Binnaz Abla

Bana alakasızdı bence. Burcumdan yola çıkılmış. Yok dengesiz tavırlarımdan ötürü düzelmeyeceğimi düşünüp gelmiyormuş felan. Bence saçma

Bana alakasızdı bence. Burcumdan yola çıkılmış. Yok dengesiz tavırlarımdan ötürü düzelmeyeceğimi düşünüp gelmiyormuş felan. Bence saçma

İkizler misin?

Ya tabii ki mevzunuzu bilmediğim için haddime değil yorum yapmak ama bazen tek taraflı bakıyoruz olaylara. Kendimizi de eleştirmemiz, içe dönüp kendimizi de analiz etmemiz ilişkilerimizin sağlığı açısından ve kendimizi geliştirmemiz açısından faydalı bence.

bence biraz daha dene hemen pes etme, tarot çok ilginç bir deste belki o da seni deniyordur :) yani kartlara yaptığımız muameleyi eşe dosta yapmıyoruz sanırım ama verdiği cevapları görünce hiç de eğlencesine olmadığını görüyorsun aslında. o yüzden tarotu hemen bırakma bence hatta bir yerde gördüm kartları tek tek yastığının altına koyup sırayla uyuyanlar vardı. o bağ oluştuğu zaman sana doğru cevapları vericektir inan buna üstüne git sadece. direk açılım yapmak yerine ilk önce tek soru sor öyle başla demişlerdi bana da.

katinayı ilk keşfettiğimde baktıklarında hadi canım yok öyle bir şey dediğim şeylerin aslında gerçekten olduğunu bir kaç hafta sonra öğrendikten sonra baya saygı duymaya başladım. ama kendine bakmak zor olsa gerek, kendine objektif olamıyorsun çünkü ama kafaya taktım öğrenicem bu falı diye yoksa sonum son değil yani ne kahve ne tarot katina görünce dayanamayıp atıyorum ya inşallah o da beni sever

_Makaron_ ufff ne zor bi nick hem alt Çizgili hem büyük Harfli hem de makaram sarı bağlar lo kız söyler gelin ağlar diyesim geliyo halahalaheeeyyy:))

@Baldankabakcımla en son tahlil aldıktan sonra Yazıştık benim de haberim yok, inşallah tedavi Süreci başlamışyır ve olumlu gidiyordur ..

Chery tutmamış yine dilini

capella79 sen nerdesin Gül güzeli ?

:)))) Ya nick bulamadım. Varsa orjinal fikrin yeşillendir beni

Bizim senle enerji aynı sanırım Atartcım. Damla Aksoy anda iyiy miydi? Üstünden epey geçmiş ama...

Bu çingene'ye atanlar ne falı attı? Ben katina attım alakasız saçma birşeydi :S
Mrb katina attım dun gece benim de biraz genel ve daha çok burç yorumunu andırır bi ilişki falı geldi şaşırdım beğenilmis aslında. Demek bi ben değilmişim fali tuhaf olan

Bizim senle enerji aynı sanırım Atartcım. Damla Aksoy anda iyiy miydi? Üstünden epey geçmiş ama...

Ay aman bu ne kendimden utandım :))) Türk filmlerinde aşktan Gözü kör olmuş Hülyaymışım o zamanlar sonra bi araba çarpmış Naciye olmuşum akıllanıp .. Tatlım bilmiyorum çok ızun zaman olmuş ilk fala başladığım zamanlardı ama durum analizi iyi gibiydi :/

Çöpsüz üzüm yap eğer öyle bi nick yoksa
Çapsız öküzlere Inat yaşasın çöpsüz üzümler :)

Valla bilmiyorum canım denerim denemesine de hiç isteğim yok, bence enerji uyması gibi bir şey bu da. Hatta işte tarot kartlarını atmayın, yakmayın, suya atın ya da başkasına verin gibi bir şey okumuştum. Bakacak olanın eline geçer falan gibi. Belki zamanım değildir ya da cidden uymamıştır, sıfır istek çünkü şu anda=) Bir de Rezzan Kiraz'ın birkaç videosunu izledim, işte danışana sonuç kartı açarken sorulur emin misiniz diye çünkü o kart açılırsa o olay olur, kader çizilir tarzında bir şey demiş iyice tırstım

Kızlar bende dün çok merak edip yeşilçingene'ye baktırdım. Şok edici bir fal değildi ama nokta atışları vardı. Fiyatına göre oldukça başarılı buldum, soruma da anında dönüş yaptı. Umarım fiyatları yükseltmez, enerjisi hoş bir falcı :)

Dün indirimden fal atmıştım fama ya iade etmiş acaba neden iade etti ki aranızda fal atıp ona iade alan var mı sebep de gostermemis nedense

Dün indirimden fal atmıştım fama ya iade etmiş acaba neden iade etti ki aranızda fal atıp ona iade alan var mı sebep de gostermemis nedense

Ben baktırmadım hiç, arkadaşlardan belki iade alan olmuştur daha önce. E iade ederken sebep göstermemiş mi? Enteresan.

Lena koval asla falci olamaz iade almistim

Lena koval asla falci olamaz iade almistim

kesinlikle rezalet biri fal baktığından bile şüpheliyim onun kartların anlamlarını dahi bilmiyor. o yorumları yazanlara üzülüyorum gerçekten burayı okusalar da görseler keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…