Bana alakasızdı bence. Burcumdan yola çıkılmış. Yok dengesiz tavırlarımdan ötürü düzelmeyeceğimi düşünüp gelmiyormuş felan. Bence saçmaBen de katina atmıştım. Fal ilk geldiğinde şok eden bir fal değildi benim açımdan da, hatta üzerinde durmadığım şeyler olmuştu. Ama sonradan öğrendiğim bir şey adamın tam da üzerinde durmadığım, sallamadığım kısımlarının çok doğru olduğunu görmeme sebep oldu.
Çok mu alakasızdı sana? Allah allah, dün yollayan kızlar da memnun kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Bana alakasızdı bence. Burcumdan yola çıkılmış. Yok dengesiz tavırlarımdan ötürü düzelmeyeceğimi düşünüp gelmiyormuş felan. Bence saçma
Misafir hesaptan atmıştım, aslında misafirde de bir şey değişmiyormuş onu anladım. Link geliyor mailine yine o sayfa üzerinden yorum yapabiliyor, soru sorabiliyorsun. Ama Serkan Tek cidden şu ana kadar en şaşırtan falım oldu, iyi ki atmışım. Şunu da söyleyeyim Serkan'ın falı Yeşil Çingene'yle paralel aslında söyledikleri, bildikleri.
Katina bakan bir arkadaşım var, onunla da konuşmuştum. O da tarot aldı geçenlerde, o da bi bakamadı, bakmak istemedi falan eli gitmiyor. O da söylemişti okumuş bir yerlerde, katina kartları sahibini sevmeli gibi. Hani enerjin uyuşursa katinayla cidden yanıltmıyormuş cevaplarında, ama eğer uyuşmazsa kartlar bir şekilde kaybolur bir sorun çıkarmış ve baktığında da alakasız cevaplar alabilirmişsin, belli olur zaten. İlgin varsa al sen de bi dene bence.
Valla tarot çekiyormuş dedin de, elim gitmemesi bakmak istemememden yola çıkarsak sanırım çok da çekmiyormuş. Bi merakla aldım da, zor ve karışık geldi. Minnacık kitaptan öğrenilecek gibi değil. Belli ki enerjimiz uymadı tarotla
Aynen bebeğim duâ topiklerinde hem de kendim bol bol ediyorum.Dua topicinde misi artık?
_Makaron_ ufff ne zor bi nick hem alt Çizgili hem büyük Harfli hem de makaram sarı bağlar lo kız söyler gelin ağlar diyesim geliyo halahalaheeeyyy:))
@Baldankabakcımla en son tahlil aldıktan sonra Yazıştıkbenim de haberim yok, inşallah tedavi Süreci başlamışyır ve olumlu gidiyordur ..
Chery tutmamış yine dilini
capella79 sen nerdesin Gül güzeli ?
durun size Binnaz da denemediği hemen hemen kimse kalmamış biri olarak hepsinden çıktı,çıkmadı,iyi,vasat,felaket tellalı, pollyanna,kartçı,hisli,değişken,sabit baremli yorumlar yapıyım ha bi de tarih konusunda atem tutem ben senicileri de.. artık kimsenin umut tacirliği yapmasına ( istisnalar baş tacı) tahammülümüz kalmadı ; ( TAMAMIYLE ÖZNEL YARGILARDIR,REFERANS OLARAK YAZMIYORUM)
Lale Gül : çok çok iyi,dürüstlüğüne,sezgilerine hayranım
Meral Saydam : tek derdi yüzdesini korumak,çıktı diyenlere inanmıyorum.
Fahriye : Valide kartı gelen açılımda adam benim özlemimden ölüyormuş
Esin Güven : an iyi,gelecek fos
Hira : 15 gün ve sonrası bakılan falda süreyi 1 yıla uzattı,değişken
Şevval Erdal : yorumlama tarzı iyi, çok vade vermez sadece durumu yorumlar uzağa gitmeden
Bilge Özdoğru : Özgür iradeye, İsra 13 , levhi mahfuz vurguları her falda geçerli,sadece kartı yorumlar,ama negatiftir
Firuze : bi ara ne meşhurdu ve ne patladı ama başımıza gelen her şey gezegenlerdenmiş onu anladık
Selin İmer : bu kadının hissiyatlı olduğunu düşünüyorum, binlerce kez gerçekçi ol,puan kaygısı yapma dedim o da hep sağolsun doğru ve dobra yorumladı
Rania : ilk fal isabrtli,2. de dertleşme gibi oldu öyle süreyi kısıtlı kullananlardan havada kaldı
Müge Aydın : süresi var ama binnazın azınlıkta hislerini kullananlardan olduğunu düşünüyorum iyi bence
Selma Aydın/Umut ışık : yazılı olanlar temkinliyim.. tarihleri atem tutem ben seni yaparlar ama heç tutmaz
Elif IŞIK : ilk zamanlar iyiydi,sonra sitenin havası mı suyu mu yuvarlandı o da
Benna : bence bu kadın da hisli katina da özellikle kartların vurgusunu sırası bağlamasıyla iyi bceriyor ama kart odaklı
Maya : söyledikleri hislerimle tutarlı ama ne bileyim yorumlardan herkese güzel şeyler söylediğini çıkardım
Merve : kart yorumcusu tamamen.. kartlar ne derse o cu, his yok
Kerem : bi süre sonra telkin, dertleşme sohbet.. sadece sorularından çıkarım yapıyo çok iddialı ama çok hisli değil
Tumay : severim onu baktırmışlığım vardır bi iki kez,kart anlamlarını değil de o kart kendinde ne hissettiriyorsa söyler, gerçekçi
Serra : durum analizi iyi , ama çok iyimser
Açelya : tutarsız
Gizem : anlamadım lumsuzluğu misyon edinenlerden kendine
Damla AKSOY : Gerçekten çok iyiydi, cevap kısmında bi soruma tekrar açılım yaparak neredeyse bi sayfa yorum göndermişti
Mert : yeni yorumcu,az bilgi verdim,isabetliydi yorumları ve cevap kısmında da çok yardımcı oldu
İnci turan /Ekin Sarpen : 2sinin tarzı benzer, kibarlar, kart ağırlıklı ama az da olsa hisleriyle olumlu-olumsuz yorum yaparlar..
