Binnaz Abla

o dediklerini bana demedi canım sanırım ben dışında herkese demiş:/ ama benim de ilk sorumdan sonra yazmamıştı duvarına yazdım öyle döndü özür dilemiş görmedim diye. seninkini de görmemiş olabilir duvarına yaz döner bence

Yok bana tellwe'den konuşalım demedi de ben profilinde yazdığına istinaden yaptım o durumu. Orada da diyor ya "
her türlü sıkıntınızda yanınızda olmayı isterim sadece amaç fal yada ticari olmamalı duvarımdan yada cafeden normal konusma da yapabılırız . benı bır ablanız olarak gorursenız . " diye. Ama birkaç arkadaşa demişti sanırım. Benim de ilk soruma hızlı yanıt verdi, sonra falının bir bölümünün çıktığını ve bi görüşünü sordum henüz yazmadı. Oysa çok ihtiyacım vardı bi cevaba. Duvarında mı bir yerde demişti bazen geç dönüş yapabiliyorum ama mutlaka dönüyorum sorularınıza diye. Bir an önce dönse ya fallar zaman aşımına uğramadan, hep beraber tellwe cafeye davet edelim hahaha.

Bi de ben bilmemiş ya da yanılmış olsa da öyle bir durumun hazımsızlığına girecek bir profil sezmedim ecem'de. Puan kaygısı yok zaten belli ki ve hani emin olmadığı şeyleri söylememeye dikkat ediyor gibi duruyor ve öyle diğer falcılar gibi aman mutlaka çıkar aman şöyle olur gibi keskin gibi bir tavrı yok, samimi bence.

Yok canım zaten Serkan'a attım kahve, o arada eski hesaptan atmayayım diye üyelik aç et uğraşırken zaman yetmeyecek diye misafir girişiyle yolladım tek falsosu o oldu, yönetime sordum soru soramayacak mıyım fal sonrası diye bize yazın iletelim dediler. Keşke üyelik alsaymışım yeni bir tane, ha yönetim görüyordu mesajları illa ki ama şimdi onlara yazınca sanki izleniyor gibi çekinirim ahahah diğer türlü daha iyi birebir yazışıyor olmak üzerinde gözleri hissetmeden. Ben de kahve atmıştım Aylin'e, kötü diyemem ama falına "siz böyle ağır sözlerle ayrılmışsınız diye başlayıp sonra yuvarlayarak konuşmuştu ya da sözler ağır gelmiş diye" o hoşuma gitmemişti zira bizim ayrılığımız gayet medenice olmuştu ne ağır bi söz ne kötü bi itham=) Yani ben de bayıldım diyemeyeceğim katina atsaymışım demiştim. Ama bugün falımı yakınlarda dinlettiğim bir arkadaşım sağolsun, falının ilk evreden sonrasında birkaç nokta atışı yaptığını hatırlattı, tekrar bir dinleyeceğim zira o arada farkında olmadığım bi durumdan bahsettiği için sallamamıştım.

Katina daha kolay diye biliyorum ben de bakan bir arkadaşımdan, ben de tarot destesi aldım yakın zamanda ama açıkcası çok komplike, zor geldi ve niyeyse hiç bakasım gelmedi oysa büyük bir heyecanla almıştım. Hani fallarda diyoruz ya "enerji tutmadı" diye sanırım desteyle de benim enerjim uyuşmadı hiç öğrenesim gelmedi

Yani aslında fallar da eğer hissiyatı kuvvetli bir insansan, kart falları özellikle biraz pratikle ustalaşmaya yol alabileceğin bi alan. Hislerinle harmanlayarak, kartların anlamlarını öğrendikçe, baktıkça yorumlaması daha kolay oluyor diye sanıyorum. Ustalaşmak istersen seve seve denek olacak hatunlar var burada=) Birim!=)

Peki arkadaşlar byvar Derin ve Falcı Melek'e atan var mı? Bunlarla ilgili hiç yorum okumadim ikisine de baktırdım geçen hafta biri olumlu biri olumsuz acaba hangisi çıkar :)

anam harbi her cümlede ikişer üçer hanımefendi beyefendi geçer mi yaa :)) sırada bir dolu kişi vardı, ne ara geldi anlamadım :O

propofol123 ecem'in duvarına yaz istersen profopolcüm, ben yazdım soruya hemen dönüş yaptı. bildirim gitmiyormuş onlara o yüzden gözden kaçabiliyormuş. bonkör ve iyi niyetli tavrını bir kez daha gösterdi verdiği yanıttaki tavrıyla.

