Binnaz Abla

Hoşgeldin =))
asıl sende ne var ne yok bu sürede çıkan çıkmayan fallar hakkında bilgi isteriz :)
hoş buldummmm :) bu süre zarfında baktırmadım ki bir tek yazın falcı semaya su atmış ve beğenmiştim. dün de hüma yı denedim, içimde kalmıştı. analiz ve an çok iyi. yalnız yakın tarıh ve hep olumlu olması düşündürüyor beni :/ birkaç ay içinde göreceğiz bakalım

aynen ben de çok beğendim hatta çıktı falı ama 2. soruma cevap vermedi

Mutlaka verir benim gördüğüm kadarıyla, hatta bana 1 gün sonra yazmıştı demişti rahatsızdım biraz falan filan...Ben geçen gün bir soru sordum üzerinden bildiğin muhabbet ettik, artık ben adama dedim neyse zamanınızı almayayım teşekkürler diye, yoksa bildiğin ilgili ve istekli bir şekilde cevap veriyor gibi geldi bana. Falı ne zaman baktırdın da çıktı ki? Zaman vermiş miydi? Tatlı bi tip ya, ben ilk "5 yıldız vermeyene cevap vermiyorum" tavrını itici bulmuştum açıkcası ama tavrı, yaklaşımı da bi o kadar sevimli. 5 yıldız muhabbetini de kaldırmış sanırım. İsabet olmuş=)

peki bir tek kahvede mi ıyı yeşil cingene?

Yesilcingenin dedigi cikmis miydi canim sende.

Bana soruyorsanız, birkaç ayı daha var çıkmasına. Ama tahlilleri başarılı, bir de dediğim gibi falda dediği bir şey vardı, ve sormadığım hatta aklıma bile getirmediğim bir ihtimaldi. Faldan birkaç gün sonra tesadüfen falında dediği şeyin doğru olduğunu gördüm, onun üzerine ellerimde sorular, kapısında sırılsıklam belirdim anında=)

Ben de katina atmistim katina falinda ustayimdir yazisi profilinde dikkatimi cekmisti.Sorulara da aninda net cevaplar vermisti.

Ani ve karsi tarafin dusuncelerini iyi bilmisti bana da nisan sonu dedi umarim cikar bekleyip gorucez.

ve beğendim, çıkan şeyler var diyorsun?

Evet, açıkcası beğendim ben. Şöyle diyeyim Serüven'i hiç beğenmemiştim ben, 30 TL edecek bir fal değildi. Bunun yanında yine 30 TL civarı baktırıp çok alelade bulduğum fallar olmuştur, onlarla kıyaslarsam solluyor bana göre bu adamın falı. Çünkü boş atmıyor gibi geldi bana. Bir arkadaşım atmıştı ben daha yollamadan, onun en beğendiği fallarından biri olmuştu, hem tutarlılık hem de anlık tespitler açısından. Ha yine de etkilemek istemem, şimdi güzel derim siz yollar beğenmezsiniz olabiliyor sonuçta böyle durumlar ama 10 TL de denenmeyecek bir rakam değil sanki.

3 gün oldu baktıralı ilk mesajına çok ilgili cevap verdi, muhabbet havası vardı hatta ama 2. kez soru sorduğumda cevap vermedi söyledim ama dönmedi belki görmemiştir bilmiyorum. ben mesajlara ilgili cevap verme konusunda en çok ecem23 selena ve derin2013 ü beğendim. eyifer diye biri var bir mesaj hakkım daha olsa kızın saçını başını yolabilirdim sinir etti beni. yeşilçingene bana mart sonu en geç dedi ama bir tavsiye vermişti ben de verdiği tavsiyeyi yaptım o akşamında oldu. aynı konu için nesibeye baktırmıştım, son falında duvardan duvara vurdu resmen beni nesibe, soruma bile 2 satır cevap verdi ve gözümü korkuttu ama dediği patladı neyseki.

Peki canim gelecektenhaberlere attin mi ben ona katina atmistim o da cidden nokta atisi yapmisti.Bir de monspackle laratarotu ask fali baktirdim bu kizda cidden iyiydi bende ne pembeciydi ne asiri olumsuz.Bir iki tane kimsenin bilmedigi sey soyledi bana erkek arkadssin gizli yonleri bazi seyleri senden sakliyor karakteri biraz tuhaf bugun evet dedigi seye yarin hayir diyebilen biri bu sadece biriydi.Monspackle denenebilir iyiydi bana gore.

