Binnaz Abla

ha bu arada yazın bir fiyasko yaşamıştım. 20tl mıydi neydi. majeste gibi bır adı vardı.byv da. aaa dedim ne güzel biliyor sonra bizim jelibonla tlfda konuşunca layyynnn dedik,kelimesi kelimesine kopyala yapıştır! hiç abartmıyorum, tek kelime değişmemiş. sonra kanıtladık ve paramızı geri aldık yalnız hatunun foyasını cıkaracak yorumu yazamadım ya oraya, ona yanarım. geçen gece de ödemede sıkıntı oldu byv da. sistem hatası diyor AMA tam ödeme onaylamada.len dedim 5kere mi ödedim yoksa kibarca sordum ,durumu anlattım. anam bir dövmedikleri kaldı! bu sorunlar hep siz ve sizin gibi müşterilerin hatası vs diye. yazıyorum yazıyorum cvp yok sonra.dellendim! 1sa boyunca döşedim durdum. şikayetten, forumlarda bahsedeceğime kadar. sonra sabah gayet nazik, anlayışlı, yardımsever bir mail geldi :) maillerim düşmemiş de onlara şipşakkkk halloldu sorun.

evet jelibonla majeste nin majezic alcak kadar baş ağrıtıcı fal fiyaskosunu ben de hatırlıyorum , o Allah tan çekti elini ayağını :), evet öyle oluuyo bir tek byv de ama , valla benim de olunca içimden bi kadırgalı çıkıyo sonra her şey normale dönüyo :)

acıkahvem var onla da jelibonun falı aynıydı benle, daha kimler kimler çıkar böyle ...Ağlasak mı gülsek mi halimize bilemedim :)

keşke yazsaydın durumu yönetime bizim öyle şehrazatla oldu aynı durum seninki gibi hemen iade aldık. ondan sonra da şehrazatı sitede görmedik ama dolandırıcı pislik dolanıyordur bir yerlerde hala. o yüzden sema ve serkan aynı kişi çıkarsa da şaşırmam. yazılı fallardan mümkün olduğunca uzak durmak lazım bizimle dalga geçen çok

Kesinlikle eminim Serkan Tek'in Sema olduğuna ben asla bilemeyeceği ayrıntıları bildi falları da aynıydı hatta eski adamı sormayı bırakıp yenisini sorunca serkan sema olarak attığı faldan birkaç kelime serpiştirip asıl bu geçmişindeki gelecek o önemli senin için onunla barışacaksın gibi yorumlar yapmıştı ki son falda hepsi patladı dediği kişi geldi ve nefret ettiğimi anladım beni de burdan bir arkadaş uyarmıştı son falda emin oldum. Yeşilçingene'ye attım şimdi de yorumları görünce dayanamadım inş o da tanıdık çıkmaz.

güya temmuzdan beri ben de bırakmıştımmmmm nereden estiyse yine yaaa

yazdım canım. uyarımızı yapacağız dedıler

İşte tam olarak bu benim de, ya arada çaktırmamak için farklı senaryolar çiziyolar kime ne tutarsa..o o kadar iyiyse ki kahve katina dan çıkmazdı asla çıkmzdı o detaylar medyum falan olup 100 tl lerden bakıyor olması gerekirdi beyefendinin.. sonra hiç atmadım teyit amaçlı bi fal attım ve emin olduktan sonra atmadım.

yeşilçingeneyi tellwede ilk atmıştım ama fi tarihi olmuş hiç anımsamıyorum ki,tanıdık mı, tanıdığın arkadaşı mı çıkar bilmiyorum .. bildiğim tek şey piyasada her sitede zilyon tane farklı falcının olmadığı, olamayacağı.. ne kadar mübarek bi ülkeyiz dicem orası doğru birsürü zat, şeyh, şıh gelip geçmişte şu 4 ya da 5 yılda fal da futbol gibi amacını aşıp çok ticarileşti

Binnazda karaca durana katina atmistim resmen pembe tablocu hep kart yorunu vardi hislerini katmamis hic begenmedim acikcasi.Bir yolun var fama o da iyiydi iki ay oldu ona baktirali tarih konusunda da mart ayi iliski ayi olacaktir tarihte sapma durumlarini gozonune alin siz dedi.Ayrica tellwede kocaaleme baktirdim ortalamaydi ama fali uzundu bir iki nojta atisi vardi.Tugrulmelih o da pembe tablocu gecmisi de hisleri de bilemedi.

yazdım canım. uyarımızı yapacağız dedıler

ha o zaman ben yanlış okumuşum canım kusura bakma ama uyarımızı yapacağız nedir ya resmen dalga geçmişler binnaz dışındakilerin yönetimi terbiyesizin önde gidenleri zaten bu arada kopyala yapıştır aklıma gelmişken ben de söyliyim, binnazda umut ışık, ece gülen ve lena koval da öyle. umut ışık ve ece güleni o anda farkettim neyseki ama o lena koval tam pislik bir de şirin gözüküyor millete. ilk geldiğinde ona tarot atmıştım vay be ne güzel yorumladı demiştim ama aylar sonra falları okurken bir baktım ebru iyihuylunun falının aynısını göndermiş, sadece şubatı mart yapmış geri kalanının virgülüne bile dokunmamış. o sırada da bunu fark etmemişken katina attım, valla ben şu halimle daha iyi katina bakarım. kadın kartların anlamlarını bile bilmiyor, kitaptan anlamlarını yazıp pespembe bir yorum yapmış. sonra dedim ki aldatma durumu var yalnız, evet valide kartında bunu ben de gördüm diyor artık nasıl salladıysa şimdi bir de 35 tl olmuş allah aşkına yorumlara baksan kadın efsane sanırsın. ona fal gönderenlere cidden üzülüyorum muhtemelen hayatlarında ilk defa fal baktıran insanlar

Ecem'e baktırmış olan birkaç kişi daha biliyorum ve hepimizin ortak bulduğu nokta "gerçekçi" olmasıydı, demek ki hepimizde böyle bir intiba bırakmış. Puan kaygısı yok evet ve yardımsever, ticari kafada biri değil, hani çoğu falcı falı üstünkörü bakıp soruları yanıtsız bırakırken Ecem'in tellwe'den de konuşabiliriz demesi olumlu bir izlenim bırakıyor insanda.

