Binnaz Abla

Onu ben de hiç anlamıyorum. Hisler giriyor herhalde oraya devreye. Bu şunun gibi sanırım, hani bazı falcılar karttan görülemeyecek şeylerden bahsediyorlar bazen kart fallarında ve doğru oluyor yaptıkları yorumlar. Hah işte, o yorumlar sanırım karta bağlı kalmadan hissederek söyledikleri şeyler oluyor, tarihler de bunun bir örneği olabilir gibi. Aynı türün başka modeli yani.

Şoktayım, gerçekten bilmiş. ve ben kısa bir soru sormuştum hiçbir detay vermemiştim, cidden O-HA.
olumlu-olumsuz yazmış bana da. karşı tarafın benden yana olan tek şikayetini tak diye söylemiş, şaşırdım :) tek can sıkan ise; 1seneden uzun zaman var demesi :/ hayırlısı...

Kızlar Baldankabak 'ın actıgı konuyu yeni gördüm annesi hastaymıs,Allah acıl sifalar versin kac senedir burda aramızda dertleşir,konusuruz sankı yakınımdan birinin başına gelmiş gibi üzüdüm Keşke elimizden bişey gelebilse.

Burda bu güne kadar hep fal baktırdık bugünde aramızdan sevdıgımız bi arkadaşımız için bırlesıp dua edelim mi ?
Nefs kuzum sen bu konuda bılgılısın bızı yonlendır .

Daha yeni gordum subatta acmıs konuyu bır gelısme ya da haberı olan varmı aranızda ?

Yaaa sorma canım ben de tesadüf görmüştüm konusunu.
Geçen gün merak ettim profiline yazdım ama ses yokk. Artık girmiyor siteye galiba.
Özelden konuşan varsa aslında bizi de bilgilendirse keşke..
Duâ konusunda canım aklına geldikçe Ya Şafî oku. Ben öyle yapıyorum.
Rabbim yardım etsin acil şifalar versin tekrar.

Benazir bebeğim sensin demii
Canım iyiyim çok şükür hayat telaşı aynı.
Sen nasılsın kuzumm.
Nick değişmiş...
Yazıların da bir heyecan canlılık varr inşallah daha mutlusundur..

Evet benim şşş :)))) Süperim çok şükür. Özledim muhabbetimizi. Bir gelişme var mı senin durumda?

Baldankabak 'ı öğrendim şimdi çok çok üzüldüm Dua edelim bol bol.

BlueDaisy senden naberrrrr :)))

olumlu-olumsuz yazmış bana da. karşı tarafın benden yana olan tek şikayetini tak diye söylemiş, şaşırdım :) tek can sıkan ise; 1seneden uzun zaman var demesi :/ hayırlısı...

Sorduğunuz soru, beklentiniz ne bilmiyorum ama uzun vadede olumlu olması olumsuz olmasından iyidir diye düşünüyorum. Gönlünüze göre olur inşallah=) Beğenmene sevindim, bunca zaman niye kahve atmamışım dedirtti açıkcası. Bu arada kızlar misafir hesaptan attım ben özellikle, onu da belirteyim. Buna rağmen dökmüş ne var ne yoksa.

Ayyy benim durum aynı bebeğim....
Bir degisiklik yok olacak bir şey de yokk zaten.
Yaşadıklarımi kar sayıyorum...

Evetttt Baldankabak 'in annesini ve kendini çok merak ediyorum.
İnşallah güzel haberle döner....

al yeni üyelik bence benim byvde sanırım 5-6 tane üyeliğim var kahinvangaya güvenebilmek için almıştım kadın cidden hepsinde bilmişti ama son falı onun da çok kötüydü çok baştan savmaydı. nedense o kadar güvendiğim nesibenin de son falı çok kötüydü bende. sanırım onların günü kadar bizimki de önemli

ben hiç deste almadım daha ama katinaya kolay diyorlarsa umarım öyledir kimisi hiçbir şey anlamadım çözemiyorum falan demiş. baya araştırdım da kartları insan yerine koymuşlar hep yok küserse cevap vermez falan diye. ama şuna eminim aynı soruyu ne kadar çok sorarsan kartlar sinirlenip sürekli olumsuz cevap vermeye başlıyor başıma geldi :)) katina bir de melek kartları dışındaki desteleri kabul etmiyormuş tarotla birlikte almayın diyorlardı. önce bir kendini sevdirmek lazımmış ama aynen tarot cidden zor, şu ana kadar çok iyi katina yorumu yapan gördüm çıkan da çok oldu ama ne zaman tarot baktırsam içim sıkılıyor, hep olumsuz kartlar çekiyrum daha süper yorumladı dediğim ve çıkan da olmadı. çekim meselesi işte seni de tarot çekiyormuş ya üstüne git hemen olmaz ama zamanla ustalaşırsın diye düşünüyorum katinada iyi olursam ben de yardım ederim ama tırsıyorum

Misafir hesaptan atmıştım, aslında misafirde de bir şey değişmiyormuş onu anladım. Link geliyor mailine yine o sayfa üzerinden yorum yapabiliyor, soru sorabiliyorsun. Ama Serkan Tek cidden şu ana kadar en şaşırtan falım oldu, iyi ki atmışım. Şunu da söyleyeyim Serkan'ın falı Yeşil Çingene'yle paralel aslında söyledikleri, bildikleri.

Katina bakan bir arkadaşım var, onunla da konuşmuştum. O da tarot aldı geçenlerde, o da bi bakamadı, bakmak istemedi falan eli gitmiyor. O da söylemişti okumuş bir yerlerde, katina kartları sahibini sevmeli gibi. Hani enerjin uyuşursa katinayla cidden yanıltmıyormuş cevaplarında, ama eğer uyuşmazsa kartlar bir şekilde kaybolur bir sorun çıkarmış ve baktığında da alakasız cevaplar alabilirmişsin, belli olur zaten. İlgin varsa al sen de bi dene bence.

Valla tarot çekiyormuş dedin de, elim gitmemesi bakmak istemememden yola çıkarsak sanırım çok da çekmiyormuş. Bi merakla aldım da, zor ve karışık geldi. Minnacık kitaptan öğrenilecek gibi değil. Belli ki enerjimiz uymadı tarotla

Bu çingene'ye atanlar ne falı attı? Ben katina attım alakasız saçma birşeydi :S

Bu çingene'ye atanlar ne falı attı? Ben katina attım alakasız saçma birşeydi :S

Ben de katina atmıştım. Fal ilk geldiğinde şok eden bir fal değildi benim açımdan da, hatta üzerinde durmadığım şeyler olmuştu. Ama sonradan öğrendiğim bir şey adamın tam da üzerinde durmadığım, sallamadığım kısımlarının çok doğru olduğunu görmeme sebep oldu.

Çok mu alakasızdı sana? Allah allah, dün yollayan kızlar da memnun kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…