Verir bence, görmemiş olabilir, bilmiyorum ya da atlamıştır. Ecem23 de falını beğendiklerimden bu arada, çok tatlı ve iyi niyetli bi intiba bıraktı bende de. Hatta falında vade vermişti, ben bir zaman dilimi hissediyor mu diye sorduğumda, net tarihler vermeyi sevmem sapmalar olabilir, zaman verebilmek için çok kuvvetli hissetmiş olmak lazım falan dedi, dürüst bence. Hani şu gün bugün deyip oyalamıyor insanı. Ecem'in falı nasıldı? Ha bu arada Ecem'in de falındaki bir durum çıktı aslında ve çingenenin bildiği şeyle aynı. Sadece farklı bir açıdan yazmışlardı durumu. Biri olanı yazdı, diğeri benim içinde bulunacağım hissiyatı.

ikisinin falı çok farklıydı bende, yeşilçingene fazla olumluydu, ecem23 de hani olumlu gibiydi ama karşı tarafı çok kötü biri olarak anlatmış. ciğerini bildiğim insanı sorgulattı biraz, objektif bakarsam baktırdığım en gerçekçi fal olabilirdi ve puan kaygısı yok bu hoşuma gitti. öyle biri binnazda olsa linç ederlerdi kesin ha ama baktırır mıyım tekrar dersen tellweden kimseye çok aşırı krize girmezsem baktırmam diyebilirim çünkü güvenmiyorum ordakilere. sürekli 5 vermezsen falına cevap vermem, 5 vermezsen seni cümle aleme rezil ederim tavırları çok itici. bana orda en sağlam çıkan yeşilçingene ve derin2013 oldu sanırım, selena bile patlamıştı. sende çıktılarsa baktırabilirsin ama enerjileriniz uyuşmuş demek ki eceme aşk sonuç falı mı baktırmıştın canım?

gelecektenhaberler hakkında fikrim yok. Ben bugüne kadar baktırdıklarımı söyleyecek ve değerlendirecek olursam;

Bir yolun var; Serkan ve Aylin'e baktırdım. İkisinin de bildiği şeyler oldu, Serkan'a katina, Aylin'e kahve atmıştım. Aylin'e baktırdığım sırada söylediği birkaç şeyi çok kaale almamıştım, bugün bir arkadaşım bildiği durumlar olduğunu söylediğinde bir aydınlanma yaşadım. O zaman farkında değilmişim sadece. Serkan'ın da durum tespiti yerindeydi, yalnız ikisi de aynı zamanı vermişlerdi bana, zaman geldi geçti, çok olmasa da. Ama zamanda sarkmalar olabilir diye düşünüyorum falda net bir zaman vermek zor zanaat.

İlkay'a fal sepetindeyken yıldızname baktırmıştım, şu anda elimde kayıt yok ama benim hakkımda söylediği tespitler çok yerindeydi.

Tellwe'de Ecem, Selena, Serüven, SuFalı, Ugga ve YeşilÇingene'ye baktırdım.

Ecem, Yeşil Çingene ve Ugga en beğendiklerim diyebilirim. Selena'nın da tespitleri başarılıydı ancak onda şöyle bir talihsizlik yaşadım ondan içime sinmemiş olabilir. Selena'yı zaten senelerdir forumda duyar merak ederdim. Ocak ayında fal attım kendisine yalnız erkek arkadaşımın ismini yazmayı unutmuşum. Buna rağmen yorumlamıştı ve hani çok boş bi fal da değildi ama kime yollasan uyabilecek bir faldı öte yandan. Selena her yerde bas bas "isim enerjisiyle bakıyorum, isimler önemli" dediği için içime sinmedi ve kendisine soru kısmında belirttim bu görüşümü. Dilerseniz yeni fal atayım sizi de mağdur etmemek adına dedim, baktım artık boşver dedi. Bir şey diyemedim ben de. Ama iyi niyetli tatlı bi hatun olduğunu düşünüyorum yine de.

Serüven'in falı çok alelade, özensiz geldi bana, kaç gün beklediğime yanarım. 30 TL etmez. Onu da forumdan çok duyuyordum ve çok umutluydum ama ıh ıh Serüven ile olan serüvenim başlamadan bitti.

SuFalı'nın falı da kötü diyemem ama 30 TL eder mi bilemem. O da Mart-Nisan gibi bir vade verdi çıkarsa koşarak foruma gelir SuFalı ablacım haksızlık ettim sana diye bas bas bağırırım. Falı çıkabilecek bir fal, tutarlı, ancak bahsettiği bir durum çok olası gelmedi bana. Kendisine de belirttim, bu dönemde atılan adımları kestiremeyebileceğimi söyledi kendinden emin bir şekilde. Olası gelmeyen ihtimale gelince, Ugga da benzer bir şey söyledi aslında, belki de bana olası gelmeyen ihtimal çok da OLMASI muhtemel diye düşünmeye başladım. Ha Yeşil Çingene'nin bildiği durumu diğerleri hiiç görmedi tabi bi de o var, Ecem gördü diyebiliriz öteki mesajımda belirttiğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…