Yani ben hiçbir fal için çıktı diyemem aslında henüz ama hiçbiri boş değil gibi. Ben de fal bahsini kapatıyorum yakında, hepimiz kurtulalım amin=)

dün göndersem mi demiştim lena ya...yorumlardan etkilenip. ucuz atlatmışım

çok çok amin, evet ecem de Saraylı havası var, belki esinlenmiştir tarzından falan naifliği, kibarlığı falan..

falsız günler çabuk gelsin çok amşin tekrar :)

inşallah kapatırsın canım ya takdir ederim ben de onun için uğraşıyorum valla ama en ufak bir olayda ay dur şuna atıyım diyorum sonra aklıma bir şey takılıyor dur öbürüne de atıyım diyorum
aynen hani artık falların çıkıp çıkmamasını geçtim zaten hiçbiri tam olarak bilmiyor, en hayran olduğum nesibenin bile patladığı oldu ama dürüstlük çok önemli. bu sitelerde bizi o kadar çok salak yerine koyan var ki sanırım ecemi de bu yüzden beğendim. herkesten daha gerçekçi ve sert geldi bana ve yardımcı oldu gerçekten

dün göndersem mi demiştim lena ya...yorumlardan etkilenip. ucuz atlatmışım

verilmiş sadakan varmış bence :)) falın üstünden sene geçtiği için anlamı kalmadı ama keşke o anda fark etseydim de hemen söyleseydim yalanla dolanla 15 tlden 35tlye geldi kadın

kızlar buradakı yazılanlar uzerine yesilcingeneye katina baktırdım ve 10tl lık bır fala göre ınanılmaz guzeldı. cok isabetlı tespitler yapmıs. bu kadarını beklemıyordum acıkcası. seruvenin o tutarsız fallarına falan verdıgım paralara acıdım cidden suan.

çok çok amin, evet ecem de Saraylı havası var, belki esinlenmiştir tarzından falan naifliği, kibarlığı falan..

falsız günler çabuk gelsin çok amşin tekrar :)

Ben gerçekten Ugga ile jübile yaptığımı düşünüyordum, taa kii bir yolunvar'ın tahrik edici indirimine kadar. Serkan'ın kahvesini, Aylin'in katinasını merak ediyordum. 2si de indirim yapmış, yapılır mı bu banaaa fal bahsini kapatmışken dedim ama dayanamadım attım. Aylin'in indirimini durumu meşgul olmasıyla birlikte kaçırdım tabi bu arada, kalkıp 25 TL de vermem şu anda, indirim tahriğiydi benimki.

Valla fal bakmayı bilsem keşke de burada illa ki iyi bakan hatunlar vardır öyle fallaşıp kafamızı dağıtsak. Hastalık bu, millet kumar batağına saplanırken biz fal batağında. Ama ben daha önce de söylemiştim, yine söyleyeyim, yani hayatımda son birkaç aydır baktırdığım falı ömrümde baktırmadım. Süreçti geldi, ge-çe-cek=)

kesınlıkle bende ara vermıstım baktırmıyordum ama bu hafta bırsey oldu sema selena ugga yesılcıngene derken kapattım ınsallah artık baktırmıcam uzun süre yeteeeerrr

Ecem23 se dediğiniz geçen hafta fal attım ona telwe cafeden de konuşabiliriz beni haberdar edin bu bir süreç birlikte eğildik bu konuya bakalım nasıl gelişecek vb cümleleri herkese mi yazıyor acaba? Tum bu sözlere rağmen sadece tek sorumu cevapladı o yüzden samimi bulamadım kendisini ama falı iyi sayılırdı sadece tek bir noktada yanıldı onu da soruda belirttim belki de o durumdan hoşlanmamıştır

aynen ben de önce eğlencesine başladığım falları şimdi rutinim hale getirdim hani sigara otlakçısı olup bulduğunda içip paket taşımaya başlayınca tiryaki olmak gibi oldu artık

serkana kahve atmıştım yeni çıktığında baya hayret ettirmişti ama falı yarı yarıya çıktı çok bir şey kaybetmedin bence. aylinin katinasını çok seviyorum ben başım sıkışınca ilk koştuklarımdan ama kısa zaman arayla kahve attım ona beğenmedim kahveyi. soru üstünden yürümüş, fazla bir şey söylememiş. arada indirime giriyorlar o zaman yakalarsan atarsın katinasını tavsiye ederim.

ya aynen o dediğin falı öğrenme durumuna taktım şu sıralar. gaza gelip herkese para yedireceğime 1 kere öğrenip kendim bakıyım diyorum. katina manyaklığı var bende kartlarıyla kitabını alıp öğrenmeye başlayacağım ama göründüğü gibi değil kartların yeri değişince aynı kart bambaşka anlama da geliyor çok zor bir falmış şuan iyi yorumlayanları çok takdir ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…