermeyi sevmem sapmalar olabilir, zaman verebilmek için çok kuvvetli hissetmiş olmak lazım falan dedi, dürüst bence. Hani şu gün bugün deyip oyalamıyor insanı. Ecem'in falı nasıldı? Ha bu arada Ecem'in de falındaki bir durum çıktı aslında ve çingenenin bildiği şeyle aynı. Sadece farklı bir açıdan yazmışlardı durumu. Biri olanı yazdı, diğeri benim içinde bulunacağım hissiyatı.
Peki canim gelecektenhaberlere attin mi ben ona katina atmistim o da cidden nokta atisi yapmisti.Bir de monspackle laratarotu ask fali baktirdim bu kizda cidden iyiydi bende ne pembeciydi ne asiri olumsuz.Bir iki tane kimsenin bilmedigi sey soyledi bana erkek arkadssin gizli yonleri bazi seyleri senden sakliyor karakteri biraz tuhaf bugun evet dedigi seye yarin hayir diyebilen biri bu sadece biriydi.Monspackle denenebilir iyiydi bana gore.
yani yeşilcıngene mi serkan tek mi desem?? :/serkan tek nasıl ola ki hatunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?