anam harbi her cümlede ikişer üçer hanımefendi beyefendi geçer mi yaa :)) sırada bir dolu kişi vardı, ne ara geldi anlamadım :O

hanımefendi beyefendileri çıkarınca doluluk nasıl peki? tespitler falan? ay inşallah memnun kalmışsındır. beyefendi hanımefendi dolgunluğu gerçekten sinir bozucu.

hanımefendi beyefendileri çıkarınca doluluk nasıl peki? tespitler falan? ay inşallah memnun kalmışsındır. beyefendi hanımefendi dolgunluğu gerçekten sinir bozucu.
aynı cümle tekrarları çok fazla. 30 cümle var gibi ama toplasan 10 farklı yargı. (kompozisyon değerlendiriyor gibi oldum ) ama ne alaka dediğim olmadı açıkçası. kafamdaki sorunu iyi yorumlamış. taaa 1sene sonrasına zaman vermiş :) yalnız bir noktada önümüzdeki ay için dediği şeyi, dün hüma da demişti ki şaşırdım. iyiydi, tutarsızlık yok. ama oha falan olmadım yani

Canım ben 1 haftadır cvp vermeyince falı sildim acaba duvara yazsam msj yazsa bana ulaşabilir mi ki :/

fal sepeti Medyum Gizem nasıl? hergün bakıyorum da baktıran en az 4 kişi oluyor gibi sayfasında var mı baktıran?
Ben baktirdim yani ne olumlu ne olumsuz konuşmuştu. Sorduğum suya olucak demiş ama haziran ayında onunla beraberken başka biri cikicak karşına onunla devam ediceksin fln demiş açıkçası bana iyi gibi gelmedi fal sepetinde çoğu falciyi bilirim

yalnız şimdi kartlara baktım da sanki kartlarla alakasız yorum :O yani sorularıma odaklanılmış. var mı tarot kart anlamı bilen kızlar?

Yorumcu Zeus nasıl buna baktıran var mı? çok fal bakmış 2bin küsür..
Zeus un da sesi çok tatlı çok enerji dolu konuşuyor zaman vermedi ama kısa bir süre dedi bazı durumları çok net söyledi iyi en azından enerji veriyor

yalnız şimdi kartlara baktım da sanki kartlarla alakasız yorum :O yani sorularıma odaklanılmış. var mı tarot kart anlamı bilen kızlar?

tarocchiblog sitesinden anlamlara bakabilirsin. Ama sadece karta bağlı yorum yapmaması güzel bi falcının. Ben hissiyatı kuvvetli olan bir falcının sadece kart anlamı üzerinden yürümesini sevmiyorum, aksine bağlı kalmadan hislerini katarak harmanlaması daha bi tatmin ediyor. Hele ki net üzerinden seçtiğimiz kartların ne kadar başarılı bi enerji alışverişi içinde seçildiği bilinmezken...Ben kahve attın sanmıştım=)

"Atmasaydım keşke" demiyosan iyidir=) Neyse ki en azından tutarsız ya da ne alaka dediğin bir durum olmamış. Ben de kahvesini merak ediyorum, çok falı var yahu, ne zaman gelir kestiremedim. Bakma sıralarını da bilmediğimiz için...
Keşke Yeşilçingene'ye atsaydım diyor musun? Deme nasılsa duruyor 10 TL ile bir köşede=)

Benim de merak ettiğim isimlerden Gizem. Diğer topicte kızlardan biri gizem'in falının kelimesi kelimesine çıktığını söylemişti. ankara_84

kart yorumunu ben de sevmem.tamamen alakasız gibi gelmişti ama kart yorumlarını ve açılımın nasıl yapıldığını inceleyince alakasız olmadığını gördüm :) yalnız tarotta nasıl tarıh verırler onu anlamadım gıttı

yok yok bugun atmasam yıne dürterdi, aklımda kaldı ya, yine atardım başka gün :) ki 20tlye patlardı aynen, yeşilçingene sabit fiyat nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…