oha derken??Kızlar Serkan'dan falım geldi. O-HA!
çok mu iyi? yoksa benim gibi onca sıra varken ne ara geldi oha sı mı bu?oha derken??
kart yorumunu ben de sevmem.tamamen alakasız gibi gelmişti ama kart yorumlarını ve açılımın nasıl yapıldığını inceleyince alakasız olmadığını gördüm :) yalnız tarotta nasıl tarıh verırler onu anlamadım gıttı
olumlu-olumsuz yazmış bana da. karşı tarafın benden yana olan tek şikayetini tak diye söylemiş, şaşırdım :) tek can sıkan ise; 1seneden uzun zaman var demesi :/ hayırlısı...Şoktayım, gerçekten bilmiş. ve ben kısa bir soru sormuştum hiçbir detay vermemiştim, cidden O-HA.
Atart , Baldankabak , Nefs , betelgeuse08 , incesaz3506 , Naber kızlar nasılsınız? Cherry de banlı yine galiba :)
KızlarBaldankabak 'ın actıgı konuyu yeni gördüm annesi hastaymıs,Allah acıl sifalar versin kac senedir burda aramızda dertleşir,konusuruz sankı yakınımdan birinin başına gelmiş gibi üzüdüm Keşke elimizden bişey gelebilse.
Burda bu güne kadar hep fal baktırdık bugünde aramızdan sevdıgımız bi arkadaşımız için bırlesıp dua edelim mi ?
Nefs kuzum sen bu konuda bılgılısın bızı yonlendır .
Daha yeni gordum subatta acmıs konuyu bır gelısme ya da haberı olan varmı aranızda ?
Benazir bebeğim sensin demii
Canım iyiyim çok şükür hayat telaşı aynı.
Sen nasılsın kuzumm.
Nick değişmiş...
Yazıların da bir heyecan canlılık varr inşallah daha mutlusundur..
olumlu-olumsuz yazmış bana da. karşı tarafın benden yana olan tek şikayetini tak diye söylemiş, şaşırdım :) tek can sıkan ise; 1seneden uzun zaman var demesi :/ hayırlısı...
Evet benim şşş :)))) Süperim çok şükür. Özledim muhabbetimizi. Bir gelişme var mı senin durumda?
Baldankabak 'ı öğrendim şimdi çok çok üzüldüm Dua edelim bol bol.
BlueDaisy senden naberrrrr :)))
Evet benim şşş :)))) Süperim çok şükür. Özledim muhabbetimizi. Bir gelişme var mı senin durumda?
Baldankabak 'ı öğrendim şimdi çok çok üzüldüm Dua edelim bol bol.
BlueDaisy senden naberrrrr :)))
Yok canım zaten Serkan'a attım kahve, o arada eski hesaptan atmayayım diye üyelik aç et uğraşırken zaman yetmeyecek diye misafir girişiyle yolladım tek falsosu o oldu, yönetime sordum soru soramayacak mıyım fal sonrası diye bize yazın iletelim dediler. Keşke üyelik alsaymışım yeni bir tane, ha yönetim görüyordu mesajları illa ki ama şimdi onlara yazınca sanki izleniyor gibi çekinirim ahahah diğer türlü daha iyi birebir yazışıyor olmak üzerinde gözleri hissetmeden. Ben de kahve atmıştım Aylin'e, kötü diyemem ama falına "siz böyle ağır sözlerle ayrılmışsınız diye başlayıp sonra yuvarlayarak konuşmuştu ya da sözler ağır gelmiş diye" o hoşuma gitmemişti zira bizim ayrılığımız gayet medenice olmuştu ne ağır bi söz ne kötü bi itham=) Yani ben de bayıldım diyemeyeceğim katina atsaymışım demiştim. Ama bugün falımı yakınlarda dinlettiğim bir arkadaşım sağolsun, falının ilk evreden sonrasında birkaç nokta atışı yaptığını hatırlattı, tekrar bir dinleyeceğim zira o arada farkında olmadığım bi durumdan bahsettiği için sallamamıştım.
Katina daha kolay diye biliyorum ben de bakan bir arkadaşımdan, ben de tarot destesi aldım yakın zamanda ama açıkcası çok komplike, zor geldi ve niyeyse hiç bakasım gelmedi oysa büyük bir heyecanla almıştım. Hani fallarda diyoruz ya "enerji tutmadı" diye sanırım desteyle de benim enerjim uyuşmadı hiç öğrenesim gelmedi
Yani aslında fallar da eğer hissiyatı kuvvetli bir insansan, kart falları özellikle biraz pratikle ustalaşmaya yol alabileceğin bi alan. Hislerinle harmanlayarak, kartların anlamlarını öğrendikçe, baktıkça yorumlaması daha kolay oluyor diye sanıyorum. Ustalaşmak istersen seve seve denek olacak hatunlar var burada=) Birim!=)
al yeni üyelik bence benim byvde sanırım 5-6 tane üyeliğim var kahinvangaya güvenebilmek için almıştımkadın cidden hepsinde bilmişti ama son falı onun da çok kötüydü çok baştan savmaydı. nedense o kadar güvendiğim nesibenin de son falı çok kötüydü bende. sanırım onların günü kadar bizimki de önemli
ben hiç deste almadım daha ama katinaya kolay diyorlarsa umarım öyledir kimisi hiçbir şey anlamadım çözemiyorum falan demiş. baya araştırdım da kartları insan yerine koymuşlar hep yok küserse cevap vermez falan diye. ama şuna eminim aynı soruyu ne kadar çok sorarsan kartlar sinirlenip sürekli olumsuz cevap vermeye başlıyor başıma geldi :)) katina bir de melek kartları dışındaki desteleri kabul etmiyormuş tarotla birlikte almayın diyorlardı. önce bir kendini sevdirmek lazımmış ama aynen tarot cidden zor, şu ana kadar çok iyi katina yorumu yapan gördüm çıkan da çok oldu ama ne zaman tarot baktırsam içim sıkılıyor, hep olumsuz kartlar çekiyrum daha süper yorumladı dediğim ve çıkan da olmadı. çekim meselesi işte seni de tarot çekiyormuş ya üstüne git hemen olmaz ama zamanla ustalaşırsın diye düşünüyorumkatinada iyi olursam ben de yardım ederim ama tırsıyorum
Dua topicinde misi artık?Ayyy benim durum aynı bebeğim....
Bir degisiklik yok olacak bir şey de yokk zaten.
Yaşadıklarımi kar sayıyorum...
EvettttBaldankabak 'in annesini ve kendini çok merak ediyorum.
İnşallah güzel haberle döner....
Bu çingene'ye atanlar ne falı attı? Ben katina attım alakasız saçma birşeydi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?