- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
yani yeşilcıngene mi serkan tek mi desem?? :/
Serkana baktirmadim canim ama arkadaslarimin fallarini biliyorum fal hanimefendi ve beyfendiden ibaret beyni yaniyor insanin okurken :) haberin olsun :) begeninide var begenmeyenide :)yani yeşilcıngene mi serkan tek mi desem?? :/
ŞU AN İKİSİ DE AYNI ÜCRET YA :) KARARSIZ KALDIM :) TEŞEKKÜR EDERİMserkan tek e ilk çıktığı zamanlarda 7.5 tlye kahve atmıştım 50 liraya kahve bakanlardan çok daha iyi bakmıştı öyle diyim. falı yarı yarıya çıktı ama baktırdığım en iyi kahve falıydı diyebilirim. yeşilçingenin tarzı çok farklı daha sempatik geldi bana, asıl konudaki falı çıktı. serkan tekin tarzı değişmediyse insanı döver gibi yazıyor hanfendi hanfendi diye
BEYİN ZATEN YANMIŞ TATLIM DA ÇIKMASI MÜHİM :) BİR YANAIM YEŞİLÇİNGENE DİYOR; DİĞER YANIM DA O NASILSA 10TL KALACAK,HAZIR İNDİRİMDEYKEN SERKANI ARADAN ÇIKAR DİYOR? :/Serkana baktirmadim canim ama arkadaslarimin fallarini biliyorum fal hanimefendi ve beyfendiden ibaret beyni yaniyor insanin okurken :) haberin olsun :) begeninide var begenmeyenide :)
BEYİN ZATEN YANMIŞ TATLIM DA ÇIKMASI MÜHİM :) BİR YANAIM YEŞİLÇİNGENE DİYOR; DİĞER YANIM DA O NASILSA 10TL KALACAK,HAZIR İNDİRİMDEYKEN SERKANI ARADAN ÇIKAR DİYOR? :/
hoş buldum tatlım :) yalnız iyi mi ettim ,kötü mü bilinmezKızlar Kadınlığınızın, değerinizin, emeğinizin ölünceye dek yılın her gününde bilinip takdir edileceği nice günlere...
@bilhassa sevindim tatlıcım çok, falcıyı bulursan daha bi seviniriz ailecekyerli? yabancı? eski? yeni? sesli? yazılı ?bunlar belki ipucu olur..
yettigari hoşgeldin kuzucum, sen yokken deneyimlerimi yazsam burdan oraya uzun ince bi yol olur, gitmişim gündüz gece
Serkan ın Sema olduğunu düşünenlerdenim kendi falıma ve izlerime göre.. Sema maalesef bana da tatlı yedirenlerden sonucu..
Yeşil çingene kadın mı erkek mi anlamadım, 5 yışdız olmadan cevap vermediği zamanlarda sinir olmuştum ama bahar çıkışı dedikleri olursa, şapka çıkarırım ayrı..
Asenat çıktı ilk part, sonunu bekliyorum..
Ecem ortada kaldığım biri oldu.. diğer Selena, Aylin,Hüma,Venüs, Derin,Hanzede,İlkay,Saraylı,Nesibe etc neredeyse tamamına yakını bende aynı olduğu için ya toplu şükranlarımı ya esefle birlikte teessüflerimi sunacağım :)
Şahande konusunda da fikrim yani benzerleriyle birlikte düşündüğümde bazı falcıların herkese uyabilecek kıstasta fal yorumladığını düşünüyorum..yani ilişkiler genelde gelgitten, maddi ailevi skıntıdan, 3. kişilerin etrafta cirit atmasından gibi gibi sekteye uğrayıp, bozulur zaten. denemem sanırım onu..
bende 10tl gözüküyor?Bence de Serkan hazır indirimdeyken Serkan'a baktır, çingene nasılsa 10 TL. Benim de byv indiriminden sonra aynen aklım çelindi Serkan ve Aylin kulvarında. Yalnız Serkan'ın 100 TL yazıyor ya muhtemelen sistem hatası, e 12'ye de az kaldı düzeltmeyecekler mi ya da ödeme ekranında düzelir mi sorunsalı ...
bende 10tl gözüküyor?
hoş buldum tatlım :) yalnız iyi mi ettim ,kötü mü bilinmezserkan sema ise iyidir yalnız semanın yazınki su falındakileri bana dönüp yazarsa kötüdür erkek falcı sevmem ama bu akşam takıldım gittim serkan ve yeşilçingeneye. bu arada yesılcingeneye abla dıyen de var agabey de hepsini kabul etmiş gibi düzeltmemiş;anlamadım ben de.
hoş buldum tatlım :) yalnız iyi mi ettim ,kötü mü bilinmezserkan sema ise iyidir yalnız semanın yazınki su falındakileri bana dönüp yazarsa kötüdür erkek falcı sevmem ama bu akşam takıldım gittim serkan ve yeşilçingeneye. bu arada yesılcingeneye abla dıyen de var agabey de hepsini kabul etmiş gibi düzeltmemiş;anlamadım ben de.
artık çok geçCanim bence serkan atma ben atmistim fali surekli hanimefendi beyefendi tekratlamak fali da cikmadi zaten karsi tarafin aklindan gecenlerini bilmedi gecmisi bilemedi ben begenmemistim onun yerine monspackle ya da yesil cingebeyi deneyebilirsin canim bencr.
artık çok geçmons u ilk cıktıgında denemiştim. ehhh...çok kısaydı. yeşilcingene de aklımda kısmet başka akşama. üfff yaklaşık 7ay sonra sırf 1tane baktıracağım diye girdim; 4 oldu
gidişatı bilenler oldu ama net tarihlerin hepsi yalan oldu tatlımİşte Semaya söylediklerimi, Serkan o hesaptan bana kahve ya da kartta çıkamayacak şekilde söyleyince birden bire şimşekler çaktı,çakralar açıldı ki bunu bi iki arkadaŞ da söyledi .. diğer taraftan ikisinin alakasız olduğunu diyenler de var ancak ben Serkan ilk falı ve son falı baktığımda biri vasat altı diğeri mükemmle yakın olunca ben kuvvetle aynı diyorum şahsen..
Valla burayı seviyorum ama her gördüğümü ak sakallı küreli falcı sanıp atladığım günlerden bugünlere geldiğimi düşününce de o günleri düşünüp kızıyorum..:) çer çöpü, katakulleyi , iyiyi kötüyü ayırıyoruz o çok güzel.. kaçırmış olabilirim, senin şu zamana kadar irili ufaklı da olsa çıkanların oldu mu?
son 1haftadır 4kişi :) valla 2sene olmuş be kuzum :) hahah aynı tas aynı hamamSene 2014 , böyleydik akşamdan sabaha en az 3 falı bekliyor olurduk.. öyle oluyo ya uzun aradan sonra 4 kişiye mi attın şimdi :)
son 1haftadır 4kişi :) valla 2sene olmuş be kuzum :) hahah aynı tas aynı hamamkomiğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?