- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Ecem23 se dediğiniz geçen hafta fal attım ona telwe cafeden de konuşabiliriz beni haberdar edin bu bir süreç birlikte eğildik bu konuya bakalım nasıl gelişecek vb cümleleri herkese mi yazıyor acaba? Tum bu sözlere rağmen sadece tek sorumu cevapladı o yüzden samimi bulamadım kendisini ama falı iyi sayılırdı sadece tek bir noktada yanıldı onu da soruda belirttim belki de o durumdan hoşlanmamıştır
Ecem23 se dediğiniz geçen hafta fal attım ona telwe cafeden de konuşabiliriz beni haberdar edin bu bir süreç birlikte eğildik bu konuya bakalım nasıl gelişecek vb cümleleri herkese mi yazıyor acaba? Tum bu sözlere rağmen sadece tek sorumu cevapladı o yüzden samimi bulamadım kendisini ama falı iyi sayılırdı sadece tek bir noktada yanıldı onu da soruda belirttim belki de o durumdan hoşlanmamıştır
aynen ben de önce eğlencesine başladığım falları şimdi rutinim hale getirdimhani sigara otlakçısı olup bulduğunda içip paket taşımaya başlayınca tiryaki olmak gibi oldu artık
serkana kahve atmıştım yeni çıktığında baya hayret ettirmişti ama falı yarı yarıya çıktı çok bir şey kaybetmedin bence. aylinin katinasını çok seviyorum ben başım sıkışınca ilk koştuklarımdan ama kısa zaman arayla kahve attım ona beğenmedim kahveyi. soru üstünden yürümüş, fazla bir şey söylememiş. arada indirime giriyorlar o zaman yakalarsan atarsın katinasını tavsiye ederim.
ya aynen o dediğin falı öğrenme durumuna taktım şu sıralar. gaza gelip herkese para yedireceğime 1 kere öğrenip kendim bakıyım diyorum. katina manyaklığı var bende kartlarıyla kitabını alıp öğrenmeye başlayacağım ama göründüğü gibi değil kartların yeri değişince aynı kart bambaşka anlama da geliyor çok zor bir falmış şuan iyi yorumlayanları çok takdir ettim
Sema'nın taninmama taktiği o hanımefendianam harbi her cümlede ikişer üçer hanımefendi beyefendi geçer mi yaa :)) sırada bir dolu kişi vardı, ne ara geldi anlamadım :O
anam harbi her cümlede ikişer üçer hanımefendi beyefendi geçer mi yaa :)) sırada bir dolu kişi vardı, ne ara geldi anlamadım :O
aynı cümle tekrarları çok fazla. 30 cümle var gibi ama toplasan 10 farklı yargı. (kompozisyon değerlendiriyor gibi oldumhanımefendi beyefendileri çıkarınca doluluk nasıl peki? tespitler falan? ay inşallah memnun kalmışsındır. beyefendi hanımefendi dolgunluğu gerçekten sinir bozucu.
Canım ben 1 haftadır cvp vermeyince falı sildim acaba duvara yazsam msj yazsa bana ulaşabilir mi ki :/propofol123 ecem'in duvarına yaz istersen profopolcüm, ben yazdım soruya hemen dönüş yaptı. bildirim gitmiyormuş onlara o yüzden gözden kaçabiliyormuş. bonkör ve iyi niyetli tavrını bir kez daha gösterdi verdiği yanıttaki tavrıyla.
Ben baktirdim yani ne olumlu ne olumsuz konuşmuştu. Sorduğum suya olucak demiş ama haziran ayında onunla beraberken başka biri cikicak karşına onunla devam ediceksin fln demiş açıkçası bana iyi gibi gelmedi fal sepetinde çoğu falciyi bilirimfal sepeti Medyum Gizem nasıl? hergün bakıyorum da baktıran en az 4 kişi oluyor gibi sayfasında var mı baktıran?
Zeus un da sesi çok tatlı çok enerji dolu konuşuyor zaman vermedi ama kısa bir süre dedi bazı durumları çok net söyledi iyi en azından enerji veriyorYorumcu Zeus nasıl buna baktıran var mı? çok fal bakmış 2bin küsür..
Canım ben 1 haftadır cvp vermeyince falı sildim acaba duvara yazsam msj yazsa bana ulaşabilir mi ki :/
yalnız şimdi kartlara baktım da sanki kartlarla alakasız yorum :O yani sorularıma odaklanılmış. var mı tarot kart anlamı bilen kızlar?
aynı cümle tekrarları çok fazla. 30 cümle var gibi ama toplasan 10 farklı yargı. (kompozisyon değerlendiriyor gibi oldum) ama ne alaka dediğim olmadı açıkçası. kafamdaki sorunu iyi yorumlamış. taaa 1sene sonrasına zaman vermiş :) yalnız bir noktada önümüzdeki ay için dediği şeyi, dün hüma da demişti ki şaşırdım. iyiydi, tutarsızlık yok. ama oha falan olmadım yani
Ben baktirdim yani ne olumlu ne olumsuz konuşmuştu. Sorduğum suya olucak demiş ama haziran ayında onunla beraberken başka biri cikicak karşına onunla devam ediceksin fln demiş açıkçası bana iyi gibi gelmedi fal sepetinde çoğu falciyi bilirim
kart yorumunu ben de sevmem.tamamen alakasız gibi gelmişti ama kart yorumlarını ve açılımın nasıl yapıldığını inceleyince alakasız olmadığını gördüm :) yalnız tarotta nasıl tarıh verırler onu anlamadım gıttıtarocchiblog sitesinden anlamlara bakabilirsin. Ama sadece karta bağlı yorum yapmaması güzel bi falcının. Ben hissiyatı kuvvetli olan bir falcının sadece kart anlamı üzerinden yürümesini sevmiyorum, aksine bağlı kalmadan hislerini katarak harmanlaması daha bi tatmin ediyor. Hele ki net üzerinden seçtiğimiz kartların ne kadar başarılı bi enerji alışverişi içinde seçildiği bilinmezken...Ben kahve attın sanmıştım=)
yok yok bugun atmasam yıne dürterdi, aklımda kaldı ya, yine atardım başka gün :) ki 20tlye patlardı"Atmasaydım keşke" demiyosan iyidir=) Neyse ki en azından tutarsız ya da ne alaka dediğin bir durum olmamış. Ben de kahvesini merak ediyorum, çok falı var yahu, ne zaman gelir kestiremedim. Bakma sıralarını da bilmediğimiz için...
Keşke Yeşilçingene'ye atsaydım diyor musun? Deme nasılsa duruyor 10 TL ile bir köşede=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?