Pınar gÖKÇE: anam gidip gelip bakarken,yapılan tüm olumsuz yorumları okuduğumda hala burda mı diyordum,Bir yolun varda ki Gökçe ışık oymuş.. baktırma gafletinde bulundum ama çok sıklımıştım yeaHHH ıyyy mıyy mıy mıyyy
Ayşe melek : aynı profil fotosuyla tellwedeki öyküabla ise yazıklar olsun derim
Bade emren : FAL ALEMDEKİ buse yıldızın ta kendisi, çakallık yapmasınlar pls
Evgin Devran : hiçbişey ayrıntı vermeden helal olsun yazmış kadın,soru kısmında konuyu açınca hislerinin onu bi kez daha yanıltmadığını farketmiş,şeker bi bayan
Deniz DEVRİM : söylediklerini yaşamadım,ama ruh halini çok iyi okuyor
Şafak İLDEM /KENAN YASİN : kişilik, yorum tarzı beyefendilikleriyle bence yorumları da çok iyi net insanlar
Çağan : söylediklerini iyi ya da kötü yaşamadım hiç hem de hiçç
Mrb katina attım dun gece benim de biraz genel ve daha çok burç yorumunu andırır bi ilişki falı geldi şaşırdım beğenilmis aslında. Demek bi ben değilmişim fali tuhaf olanBu çingene'ye atanlar ne falı attı? Ben katina attım alakasız saçma birşeydi :S
Bizim senle enerji aynı sanırım Atartcım. Damla Aksoy anda iyiy miydi? Üstünden epey geçmiş ama...
bence biraz daha dene hemen pes etme, tarot çok ilginç bir deste belki o da seni deniyordur :) yani kartlara yaptığımız muameleyi eşe dosta yapmıyoruz sanırım ama verdiği cevapları görünce hiç de eğlencesine olmadığını görüyorsun aslında. o yüzden tarotu hemen bırakma bence hatta bir yerde gördüm kartları tek tek yastığının altına koyup sırayla uyuyanlar vardı. o bağ oluştuğu zaman sana doğru cevapları vericektir inan buna üstüne git sadece. direk açılım yapmak yerine ilk önce tek soru sor öyle başla demişlerdi bana da.
katinayı ilk keşfettiğimde baktıklarında hadi canım yok öyle bir şey dediğim şeylerin aslında gerçekten olduğunu bir kaç hafta sonra öğrendikten sonra baya saygı duymaya başladım. ama kendine bakmak zor olsa gerek, kendine objektif olamıyorsun çünkü ama kafaya taktım öğrenicem bu falı diyeyoksa sonum son değil yani ne kahve ne tarot katina görünce dayanamayıp atıyorum ya inşallah o da beni sever
Dün indirimden fal atmıştım fama ya iade etmiş acaba neden iade etti ki aranızda fal atıp ona iade alan var mı sebep de gostermemis nedense
Banada oyle demisti ama salla cikmadimerhaba. falsepeti rezzan a fal baktıran ve cıkan var mı acaba ? bugun baktırdım cok olumsuz seyler soylemıs 30 tane falcı olumlu bu rezzan olumsuz
Cikmadi cnmfal sepeti Medyum Gizem nasıl? hergün bakıyorum da baktıran en az 4 kişi oluyor gibi sayfasında var mı baktıran?
Yokk sistem yazmış fama hanim iade etti diye de sebep ne yazdim yazmadilar ki yaBen baktırmadım hiç, arkadaşlardan belki iade alan olmuştur daha önce. E iade ederken sebep göstermemiş mi? Enteresan.
Lena koval asla falci olamaz iade almistimha o zaman ben yanlış okumuşum canım kusura bakma ama uyarımızı yapacağız nedir ya resmen dalga geçmişler binnaz dışındakilerin yönetimi terbiyesizin önde gidenleri zatenbu arada kopyala yapıştır aklıma gelmişken ben de söyliyim, binnazda umut ışık, ece gülen ve lena koval da öyle. umut ışık ve ece güleni o anda farkettim neyseki ama o lena koval tam pislik bir de şirin gözüküyor millete. ilk geldiğinde ona tarot atmıştım vay be ne güzel yorumladı demiştim ama aylar sonra falları okurken bir baktım ebru iyihuylunun falının aynısını göndermiş, sadece şubatı mart yapmış geri kalanının virgülüne bile dokunmamış. o sırada da bunu fark etmemişken katina attım, valla ben şu halimle daha iyi katina bakarım. kadın kartların anlamlarını bile bilmiyor, kitaptan anlamlarını yazıp pespembe bir yorum yapmış. sonra dedim ki aldatma durumu var yalnız, evet valide kartında bunu ben de gördüm diyor artık nasıl salladıysa şimdi bir de 35 tl olmuş allah aşkına yorumlara baksan kadın efsane sanırsın. ona fal gönderenlere cidden üzülüyorum muhtemelen hayatlarında ilk defa fal baktıran insanlar
Lena koval asla falci olamaz iade almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?